Στην ελλαδα πριν καποια χρονια μας λεγανε οτι οι ανθρωποι με τα τατουαζ εχουν θεματα ψυχολογικα και δεν ειναι οτι τους γοητευει η τεχνη ,,Μια τεχνη που υπηρχε πριν απο τον καθε ενα που δεν ειναι σε θεση η αισθητικη του να δεχτει και πολλοι ειναι αυτοι που θελουν αλλα ακριβο σπορ..Οταν λοιπον ταξίδεψα σε Ολλανδια Αυστρια Ισπανια και έμπαινα σε σοβαρες υπηρεσίες και εβλεπα ανθρωπους με τατουαζ με αξιολογες διαδρομες εκει καταλαβα οτι ελλαδιτσα μου εχει πολλα αγαμητα και πικροχολα πλασματα και οπου βλεπεις τον αλλον να βαραει τα αρχιδια του για να σε πείσει φυγε ,,,Οι παντες εχουν το καλο και το κακο μεσα τους οσο κομπλε και να ειναι ,,,Το παν ειναι να εχετε τον ιδιο κοικλο αξιων να είστε στην ιδια οπτικη ,,και για εμενα εδω μεσα εδω και χρονια λενε οτι ειμαι πρεζονι
τι να λεει εχω κανει τοσες συνεδριες ..
Οι μαλακες και οι μαλακισμενες ειναι παντου με σκυλια χωρις σκυλια ,,,Ο ερωτας θελει κοτσια !! Με το σταγονομετρο και με κιάλια ναφθαλίνη το στιλακι σου...Σου αρεσει καποια πας και το βλεπεις σου κανει ? καλος δεν σου κανει ? ΕΦΥΓΕΣ ..
Εχω δει ρεμαλια να βρισκουν αξιολογη για τα δεδομενα τους και να γινονται αξιοσεβαστοι και γυναίκες αγοροκοριτσα με το σωστο αντρα να γινονται δυνατα θηλυκά,,. Ο μπουφες εχει τα παντα δες τι θελεις εσυ και να εχεις το νου σου ..
Ο ερωτας δεν εχει ταμπελα Αθηνα Λαμια...