Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Λοιπόν οποιος ενδιαφερετε για καλες γυφτισες μεσημέρι και βράδυ εχει στην Αγ. Μελετιου 115 στο φαναρι δίπλα στην εθνικη ,εχει 2 νεαρες σχετικα καλες που σου καθαρίζουν τα τζαμιά με θρασσος και εκεί τις κάνεις παζάρι για το τι θες.

Επίσης γυφτισες εχει οταν ερχεσαι απο Πειραιά Θηβων περνας απο το village και κατω απο τη γεφυρα του πετρου ραλλη εχει ενα μικρο καταβλισμο με τσιγγάνους σε σκηνές , εκει εχει νεαρες καλες απλα παρκάρεις επάνω στο πεζοδρόμιο βραδυνες ωρες και παίζεις τα φωτα , οταν έρθουν κανεις παζάρι αλλα τους δινεις και ενα αφρόλουτρο να πλυθούν σε ενα λάστιχο που έχουν εκει και για να κάνεις τη δουλειά σου πας σε καβαντζα απεναντι κοντα στο νεκροταφειο που δεν εχει ψυχη το βραδυ

Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Παραλιακή έξω από μαρίνα Φλοίσβου είναι δύο μιλφ..μετά κοντά στην στάση του τραμ απέναντι από μια σελ είναι άλλες 3-4 ξενες ...και είναι και άλλες δύο διπλα από ένα καφέ νοτος λέγεται ...έχει πάρεις κάποιος κάποια από αυτές ????βασικά και στην Γλυφάδα Πλατεία Βεργωτή είναι μια από ότι έχω δει ....

nikosvl21

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Λοιπόν οποιος ενδιαφερετε για καλες γυφτισες μεσημέρι και βράδυ εχει στην Αγ. Μελετιου 115 στο φαναρι δίπλα στην εθνικη ,εχει 2 νεαρες σχετικα καλες που σου καθαρίζουν τα τζαμιά με θρασσος και εκεί τις κάνεις παζάρι για το τι θες.

Επίσης γυφτισες εχει οταν ερχεσαι απο Πειραιά Θηβων περνας απο το village και κατω απο τη γεφυρα του πετρου ραλλη εχει ενα μικρο καταβλισμο με τσιγγάνους σε σκηνές , εκει εχει νεαρες καλες απλα παρκάρεις επάνω στο πεζοδρόμιο βραδυνες ωρες και παίζεις τα φωτα , οταν έρθουν κανεις παζάρι αλλα τους δινεις και ενα αφρόλουτρο να πλυθούν σε ενα λάστιχο που έχουν εκει και για να κάνεις τη δουλειά σου πας σε καβαντζα απεναντι κοντα στο νεκροταφειο που δεν εχει ψυχη τοβρα

Επίσης γυφτισες εχει οταν ερχεσαι απο Πειραιά Θηβων περνας απο το village και κατω απο τη γεφυρα του πετρου ραλλη εχει ενα μικρο καταβλισμο με τσιγγάνους σε σκηνές , εκει εχει νεαρες καλες απλα παρκάρεις επάνω στο πεζοδρόμιο βραδυνες ωρες και παίζεις τα φωτα , οταν έρθουν κανεις παζάρι αλλα τους δινεις και ενα αφρόλουτρο να πλυθούν σε ενα λάστιχο που έχουν εκει και για να κάνεις τη δουλειά σου πας σε καβαντζα απεναντι κοντα στο νεκροταφειο που δεν εχει ψυχη το βραδυ
Εχεις κανει παιχνιδι φιλέ μου;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Καταδρομική σήμερα το απόγευμα στο τρίγωνο. Πούτσες μπλε καραμελέ. Ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα με σορτσάκι, τοπάκι, έξω τον αφαλό, ένα ποίημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πατσαβούρες. Βρήκα την ευκαιρία όμως και την πρόγκηξα.
- Μωρό μου μ' έκανες να φανώ ηλίθιος
- Γιατί;
- Σε έχω διαφημίσει ότι είσαι η καλύτερη από όλες. Όμορφο πρόσωπο, πολύ καλό σώμα, θερμό σεξ, πολύ καθαρή. Κι ένας τύπος έγραψε ότι του ζήτησες 5€ για να βγάλεις το σουτιέν σου. Γιατί;
- Το κάνω σε όσους θέλουν να μου δώσουν 20€. Σε όσους μου δίνουν 25€ δεν το κάνω. Σου έχω ζητήσει ποτέ περισσότερα για να βγάλω το σουτιέν;
- Όχι, τέλος πάντων θα το γράψω
Μετέφερα επακριβώς τη συζήτηση. Πάντως, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση, οποτεδήποτε παίρνω κάποια σεξεργάτρια για πρώτη φορά της κάνω ΚΑΘΑΡΗ εξήγηση, πριν ανεβούμε στο δωμάτιο.
1. Θα πλύνει το μουνί της και τον κώλο της
2. Θα γδυθεί τελείως
3. Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο αν χτυπήσει
4. Χάδια σε όλο το σώμα και δάχτυλα σε όλες τις τρύπες, με λιπαντικό εξυπακούεται.
Μόνο αφού αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο
Καλο βραδυ !! για την τεταρτη (4) επισημανση ισχυει και για την Κασσανδρα ??? , ευχαριστω .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλο βραδυ !! για την τεταρτη (4) επισημανση ισχυει και για την Κασσανδρα ??? , ευχαριστω .
Φυσικά. Όλες όσες έχω πλησιάσει τους έχω πει το ίδιο ποίημα. Αυτονόητο ότι πλένω τα χέρια μου επιδεικτικά, για να δουν ότι είναι καθαρά πριν προβώ σε δακτυλοσκόπηση, και πριν κατέβω στο τρίγωνο έχω ρίξει οινόπνευμα στα χέρια μου για να βεβαιωθώ ότι δεν έχω κάποια εκδορά / αμυχή. Η Κασσάνδρα όμως από μόνη της είναι πεντακάθαρη. Έχει πάντα δικό της λιπαντικό, και κάθε φορά που της ζητάω πίπα αφού την έχω πηδήξει από το μουνί, αλλάζει προφυλακτικό και μου το φοράει. Καμία άλλη σεξεργάτρια δεν το κάνει. Δυό - τρεις μάλιστα το παίρνουν κατ' ευθείαν από τον κώλο τους στο στόμα τους, ίσως τους αρέσει η γεύση

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Μαύρες έχει Λιοσίων στην Αμερικής;

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81

Γράψε αν θες φίλε μου στο forum έχει πάρεις γυφτισσα γιατί σίγουρα εκεί είμαστε αυτοί που ενδιαφερόμαστε περισσότερο για γυφτισσες ! Ν ανταλλάσουμε πληροφορίες

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886

Ισχύει αυτό για Αγίου Μελετίου;

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
επειδη βαρεθηκα να αναζητω καλτεριμιτζουδες στην αθηνα ειπα να 'ξανοιχτω στο αμερικα εκει που εχει αυθεντικες μαυρουλες αλλα και ασπρουλες για ολα τα γουστα
παρτε μια γευση λοιπον απο σιατλ

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Φυσικά. Όλες όσες έχω πλησιάσει τους έχω πει το ίδιο ποίημα. Αυτονόητο ότι πλένω τα χέρια μου επιδεικτικά, για να δουν ότι είναι καθαρά πριν προβώ σε δακτυλοσκόπηση, και πριν κατέβω στο τρίγωνο έχω ρίξει οινόπνευμα στα χέρια μου για να βεβαιωθώ ότι δεν έχω κάποια εκδορά / αμυχή. Η Κασσάνδρα όμως από μόνη της είναι πεντακάθαρη. Έχει πάντα δικό της λιπαντικό, και κάθε φορά που της ζητάω πίπα αφού την έχω πηδήξει από το μουνί, αλλάζει προφυλακτικό και μου το φοράει. Καμία άλλη σεξεργάτρια δεν το κάνει. Δυό - τρεις μάλιστα το παίρνουν κατ' ευθείαν από τον κώλο τους στο στόμα τους, ίσως τους αρέσει η γεύση
Ευχαριστω για την διευκρινιση , αρα τα μονο που κανει ακαποτα ειναι μουνοκωλοδαχτυλα ,φυσικα με την πολυ καλη Κ Υ κρεμα (λιπαντικο ) !!!!!!

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
461
Πόντοι
21
Ρε μάγκες μια ξανθιά από τις σοβιετικές στην eurobank, με ωραίο στυλ, κάποιες φορές με μια κόκκινη τσάντα, που είναι ναι μεν μεγάλη αλλά φαίνεται ένα κλικ μικρότερη από τις άλλες αν και έχει κάποια κιλακια λέει τίποτα ?
Μποκολε τα φώτα σου

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ισχύει αυτό για Αγίου Μελετίου;
ναι εχω πάρει τη μια στο αμαξά όμως βραδύ σε στενάκι (μαύρα μακρια μαλλια με μακριά φούστα και αθλητικά παπούτσια) απο τις 3 γυφτισες που εχει στο φαναρι ,
και κοντά στο village δεν εχω πάρει ακόμα μονο εχω ρωτησει αλλα θα κανω καταδρομικη το Σαββατο που ερχετε που θα αφήσω το γυναίκα να δει ταινία εκει

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Ρε μάγκες μια ξανθιά από τις σοβιετικές στην eurobank, με ωραίο στυλ, κάποιες φορές με μια κόκκινη τσάντα, που είναι ναι μεν μεγάλη αλλά φαίνεται ένα κλικ μικρότερη από τις άλλες αν και έχει κάποια κιλακια λέει τίποτα ?
Μποκολε τα φώτα σου
Για την Λουσυ αναφέρεσε. Καλή είναι σε γενικές γραμμές. Σώμα καλό. Πίπα καλή. Στο σεξ μέτρια πράγματα.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Για την Λουσυ αναφέρεσε. Καλή είναι σε γενικές γραμμές. Σώμα καλό. Πίπα καλή. Στο σεξ μέτρια πράγματα.
επειδηπερναω σχεδον καθε μερα απο εκει,εχω την εντυπωση οτι η λουση που λες ειναι μαλλον η μεγαλυτερη ή απο τις πιο μεγαλες ,απλα στα νιατα της ηταν γκομεναρα και εχει και εναν αριστοκρατικο αερα εμφανισιακα και σε ντυσιμο...και καμια σχεση με παραπανω κιλα που ανφερθηκε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μετά τα αποδεκατισμένα στουντιάκια της Κων/λεως και στην διασταύρωση των γραμμών με την σακατεμένη Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχω πετύχει μια αρκετά όμορφη μελαχρινή ψηλέγκο με μπότες που ψωλοδιαβαίνει με κολλητό φουστάκι και ωραίο σώμα. Σταματούν αρκετοί αλλά δεν έχω παρατηρήσει να την φορτώνει κάνεις. Λέτε να παίζει ψωλέας κάτω από το φουστάκι; αλλά κι έτσι να είναι πως στον πούτσον δεν την τσιμπολογά κανείς;

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Μετά τα αποδεκατισμένα στουντιάκια της Κων/λεως και στην διασταύρωση των γραμμών με την σακατεμένη Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχω πετύχει μια αρκετά όμορφη μελαχρινή ψηλέγκο με μπότες που ψωλοδιαβαίνει με κολλητό φουστάκι και ωραίο σώμα. Σταματούν αρκετοί αλλά δεν έχω παρατηρήσει να την φορτώνει κάνεις. Λέτε να παίζει ψωλέας κάτω από το φουστάκι; αλλά κι έτσι να είναι πως στον πούτσον δεν την τσιμπολογά κανείς;
Δώσε λίγο ακόμα στοιχεία του σημείου να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε της περιοχης

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δώσε λίγο ακόμα στοιχεία του σημείου να καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε της περιοχης
Ούτε εγώ αλλά θα προσπαθήσω με συμβολικό τρόπο. Πήγαινε Ιερά οδός 36 που είναι ο Johnie hot dog και μετά όπως θα κοιτάς την καντίνα, εστίασε αριστερά εντελώς ευθεία γύρω στα 300 μέτρα στα φανάρια. Μόλις βρεις τα φανάρια ακριβώς απέναντι σκάει η τύπισσα. Βράδυ την έχω πετύχει 5-6 φορές γύρω στις 23.00 - 00.00.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom