Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.229
Πόντοι
1.106
Ούτε εγώ αλλά θα προσπαθήσω με συμβολικό τρόπο. Πήγαινε Ιερά οδός 36 που είναι ο Johnie hot dog και μετά όπως θα κοιτάς την καντίνα, εστίασε αριστερά εντελώς ευθεία γύρω στα 300 μέτρα στα φανάρια. Μόλις βρεις τα φανάρια ακριβώς απέναντι σκάει η τύπισσα. Βράδυ την έχω πετύχει 5-6 φορές γύρω στις 23.00 - 00.00.
Έχω την υποψία πως έχει αναφερθεί με καλά σχόλια
Επομένως όπως φεύγεις από τον Johny και πας ας πουμε προς Αιγάλεω Κηφισού την βλέπεις στο δεξί σου χέρι μετά τις γραμμές?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω την υποψία πως έχει αναφερθεί με καλά σχόλια
Επομένως όπως φεύγεις από τον Johny και πας ας πουμε προς Αιγάλεω Κηφισού την βλέπεις στο δεξί σου χέρι μετά τις γραμμές?
Όπως φεύγεις αριστερά από την καντινα προς Αιγάλεω (σωστά), βλέπεις φανάρια. Με το που περνάς τα φανάρια, κοιτάς αριστερά και στέκεται απέναντι στην γωνία του δρόμου πηγαινερχόμενη.

Freiburger

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
278
Πόντοι
20
ναι εχω πάρει τη μια στο αμαξά όμως βραδύ σε στενάκι (μαύρα μακρια μαλλια με μακριά φούστα και αθλητικά παπούτσια) απο τις 3 γυφτισες που εχει στο φαναρι ,
και κοντά στο village δεν εχω πάρει ακόμα μονο εχω ρωτησει αλλα θα κανω καταδρομικη το Σαββατο που ερχετε που θα αφήσω το γυναίκα να δει ταινία εκει
Την έκανες την καταδρομικη τελικά; Αν ναι, δώσε ένα feedback

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Την έκανες την καταδρομικη τελικά; Αν ναι, δώσε ένα feedback
Πήγα χθες Σάββατο στις δεκα στο βραδυ, παρκαρα λιγο πιο πισω απεντατι απο το λαστιχάδικο, επεξα τα φώτα και σε 5 λεπτα ηρθαν 2 γυφτισες εμφανησημες θα ελεγα, ζητουσαν 30 ευρω να διαλεξω αλλα οταν ρωτησα ηλικια η μια ειναι 17 και η αλλη 23 ,κόμπλαρα για λιγο και μετα έφυγα για μεταξουργείο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Πήγα χθες Σάββατο στις δεκα στο βραδυ, παρκαρα λιγο πιο πισω απεντατι απο το λαστιχάδικο, επεξα τα φώτα και σε 5 λεπτα ηρθαν 2 γυφτισες εμφανησημες θα ελεγα, ζητουσαν 30 ευρω να διαλεξω αλλα οταν ρωτησα ηλικια η μια ειναι 17 και η αλλη 23 ,κόμπλαρα για λιγο και μετα έφυγα για μεταξουργείο
αν κατάλαβα καλά ζητάνε 30 ευρώ για γαμήσι μέσα στο αυτοκίνητο; η πάνε ξενοδοχείο και πληρώνεις εξτρά;

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
2.477
Γιατι κομπλαρες;

Freiburger

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Ενδιαφέρον. Θα πάω κάποια στιγμή να τσεκάρω. Ειδικά εφόσον είναι και εμφανισιμες. Ελπίζω μόνο να μην με κυκλώσει ολόκληρος ο καταυλισμός.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
λογικα το ξενοδοχειο θα ειναι εξτρα στη τιμη δε νομιζω οτι ειδικα αυτες οι γυφτισσες του δρομου με 30 ευρω να σου παρεχουν και ξενοδοχειο το πολυ να σου παραχωρουν χωρο στη καροτσα του ντατσουν στη αρχικη τιμη που συμφωνειτε τις πληρωνεις και κανεις τη δουλεια σου επιτοπου. Απλα πιστευω οτι 30 ειναι πολλα γι αυτες πιστευω γυρω στα 10-15 πρεπει να δινουμε το πολυ !

DomForFem

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Εχτές το βράδυ κατά της 11 κατέβηκα βόλτα στο Τρίγωνο, νεκρα τελείως, πέτυχα την Κασσάνδρα και είπα να δοκιμάσω μια κ ακούω καλά λόγια, πλησιάζω την ρωτάω μου λέει 25 πίπα μουνι, την ρωτάω για κώλο και μου λέει για κώλο θέλει 40, γύρισα να φύγω και μου είπε αν θέλεις να πάμε τώρα δώσε 25 και κώλο μαζί,, επειδή δεν μου αρέσουν αυτές η πονηριές απλά γύρισα και έφυγα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Εχτές το βράδυ κατά της 11 κατέβηκα βόλτα στο Τρίγωνο, νεκρα τελείως, πέτυχα την Κασσάνδρα και είπα να δοκιμάσω μια κ ακούω καλά λόγια, πλησιάζω την ρωτάω μου λέει 25 πίπα μουνι, την ρωτάω για κώλο και μου λέει για κώλο θέλει 40, γύρισα να φύγω και μου είπε αν θέλεις να πάμε τώρα δώσε 25 και κώλο μαζί,, επειδή δεν μου αρέσουν αυτές η πονηριές απλά γύρισα και έφυγα
και πολύ καλά έκανες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
λογικα το ξενοδοχειο θα ειναι εξτρα στη τιμη δε νομιζω οτι ειδικα αυτες οι γυφτισσες του δρομου με 30 ευρω να σου παρεχουν και ξενοδοχειο το πολυ να σου παραχωρουν χωρο στη καροτσα του ντατσουν στη αρχικη τιμη που συμφωνειτε τις πληρωνεις και κανεις τη δουλεια σου επιτοπου. Απλα πιστευω οτι 30 ειναι πολλα γι αυτες πιστευω γυρω στα 10-15 πρεπει να δινουμε το πολυ !
τι να σου πω τύπε. Η Τιμή των 30 ευρώ για αμάξι μου φαίνεται υπερβολική. Δύο γύφτισσες που πήδαγα τους δίνω 10€ και άλλα 5 στο ξενοδοχείο

DomForFem

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
και πολύ καλά έκανες
Κατά την γνώμη μου μάλλον έχει καταλάβει ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση είναι η καλύτερη εκεί πέρα και έχει ξεκινήσει να το εκμεταλλεύεται πιστεύω
* Κρίμα και ήθελα να της καρφώσω τη σουφρα όπως την είδα με το λεοπαρ κολάν*

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Όμορφη; Από σώμα πως είναι;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726

nikosvl21

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Ρε φίλε υπάρχουν άλλα υπάρχουν και γύφτοι.Και επίσης δεν έχω καταλάβει που ακριβώς παρκάρει ο τύπος

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Ρε φίλε υπάρχουν άλλα υπάρχουν και γύφτοι.Και επίσης δεν έχω καταλάβει που ακριβώς παρκάρει ο τύπος

απο εκει και περα οπου μπορεσεις αρκει να μην ειναι χαμηλωμενο το αμαξι

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom