Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
20
Like
2.359
Πόντοι
2.591

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.351
Πόντοι
6.030
Μετα και την καλη κριτική του συναγωνιστη, πηγα σήμερα στο Συγγρού 108 και ζήτησα την Έλενα με τα μεγάλα βυζια αλλα μου είπαν ότι δουλεύει Τατοΐου αυτες τις μέρες.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Heavywash

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
20
Like
2.359
Πόντοι
2.591
Μετα και την καλη κριτική του συναγωνιστη, πηγα σήμερα στο Συγγρού 108 και ζήτησα την Έλενα με τα μεγάλα βυζια αλλα μου είπαν ότι δουλεύει Τατοΐου αυτες τις μέρες.
Πέρασα χθές με την Έλενα στο Τατοϊου 71 , απίστευτες βυζάρες ανεβάζω κριτική.
Τό Τατοϊου δεν μπόρεσα να το βρω στά μασάζ :dunno: για αυτό έβαλα το Συγγρού 108 όπου δουλεύει και σε αυτό ή Έλενα. Αλλά η συνεύρεση έγινε στο Τατοϊου.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.291
Πόντοι
206

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.291
Πόντοι
206
Άλλη μία τεράστια συνεισφορά στην σελίδα όπως τά υπόλοιπα 760 μηνύματα σού :tooth:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια (το σου χωρίς τόνο σού).
Τα σχόλια μου απαιτούν να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας.
Στο συγκεκριμένο όμως κυριολεκτούσα. Με το Google βρίσκεις τα πάντα για το μαγαζί τις διαφημίσεις τους κτλ.
Τέλος πάντων σεξομαγαζο είναι όπως κι αν έχει συτοπροσδιοριστεί κατά καιρούς (μασάζ, στούντιο, κλειστό).
Το σκουμπρί δουλεύει εκεί αυτές τις μέρες
Θα σου στείλω πμ με ινφο αφού τις χρειάζεσαι.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.683
Πόντοι
2.846
Τό Τατοϊου δεν μπόρεσα να το βρω στά μασάζ :dunno: για αυτό έβαλα το Συγγρού 108 όπου δουλεύει και σε αυτό ή Έλενα. Αλλά η συνεύρεση έγινε στο Τατοϊου.
Συνήθως την βολεύει και δουλευει στο Συγγρού 108 η Ελενα , πολύ λίγες είναι η φορές που κάνει guest στο Τατοΐου , πολύ εκφυλο πορνιδιο με ξεκωλε μουτρακι και απίστευτες Βυζαρες 3,5αρες σίγουρα , δεν χορτενω να την γαμαω και να τις ρουφαω τις βυζαρες δίχως αύριο ,
Βγαζει δινατη καυλα η Ελεναρα αν δεν είναι μεγάλος ηλικικα ο παρτενερ της και επισης με ένα μικρό εξτραδακι τα περνει και στόμα άμα σε γουσταρει οπτικά και σε ξέρει , και είσαι καθαρός γενικά και δεν ζεχνεις τυριλα ,
Αξιζει να την καρφώσει κάποιος για την ωραία κωλαρα και τις βυζαρες που κουβαλάει !!!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.822
Πόντοι
2.846
Πέρασμα από city gold από όλες όσες δείχνει το erotic p. Δούλευε μόνο η ηλεκτρα κ δεν μπηκα,
Καλά, στο συγκεκριμένο μια φορά μπήκα για να δω τι παίζεται και δεν το ξαναεπιχείρησα.
Το μενού ξεκινάει από 80€ μισάωρο τα πάντα με προφύλαξη. Κοπέλες οι μισές απ' ότι έγραφε το σάιτ, δυο-τρεις αν θυμάμαι καλά.
Τηλεφώνησα πριν πάω και δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Υπερβολική διακριτικότητα, η κυρία της υποδοχής με ρώτησε από πού τις βρήκα ώστε να καταλάβει για ποιο σκοπό ήμουν εκεί.
Καλά πέρασα με την Ηλέκτρα βέβαια αλλά οι τσιμπημένες τιμές δεν δικαιολογούνται, θεωρώ.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
71
Πόντοι
0
Παιδιά Κυψέλης & Επτανήσου 1 έχει πάει κανείς; Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί εδώ ή στην άλλη λίστα που ΔΕΝ γαμείς, αλλά δεν έχω όνομα να σας δώσω....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.819
Πόντοι
506
Παιδιά Κυψέλης & Επτανήσου 1 έχει πάει κανείς; Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί εδώ ή στην άλλη λίστα που ΔΕΝ γαμείς, αλλά δεν έχω όνομα να σας δώσω....
Ειχε νημα δικο του, ρε. Κατι απατεωνισσες ηταν εκει. Μια κωνσταντινα

Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ναι διάβασα σε σχόλιο για την Ρίτα ότι ξαναγύρισε στο Λαγουμιτζή 23... Πάρτε τηλ να μάθετε είναι απλό.
Άλλη μία φωτό από Ρίτα...
20220218_195928.jpg
Η Ρίτα πολύ τίμιο ρωσιδακι την τιμούσα συνέχεια έχω πολύ καιρό να πάω μαζί τις σχεδόν δύο χρόνια

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
2.018
Πόντοι
6.820
3ρι + είναι το στήθος της Ελένης από το συγγρού 108

Stories