Νέα

Συμβουλές για ερωτικές επιτυχίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Με αλλα λογια φιλε ISO , οσο πιο πολυ τις φτυνεις ..τοσο πιο πολυ κολανε σ εσενα.Καποιος το ειχε πει αυτο , μαλλον ο Π.Κωστοπουλος πρεπει να ηταν , ισως κατι να ξερει παραπανω αυτη η Βολιοτικη αλητρα...
Εγω εχω μια απορια και απευθυνομαι σε φιλους που απασχολουνται στον ιδιωτικο τομεα:
Ρε μαγκες με τις τοσες ωρες που εργαζεστε απο Δ-Π και ισως και Σαββατο , ποσοι απο εσας εχετε την δυναμη και την ορεξη να ασχοληθειτε με καμακια και καταστασεις χρονοβορες;;;
Πειτε μου σας παρακαλω πολυ για να μην τρελαθουμε τελειως..Εαν για να ριξεις μια γκομενα πρεπει να αναλωνεις το 80% του ελευθερου χρονου σου ( και εαν σου κατσει) , με τι κουραγιο να συνεχισεις να το κανεις;;;; 

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Για να αντιγράψω-παραφράσω τον Εγγονόπουλο "Η Γυναίκα είναι σαν την Τέχνη. Να μας παρηγορεί". Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να τις απολαύσουμε αγόγγυστα και αποτελεσματικά χωρίς πελαγοδρομίες.

ΥΓ Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Με αλλα λογια φιλε ISO , οσο πιο πολυ τις φτυνεις ..τοσο πιο πολυ κολανε σ εσενα.Καποιος το ειχε πει αυτο , μαλλον ο Π.Κωστοπουλος πρεπει να ηταν , ισως κατι να ξερει παραπανω αυτη η Βολιοτικη αλητρα...
Εγω εχω μια απορια και απευθυνομαι σε φιλους που απασχολουνται στον ιδιωτικο τομεα:
Ρε μαγκες με τις τοσες ωρες που εργαζεστε απο Δ-Π και ισως και Σαββατο , ποσοι απο εσας εχετε την δυναμη και την ορεξη να ασχοληθειτε με καμακια και καταστασεις χρονοβορες;;;
Πειτε μου σας παρακαλω πολυ για να μην τρελαθουμε τελειως..Εαν για να ριξεις μια γκομενα πρεπει να αναλωνεις το 80% του ελευθερου χρονου σου ( και εαν σου κατσει) , με τι κουραγιο να συνεχισεις να το κανεις;;;; 

Όντως το θεώρημα το έφερε στην επιφάνεια ο Κωστόπουλος με το φράση "Η γυναίκα είναι σαν το γραμματοσημο - όσο πιο πολύ τη φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάει"

Και ναι, υπάρχει θέμα με το διαθέσιμο χρόνο που έχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Γι' αυτό και θα πρέπει να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Νομίζω ότι ένα τέτοιο thread σε λενα τέτοιο χώρο που ειναι αφιερωμένος στο αγοραίο σεξ είναι άκυρο. Γιατί εδώ η φιλοσοφία των ανθρώπων που μπαίνουν είναι διαφορετική και πιο ψαγμένη γενικά.

Μέσα σε αυτή τη φιλοσοφία εντάσεται και το ότι δε θα κάτσει κάποιος να ικανοποιήσει διάφορα καπρίτσια για να γαμήσει αλλά καταφεύγει στο πολύ πιο ικανοποιητικό πληρωμένο σεξ. Επίσης έχουν απομυθοποιήσει όλοι αυτοί που μπαίνουν εδώ μαλακίες όπως έρωτας, ρομαντισμός, αγάπη και κοιτάν μόνο το σεξ ως αυτό που είναι : μια βιολογική λειτουργία από την οποία αντλείς απόλαυση και ηδονή ενώ προσφέρει την απαραίτητη αποφόρτιση γιατί συσσωερεύεται ενέργεια που πρέπει να εκλυθεί κάπου ικανοποιητικά. Έτσι ο οργανισμός "ρολάρει" καλύτερα.

Το πρόβλημα είναι - και ειδικά με τις ντόπιες δεσποσύνες- ότι ανακατεύουν αυτή τη βιολογική λειτουργία με ένα σωρό άσχετες μαλακίες που τίθενται κοινωνικά ( χαρακτήρας, δουλειά, αυτοκίνητο, και οτιδήποτε άλλα σκατά έχει καθένας- ή καθεμιά - στο κεφάλι). Δηλαδή τι σχέση έχει το αυτοκίνητο ή το τι μουσική ακούει κάποιος ή το με τι υφάσματα σκεπάζει το σώμα του ( "πως ντύνεται") με την ικανοποίηση μιας βιολογικής λειτουργίας απόφόρτισης υγρών και ενέργειας.

Για αυτό πιστεύω ότι αν κάποιοα γυναίκα - που η πλειοψηφία το κάνει- ανακατεύει το θέμα σεξ με ένα σωρό άσχετα ζητήματα με αυτό και θέτει ανόητα και ανούσια εμπόδια τότε απλά αγνοήστε τις.
Γελάω όταν ακούω συμβουλές για σεξ, δηλαδή ένα πράγμα πιο φυσιολογικό και απλό από το να πιεις ένα ποτήρι νερό. Που το κάνουν όλα τα ζώα του πλανήτη απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια. Και εδώ το έχουμε αναγάγει σε μέγιστο επιστημονικο-φιλοσοφικό ζήτημα λες και πρόκειται για πυρηνική ενέργεια ή για ασφάλεια αεροπορικών πτήσεων!!! Αν είναι δυνατόν!!!

Το σεξ δεν είναι κάποιο τέτοιο ζήτημα. ʼλλα είναι τα ζητήματα. Εγώ προσωπικά - πέρα από τη δουλειά μου και τις σπουδές μου που ούτως ή άλλως μου απορροφούν χρόνο και μου αρέσουν- έχω τα γυμναστήριό μου, τις πολεμικές τέχνες που ασχολούμαι, το μηχανάκι μου, το ποδόσφαιρο, τα βιβλία, το σκάκι, τους φίλους μου και τις παρέες μου, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μου, και τόσα άλλα ωραία πράγματα που κυριολεκτικά δε μου περισσεύει χρόνος να αφιερώσω για κάποια ανοργμασική ξενέρωτη και μίζερη δεσποσύνη αν θα μέ εγκρίνει! Πάω σε ένα μπουρδέλο ή ένα στούντιο, ή παίρνω ένα call girl και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.

Και η γνώμη μου είναι να μη καταπιέζεται τον εαυτό σας. Είναι απλά ανούσιο. Πάτε σε ένα μπουρδελάκι και μετά θα δείτε πόσο ανούσια φαντάζουν όλα αυτά.

Επισκέπτης
Και η γνώμη μου είναι να μη καταπιέζεται τον εαυτό σας. Είναι απλά ανούσιο. Πάτε σε ένα μπουρδελάκι και μετά θα δείτε πόσο ανούσια φαντάζουν όλα αυτά.

Κανοντας αυτο στερεις το ευατον σου απο ενα μοναδικο συναισθημα...
Του ερωτα..!!!

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τι ειναι αυτα ρεεεεε;Συμβουλες και πατροναρισματα.Αυτα ειναι χαζομαρες,δε λεεω ισως να παιζουν ρολο οι δυο πρωτες καουβεντες αλλα απο κει και περα ο καθενας εχει το χαρακτηρα του και τον τροπο του,οπως και η καθε κοπελα.Και δε μιλαω για χαζογκομενες αλλα για κοπελες λιγο πιο κυριλατες που υπαρχουν αλλα εμεις με τη μαλακια που μας δερνει παμε και την πεφτουμε στις ηλιθιες.Γι αυτο αφηστε τις συμβουλες και καντε οτι γουσταρετε και οτι θεωρειτε εσεις σωστο.Στο κατω κατω απο τα λαθη μας μαθαινουμε.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε όταν κάνεις ειρωνία μπορείς να βάλεις στο τέλος του Post σου ένα Υ.Σ. που να το λέει, εκτός αν τα εννοείς.
Δε νομιζω οτι διαβαζοντας το καποιος θα μπερδευτει αν κανω ειρωνεια η οχι.
Αλλα για σενα που ακομα το ψαχνεις σου λεω,ναι ειρωνικα τα λεω αυτα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μιας και ανοίξαμε τετοιο thread μπήκα να πώ καταρχας οτι όλοι εχετε δίκιο και σας υποστηρίζω όλους. Απλα θα πώ ενα ονομα στα ανοιχτα γιατι ξερω σιγουρα οτι οι πιο ψαγμενοι θα το ξερετε και οι οχι τοσο εμπειροι(δεν ειναι κακο και γω απο αυτους ημουν καποτε οπως και αλλοι εδω) ψαχτε και καντε download οτι βρητε απο David DeAngelo
Τυγχανει να εχω δει 7 dvd του deangelo και αλλα πολλα περι body language οχι για να βρω γκομενα αλλα γιατι γουσταρω τετοιες αναλυσεις περι συμπεριφορων.
Οντως περιγραφει πολλες καλες ατακες και κινησεις για να σπασει τον παγο η να ξεκινησει καποιος μια γνωριμια αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι εχει και κοινο!!!
Δηλαδη τυπους που πανε να τον ακουσουν πληρωνοντας τα σεμιναρια του γιατι δε βρισκουν γκομενα!Ελεος..
Μαγκες αν δε σπασεις τα μουτρα σου με φασεις δε διορθωνεσαι απο το καθε λεκτορα και ειδικο.Θεμα προπονησης ειναι απλα.Εκτος και αν εμφανισιακα εισαι τελειως για το πουτσο οποτε με μερικα μπουρδελακια ερχεσαι στα ισια σου και το παιρνεις και αποφαση  :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ωραία όλα αυτά, αλλά μου θυμίζουν οδηγούς ΝΙΤΡΟ και COSMO, "πως να τον κάνετε να κελαηδήσει", "69 δρόμοι προς την ευτυχία" και άλλα γραφικά. Σε λίγο θα μας διδάξουν και πως να την τινάζουμε όταν κατουρήσουμε, που να εκσπερματώνουμε(καλά αυτό το διδάσκουν ήδη), πως να τον παίζουμε και άλλα.

Να κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος εμπαιγμού. Δηλαδή ως συνταγή επιτυχίας προτείνεται να παραστήσουμε κάποιον άλλο, έναν προκάτ χαρακτήρα, τη συνταγή επιτυχίας. Όλα προσχεδιασμένα, "να είστε ξυρισμένος αλλά σε τριμ 3 ημερών" , "να μιλάω με προφορά ώστε να έχει το απαραίτητο μυστήριο για την καταγωγή μου", "να το παίζω άνετος" "να μην της δείξετε πόσο την έχετε ανάγκη γιατί χάσατε το παιχνίδι" "να μην την πάρετε τηλέφωνο γιατί θα..." Ε τότε ποιος ο λόγος ρε φίλε? Ποιος ο λόγος? Το γαμήσι? Πάω και γαμάω όποτε μου καπνίσει στα διάφορα κέντρα αισθητικής. Αυτό είναι? Δηλαδή ποια είναι η αξία αν υποδυόμαστε και δεν είμαστε ποτέ αυτοί που είμαστε? Μα άμα την πατήσω, θέλω να την πάρω τηλέφωνο, θέλω να την δω αμέσως μετά, θέλω να μυρίσω το άρωμα της, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να της δείξω αμέσως ποιος είμαι, δεν θέλω να πλάσω άλλο προφίλ. Μου αρέσω με τα ελαττώματα μου και τις ατέλειες μου. Δεν θέλω να τα κρύψω, θέλω να αυτοσαρκαστώ και να αυτοειρωνευτώ. Δεν θέλω τριπάκια στημένα και μελετημένα και φορεμένα. Για αυτό έχουμε κλάσει πάνω μας και δεν τολμάμε να μιλήσουμε... Πρέπει να τηρούμε τα στάνταρ που άλλοι θέτουν.

Και κάπως έτσι, ο κόσμος φαίνεται πως έχει χάσει τη μαγεία του...

Παγιδευμένοι στην ουτοπία του άμεσου, στην αυταπάτη του "όλα είναι φωτισμένα στην εποχή μας", αποζητούμε με αγωνία το άγνωστο...πιστεύουμε πως η ευτυχία ανήκει στο "μυστήριο" που περνά ξυστά από τη ζωή μας και την πυρπολεί, έστω και παροδικά...Το άγνωστο, φαίνεται πια δυσεύρετο και σπάνιο, και γυρεύουμε έτσι να ντύσουμε το γυμνό, να προσθέσουμε μυστήριο στους  άλλους και στην ύπαρξή μας την ίδια, αλλιώς τί γοητεία θα έχει ο πραγματικός μας εαυτός, αυτός που γνωρίζουν όλοι και που δεν απέχει παρασάγγας από τον περίγυρο;
Ψάχνουμε αυτό που φαίνεται λιγότερο διαθέσιμο, δύσκολα προσβάσιμο και πολύ, μα πολύ αινιγματικό...Κι επειδή δεν υπάρχει χρόνος για το κυνήγι του αγνώστου και του αινιγματικού, ούτε έχουμε τη διάθεση να ιδρώσουμε για να κυνηγήσουμε την ευτυχία, την οποία θεωρούμε πως μας ανήκει περίπου αυτονόητα, ψάχνουμε για απλές οδηγίες χρήσεως, συνταγολόγια ευτυχίας, λεξικά που θα αποκωδικοποιήσουν το βίο και τις επιθυμίες μας!!!
Η αμεσότητα και η ταχύτητα στην πρόσβαση της πληροφορίας, "τσαλακώνουν" τη μαγεία της αναζήτησης και της περιπέτειας...
Η ζωή και οι σχέσεις έχουν γίνει πια περίπλοκες και κοινό σημείο αναφοράς δεν υπάρχει πλέον, οπότε  επιταχύνουμε τους ρυθμούς μας, μήπως και "πιάσουμε" το λιγοστό μυστήριο που  απομένει στον κόσμο μας...
Κι ενώ, από τη μία απλουστεύουμε το σύνθετο, από την άλλη, με απόγνωση, περιπλέκουμε τις απλές αλήθειες, μήπως και περιβληθούν με έναν αέρα μυστηρίου και καταφέρουμε να αποδράσουμε από την αβάσταχτη καθημερινότητά μας.Από τη μία θέλουμε τη λύση άμεσα, χωρίς κόπο, από την άλλη προσπαθούμε να αναβάλουμε και να καθυστερήσουμε τη λύση του αινίγματος, να του προσδώσουμε λίγη μαγεία, γιατί αυτή έχει πια γίνει δυσεύρετη και ακριβοθώρητη...Το χτύπημα ενός τηλεφώνου, η βοή της πόλης, ή ένας πονοκέφαλος, απειλούν να τη διαλύσουν οποιαδήποτε στιγμή...Κι όσο πιο δυσεύρετη γίνεται, τόσο πληθαίνουν οι γκουρού της σύγχρονης εποχής, με απαντήσεις-συνταγές για όλα και για όλους...
Όμως δε ζούμε όλοι στους ίδιους ρυθμούς, ούτε βιώνουμε με τον ίδιο τρόπο τις  εμπειρίες.Η τάση κάποιων να κάνουν την ευτυχία τυποποιημένη συνταγή, η μανία της εποχής να επιβάλει την ευζωία και το lifestyle ως τη μοναδική "θρησκεία", αφήνει ανοιχτό το αίτημα της αναζήτησης των ορίων μας, την εύρεση της μαγείας που μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας,, σε πρόσωπα της καθημερινότητάς μας, που δεν τους δίνουμε σημασία...
Αυτά τα τελευταία, είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις, για να τις αφήσουμε στα χέρια κάποιων ταριχευτών της προγραμματισμένης ευτυχίας...Η ποίηση, το μυστήριο, η αγάπη, η τέχνη του έρωτα, μπορούν να προσεγγίσουν την ψυχή του σύγχρονου άνθρωπου και να προσφέρουν έναν δημιουργικό ορίζοντα για τη ζωή και το μέλλον του...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τι είπες τώρα?

Βιάστηκα να ευνουχιστώ μου φαίνεται...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τι ειναι αυτα ρεεεεε;Συμβουλες και πατροναρισματα.Αυτα ειναι χαζομαρες,δε λεεω ισως να παιζουν ρολο οι δυο πρωτες καουβεντες αλλα απο κει και περα ο καθενας εχει το χαρακτηρα του και τον τροπο του,οπως και η καθε κοπελα.Και δε μιλαω για χαζογκομενες αλλα για κοπελες λιγο πιο κυριλατες που υπαρχουν αλλα εμεις με τη μαλακια που μας δερνει παμε και την πεφτουμε στις ηλιθιες.Γι αυτο αφηστε τις συμβουλες και καντε οτι γουσταρετε και οτι θεωρειτε εσεις σωστο.Στο κατω κατω απο τα λαθη μας μαθαινουμε.
+1000
κατι παρομοιο ειπα σε ενα παρομοιο θρενατκι που λεγεται πως βρισκεις γκομενα..!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είναι απορία, θύμα είμαι και εγώ της περίπλεξης των πάντων... Ακόμα και για το τι θα παραγγείλω απ' έξω για να σαβουρώσω, κάνω δύο ώρες... Μήπως να πάρω Domino's? Μπα, καλλίτερα κανά σουβλάκι... Πάλι σουβλάκι? Λες κανά μπέργκερ, αλλά κάνει δύο ώρες ο μαλάκας... Γάμα το, θα φάω ένα τοστ, τι να κλάσει ένα τοστ τώρα... Ναι? Μια παραγγελία θέλω να κάνω, μια μεσαία μπάρμπεκιου με...μμμμ... αφράτη ζύμη και ένα....(παύση) τσίκεν κίκερς και μία πέπσι μαξ, όχι, όχι κάντε την πέπσι τουίστ... και πάει λέγοντας.

Αν το αυτό ισχύει για το ντελίβερυ, στις σχέσεις που μπλέξαμε τα μπούτια μας, αποσύρθηκα και με τον καιρό ευχνουχίστηκα...

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια δωστε μας καμμια συμβουλη σε μενα και στην παρεα μου..εδω και 5 μηνες..ισως και παραπανω ψαχνουμε και δεν μπορουμε να βρουμε γκομενες..για οτιδηποτε..δεν εχουμε γνωριμιες..επομενως μονο αν κανουμε κανενα ''πεσιμο'' ..μπορουμε να κανουμε τιποτα..εχετε να μας προτεινετε π.χ. καμμια φραση να πουμε σε καμμια γκομενα ετσι για να τη στειλουμε..?χωρις πλακα..οτι μου πειτε θα το δεχτω..χεχ!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το καλλίτερο που είχα διαβάσει ήταν από τον φλες. Ούτως ή αλλιώς η πρώτη ερώτηση που θα σου κάνουνε είναι "Τι δουλειά κάνεις?" "Με τι ασχολείσαι?"
"Σκουπιδιάρης"!!! Περιμένω πως και πως να πω την ατάκα ρε πούστή μου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το καλλίτερο που είχα διαβάσει ήταν από τον φλες. Ούτως ή αλλιώς η πρώτη ερώτηση που θα σου κάνουνε είναι "Τι δουλειά κάνεις?" "Με τι ασχολείσαι?"
αχαχαχαχχαχα...!!
εισαι θεαααααα (που λεει και ο ψινακης) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;)

barba-skoyfakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

:2funny: Ε αυτο 8α την ριξει σιγουρα  :2funny:
Η να το λεμε καλλιτεχνικα "στην κα8αριοτητα..."χαχαχ

Επισκέπτης
Προτείνω αυτές τις ατάκες!!!!

1. «Πού είστε θρησκευτικά;» (από τα γυμνασιακά μας χρόνια, επειδή μας διαβάζουν "κακώς" και ανήλικα)

2. «Τί τάξη πας;» (λάθος αν η κοπέλα είναι 25 και απλά τυγχάνει να μικροδείχνει)

3. «Ο φίλος μου στοιχηματίζει ότι είσαι 25, αλλά εγώ λέω 30 μες στο νερό» (το χαστούκι πονάει μετά από αυτήν την ατάκα)

4. "You are a woman and I am a Mediterranean beast" (και το πουκάμισο ανοιχτό να φαίνεται η τρίχα κάγκελο και η χρυσή αλυσίδα . ανατρίχιασα τώρα)

5. «Ξέρω ότι οι γάτες έχετε πολύ καλή όσφρηση. Μπορείς να μυρίσεις το πούρο μου να μου πεις τί μάρκα είναι;» (σε πάρτυ μασκέ, εσείς ντυμένοι Κλίντον και η κοπέλα γάτα)

6. «Έχω έναν σφάχτη εδώ δεξιά, τί λες να είναι;» (σε πάρτυ μασκέ, η κοπέλα ντυμένη νοσοκόμα)

7. «Μου δίνεις την κούκλα σου να παίξω;» (σε πάρτυ μασκέ, η κοπέλα ντυμένη μωρό)

8. «Η φίλη σου μου έριξε χυλόπιτα και μου είπε να έρθω σε σένα» (η κοπέλα σάς παρατάει και κινείται με απειλητικές διαθέσεις προς τη φίλη της)

9. «Το ρεκόρ μου είναι 7 φορές, είσαι να το σπάσουμε;» (πληρωμένη απάντηση: «Μόνο 7 φορές έχεις κάνει σεξ στη ζωή σου;»)

10. «Τον έχω 30 πόντους» («μόνο;»)

11. «Κάνω στατιστική έρευνα σχετικά με το πόσες γυναίκες μπορεί να πάρει ένας άντρας σε ένα βράδυ» («το πόσα χαστούκια μπορεί να φάει σε ενδιαφέρει να το μετρήσεις;»)

12. «Είμαι φαντάρος και έχω να πάω με γυναίκα 3 μήνες, τί λες;» («πάρε τον λοχία σου»)

13. «Μόλις με παράτησε η κοπέλα μου, μετά από 3 χρόνια σχέσης, έχω ανάγκη από στοργή» (η κοπέλα σάς αφήνει το liposan της και φεύγει)

14. «Θες να κάνουμε παρέα;» («Τα κουβαδάκια σου και σ? άλλη παραλία»)

16. «Ο μπάρμαν είναι φίλος μου» (Ο μπάρμαν είναι ο γκόμενός της)

17. «Με λένε Βαρδινογιάννη, καμία σχέση με τη γνωστή οικογένεια» (τί την ήθελες τη διευκρίνηση;)

18. «Οι φίλοι μου μού λένε ότι μοιάζω στον Michael Jackson»

19. «Οι φίλοι μου μού λένε ότι μοιάζεις στον Michael Jackson»

20. «Τα βάφεις;»

21. «Εγώ πιστεύω ότι ο ρόλος της γυναίκας είναι να μεγαλώνει τα παιδιά και να φροντίζει τον άντρα της, εσύ τί λες;» («Ναι, οπωσδήποτε, αφού όμως τον κερατώσει με όποιον βρει μπροστά της»)

22. «Να σε πάω σπίτι;» (μετά από το «γειά σου, με λένε Γιάννη»)

23. «Μα είναι δυνατόν γυναίκα να διαβάζει αθλητική εφημερίδα;» («Ναι»)

24. «Η ΑΕΚ είναι για κλάματα»

25. «Την Κυριακή θα σας απαυτώσουμε» (την Κυριακή δεν παίζετε μαζί)

26. «Το βρίσκεις ωραίο μια γυναίκα να καπνίζει;» («Ναι»)

27. «Ωραίος καιρός, ωραία συναυλία» (στο rockwave, την ημέρα που ακυρώθηκε το φεστιβάλ επειδή έβρεχε καρεκλοπόδαρα)

28. «Έχεις αναπτήρα;» (την ίδια ημέρα, κάτω από απίστευτη βροχή)

29. «I was told that Greek women are easy» («fuck off»)

30. «Έχεις αδερφό;»

31. «Τί δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου παιδί μου;» («Δουλεύει στην Ασφάλεια»)

32. «Μήπως έχεις ώρα; αααα, τί ωραίο ρολόι, κοίτα όμως και το δικό μου, δεν είναι πανέμορφο;»

33. «Τί ωραίο σκυλάκι! Τί μάρκα είναι;» («Palmolive»)

34. «Τί ωραίο σκυλάκι! Να το χαϊδέψω;» (Το σκυλάκι δαγκώνει)

35. «Τί ωραίο σκυλάκι! Έλα από το σπίτι να το ζευγαρώσεις με το δικό μου, να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε και για σένα...»

36. «Ο Σφακιανάκης σ? αρέσει;» («Όξω ρεεεε»)

37. «Μ? αρέσει να χορεύω τσιφτετέλι, εσένα;» (Κούνα τη μεσούλα σου, Οβελίξ .Την κουνάω, την κουνάω)

38. «Είμαι φανατικός οπαδός της γυμναστικής» («Ναι, φαίνεται από τα γυμνασμένα σου σαγόνια...»)

39. «Us greeks have a great reputation as lovers» («Τί μου λε ρε παιδί μου....»)

40. «Γειά σου, μπορείς να μου γνωρίσεις τη φίλη σου;» (φλαπ!)

41. «Πόση ώρα μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου κάτω από το νερό;»

42. «Ωραίο μαγιό, θα? θελα να το δω στο πάτωμα»

Φιλική συμβουλή: τίποτε καλύτερο από την απλότητα, την αμεσότητα, την διακριτικότητα και την ειλικρίνεια. Όταν λέμε όμως ειλικρίνεια, δεν εννοούμε «Γειά σου, θέλω να σε απαυτώσω».... Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί, οποιαδήποτε ομοιότητα με κάτι που έχετε πει εσείς είναι απλή σύμπτωση....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Φίλε ακολούθησα τις συμβουλές σου και πήγα κατα διαόλου :2funny: :2funny:

tzamenios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
symfwno apolyta.antimetwpisi tou thematos apo enan magka,me tin kali ennoia.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom