Νέα

Είναι το σεξ γενικά υπερεκτιμημένο; Τί συμβαίνει ειδικά στην Ελλάδα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Το σεξ - ερωτας η ηδονη και οτι αλλο νιωθεις πριν κατα τη διαρκεια και μετα ειναι Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ.
Ειναι τοσο δυνατο και παραδεισενιο που σου δινει φοβερη διψα και θεληση για να ζησεις και για να κανεις τα παντα για να το ζησεις.
Ειναι οτι ωραιοτερο και ανωτερο για τον ανθρωπο στον πλανητη γη.
Καλέ μου Νάκο αυτό που περιγράφεις είναι ο εθισμός..
 

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.331
Κριτικές
40
Like
10.736
Πόντοι
3.946
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Για να καταλήξω λοιπόν κάπου. Πολλοί άντρες ξεχνούν κάτι βασικό. Το σέξ είναι απόλαυση, όχι τρόπαιο. Για να το πώ με λόγια της πιάτσας, για την πάρτη σου γαμάς και για κανέναν άλλο,. Το να φτάνει κάποιος στα όρια του ψυχαναγκασμού προκειμένου να γράφει ''χιλιόμετρα το κοντέρ'' είναι απλά ένας εντελώς λάθος τρόπος για κάποιους να ανατρέψουν την χαμηλή τους αυτοεκτίμηση.

Δεύτερη ανάγκη. Η ανάγκη για άσκηση εξουσίας στα πλαίσια πολλές φορές κάποιας ''τυφλής'' εκδικητικότητας. Είναι αρκετά φανερό από άντρες που χρησιμοποιούν, και εννοούν ( γιατί κάποιοι το κάνουν και απλά από συνήθεια ), εκφράσεις όπως ''τη ξέσκισα'', ''της πέταξα τα μάτια έξω'', ''τη ξεμούνιασα'' κλπ. Ακόμη και ο όρος ''τον/την γάμησα'' χρησιμοποιείται μεταφορικά για να υποδηλώσει άσκηση βίας, ταπείνωσης, εξαπάτησης και γενικότερα υποβάθμισης κάποιου. Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε άλλες γλώσσες όχι μόνο στην ελληνική, αλλά στη χώρα μας πιστεύω συμβαίνει καθ' υπερβολήν. Τι προφανέστερο από το γεγονός ότι η έκφραση ''Αντε γαμήσου'' αποτελεί βρισιά, ενώ στην κυριολεξία της παραπέμπει σε κάτι αν μη τι άλλο ευχάριστο.

Συνήθως έτσι λειτουργούν άντρες που έζησαν η εξακολουθούν να ζούν σε καταπιεστικά περιβάλλοντα που τους δημιουργούν κόμπλεξ. Μια δεύτερη κατηγορία είναι οι άντρες που έχοντας φάει αρκετές χυλόπιτες στη ζωή τους γίνονται ( μέχρι κάποιου βαθμού ) κρυπτομισογύνηδες και βγάζουν πάνω στις πουτάνες συνήθως όλα τους τα ποθημένα σε εκδικητική βάση. Τους άντρες αυτής της κατηγορίας εύκολα τους εντοπίζεις από το γεγονός ότι ενώ χρησιμοποιούν αβέρτα τις πουτάνες, συνήθως τις περιφρονούν και τις απαξιώνουν ταυτόχρονα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντιστροφή του παραπάνω φαινομένου. Αντρες δηλαδή που είναι υπερβολικά δεσποτικοί και επιβλητικοί στη καθημερινότητά τους να αναζητούν στο χώρο της πορνείας ''αφέντρες'' που θα τους ''ξεφτιλίσουν'' θα τους ''τιμωρήσουν'', θα τους ''ταπεινώσουν'', κλπ. Από όλα έχει ο μπαξές.

Ο καθένας λοιπόν ''πορεύεται'' με βάση τι του λείπει. Αλλά αυτό που του λείπει πάει συνήθως να το βρεί μέσω του σεξ, γιατί απλά δεν μπορεί να φανταστεί και να βρεί κάποιο άλλο τρόπο.

Για να καταλήξω λοιπόν κάπου απαντώντας την ερώτηση που αρχικά έθεσα.

Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, ειδικά δε στην Ελλάδα είναι περισσότερο υπερεκτιμημένο από ότι σε κάποιες άλλες χώρες. Οι δε λόγοι που αυτό συμβαίνει είναι, κατά την άποψή μου και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, δύο. Ο πρώτος είναι η γενικότερη ιδιοσυγκρασία μας. Και ο δεύτερος το γεγονός ότι πολλοί απο εμάς μέσα απο το σεξ πάμε να καλύψουμε άλλες ανάγκες μας και να βγάλουμε κάποια ποθημένα μας, η κάποια ψυχικά μας ελλείματα, δυο παραδείγματα των οποίων ανέφερα παραπάνω, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμα.

Στο κάθε βέβαια άνθρωπο που ασφαλώς αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, οι δυο παραπάνω λόγοι συναντούνται με διαφορετική βαρύτητα.

Αυτά από εμένα. Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες.
Άνοιξες πολλά θέματα με αυτό το μεγάλο κείμενο που είναι δύσκολο να απαντηθούν αναλυτικά. Εγώ θα σου πω ότι το σεξ δεν είναι υπερτιμημένο. Αυτά που έχουν συμβεί με τη σεξουαλική απελευθέρωση και το στήσιμο ολόκληρων βιομηχανιών που στηρίζονται λίγο ή πολύ στο σεξ είναι μια νομοτέλεια ή ένα σύστημα που λένε στην κοινωνιολογία, δηλαδή μια κανονικότητα που όταν έπεσαν τα ταμπού έγινε πιο ορατή από ποτέ. Καθόλου τυχαίο πχ. που υπάρχει η πορνογραφία ήδη από την εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων μέχρι σήμερα.

Όσο για τον Έλληνα πιστεύω όντως ότι είναι πιο γυναικάς από άλλους Ευρωπαίους, αλλά και πιο σαβουρογάμης. Έχει αρκετά ανατολίτικα κατάλοιπα στέρησης και μπορεί να κάνει και σεξ με μέτριες γυναίκες απλά για επιβεβαίωση ή για να κοκορεύεται. Καθόλου τυχαίο που ο Έλληνας συνήθως προσθέτει αριθμούς ερωτικών συντρόφων όταν ερωτάται, ενώ η Ελληνίδα κρύβει για να μην την πουν τσούλα.
 

pornliberal

Μέγας
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Μηνύματα
10.331
Κριτικές
40
Like
10.736
Πόντοι
3.946
Επιπλέον και άντρες και γυναίκες δεν επιζητούν μόνο ωμό σεξ στη διάρκεια της ζωής τους αλλά θέλουν και συντροφικότητα και συναίσθημα, καθότι η φύση του ανθρώπου είναι να ζευγαρώνουν. Τώρα βέβαια πολλοί Ελληνάρες βαρύμαγκες είτε δεν το παραδέχονται αυτό, είτε το θεωρούν αναγκαίο κακό. Αυτός δηλαδή που τη βρίσκει αποκλειστικά και μόνο με πόρνες έχει μέσα του από ψυχολογικά κενά και ανασφάλειες έως παθογένεια.
 

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Μηνύματα
225
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Επιπλέον και άντρες και γυναίκες δεν επιζητούν μόνο ωμό σεξ στη διάρκεια της ζωής τους αλλά θέλουν και συντροφικότητα και συναίσθημα, καθότι η φύση του ανθρώπου είναι να ζευγαρώνουν. Τώρα βέβαια πολλοί Ελληνάρες βαρύμαγκες είτε δεν το παραδέχονται αυτό, είτε το θεωρούν αναγκαίο κακό. Αυτός δηλαδή που τη βρίσκει αποκλειστικά και μόνο με πόρνες έχει μέσα του από ψυχολογικά κενά και ανασφάλειες έως παθογένεια.
Για αυτό οι ιερόδουλες ασκούν κοινωνικό έργο.
 
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Μηνύματα
189
Like
192
Πόντοι
1
μεγάλο ζήτημα θίγει το παρών νήμα
θα απαντήσω λακωνικά πως αν μπορούσα να έχω μια να με χαλαρώνει όποτε ήθελα και μετά να έφευγε
χωρίς καμία υποχρέωση ή απαίτηση απ τη μεριά μου
η ζωή μου θα ήταν πολύ πολύ πολύ πιο άνετη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom