ANTONISBASILEIOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Ανεξάρτητα τι πιστεύει θεωρητικά κάποιος , στη πράξη σε όλους (ή τους περισσότερους) εμάς έχει αξία.
H ενοχοποιηση του σεξ φερνει λεφτα,για τον λογο αυτο υπαρχει ,και οταν ο αλλος πηδηξει χαιρεται τοσο πολυ λες και <<ανακαλυψε τον τροχο>>,γιατι λενε το σεξ απελευθερωνει??γιατι στην κοινωνια μας και οπως γραφεις παλιοτερα υπηρχε αυτη η σεξουαλικη καταπιεση,γενικως συμφερει ολο αυτο ας το σκεφτουμε λιγο περισσοτεροΜεγάλη ζημιά,τουλάχιστον στη γενιά τη δική μου (+40),αλλά και στις προηγούμενες των πατεράδων και των παππούδων μας,έχει κάνει το παπαδαριό και όλες αυτές οι μαλακίες που μας γέμιζαν το κεφάλι με τα κατηχητικά τους και τις άλλες εβραϊκές παπαριές τους!Τι σχέση έχει αυτός ο τόπος,που λάτρεψε τον Έρωτα μέσω της Θεάς Αφροδίτης,με την ενοχοποίηση του σεξ,γαμώ το κέρατό μου;
Συγχαρητήρια για το άρθρο σου Mindreader.
Ανεξάρτητα τι πιστεύει θεωρητικά κάποιος , στη πράξη σε όλους (ή τους περισσότερους) εμάς έχει αξία.
Το μπολνταρισμένο είναι για μένα ο κύριος λόγος του φαινομένου. Ο νεοέλληνας έχοντας τρομερά χαμηλό πνευματικό επίπεδο , (νομίζει ότι) "ψηλώνει" και γίνεται κάποιος μέσω μουνιού.Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, ειδικά δε στην Ελλάδα είναι περισσότερο υπερεκτιμημένο από ότι σε κάποιες άλλες χώρες. Οι δε λόγοι που αυτό συμβαίνει είναι, κατά την άποψή μου και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, δύο. Ο πρώτος είναι η γενικότερη ιδιοσυγκρασία μας. Και ο δεύτερος το γεγονός ότι πολλοί απο εμάς μέσα απο το σεξ πάμε να καλύψουμε άλλες ανάγκες μας και να βγάλουμε κάποια ποθημένα μας, η κάποια ψυχικά μας ελλείματα, δυο παραδείγματα των οποίων ανέφερα παραπάνω, αλλά προφανώς υπάρχουν πολλά ακόμα.
Στο κάθε βέβαια άνθρωπο που ασφαλώς αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, οι δυο παραπάνω λόγοι συναντούνται με διαφορετική βαρύτητα.
Αυτά από εμένα. Ας ακούσουμε και άλλες γνώμες.
Οι πόρνες δεν είναι μέρος της κοινωνίας,εκεί δεν ανατράφηκαν, και εκεί δεν ανήκουν στην εκτός δουλειάς ζωή τους,ή μήπως ήρθαν φυτευτές από άλλον πλανήτη;Γιατί αυτά που γράφεις τα θεωρώ σχεδόν σχιζοφρενικά!
Είμαστε εκτός θέματος, αλλά ξεχνάς ότι κάνουν ένα επάγγελμα, στο οποίο τιμολογούνται ο χρόνος,οι παρεχόμενες υπηρεσίες, και δεν τα προσφέρουν αυτά επειδή είναι απελευθερωμένες,αλλά για να βγάλουν το μεροκάματό τους...
Sorry,αλλά πρέπει και να κοιμόμαστε,προσέχουμε για να έχουμε...Ωραια.
Και γιατι δεν πανε να βρουνε εναν πλουσιο για να λυσουν το προβλημα της ζωης τους και καθονται και χανουν τον χρονο τους και περιμενουν εμας για να κανουμε σεξ για να παρουν ενα μικρο ποσο?
Και αφου δεν ειναι απελευθερωμενες γιατι δεν καθονται σπιτακι τους σαν νοικοκοιρουλες.....
Μην εχετε ψευδαισθησεις.
Το <<επαγγελμα>> της ιεροδουλης-πορνης διαφερει απο ολα τα υπολοιπα και εχω εξηγησει εδω μεσα οτι δεν γινεται να ειναι δωρεαν ακομα και να ηθελαν.
Ενα πραγμα ειτε το προσφερεις ειτε οχι.
Η' εχεις τα κοτσια να το προσφερεις ειτε οχι.
Ποτε κανεις δεν μπορει να κανει κατι μονο και μονο για τα λεφτα.
Εγω το εθεσα διαφορετικα,οτι κοιτα τι κανουν και γιατι δεν κανουν αυτα που κανουν και οι αλλες γυναικες......και οχι αν θα επιαναν το λοττο αν θα συνεχιζαν να το κανουν.......Sorry,αλλά πρέπει και να κοιμόμαστε,προσέχουμε για να έχουμε...
Ξέρεις πολλές που αν πας και τις πεις να σταματήσουν από τη δουλειά,και εσύ θα τους χορηγείς τα έσοδά τους για τα χρόνια που είχαν υπολογίσει,θα συνεχίσουν να δουλεύουν;Επίσης,ξέρεις πολλές που προτιμούν να τις γαμάει ο καθένας με το προβλεπόμενο αντίτιμο,αντί να διαλέγουν αυτές με ποιόν θα γαμηθούν;Ότι το επάγγελμα είναι δύσκολο,ιδιαίτερο,ψυχοφθόρο,κλπ δεν αντιλέγει κανείς,αλλά είναι το πιο προσοδοφόρο από όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα με χαμηλό εκπαιδευτικό και μορφωτικό επίπεδο,πάντα μιλώντας για τον γενικό πληθυσμό,αφήνοντας εκτός τις όποιες εξαιρέσεις που υπάρχουν.
Και αν θέλεις,μπορείς να μας υπενθυμίσεις τους λόγους που δεν μπορούν να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες,ακόμα κι αν το ήθελαν;
Δεν καταλαβες καλα τι διαβασες.....Εντάξει,ό,τι πεις!Πήγαινε σε μία που την ξέρεις καιρό και πιστεύεις ότι έχει κάβλα να την κατουράνε και να την χέζουνε...