Νέα

Θάνατος τριών παιδιών. Ίσως έχουμε εκπλήξεις. Παρενέβη ο εισαγγελέας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Εγώ έχω καταλάβει τόσα χρόνια που παρακολουθώ την πορεία του. Πως απλά προσπαθεί να μένει επίκαιρος και χωμένος στα δρώμενα πάση θυσία. Είδε πως η υπόθεση της Πισπιρίγκου συζητιέται παντού και αποφάσισε να την αναλάβει, ίσως και με την παρανοϊκή ελπίδα να την αθωώσει. Όχι πως τον ένοιαζε όντως να αθωωθεί δηλαδή. Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε πως ήταν πραγματικά αθώα. Ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση για τον πρώην τακουνομούρη, Μπέτερ Κολ Αλέξη Κούγια. Κατά τέτοιους τρόπους κινείται εδώ και πολλά χρόνια. Απαίσιο πράγμα η απληστία και η ματαιοδοξία του, η οποία τον διακατέχει σε υπερθετικό βαθμό.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Εγώ έχω καταλάβει τόσα χρόνια που παρακολουθώ την πορεία του. Πως απλά προσπαθεί να μένει επίκαιρος και χωμένος στα δρώμενα πάση θυσία. Είδε πως η υπόθεση της Πισπιρίγκου συζητιέται παντού και αποφάσισε να την αναλάβει, ίσως και με την παρανοϊκή ελπίδα να την αθωώσει. Όχι πως τον ένοιαζε όντως να αθωωθεί δηλαδή. Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε πως ήταν πραγματικά αθώα. Ακόμα και η δυσφήμιση είναι διαφήμιση για τον πρώην τακουνομούρη, Μπέτερ Κολ Αλέξη Κούγια. Κατά τέτοιους τρόπους κινείται εδώ και πολλά χρόνια. Απαίσιο πράγμα η απληστία και η ματαιοδοξία του, η οποία τον διακατέχει σε υπερθετικό βαθμό.
θα τον υπερασπιστώ: κέρδισε χρήματα, έκανε δουλειά για τα παιδιά του, είχε όμορφη γυναίκα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
όχι γιατί εσύ θα έχεις ακόμα αυτά που αγόρασες την εποχή της πασοκάρας που ακόμα και οι πακιστανοί είχαν λεφτά στις τσέπες τους
Απόδειξη του 2024 , από το μαγαζί του λορο πιάνα στη βία ντελ κόρσο σου κάνει ;
ή από τη μπουτίκ του boss κοντά στο ντονερπρουνεν χριστούγεννα του 2023 ;;;

Είναι εποχής ... πασοκάρας αυτά ;;;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.034
Πόντοι
3.656
Απόδειξη του 2024 , από το μαγαζί του λορο πιάνα στη βία ντελ κόρσο σου κάνει ;
ή από τη μπουτίκ του boss κοντά στο ντονερπρουνεν χριστούγεννα του 2023 ;;;

Είναι εποχής ... πασοκάρας αυτά ;;;
Εξαρτάται μπορεί να αγοράζεις τις αποδείξεις στη μαύρη αγορά :tooth:

αλλά ρε λάκη δεν έχουν όλοι ενδιαφέρον να ρούχα και τις καμπαρντίνες του blade :confused:

κάνα κλειδή από τη φεράρι σου πρέπει να φλεξάρεις :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Εξαρτάται μπορεί να αγοράζεις τις αποδείξεις στη μαύρη αγορά :tooth:
Αν βάλω .... και τα ενδύματα στα οποία αντιστοιχούν ;;;;;
Έχω και αποδείξεις .... για ρολόγια .... μτχ πάντα .... από ενεχυροδανειστήρια έξω από μεγάλα καζίνο ....

Εκτός Ε.Ε. .....

Εσύ τι θα βάλεις μόμολο ;
Το άιφόνι ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.034
Πόντοι
3.656
Αν βάλω .... και τα ενδύματα στα οποία αντιστοιχούν ;;;;;
Έχω και αποδείξεις .... για ρολόγια .... μτχ πάντα .... από ενεχυροδανειστήρια έξω από μεγάλα καζίνο ....

Εκτός Ε.Ε. .....

Εσύ τι θα βάλεις μόμολο ;
Το άιφόνι ;
εγώ έχω κάτι vans και κάτι allstar έχω και αποδείξεις από μπουφάν volcom που πήγαινα για σκι και έχω και εισιτήρια από συναυλίες και το ipod που αγόρασα στο λύκειο και έβαζα μέσα αναρχοτράγουδα

δηλαδή την στήνεις έξω από καζίνο για να βρείς κάνα καλό ντιλ από τελειωμένο τζογαδόρο? :confused:

αυτά είναι μπαρμπάδικα πράγματα...κάνα wallet τίγκα στο eth έχεις? :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.034
Πόντοι
3.656
Έχεις πάει σε καζινο πόλεις ... εκτός ελλάδος ;
Σκι πήγαινες ... παρνασσό ;;;;;

δε σαρέσσει ο παρνασσός ε φαντάζομαι εσύ πηγαίνεις στο σαλέ σου στο σεντ μοριτζ :rockon:

δεν τζογάρω τύπε δεν περνάω ούτε απέξω από καζίνο...δεν έχω όρεξη να πάω να μου μασήσουν τα αλάνια τα λεφτά μου :confused:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Ισόβια κάθειρξη η ποινή που επιβλήθηκε από το Δικαστήριο στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
ομοφωνη απο τη βουλη τυπε??

περιμενουμε αποδειξεις!!!

εγω πιστευω οτι μπηκε ενας εξωγηινος και το εκανε. δυστυχως το δικαστηριο δεν απεδειξε τιποτα ουτε πηρε ομολογια...

ας μην ηταν η μομφη και τα τεμπη και μια χαρα θα επαιρνε αλλα 5 χρονια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom