Νέα

Μαθήτρια Λυκείου στη Θεσσαλονίκη έκανε συναντήσεις με πληρωμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Backpacker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Χρησιμοποιούσε λέει το κινητό του πατέρα της για να στέλνει φωτός,θα επαιρνε ο πατέρας μηνύματα έρχομαι καύλα μου να σου σκίσω την κωλάρα.Θα πρέπει να είχε ενθουσιαστεί ο τύπος.
Aν προτείνω μπουζου για τους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου θα είμαι υπερβολικός;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Σωστότατος 100% για αλλη μια φορα. Προσποιούνται τους χαζους ολοι οταν δεν τους συμφερει.
Εκεινος που με μπερδεύει ειναι ο argyrotoxos εκει που γραφει τερμα μαλακίες, σημερα με εξεπληξε γραφει πολυ σωστα πραγματα. Λες και ειναι δυο διαφορετικα ατομα.
Χαίρομαι που...σε απογοητευσα-με...:2funny::2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.560
Πόντοι
736
Θα ηθελα απλα να θυμίσω σε καποιους οτι απο τα 15 μεχρι και τα 20 ειναι καθαρα πειραματική η κατασταση του ατομου και ειναι τα χρονια που αναπτύσσει τα φίλτρα του την άμυνα του....... βασικα εργαλεια για την προσωπικότητα του που δεν σταματαει να εξελίσσεται μεχρι να πεθάνει ,ποσο μάλλον στους νεους ..

Θα ηθελα να θυμίσω οτι τα παιδια ειδικά στις μεγαλες πολεις ειναι εκτεθειμένα σε ενα σαποιο σύστημα και ειναι αναγκασμενα να βιώνουν μαζικη επίθεση παραπληροφόρησης απο παντου , θες γραπτός θες τραγουδωντας θες με ατελειωτες εικονες ? το μήνυμα ειναι ενα σύγχρονο παιδομάζωμα που εκτοπίζουν το γονέα με το καροτο της επιβίωσης...

Οσο για την πιτσιρικα σε ψυχολογο να πανε οι γονεις ...η μικρη εχει το δικαίωμα για λαθος με τις αναλογες επιπτώσεις και ειναι μεσα στο χρονοδιάγραμμα για ανάκαμψη...

Οταν τα παιδια αλλαζουν αποτομα συμπεριφορά οπσδηποτε να κανουν ναρκοτεστ γιατι μπορει να μην το γνωριζουν ουτε τα ιδια και γίνονται πιονια σε μια νυχτα ...

υπαρχουν γονεις που δινουν μαχη καθε μερα με ολους και με ολα ..υπαρχουν γονεις που κανουν αγωνες αλλα τα κανάλια φυσικα και τα κρύβουν....

Τα παιδια δεν μεγαλώνουν μονα τους αλλα αναμεσα μας κυριοι αναμεσα στους δηθεν χρονικα μεγαλους..

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Λίγο διπρόσωποι μου ακούγεστε παιδιά.
Από τη μία θέλετε να γαμάτε πουτάνες από την άλλη μη γίνουν οι γυναίκες πουτάνες;
Ντάξει δε λέω 17 από τα 18 φυσικά.
Συμφωνώ απόλυτα στο σχόλιο, απλά μου φαίνεται ότι για να εξασκήσει μια γυναίκα νόμιμα το επάγγελμα (με άδεια) πρέπει να είναι τουλάχιστον 21

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
Θα ηθελα απλα να θυμίσω σε καποιους οτι απο τα 15 μεχρι και τα 20 ειναι καθαρα πειραματική η κατασταση του ατομου και ειναι τα χρονια που αναπτύσσει τα φίλτρα του την άμυνα του....... βασικα εργαλεια για την προσωπικότητα του που δεν σταματαει να εξελίσσεται μεχρι να πεθάνει ,ποσο μάλλον στους νεους ..

Θα ηθελα να θυμίσω οτι τα παιδια ειδικά στις μεγαλες πολεις ειναι εκτεθειμένα σε ενα σαποιο σύστημα και ειναι αναγκασμενα να βιώνουν μαζικη επίθεση παραπληροφόρησης απο παντου , θες γραπτός θες τραγουδωντας θες με ατελειωτες εικονες ? το μήνυμα ειναι ενα σύγχρονο παιδομάζωμα που εκτοπίζουν το γονέα με το καροτο της επιβίωσης...

Οσο για την πιτσιρικα σε ψυχολογο να πανε οι γονεις ...η μικρη εχει το δικαίωμα για λαθος με τις αναλογες επιπτώσεις και ειναι μεσα στο χρονοδιάγραμμα για ανάκαμψη...

Οταν τα παιδια αλλαζουν αποτομα συμπεριφορά οπσδηποτε να κανουν ναρκοτεστ γιατι μπορει να μην το γνωριζουν ουτε τα ιδια και γίνονται πιονια σε μια νυχτα ...

υπαρχουν γονεις που δινουν μαχη καθε μερα με ολους και με ολα ..υπαρχουν γονεις που κανουν αγωνες αλλα τα κανάλια φυσικα και τα κρύβουν....

Τα παιδια δεν μεγαλώνουν μονα τους αλλα αναμεσα μας κυριοι αναμεσα στους δηθεν χρονικα μεγαλους..
Τι να πω; Πραγματικά συγχαρητήρια για το σχόλιο σου. Μακάρι να βλέπανε όλοι οι άνθρωποι τα πράγματα σφαιρικά χωρίς να εστιάζουν στο δέντρο που τους υποδεικνύουν κατά περίπτωση τα ΜΜΕ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Τύπε τα διάβασες τα πρώτα σχόλια;
Όλοι λέγανε πόσο καταστροφή είναι να γίνει το παιδί σου πουτάνα.
Μου λες ότι αν ήταν 18 και όχι 17 θα ήταν ΟΚ;
συνεχίζεις λοιπόν. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε λογικά. Είμαστε σε σάιτ που ασχολείται με πουτάνες. Ανοίχθηκε ένα νήμα το οποίο επισημαίνει ότι πια όχι μόνο αρχίζουν να εκπορνεύονται ανήλικες, και μάλιστα με σύστημα, αλλά κάνουν ψευδείς καταγγελίες όταν κάποιος γονέας προσπαθήσει να βάλει όρια. Κι αντί να το δεις σαν στοιχείο της απόλυτης ηθικής παρακμής, με την έννοια ότι πριν 20χρόνια δεν θα ήταν δυνατό να συμβεί κάτι παρόμοιο, συνεχίζεις το βιολί σου. Συνέχισε πάντως ..........................

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
21
Και η Κατερινα20 όταν ξεκίνησε ανήλικη ήταν .
Μην το ξεχνάτε !!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Aν προτείνω μπουζου για τους γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου θα είμαι υπερβολικός;
ΝΑΙ. Αν νομίζεις ότι ο γονιός, τη σημερινή εποχή, μπορεί να ελέγξει απόλυτα τι κάνει το παιδί του, κάνεις λάθος. Όταν πήγαινα εγώ στο Δημοτικό, καθόμασταν στο σπίτι, διαβάζαμε παραμύθια, παίζαμε με την αδερφή μου. Οι Δάσκαλοι απλά μας έκαναν μαθήματα, και η επιρροές μας ήταν ΚΑΘΑΡΑ από τους γονείς μας και μόνο. Ο Γιός μου σε σχετική συζήτηση μου επιβεβαίωσε ότι κουμάντο κάνουν πια οι παρέες, κι ότι από τη στιγμή που το παιδί θα πάει Δημοτικό και πέρα, έχει αμέτρητες επιρροές από το γύρω κόσμο. Κι ο γύρω κόσμος δεν είναι οι Δάσκαλοι και οι γονείς μόνο πια. Είναι τα έργα και τα βίντεο που βλέπουν, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, το Γιουτιούμπ και το τικ τοκ

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
345
Πόντοι
21
συνεχίζεις λοιπόν. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε λογικά. Είμαστε σε σάιτ που ασχολείται με πουτάνες. Ανοίχθηκε ένα νήμα το οποίο επισημαίνει ότι πια όχι μόνο αρχίζουν να εκπορνεύονται ανήλικες, και μάλιστα με σύστημα, αλλά κάνουν ψευδείς καταγγελίες όταν κάποιος γονέας προσπαθήσει να βάλει όρια. Κι αντί να το δεις σαν στοιχείο της απόλυτης ηθικής παρακμής, με την έννοια ότι πριν 20χρόνια δεν θα ήταν δυνατό να συμβεί κάτι παρόμοιο, συνεχίζεις το βιολί σου. Συνέχισε πάντως ..........................
Το ηθική παρακμή είναι μεγάλη κουβέντα στην οποία θα πρέπει να συμφωνήσουμε ως προς το τι θεωρείται ηθικό. Το σίγουρο είναι ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του το ίδιο και το κορίτσι αυτό. Τώρα στους γονείς, αν δεν μπορούν να την αγαπήσουν για αυτό που είναι, τι να πω; συλλυπητήρια...
Αργά η γρήγορα θα κάνει αυτό που θέλει κ θα τους βγάλει από την απ'έξω. Θα μείνουν παρέα με την ηθική τους

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
176
Πόντοι
1
Εμείς οι νέο γονείς φταίμε για όλα..
Προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μας αυτά που στερηθηκαμε εμείς..
Να γίνουμε φίλοι και να μιλάμε σαν κολλητοί γτ σε εμάς πήγαινε το μπινελικι φουλ..
Πρώτη Δημοτικού και του αγοράζουμε καινούργιο ποδήλατο 150€ το οποίο σε δύο τρία χρόνια δεν θα του κάνει..
Ενώ εμείς είχαμε το φυλλάδιο στο μαξιλάρι και περιμέναμε να μαζέψουμε λεφτά από κάλαντα και παππούδες μπας και το πάρουμε και φτάναμε στο γυμνάσιο..
Και μέχρι τότε περιμέναμε στην ουρά για να κάνουμε από το κοινόχρηστο ποδήλατο της αλάνας..

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.116
Πόντοι
1.651
Οι τίτλοι θυμίζουν κίτρινες φυλλάδες άλλου καιρού.

Πάντα υπάρχει η ψυχιατρική ερμηνεία για την συμπεριφορά ενός ατόμου , ανήλικου η ενήλικου .
Περισσότερο με αντίδραση μοιάζει η συμπεριφορά, σε ένα όχι τόσο ισορροπημένο οικογενειακό περιβάλλον από την ηλικία των 2-5 ετών όπου και διαμορφώνεται η μετέπειτα συμπεριφορά μας.

Τα περιστατικά πάντως βίας, εκμετάλλευσης , παραβατικότητας και εν γένει αλλαγής συμπεριφοράς των ανθρώπων έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216
ΝΑΙ. Αν νομίζεις ότι ο γονιός, τη σημερινή εποχή, μπορεί να ελέγξει απόλυτα τι κάνει το παιδί του, κάνεις λάθος. Όταν πήγαινα εγώ στο Δημοτικό, καθόμασταν στο σπίτι, διαβάζαμε παραμύθια, παίζαμε με την αδερφή μου. Οι Δάσκαλοι απλά μας έκαναν μαθήματα, και η επιρροές μας ήταν ΚΑΘΑΡΑ από τους γονείς μας και μόνο. Ο Γιός μου σε σχετική συζήτηση μου επιβεβαίωσε ότι κουμάντο κάνουν πια οι παρέες, κι ότι από τη στιγμή που το παιδί θα πάει Δημοτικό και πέρα, έχει αμέτρητες επιρροές από το γύρω κόσμο. Κι ο γύρω κόσμος δεν είναι οι Δάσκαλοι και οι γονείς μόνο πια. Είναι τα έργα και τα βίντεο που βλέπουν, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, το Γιουτιούμπ και το τικ τοκ
Θα διαφωνήσω αδερφέ.
Σα γονέας, ο ρόλος σου είναι να ελέγχεις σε τι υλικό έχει πρόσβαση το παιδί σου. Να μπλοκάρεις τις κακές επιρροές στο ξεκίνημά τους. Να είσαι απο πάνω, για να προλάβεις να μπλοκάρεις υλικό που θεωρείς οτι είναι επιβλαβές, ή απλά να καθυστερήσεις την πρόσβαση σε αυτό, αν απλά πιστεύεις οτι είναι πολύ νωρίς. Οι δικοί μας γονείς δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό. Απλά ήταν ευκολότερο, είχαμε πολύ λιγότερες πλατφόρμες πρόσβασης.
Υ.Γ.
Το γεγονός απο μόνο του οτι γκρινιάζουμε για τα social media, και κατηγορούμε το youtube, το tiktok και το instagram για όλα τα προβλήματα των παιδιών μας αφήνει ένα βασικότερο πρόβλημα άλυτο... πού ακριβώς βρήκαν πρόσβαση σε όλα αυτά; Αν εμείς, σα γονείς, δεν τους πετάγαμε ένα tablet μπροστά στη μούρη τους, για να μας αφήσουν σε ησυχία, δεν θα μιλάγαμε ΤΟΣΟ πολύ για το κακό που κάνουν τα social media. Που, ναι, κάνουν ΠΟΛΥ κακό, αλλά έτερον εκάτερον.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Τύπε μιλάς για δύο διαφορετικά θέματα.
Το ένα είναι αυτό που λες εσύ προφανώς και το είδαμε όλοι.
Το δεύτερο που λέω εγώ είναι ότι πεταχτήκανε αμέσως όλοι οι ηθικοί και είπανε πόσο καταστροφή είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί και να σου βγει πουτάνα.
Εκεί σχολίασα εγώ και λέω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι στο site που βρισκόμαστε. ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΦΥΣΙΚΑ. Το τόνισα αυτό.
Αλλά τα σχόλια δεν ήταν για τα 18. Ήταν γενικά να βγει το παιδί σου πουτάνα. Μετά τα 18 δε σταματάει να είναι παιδί σου και η μεγαλύτερη πλειοψηφία, ακόμα και σε αυτό το site θα είχε μεγάλο πρόβλημα.

Επίσης αυτό που λες εσύ για όρια κλπ.
Τα όρια και η διαπαιδαγώγηση πρέπει να μπουν πολύ νωρίτερα.
17 είναι πολύ αργά να βάλεις όρια.
Το παιδί είναι σχεδόν ενήλικας.
Κι εγώ στα 17 πήγαινα όπου ήθελα σε κλαμπ, διακοπές, ότι ναναι.
Και φυσικά αυτό ήταν το σωστό, αλλιώς θα μουν μαμόθρευτος.

Τρίτον αυτό που λες ότι πριν 20 χρόνια δε θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Φυσικά και θα συνέβαινε απλά η διαφορά είναι ότι δεν το μάθαινες και δεν έβγαινε στις ειδήσεις.
Κι εγώ στα 15 πήγα στα μπουρδέλα. Κανείς δε μου είπε τίποτα. Ούτε βγήκε στις ειδήσεις.
Και δεν πήγα μόνο εγώ, το μισό σχολείο τότε πήγε κι εγώ ακολούθησα απλά.
Και φυσικά από το άλλο φύλο υπήρχαν κοπέλες που γαμιόντουσαν με όλους και ναι κάποιες από αυτές εξελίχθηκαν σε πουτάνες.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Να γίνουμε φίλοι και να μιλάμε σαν κολλητοί γτ σε εμάς πήγαινε το μπινελικι φουλ..
Πρώτη Δημοτικού και του αγοράζουμε καινούργιο ποδήλατο 150€ το οποίο σε δύο τρία χρόνια δεν θα του κάνει..
Ενώ εμείς είχαμε το φυλλάδιο στο μαξιλάρι και περιμέναμε να μαζέψουμε λεφτά από κάλαντα και παππούδες μπας και το πάρουμε και φτάναμε στο γυμνάσιο..
Και μέχρι τότε περιμέναμε στην ουρά για να κάνουμε από το κοινόχρηστο ποδήλατο της αλάνας..
Μάθαμε να είμαστε υπομονετικοι ενώ τώρα τα παιδιά διάγουν βίο εισοδηματιων από τα δέκα -και πολύ λεω-με κινητό κτλ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
Θα διαφωνήσω αδερφέ.
Σα γονέας, ο ρόλος σου είναι να ελέγχεις σε τι υλικό έχει πρόσβαση το παιδί σου. Να μπλοκάρεις τις κακές επιρροές στο ξεκίνημά τους. Να είσαι απο πάνω, για να προλάβεις να μπλοκάρεις υλικό που θεωρείς οτι είναι επιβλαβές, ή απλά να καθυστερήσεις την πρόσβαση σε αυτό, αν απλά πιστεύεις οτι είναι πολύ νωρίς. Οι δικοί μας γονείς δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό. Απλά ήταν ευκολότερο, είχαμε πολύ λιγότερες πλατφόρμες πρόσβασης.
Υ.Γ.
Το γεγονός απο μόνο του οτι γκρινιάζουμε για τα social media, και κατηγορούμε το youtube, το tiktok και το instagram για όλα τα προβλήματα των παιδιών μας αφήνει ένα βασικότερο πρόβλημα άλυτο... πού ακριβώς βρήκαν πρόσβαση σε όλα αυτά; Αν εμείς, σα γονείς, δεν τους πετάγαμε ένα tablet μπροστά στη μούρη τους, για να μας αφήσουν σε ησυχία, δεν θα μιλάγαμε ΤΟΣΟ πολύ για το κακό που κάνουν τα social media. Που, ναι, κάνουν ΠΟΛΥ κακό, αλλά έτερον εκάτερον.
δεν έγραψα ότι οι γονείς δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη. Έγραψα ότι πια έχουν πολύ μικρή επιρροή, σε σχέση με την επιρροή που είχαν ας πούμε οι δικοί μας γονείς πάνω μας. Και ναι, υπάρχουν γονείς οι οποίοι δίνουν ένα τάμπλετ στο παιδί για να ησυχάσουν και να μην ασχοληθούν. Ακριβώς οι ίδιοι γονείς, λίγες δεκαετίες πριν, θα τα είχαν παρατημένα, ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ τα παιδιά θα αντέγραφαν πλήρως τις συμπεριφορές τους, ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΆ ΤΟΥς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Χίλια μπράβο που το λες...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Το ότι έχει σφίξει η κατάσταση με τις κακές επιρροές για τα παιδιά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που κάνει ακόμα πιο σημαντικό τον ρολο των γονιων.
Αν είναι αγκαλιά με ένα κινητό εκτός δουλειάς στο σπίτι και ο ρόλος τους περιορίζεται στο να χαρτζιλικωνουν τα παιδιά τότε απλά δεν είναι γονείς αλλά κάποιοι ενήλικες που τα παρέχουν κάποια πράγματα σε μια "κοινωνική δομή".

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
2.560
Πόντοι
736
Θα συμφωνήσω σε αρκετα απλα θα πω οτι το θεμα δεν ειναι να κρυψεις απο το παιδι καποια πραγματα γιατι μολις φυγει απο εσενα θα τα δει οπως και να εχει ...το θεμα ειναι να το συνδέσεις εσυ το παιδι σου με την πραγματικοτητα και το υπάρχον και να του δωσεις λογους και εφοδια και παντα σε πεδιο λογικης ωστε να μπορει να εχει μετρο συγκρισης και επειτα να μπορει να επιλεξει ...ειναι πολυ σημαντικο το παιδι να μπορει να δινει την δικη του λογικη εξήγηση για καθε του πραξη .. τα παιδια δεν γεννιουνται για να καλυψουν στους γονεις τις αδυναμιες τους και ταχα την πονεμενη ιστορια του καθενος αλλα ο γονεας αν εχει κοτσια να αφησει τον μικροκοσμο και να ειναι στο κοσμο του παιδιου και να μεταφραζει αυτα που βλεπουν και ακουν ...και οχι δεν ειναι θυσια στο να κανεις στην ακρη την ζωη σου για το παιδι...

Ο αδυναμος θα πει ποπο προβλημα και τι μας βρήκε...
Ο δυνατος θα το δει σαν μια κατασταση που πρεπει να κόψει το λαιμο του να το φτιαξει ,,,αυτοκριτική,ταυτοποιηση προβληματος ,εναλλακτικες ,επιλογες ολα το συμπαν αναποδα θα γυρισει ...για καποιους θα ειναι προβλημα για καποιους στοχος ζωης ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom