συνεχίζεις λοιπόν. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε λογικά. Είμαστε σε σάιτ που ασχολείται με πουτάνες. Ανοίχθηκε ένα νήμα το οποίο επισημαίνει ότι πια όχι μόνο αρχίζουν να εκπορνεύονται ανήλικες, και μάλιστα με σύστημα, αλλά κάνουν ψευδείς καταγγελίες όταν κάποιος γονέας προσπαθήσει να βάλει όρια. Κι αντί να το δεις σαν στοιχείο της απόλυτης ηθικής παρακμής, με την έννοια ότι πριν 20χρόνια δεν θα ήταν δυνατό να συμβεί κάτι παρόμοιο, συνεχίζεις το βιολί σου. Συνέχισε πάντως ..........................
Τύπε μιλάς για δύο διαφορετικά θέματα.
Το ένα είναι αυτό που λες εσύ προφανώς και το είδαμε όλοι.
Το δεύτερο που λέω εγώ είναι ότι πεταχτήκανε αμέσως όλοι οι ηθικοί και είπανε πόσο καταστροφή είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί και να σου βγει πουτάνα.
Εκεί σχολίασα εγώ και λέω ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ανοιχτόμυαλοι στο site που βρισκόμαστε. ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΦΥΣΙΚΑ. Το τόνισα αυτό.
Αλλά τα σχόλια δεν ήταν για τα 18. Ήταν γενικά να βγει το παιδί σου πουτάνα. Μετά τα 18 δε σταματάει να είναι παιδί σου και η μεγαλύτερη πλειοψηφία, ακόμα και σε αυτό το site θα είχε μεγάλο πρόβλημα.
Επίσης αυτό που λες εσύ για όρια κλπ.
Τα όρια και η διαπαιδαγώγηση πρέπει να μπουν πολύ νωρίτερα.
17 είναι πολύ αργά να βάλεις όρια.
Το παιδί είναι σχεδόν ενήλικας.
Κι εγώ στα 17 πήγαινα όπου ήθελα σε κλαμπ, διακοπές, ότι ναναι.
Και φυσικά αυτό ήταν το σωστό, αλλιώς θα μουν μαμόθρευτος.
Τρίτον αυτό που λες ότι πριν 20 χρόνια δε θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
Φυσικά και θα συνέβαινε απλά η διαφορά είναι ότι δεν το μάθαινες και δεν έβγαινε στις ειδήσεις.
Κι εγώ στα 15 πήγα στα μπουρδέλα. Κανείς δε μου είπε τίποτα. Ούτε βγήκε στις ειδήσεις.
Και δεν πήγα μόνο εγώ, το μισό σχολείο τότε πήγε κι εγώ ακολούθησα απλά.
Και φυσικά από το άλλο φύλο υπήρχαν κοπέλες που γαμιόντουσαν με όλους και ναι κάποιες από αυτές εξελίχθηκαν σε πουτάνες.