alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Θα πει οτι ακομη η καταδίκη δεν ειναι αμετακλητηΜε κάλυψε ο προλαλήσας.
Αναμένω παντελονάτη παραίτηση, σαν γνήσιος Πετρουπολίτης.
Θα πει οτι ακομη η καταδίκη δεν ειναι αμετακλητηΜε κάλυψε ο προλαλήσας.
Αναμένω παντελονάτη παραίτηση, σαν γνήσιος Πετρουπολίτης.
Αν είχε δημοσιότητα, θα ξεβούλωνε και βόθρους.
Δεν διαφωνώ αλλά γιατί να διαλέξει αυτή την υπόθεση και όχι τις άλλες που είναι και πιο εύκολεςΔεν υπαρχει κακή δημοσιοτητα
Σωστά.Θα πει οτι ακομη η καταδίκη δεν ειναι αμετακλητη
δεν βλεπω να βγαζει εφετειο ο κονδοςΘα πει οτι ακομη η καταδίκη δεν ειναι αμετακλητη
Να σου πω κατι και να το θυμασαιΣωστά.
Ή δεν θα πει τίποτα. Ποιος θα τον ρωτήσει άλλωστε;
Όλους θα μας θάψει αυτός.Να σου πω κατι και να το θυμασαι
Ούτως ή αλλως δεν ειναι βεβαιο οτι οταν θα δικασθεί η έφεση θα μπορεί να παρασταθει.
ό,τι σου λεωΌλους θα μας θάψει αυτός.
Επειδή το αναφέρεις ...Ούτως ή αλλως δεν ειναι βεβαιο οτι οταν θα δικασθεί η έφεση θα μπορεί να παρασταθει.
Οχι φιλε μου, αν μαθω κατι θα σε ενημερωσωΕπειδή το αναφέρεις ...
προτύτερα εύχομαι να έχουν ψοφήσει όλοι οι υποστηρικτές του νέου φορολογικού για τους ελ. επαγγελματίες ...
με οικτρό θάνατο ...
Αλήθεια ... ξέρετε αν ξεκληρίστηκε κανένα τέτοιο καθίκι για να χαρώ , γλεντώντας τον ψόφο του ;
Σε ευχαριστώ.Οχι φιλε μου, αν μαθω κατι θα σε ενημερωσω
Η πιο μαλακισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της προσοχής του κόσμου από τις άδειες τσέπες του εξαιτίας των ληστρικών επιδρομών σε αυτές διαφόρων υποκειμένων, είναι αυτή της Πισπιρίγκου. Η Πισπιρίγκου έχει ψυχοπαθητική διαταραχή προσωπικότητας, αυτό δηλαδή που είχε και ο Χίτλερ και εκατοντάδες εκατομμύρια άλλοι στην ιστορία της ανθρωπότητας και όπως είναι γνωστό, ο ψυχοπαθής έχει την ροπή να δολοφονεί μικρά παιδιά. Εφέσεις και μπούρδες κτλ. Θα την έχουν δει σίγουρα ψυχίατροι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Επομένως γιατί ασχολείστε με τέτοιες αηδίες; Αφήστε τους δημοσιογράφους να ασχολούνται μόνοι τους, αδιαφορήστε, όσοι έχετε την συνήθεια της τηλεόρασης κλείστε την.Όταν αυτής ανακοίνωναν την ποινή οι δικαστές μασουσε τσίχλα και έλεγε ιτι θα κάνω εφεση
Τυπάρα, για να ζοριστώ, πρέπει πρώτα να έχουν ψοφήσει από την πείνα, 9.500.000 ελλήνων.τύπε λάκη σου έβγαλαν ισολογισμό να δεις τι θα γίνει με την εφορία?
Ενταξει τύπε, καταλαβαμε οτι εισαι νεοδημοκρατης.τύπε λάκη σου έβγαλαν ισολογισμό να δεις τι θα γίνει με την εφορία?
Τι εννοεις τύπεΗ πιο μαλακισμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της προσοχής του κόσμου από τις άδειες τσέπες του εξαιτίας των ληστρικών επιδρομών σε αυτές διαφόρων υποκειμένων, είναι αυτή της Πισπιρίγκου.
Ειλικρινά ρωτάς ;Εβαλε ο Κουλης την Ρουλα να σκοτωσει τα παιδια για να αποπροσανατολισει τον κοσμο απο την ακριβεια?
Σταματα μωρε να δουμε τι θα πειΕιλικρινά ρωτάς ;
Δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ;
Εκτός κι αν θες να σιγουρέψεις από τώρα την κούπα και για το 2025.
Το 2024 είναι ευκολάκι .
Σταματα μωρε να δουμε τι θα πει
Και διπλό να πάει ευτυχώς πάνε καλά τα βαψίματα έχουμε αέραΤυπάρα, για να ζοριστώ, πρέπει πρώτα να έχουν ψοφήσει από την πείνα, 9.500.000 ελλήνων.
Είσαι κι εσύ σε αυτούς.
Αν έχουν ψοφήσει 9.5 μύρια από πείνα , μετά όντως θα είναι η σειρά μου να φάω ζόρια.
Πόσο νοίκι δίνεις στη Φιλοθέη ;
Αν διπλασιαστεί ... τι θα κάνεις ;
Θα πας σε μισό διαμέρισμα ;40τμ δηλαδή
ή θα πας ζεφύρι , πάλι μεγάλο80τμ
δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι είμαι καπιταλιστήςΕνταξει τύπε, καταλαβαμε οτι εισαι νεοδημοκρατης.