You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η αγαμία στις μέρες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 495
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εγο ιμε κοντοσ χοντροσ και καμπριοσ θα μου κατσι καμια εκτοσ απο το γινεκακι???Gandy μας επριξες τους ορχεις με τους ψηλους γυμνασμενους ωραιους τυπαδες.
λες και οι κοντοι γυμνασμενοι ωραιοι τυπαδες δεν γαμανε ουτε οι απλα ωραιοι τυπαδες.
Επισκέπτης
Gandy μας επριξες τους ορχεις με τους ψηλους γυμνασμενους ωραιους τυπαδες.
λες και οι κοντοι γυμνασμενοι ωραιοι τυπαδες δεν γαμανε ουτε οι απλα ωραιοι τυπαδες.
Αμα τους βάλεις να δουλευουν σε παραλία της Πάρου , γαμάνε όλοι.
Επισκέπτης
εγο ιμε κοντοσ χοντροσ και καμπριοσ θα μου κατσι καμια εκτοσ απο το γινεκακι???
καμπριος τι σημαινει οτι εισαι καραφλος?
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Αμα δουλεψω lifeguard στην παρο δλδη θα γαμισω.Αμα τους βάλεις να δουλευουν σε παραλία της Πάρου , γαμάνε όλοι.
Η λυση ειναι γαμησι και ξυλο στις γκομενες
πιγα στι παραλια στο Πορο και δε γαμισα γιατι????Αμα τους βάλεις να δουλευουν σε παραλία της Πάρου , γαμάνε όλοι.
με το ψαρι το δελφινι πιγα,σε μια οριτσα εκι ιμουνα,ιχε και πολι ορεο καλαμαρσκι τιγανιτο
δε ιμε καραφλοσ ιμε καμπριοσ,γιρο γιρο μαλια και στι μεσι καμπριοσ αλα αμα θελο πετο τα πλαινα που χουνε μακρινι και σκεπαζομε,σα τι μπεμπε τι καμπριο σε πιο γιαλιστεροκαμπριος τι σημαινει οτι εισαι καραφλος?
γεμιστο με τιρακι ,αλα αφτο δεν ινε καλαμαρι ινε θραψαλο σε δουλεβουνε τζιτζικακοΔεν το θελω τιγανιτο..........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.260
- Πόντοι
- 22.785
γεμιστο με τιρακι ,αλα αφτο δεν ινε καλαμαρι ινε θραψαλο σε δουλεβουνε τζιτζικακο
Να μου φερης να τα ψησω στο καρβουνακι τις καντινας
να σε κερασω πρασινι
προσεχε μι ξιλοθις ενα καφασι εχο σπιτιΝα μου φερης να τα ψησω στο καρβουνακι τις καντινας
να σε κερασω πρασινι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.260
- Πόντοι
- 22.785
προσεχε μι ξιλοθις ενα καφασι εχο σπιτι
τορα κσιλοθηκα στο σκιψιμο θα το ραψη η μαμα.
ισε τιχεροσ που μπορισ και σκιβις ,εγο δε μπορο με εμποδαι ο σκεμπεσ ετσι ιμε προφιλασομενοσ ομοστορα κσιλοθηκα στο σκιψιμο θα το ραψη η μαμα.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.260
- Πόντοι
- 22.785
πηγα στο φουστανο και το εκοψαισε τιχεροσ που μπορισ και σκιβις ,εγο δε μπορο με εμποδαι ο σκεμπεσ ετσι ιμε προφιλασομενοσ ομοσ
εμενα τα φουστανια μου τα φερνουνε σπιτι,αλα δε μου κανουνε γιαφτο αγοραζο κουρτινεσ απο το χιτιρογλουπηγα στο φουστανο και το εκοψα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.260
- Πόντοι
- 22.785
εμενα τα φουστανια μου τα φερνουνε σπιτι,αλα δε μου κανουνε γιαφτο αγοραζο κουρτινεσ απο το χιτιρογλου
περιμενω το κινεζο να παρω φακουδκι χωρις μπαταρια... το κσερις
εμενα το αρκουδακι μου ινε με μπαταρια Ντουρασελ(μου τι προτινε ο κιριοσ Ντουρασελ) και αμα το βαλο μπροσ χτιπα ενα τουμπανακιπεριμενω το κινεζο να παρω φακουδκι χωρις μπαταρια... το κσερις
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.260
- Πόντοι
- 22.785
εμενα το αρκουδακι μου ινε με μπαταρια Ντουρασελ(μου τι προτινε ο κιριοσ Ντουρασελ) και αμα το βαλο μπροσ χτιπα ενα τουμπανακι
ααααααα λες αυτο που πιανη το σολομο
σολομο εφαγα με το κιριο Μακλειν πολι ορεοσ ιτανε καπνιστο και μου δοκανε και μαρμελαδα σολομου που τι λενε μπρικ οχι μπρικι μι μπεδεφτισααααααα λες αυτο που πιανη το σολομο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 156
- Εμφανίσεις