Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.