Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κούκλα μου γλυκιά, το να μην μου κάτσεις εύκολα, και το να μου το παίζεις μη μου άπτου και δήθεν, είναι αυτό το οποίο θα με ξενερώσει, όσο τρελαμένος και να είμαι μαζί σου!!! Και όταν μου κάτσεις, αφού γίνει το μοιραίο μάλλον θα γίνω πουλόπουλος!!!Εάν είσαι συνειδητοποιημένη, θα σε σεβαστώ απόλυτα!!! Πρέπει να το καταλάβετε κάποια στιγμή οι γυναίκες.....

πουλοπουλος;  :think:

τεσπα συμφωνω μαζι σου, αν και δεν εχουν ολοι οι αντρες τα ιδια μυαλα. η τουλαχιστον ετσι μας κανουν να νομιζουμε. εγω παντως αμα θελω κατι το θελω εδω και τωρα οχι μετα απο ενα μηνα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΠΕΣΤΑ !!!!!   ΜΕΓΑΛΕ!!!

Nα πω  και  γω  την ταπεινή μου  γνώμη  με  μακρα παραμονή  στην Σουηδία..

Σε  γενικές  γραμμές  οι Ελληνίδες  νομίζουν  οτι  έχουν    κάτι  το μοναδικό  ....
και προσπαθούν να  το πουλήσουν  ακριβά  στο κάθε Ελληνάρα καγκουρα  ο οποιος συντηρεί   αυτή την κατάσταση !!(δυστυχώς) ..

Οποτε έρχομαι στην Ελλάδα βλέπω:

1) Φάτσες  ξυνισμένων  Ελληνίδων(πλην εξαιρέσεων)

2) Μόνιμη  προσπάθεια  να δείξουν  οτι είναι κάποιες σπουδαίες  ... στην
     συζήτηση όμως   ο hard disk  δεν κατεβάζει  σχεδον τιποτα ...εκτος απο
     Ρουβά  και PRADA...

3) Ψαρώνουν με  καραγκιοζιλίκια  ..(Cabrio  ...Και ακριβά ρούχα)

4) Η κοινωνικές τους δεξιότητες , Networking , και κοινωνική παιδεία  είναι κάτω
     του μετρίου(σύνδρομο αποφυγής ρίσκου και  σύνδρομο παρεας)

Μπράβο! Επιασες τον παλμό!!!  :thumbsup:
Η ξυνίλα πάει σύννεφο....το αφ' υψηλού στυλάκι και αυτό σύννεφο...
Και σε όλα συνυπρογράφω με τα 1000.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα έτσι νοιώθω και γώ κάθε φορά που γυρίζω απο το εξωτερικό λόγω επαγγελματικών ταξιδιών και βλέπω την τεράστια διαφορά. Είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις! Να σαι καλά μεγάλε! Με κάλυψες απόλυτα...

Φίλε μου, εάν μένεις στη Σουηδία, μπορείς να μου πεις κάτι απλό; εάν ρωτήσεις μία πληροφορία στο δρόμο από μία κοπέλα, για έναν δρόμο ας πούμε, θα σου απαντήσει;στην Ελλάδα κινδυνεύεις να φωνάξει κανέναν χωροφύλακα να σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.....

Και για τον φίλο τον LION...σκηνικό...είμαι νίκαια και μονακό με 2 ακόμα συναδέλφους....απόγευμα βολτάρουμε στις πλατείες πολύ κόσμος...παρέλαση και απο όμορφες γυναίκες...ξαφνικά βλέπουμε κάτι πανέμορφες κούκλες σαν τοπ μόντελ μπροστά μας. Λοιπόν σημειώστε άβαφτες, με σορτς και ήταν διαστημικής ομορφιάς. Ο ένας συνάδελφος δεν άντεξε βγάζει χάρτη και πάει να ρωτήσει για μια οδό. Πάμε και οι άλλοι δύο. Δε σας λέω τίποτα. Μας μίλησαν με τόσο απλό και πρόσχαρο ύφος γεμάτο χαμόγελο λες και είχαμε χρόνια φιλία!!!

Στην ελλάδα ξινίλα και πάλι ξινίλα...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπράβο! Επιασες τον παλμό!!!  :thumbsup:
Η ξυνίλα πάει σύννεφο....το αφ' υψηλού στυλάκι και αυτό σύννεφο...
Και σε όλα συνυπρογράφω με τα 1000.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα έτσι νοιώθω και γώ κάθε φορά που γυρίζω απο το εξωτερικό λόγω επαγγελματικών ταξιδιών και βλέπω την τεράστια διαφορά. Είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις! Να σαι καλά μεγάλε! Με κάλυψες απόλυτα...

Και για τον φίλο τον LION...σκηνικό...είμαι νίκαια και μονακό με 2 ακόμα συναδέλφους....απόγευμα βολτάρουμε στις πλατείες πολύ κόσμος...παρέλαση και απο όμορφες γυναίκες...ξαφνικά βλέπουμε κάτι πανέμορφες κούκλες σαν τοπ μόντελ μπροστά μας. Λοιπόν σημειώστε άβαφτες, με σορτς και ήταν διαστημικής ομορφιάς. Ο ένας συνάδελφος δεν άντεξε βγάζει χάρτη και πάει να ρωτήσει για μια οδό. Πάμε και οι άλλοι δύο. Δε σας λέω τίποτα. Μας μίλησαν με τόσο απλό και πρόσχαρο ύφος γεμάτο χαμόγελο λες και είχαμε χρόνια φιλία!!!

Στην ελλάδα ξινίλα και πάλι ξινίλα...

Ιταλιδες θα ηταν οπως εκεινες οι απλες  καθημερινες του παλιου :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
  Οι Σουηδεζες  δεν θεωρουν  οτι  θα τις πηδήξεις  επειδή θα πεις καλημέρα!!!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...

Δηλαδή, οι Σουηδέζες στην Ελλάδα θεωρούν ότι θα τις πηδήξεις αν τους πεις καλημέρα; :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτά συνάντησα και εγώ στο Μιλάνο πριν λίγο καιρό. Άλλη φάση λέμε.
Πάντως με τις Ελληνίδες είστε λίγο ισοπεδωτικοί. Κάθε άνθρωπος έχει το στυλ του. Απλά στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι καλύτερα.

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ιταλιδες θα ηταν οπως εκεινες οι απλες  καθημερινες του παλιου :2funny: :2funny:

Μιλάμε για Γαλλία στην Νice και στο μονακό.
Μην απαξιώνεις αυτό που δεν μπορείς να φθάσεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα....
Οι κοπέλες για τις οποίες μιλάω ήταν ισάξιας φυσικής ομορφιάς με τοπ μόντελ επιπέδου Heidi Klum και Gisele Bundchen!!!
Και το θέμα δεν είναι μόνο η ομορφιά που εδώ δουλεύει η σπάτουλα υπερωρίες...αλλά ο τρόπος τους, το ύφος τους, η διάθεση τους. Αλλος κόσμος, άλλο επίπεδο, άλλη νοοτροπία
Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...
Αλλά τα ελληνικά μυαλά τόσα καταλαβαίνουν τόσα λένε....μια ζωή το ίδιο έργο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειναι καθολου υπεροπτικη........ειναι χρονια γνωστο οτι το μουνι σερνει καραβι........και δεν το λεω για να δικαιολογησω το οτιδηποτε.....ουτε δικαιολογω γκομενες που ειναι μπαζα και το παιζουν θεες και εχουν μια αλφα συμπεριφορα........αυτο δε σημαινει ομως οτι αμα θελουν ακομα και αυτες δε μπορουν να γαμηθουν! μπορουν και το ξερεις.......πες μου ειλικρινα........τι ειναι πιο ευκολο? να βρει ενας αντρας μια γυναικα να πηδηξει ή το αναποδο? ποιος θα πεσει πιο ευκολα? τι ποσοστα επιτυχιας υπαρχουν? μια γυναικα στους 10 αντρες θα της κατσουν ο ενας? οι δυο? οι τρεις? οι οχτω? ενας αντρας στις 10 γυναικες μπορει να του κατσει μονο η μια.........το γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα......επειδη ειναι ψωνιο, επειδη δεν τον γουσταρει, επειδη εχει γκομενο επειδη επειδη επειδη.......το θεμα ειναι οτι εχει πιο πολλους λογους για να μην του κατσει παρα το να μην κατσει ενας αντρας σε μια γυναικα.......

αυτο δε σημαινει οτι υιοθετω ή επικροτω απαραδεκτες γυναικειες συμπεριφορες.....μην τα συγχεεις ε? απλα μιλαω με γεγονοτα.........

και σου τονιζω οτι αλλο το "οι αντρες δεν υπαρχουν πια" και αλλο το "δε βρισκω να γαμησω".......το ενα δε συνεπαγεται του αλλου......

και ναι απο τους 100 αντρες οι 30 πηδανε μονο........αυτο φαινεται και στο φορουμ αμα το πιασεις στατιστικα (Αν και απο αυτα που διαβαζω εδω μσα πιστευω το 1% και μονο)

υπαρουν 8 που γραφου οτι δεν τους καθονται οι γκομενες και βγαινουν και 2 και λενε "τι λετε ρε παιδια? εγω ποτε δεν ειχα προβλημα στο να βρω γυναικα"......ε αυτοι οι 2 προφανως πηδανε και για τους υπολοιπους 8 :P

Μάλιστα...εσύ δηλαδή μας λες ότι στο πολύ μικρό ποσοστό των ενεργά διαθέσιμων αντρών που αντιστοιχεί στον κατά πολύ υπέρτερο αριθμό των γυναικών, οι ανενεργοί " οι αγάμητοι" ειναι οι άντρες...

Παρέθεσα κάποια απλά αριθμητικά δεδομένα: Ότι ο πληθυσμός των αντρών είναι μικρότερος από αυτό των γυναικών. Αποδεδειγμένο αυτό. Επίσης ο αριθμός των ομοφυλόφιλων αντρών, πολύ μεγαλύτερος από αυτόν των γυναικών. Δεύτερον ο ο αγοραίος έρωτας. Ο άντρας καταφεύγει σε αυτόν. Αντίστοιχα ο αριθμός ( και οι πελάτισες) των ζιγκολό είναι ελάχιστος. Πάει και αυτό. Η σχέση γίνεται ακόμη πιο άνιση αν λάβει κανείς υπόψη του τα "καμάκια σε τουρίστριες"( ειδικά για την ελληνική κοινωνία) Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι με ξένες γυναίκες οι άντρες πηγαίνουν ενώ οι γυναίκες με ξένους άντρες ελάχιστα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο αιρθμός των διαθέσιμων αντρών συρρικνώνεται κι άλλο. Πρεζόνια
( περισότεροι άντρες), αλκοολικοί ( επίσης), φυλακισμένοι ( επίσης), ακόμη στρατευμένοι, ναυτικοί, και λοιπές κατηγορίες ανθρώπων που δε θα αναζητήσουν να κάνουν σεξ, είναι οι περισσότεροι άντρες.

Τι μένει λοιπόν? Ένας αναλογικά πολύ μικρός αριθμός αντρών, να αντιστοιχεί σε έναν κατά πολύ μεγαλύτερο αριθμό γυναικών...
Και εσύ έρχεσαι τώρα και τον ήδη περιορισμένο αριθμό των διαθέσιμων αντρών τον κόβεις τελικά σε μια μικρή "φέτα" ( 30%, πως το έβγαλες αλήθεια?) ! Και θες να μας πείσεις ότι αυτός ο πολύ μικρός αριθμός των αντρών καταφέρενει να ικανοποιήσει σεξουαλικά ΟΛΕΣ τις γυναίκες ( μια και δεν ανέφερες την πιθανότητα να υπάρχουν και γυναίκες αγάμητες). Όπως και να χει πάντως κάποιος άντρας πρέπει να τις γαμήσει! Ε τι σκατά, πως τις γαμάνε οι εναπομείνατες?! Ουρές σα τους γιατρούς στο ΙΚΑ κάνουν για να τις γαμήσουν?Με χαρτάκι και σειρά προτεραιότητας? Πλάκα κάνουμε τώρα?

Αλλά... Πως άλήθεια έβγαλες τα στατιστικά " 30% των αντρών γαμάνε οι υπόλοιποι δε μπορούν" ή "στον άντρα από δέκα γυναίκες θα κάτσει η μία" ενώ στις μια γυναικα στους 10 αντρες θα της κατσουν ο ενας? οι δυο? οι τρεις? οι οχτω?"

Πώς τα έβγαλες αυτά? Ποιο ήταν το "δείγμα σου"? Πότε τα μέτρησες? Με ποιο τρόπο?

Α ξεχνάς και κάτι άλλο. Για να γαμήσει ένας άντρας δε χρειάζεται να του κάτσει καμία γυναίκα βασικά. Αρκεί να έχει έστω και 15 ευρώ στην τσέπη. Απλά. Γαμάει πάλι, μην ανησυχείς, το ίδιο πράγμα είναι. Η γυναίκα μπορεί να το κάνει?

Και μια ερώτηση... κρίσεως. Εγώ αν θέλω να γαμήσω έστω εδώ και τώρα θα πάω να το κάνω. ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Εσύ?...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φίλε μου, εάν μένεις στη Σουηδία, μπορείς να μου πεις κάτι απλό; εάν ρωτήσεις μία πληροφορία στο δρόμο από μία κοπέλα, για έναν δρόμο ας πούμε, θα σου απαντήσει;στην Ελλάδα κινδυνεύεις να φωνάξει κανέναν χωροφύλακα να σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.....

Ακριβώς αυτό γίνεται συνήθως στην Ελλάδα. Είμαι στο λεωφορείο στο δρόμο για το σπίτι, αργά το μεσημέρι. Ενας αξιοπρεπής και σχετικά εμφανίσιμος νεαρός, ρωτάει με ευγένεια μιά νεαρά για το σε πιά στάση θα πρέπει να κατέβει για να πάει στο τάδε σημείο. Η κοπέλα, τον κοίταξε με ένα ύφος και ένα βλέμμα γεμάτο απέχθεια και αδιαφορία. Τέλος πάντων, μετά από μερικές στιγμές αμηχανίας του νεαρού αλλά και όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν ολόγυρα και άκουσαν την ερώτησή του, την πληροφορία του έδωσε μία μεσόκοπη γυναίκα, που κάθονταν δίπλα στην αρχικώς ερωτηθείσα. Και βέβαια, ο νέος κατέβηκε στη στάση που του είχε υποδειχθεί, χωρίς να δείξει ότι η αρχική ερώτηση είχε γίνει με σκοπό το καμάκι. Αλλωστε αυτό φαινόταν απο μακριά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των σύγχρονων Ελληνίδων.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.443
Πόντοι
3.506
Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.

Πολυ καλη τοποθετηση ιδιαιτερα στο θεμα της "παρεας"....
Απο προσωπικα βιωματα εχω καταληξει σε ορισμενα συμπερασματα για τη συμπεριφορα της "παρεας" και (ιδιαιτερα των γυναικων που ανηκουν στην παρεα), οταν για καποια διαστηματα, μικρα η μεγαλα, καποιος ειναι "μπακουρος!".
1) Υπαρχει κατ αρχην μια γενικη επιφυλαξη για το μπακουρι σε μια παρεα ακομα και στην παρεα των πιο κολλητων.Οι ανδρες γιατι παντα εχουν το φοβο μην γινει τιποτα και τους φας την γυναικα   και οι γυναικες γιατι φοβουνται μην αλλαξεις τον δικο τους και τις παρατησει.
Επιπλεον το διεστραμενο μυαλο των γυναικων παιρνει και αλλες στροφες.Κολακευονται οτι ειναι με περισσοτερους απο εναν ανδρες, εαν δε τους γυαλιζεις και στο ματι αρχιζουν τη τακτικη με υπονοουμενα στο δικο τους σαν να του λενε. "κοιταξε μαλακα, προσεξε με, γιατι βλεπεις εχει και αλλος σειρα...."Αρα απο πλευρας των γυναικων δεν υπαρχει σχεδον καμμια περιπτωση να σου φερουν για γνωριμια φιλη τους που ειναι σαν και αυτες η καποια κλαση ανωτερη.
Καποια στιγμη μπορει και να να φερουν καποια "φιλη" τους, μπαζο τεταρτης κατηγοριας, σαν να σου λενε "ελα τωρα, και πολυ σου ειναι"...κανε τη συγκριση με μενα....
Ασε που σου πουλανε και υποχρεωση  " ειδες τι κανουμε εμεις για το φιλο μας... να μην ειναι μονος..!!
Δυστυχως σε μια σαπια κοινωνια ακομα και ο θεσμος της "παρεας" εχει εκφυλισθει και στη περισσοτερες φορες υπαρχει σκοπιμοτητα ακομη και εκμετάλλευση και της απλης γνωριμιας..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μάλιστα...εσύ δηλαδή μας λες ότι στο πολύ μικρό ποσοστό των ενεργά διαθέσιμων αντρών που αντιστοιχεί στον κατά πολύ υπέρτερο αριθμό των γυναικών, οι ανενεργοί " οι αγάμητοι" ειναι οι άντρες...

Παρέθεσα κάποια απλά αριθμητικά δεδομένα: Ότι ο πληθυσμός των αντρών είναι μικρότερος από αυτό των γυναικών. Αποδεδειγμένο αυτό. Επίσης ο αριθμός των ομοφυλόφιλων αντρών, πολύ μεγαλύτερος από αυτόν των γυναικών. Δεύτερον ο ο αγοραίος έρωτας. Ο άντρας καταφεύγει σε αυτόν. Αντίστοιχα ο αριθμός ( και οι πελάτισες) των ζιγκολό είναι ελάχιστος. Πάει και αυτό. Η σχέση γίνεται ακόμη πιο άνιση αν λάβει κανείς υπόψη του τα "καμάκια σε τουρίστριες"( ειδικά για την ελληνική κοινωνία) Δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι με ξένες γυναίκες οι άντρες πηγαίνουν ενώ οι γυναίκες με ξένους άντρες ελάχιστα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο αιρθμός των διαθέσιμων αντρών συρρικνώνεται κι άλλο. Πρεζόνια
( περισότεροι άντρες), αλκοολικοί ( επίσης), φυλακισμένοι ( επίσης), ακόμη στρατευμένοι, ναυτικοί, και λοιπές κατηγορίες ανθρώπων που δε θα αναζητήσουν να κάνουν σεξ, είναι οι περισσότεροι άντρες.

Τι μένει λοιπόν? Ένας αναλογικά πολύ μικρός αριθμός αντρών, να αντιστοιχεί σε έναν κατά πολύ μεγαλύτερο αριθμό γυναικών...
Και εσύ έρχεσαι τώρα και τον ήδη περιορισμένο αριθμό των διαθέσιμων αντρών τον κόβεις τελικά σε μια μικρή "φέτα" ( 30%, πως το έβγαλες αλήθεια?) ! Και θες να μας πείσεις ότι αυτός ο πολύ μικρός αριθμός των αντρών καταφέρενει να ικανοποιήσει σεξουαλικά ΟΛΕΣ τις γυναίκες ( μια και δεν ανέφερες την πιθανότητα να υπάρχουν και γυναίκες αγάμητες). Όπως και να χει πάντως κάποιος άντρας πρέπει να τις γαμήσει! Ε τι σκατά, πως τις γαμάνε οι εναπομείνατες?! Ουρές σα τους γιατρούς στο ΙΚΑ κάνουν για να τις γαμήσουν?Με χαρτάκι και σειρά προτεραιότητας? Πλάκα κάνουμε τώρα?

Αλλά... Πως άλήθεια έβγαλες τα στατιστικά " 30% των αντρών γαμάνε οι υπόλοιποι δε μπορούν" ή "στον άντρα από δέκα γυναίκες θα κάτσει η μία" ενώ στις μια γυναικα στους 10 αντρες θα της κατσουν ο ενας? οι δυο? οι τρεις? οι οχτω?"

Πώς τα έβγαλες αυτά? Ποιο ήταν το "δείγμα σου"? Πότε τα μέτρησες? Με ποιο τρόπο?

Α ξεχνάς και κάτι άλλο. Για να γαμήσει ένας άντρας δε χρειάζεται να του κάτσει καμία γυναίκα βασικά. Αρκεί να έχει έστω και 15 ευρώ στην τσέπη. Απλά. Γαμάει πάλι, μην ανησυχείς, το ίδιο πράγμα είναι. Η γυναίκα μπορεί να το κάνει?

Και μια ερώτηση... κρίσεως. Εγώ αν θέλω να γαμήσω έστω εδώ και τώρα θα πάω να το κάνω. ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Εσύ?...

Καλά βρε συ.. κάθεστε και συγκρίνετε ποιος γαμάει πιο πολυ; :S :S Και μάλιστα με δήθεν σοβαρα δεδομένα; ρε σεις... 15 χρονα είστε;

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οχι και 15χρονα!!!!!!!!!!!! τουλάχιστων 14χρονα :2funny: :2funny: :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Οχι και 15χρονα!!!!!!!!!!!! τουλάχιστων 14χρονα :2funny: :2funny: :jerking:

Μα ρε συ εξεπλάγην...
Και σκέφτομαι. Ξέρω Κάποιον που είναι παραπληγικός και η παραπληγία του τον εμποδίζει να γαμήσει. Παρόλα αυτά αν διαλεχθείς μαζί του, χαιρεσαι να τον ακούς και να τον βλέπεις να γελαει.
Ενας αλλος έχει την δυνατότητα με οποιον τρόπο και κάνει συγκρίσεις, ως άνω.. οι κυριοι και οι κυρίες.
Τελικά η αγαμία ειναι το πρόβλημα...;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
η αγαμια ειναο το γαμημενο προβλημα σας ρεεεεεε?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μαριγουλα,μαριγο δεν με θες να και εγω :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορει οι ελληνιδες - ελλεηνιδες... να μην καθονται τοσο ευκολα οσο οι ξενες... αλλα εγω προσωπικα οσες φορες εχω μιλησει σε καποια αγνωστη ειτε στο δρομο ειτε και καπου αλλου... καμια δεν μου εχει απαντησει ασχημα... εκτος απο 2-3 που νταξει δεν τις παρεξηγω... ειχαν προβλημα οι κοπελες και φαινοταν καθαρα. Ο θεος μαζι τους.

Τωρα σχετικα με το ποια θα κατσει και ποια δεν θα κατσει εγω προσωπικα πιστευω πως ειναι θεμα τυχης - λιγο εμφανισης... λιγο - θεμα κατα ποσο ξερεις να μιλας.... κατα ποσο φυσικα εχεις υπομονη (το παν για μενα) και κατα ποσο εχεις και λιγη τολμη πανω σου.

Και τοσο ωραιος να μην εισαι αμα το χεις εξασκησει... βγαζεις και γκομενες που δεν πιστευες ποτε στην ζωη σου... αλλα ειπαμε θελει εξασκηση... και θελει να κοβει και το μυαλο σου λιγο... να χεις την σωστη αφορμη καθε φορα να "κλεβεις" κινητα!  :grin:

Κυριως ομως ειναι θεμα ΥΠΟΜΟΝΗΣ... οι περισσοτεροι χανουν επειδη δεν εχουν υπομονη και δεν μπορουν να διαχειριστουν καπως και τα συμπλεγματα τους... ε το βλεπει αυτο η αλλη.. σου λεει νταξει κλασσικος τυπος που δεν εχει ψυχραιμια...ριξτου ενα Χ

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
αμα εχεις λεφτα πας στα μπουρδελα γαμας και δεν υπαρχει αγαμια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom