Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ari1973 τον έχω το νου μου θέλω να πιστεύω, σε ευχαριστώ πολύ. Καλή τύχη και σε εσένα εάν δεν έχεις βρει το δικό σου λαχείο, σου εύχομαι ολόψυχα να το βρεις κάποια στιγμή.

Εγώ το βρήκα και το πέταξα!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.133
Πόντοι
506
κληρωσε? κερδισες? μπας και ειχες πιασει το ληγοντα? ο ληγοντας δε δινει πολλα να ξερεις......

Πάλι στη σελίδα της αγαμίας εσύ μωρή?? Ψάχνεις πελάτες εεε??? Άτιμο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως η αγαμία πιο πολύ αποτελεί πρόβλημα των γυναικών παρά των αντρών. Καταρχήν οι γυναίκες είναι πιο πολλές από ότι οι άντρες.

Δεύτερον οι ομοφυλόφιλοι άντρες είναι πολύ περισσότεροι από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Επομένως η αναλογία γίνεται πιο "δυσμενής" για τις γυναίκες.

Σε αυτή την ήδη δυσμενή αναλογία προσθέστε επίσης τις πλείστες επιλογές που έχουν οι άντρες που αλλού? Στον αγοραίο έρωτα φυσικά. Μια επιλογή που η γυναίκα δε την έχει επ ουδενί στο βαθμό που την έχει ο άντρας ( πρακτικά καθόλου)

Και όσον αφορά την ελληνική κοινωνία, ο άντρας ως επί το πλείστον ασχολείται και με ξένες γυναίκες που έρχονται για διάφορους λόγους στην Ελλάδα κλπ. Σπάνια έχω δει γυναίκα από εδώ να "καβλαντίζει" με Σουηδούς, Γερμανούς, Ολλανδούς, Πολωνούς, Ρώσους κλπ! Γενικά με ξένους! Δεν έχω δει γυναίκες να πηγαίνουν στα νησιά τα καλοκαίρια και να γνωρίζουν τουρίστες!

Επομένως με απλά μαθηματικά του στυλ 1+1=2 και με απλή λογική η αγαμία είναι πρόβλημα που αφορά τις γυναίκες περισσότερο και λιγότερο τους άντρες!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν ξερω γυναικα που να μη γαμιεται.........αντιθετως βλεπω πολλους αγαμητους............. :) :)

επισης με βαση ολα αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις πολλες φιλες γυναικες :2funny:

ανατολ παλι σου σκασε η βαλερια? με κυνηγας απο θρεντ σε θρεντ? :P :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ξερω γυναικα που να μη γαμιεται.........αντιθετως βλεπω πολλους αγαμητους............. :) :)

επισης με βαση ολα αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις πολλες φιλες γυναικες :2funny:

ανατολ παλι σου σκασε η βαλερια? με κυνηγας απο θρεντ σε θρεντ? :P :P

Η γυναίκα έχει το "χάρισμα" να κρύβει την αγαμία της! Προφανώς δεν είσαι στο δωμάτιο κάθε γυναίκας να ξέρεις τι κάνει ιδιωτικά!

Έχω πολλές γυναίκες φίλες ακριβώς για αυτό ! Το περιβάλλον μου ( δουλειά, σπουδές) ήταν τέτοιο που οι γυναίκες ήταν συντριπτική πλειοψηφία! Και το σύνηθες παράπονό τους και γκρίνια ήταν ότι "δε βρίσκουν άντρα"!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι........το συνηθες παραπονο ειναι οτι "οι αντρες δεν υπαρχουν πια"........δεν κανουν καμακι, ειναι πολυ θηλυπρεπεις κτλ κτλ......
ΟΤΑΝ θελουν να γαμηθουν ομως ολες εχουν απο εναν παλιο γκομενο, καλοπροαιρετο φιλο ή αγνωστο σε κλαμπ στον οποιο θα κατσουν.......

αλλα δεν υπαρχουν αντρες και αλλο δε βρισκω να γαμηθω......

οπως δειχνουν και τα πεπραγμενα στο φορουμ προφανως το προβλημα ειναι πιο εντονο στους αντρες..........98732948723984723 θρεντ εχουν ανοιχτει με αυτο το θεμα......

απλα οι γυναικες θελουν να ενδιαφερθει καποιος για τα "συναισθηματα" τους........αμα θελουν πουτσο τον εχουν :2funny:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Για να αποδειξω οτι υπαρχει αγαμια τελευταια φορα που γαμησα γυναικα που γνωρισα εξω ηταν περυσι το καλοκαιρι και αυτη ξενη,μονο σε μπουρδελα απο τοτε εχω ξαναγαμησει ευτυχως δηλαδη και αληθεια ειναι πως δεν ξερω ποτε θα ξαναγαμησω γυναικα που θα την γνωρισω με καποιο τροπο. :jerking: θα με φαει δεν εχει καλα μπουρδελα η αλεξανδρουπολη γαμω το στρατο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οχι........το συνηθες παραπονο ειναι οτι "οι αντρες δεν υπαρχουν πια"........δεν κανουν καμακι, ειναι πολυ θηλυπρεπεις κτλ κτλ......
ΟΤΑΝ θελουν να γαμηθουν ομως ολες εχουν απο εναν παλιο γκομενο, καλοπροαιρετο φιλο ή αγνωστο σε κλαμπ στον οποιο θα κατσουν.......

αλλα δεν υπαρχουν αντρες και αλλο δε βρισκω να γαμηθω......

οπως δειχνουν και τα πεπραγμενα στο φορουμ προφανως το προβλημα ειναι πιο εντονο στους αντρες..........98732948723984723 θρεντ εχουν ανοιχτει με αυτο το θεμα......

απλα οι γυναικες θελουν να ενδιαφερθει καποιος για τα "συναισθηματα" τους........αμα θελουν πουτσο τον εχουν :2funny:

Θα μου εξηγήσεις πως γίνεται οι διαθέσιμοι άντρες να είναι πολύ λιγότεροι από τις γυναίκες αλλά παράλληλα η αγαμία να δέρνει τους άντρες περισσότερο?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
where is vothros?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα μου εξηγήσεις πως γίνεται οι διαθέσιμοι άντρες να είναι πολύ λιγότεροι από τις γυναίκες αλλά παράλληλα η αγαμία να δέρνει τους άντρες περισσότερο?

γιατι απο τους 100 αντρες γαμανε οι 30......απλα γαμανε διαφορετικες γκομενες καθε φορα......οι υπολοιποι γυρνανε και κλαψουριζουν οτι δεν τους καθονται οι γκομενες......και σου ξαναλεω......δεν ξερω γκομενα που να θελει να πηδηχτει και να μη μπορει........βασικα γενικα δεν ξερω γκομενα που να μην θελει να πηδηχτει.........

συγκεκριμενα ενας φιλος μου γαμαει στην κυριολεξια αλλη γκομενα μερα παρα μερα.......τις οποιες γνωριζει εξω.....αμα του μιλησεις για μπουρδελο σκαει στα γελια.......αλλα το ατομο εχει ενα μπλα μπλα απαιχτο......δεν παιζει αν μην του κατσεις......

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιατι απο τους 100 αντρες γαμανε οι 30......απλα γαμανε διαφορετικες γκομενες καθε φορα......οι υπολοιποι γυρνανε και κλαψουριζουν οτι δεν τους καθονται οι γκομενες......και σου ξαναλεω......δεν ξερω γκομενα που να θελει να πηδηχτει και να μη μπορει........βασικα γενικα δεν ξερω γκομενα που να μην θελει να πηδηχτει.........

συγκεκριμενα ενας φιλος μου γαμαει στην κυριολεξια αλλη γκομενα μερα παρα μερα.......τις οποιες γνωριζει εξω.....αμα του μιλησεις για μπουρδελο σκαει στα γελια.......αλλα το ατομο εχει ενα μπλα μπλα απαιχτο......δεν παιζει αν μην του κατσεις......

Μου ακούγεται λίγο ρατσιστική,  σεξιστική και υπεροπτική αυτή η άποψη... Αλλά οκ άποψή σου, δε θα προσπαθήσω να στην αλλάξω!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου ακούγεται λίγο ρατσιστική,  σεξιστική και υπεροπτική αυτή η άποψη... Αλλά οκ άποψή σου, δε θα προσπαθήσω να στην αλλάξω!

δεν ειναι καθολου υπεροπτικη........ειναι χρονια γνωστο οτι το μουνι σερνει καραβι........και δεν το λεω για να δικαιολογησω το οτιδηποτε.....ουτε δικαιολογω γκομενες που ειναι μπαζα και το παιζουν θεες και εχουν μια αλφα συμπεριφορα........αυτο δε σημαινει ομως οτι αμα θελουν ακομα και αυτες δε μπορουν να γαμηθουν! μπορουν και το ξερεις.......πες μου ειλικρινα........τι ειναι πιο ευκολο? να βρει ενας αντρας μια γυναικα να πηδηξει ή το αναποδο? ποιος θα πεσει πιο ευκολα? τι ποσοστα επιτυχιας υπαρχουν? μια γυναικα στους 10 αντρες θα της κατσουν ο ενας? οι δυο? οι τρεις? οι οχτω? ενας αντρας στις 10 γυναικες μπορει να του κατσει μονο η μια.........το γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα......επειδη ειναι ψωνιο, επειδη δεν τον γουσταρει, επειδη εχει γκομενο επειδη επειδη επειδη.......το θεμα ειναι οτι εχει πιο πολλους λογους για να μην του κατσει παρα το να μην κατσει ενας αντρας σε μια γυναικα.......

αυτο δε σημαινει οτι υιοθετω ή επικροτω απαραδεκτες γυναικειες συμπεριφορες.....μην τα συγχεεις ε? απλα μιλαω με γεγονοτα.........

και σου τονιζω οτι αλλο το "οι αντρες δεν υπαρχουν πια" και αλλο το "δε βρισκω να γαμησω".......το ενα δε συνεπαγεται του αλλου......

και ναι απο τους 100 αντρες οι 30 πηδανε μονο........αυτο φαινεται και στο φορουμ αμα το πιασεις στατιστικα (Αν και απο αυτα που διαβαζω εδω μσα πιστευω το 1% και μονο)

υπαρουν 8 που γραφου οτι δεν τους καθονται οι γκομενες και βγαινουν και 2 και λενε "τι λετε ρε παιδια? εγω ποτε δεν ειχα προβλημα στο να βρω γυναικα"......ε αυτοι οι 2 προφανως πηδανε και για τους υπολοιπους 8 :P

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι καθολου υπεροπτικη........ειναι χρονια γνωστο οτι το μουνι σερνει καραβι........και δεν το λεω για να δικαιολογησω το οτιδηποτε.....ουτε δικαιολογω γκομενες που ειναι μπαζα και το παιζουν θεες και εχουν μια αλφα συμπεριφορα........αυτο δε σημαινει ομως οτι αμα θελουν ακομα και αυτες δε μπορουν να γαμηθουν! μπορουν και το ξερεις.......πες μου ειλικρινα........τι ειναι πιο ευκολο? να βρει ενας αντρας μια γυναικα να πηδηξει ή το αναποδο? ποιος θα πεσει πιο ευκολα? τι ποσοστα επιτυχιας υπαρχουν? μια γυναικα στους 10 αντρες θα της κατσουν ο ενας? οι δυο? οι τρεις? οι οχτω? ενας αντρας στις 10 γυναικες μπορει να του κατσει μονο η μια.........το γιατι ειναι μεγαλη κουβεντα......επειδη ειναι ψωνιο, επειδη δεν τον γουσταρει, επειδη εχει γκομενο επειδη επειδη επειδη.......το θεμα ειναι οτι εχει πιο πολλους λογους για να μην του κατσει παρα το να μην κατσει ενας αντρας σε μια γυναικα.......

αυτο δε σημαινει οτι υιοθετω ή επικροτω απαραδεκτες γυναικειες συμπεριφορες.....μην τα συγχεεις ε? απλα μιλαω με γεγονοτα.........

και σου τονιζω οτι αλλο το "οι αντρες δεν υπαρχουν πια" και αλλο το "δε βρισκω να γαμησω".......το ενα δε συνεπαγεται του αλλου......

και ναι απο τους 100 αντρες οι 30 πηδανε μονο........αυτο φαινεται και στο φορουμ αμα το πιασεις στατιστικα (Αν και απο αυτα που διαβαζω εδω μσα πιστευω το 1% και μονο)

υπαρουν 8 που γραφου οτι δεν τους καθονται οι γκομενες και βγαινουν και 2 και λενε "τι λετε ρε παιδια? εγω ποτε δεν ειχα προβλημα στο να βρω γυναικα"......ε αυτοι οι 2 προφανως πηδανε και για τους υπολοιπους 8 :P

Οι νεοελληνίδες γυναίκες έχουν καταλάβει την δύναμη που τους έχει δώσει η μητέρα φύση και την εκμεταλεύονται στο έπακρο.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες έχουν κάθε μήνα την περίοδο και ξεθυμαίνουν, χαλαρώνουν και το παίζουν άνετες...
Αλλά το πλεονέκτημα της φύσης το έχουν καταχραστεί. Έχουν υπερβεί πλέον κάθε όριο κατάχρησης του.
Εδώ έρχεται η μητέρα φύση και στο μέλλον πολύ περισσότερο για να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Γι αυτό οι ελληνίδες γυναίκες αντί να στρέφουν τα βέλη τους και τους γενικούς-γελοίους κατ' εμέ αφορισμούς του τύπου...δεν υπάρχουν πια άντρες στην εποχή μας...προς εμάς τους άνδρες, καλύτερα να παρατηρήσουν την μητέρα φύση πως λειτουργεί και να χαμηλώσουν τον εγωισμό τους.
Όλα τα προβλήματα ξεκινούν απο τον υπέρμετρο εγωισμό ιδίως των γυναικών...
Η μητέρα φύση ξέρει αργά ή γρήγορα να δίνει πάντα διεξόδους σε αδιέξοδες καταστάσεις για να επέρχεται πάντα εκτόνωση της έντασης και της συσσωρευμένης πίεσης με αποτέλεσμα να αποκαθίσταται ισορροπία. Αυτή είναι η γενική τάση και κατεύθυνση των φυσικών πραγμάτων ανά τους αιώνες.
Μια τέτοια διέξοδος είναι όλες οι κοπέλες απο τις ανατολικές χώρες που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Εμείς οι άνδρες πρέπει να ευχαριστούμε τον θεό και τη μητέρα φύση γι αυτό.

Ευχαριστώ παιδιά και καλή συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom