Φίλε μου, ουδέποτε υποστήριξα ότι δεν έχουν ένα μερίδιο ευθύνης και οι άντρες. Υπάρχουν λιγούρια, και ελεεινά λιγούρια κατά την άποψή μου, που είναι να ντρέπεσαι εξαιτίας τους που ανήκεις στο αντρικό φύλο. Από την άλλη πλευρά, το ότι υπάρχουν λιγούρια, τελικά είναι μία πρόφαση εν αμαρτίαις πολλές φορές. Τι σημαίνει ότι οι άντρες θέλουν κατά 99% να γαμήσουν μία γυναίκα;;; ας πούμε ότι εγώ πλησιάζω μία στο μπαρ, και θέλω να την γαμήσω, με το να έχει κλειστεί στο καβούκι της και λέγοντάς της καλησπέρα, πρέπει να μου πει και άι σιχτίρ, επειδή είναι βέβαιη ότι εγώ το μόνο που θέλω είναι να την δω πεσμένη ανάσκελα; ή να δώσει την ευκαιρία σε εμένα, ή κάποιον άλλο, να την προσεγγίσει και μετά βλέπουμε;
Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μία τρομερή παρανόηση από τις γυναίκες:νομίζουν ότι εάν το παίξουν δύσκολες, θα κερδίσουν το σεβασμό μας. Ταλαιπωρώντας μας και παίζοντάς το κυρίες, εμείς θα τις σεβαστούμε περισσότερο, θα τις κυνηγάμε επί μακρόν, και εάν τελικώς κάνουμε σχέση μαζί τους, θα τις έχουμε θεές και θα είμαστε πραγματικά ερωτευμένοι μαζί τους και αιωνίως!!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παρανόηση των γυναικών από αυτήν!!! Εάν εγώ γουστάρω μία πραγματικά ως γυναίκα και ως άνθρωπο, πέρα από το σεξ, θα την γουστάρω είτε μου κάτσει από το πρώτο βράδυ, είτε μετά από ένα μήνα. Το ότι θα κάνει σεξ μαζί μου αμέσως, δεν θα με κάνει να τη δω αρνητικά, εγώ τουλάχιστον, και θα την θεωρήσω μάλλον ως συνειδητοποιημένη. Επίσης, εάν εγώ απλά θέλω να γαμήσω μία γυναίκα και τίποτε άλλο, όσο και να με ταλαιπωρήσει, δεν τρέχει μία. Μπορεί να την κυνηγάω, ενώ παίζω και με άλλες, και αφού την πηδήξω, από εκεί πάνε και οι άλλοι!!!! Επομένως, το να σε παιδεύσει η γυναίκα, δεν σημαίνει και κάτι καλό για αυτήν κατ' ανάγκην. Απλά, αυτό δεν το έχουν κατανοήσει.Και εξάλλου, τίποτε δεν είναι κλισέ σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να ξεκινάς με όλην την καλή διάθεση σε μία ''σοβαρή'' σχέση, και να καταλήξει σε καραγκιοζιλίκι, ενώ μπορεί από ένα πήδημα να καταλήξεις σε μία σοβαρή σχέση..... Ποτέ μην λες ποτέ, και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...... Η ''σοβαρή'' σχέση, κρίνεται εκ του αποτελέσματος και όχι από τις όποιες προθέσεις....