Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.
2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.
πολυ σωστο ποστ...και αν οντως  εχεις το λαχειο...το νου σου ρεμαλι....που λεγε και ο κωνστανταρας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Ari1973 τον έχω το νου μου θέλω να πιστεύω, σε ευχαριστώ πολύ. Καλή τύχη και σε εσένα εάν δεν έχεις βρει το δικό σου λαχείο, σου εύχομαι ολόψυχα να το βρεις κάποια στιγμή.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.
2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.

Ωραίος ο λέοντας.
Σταράτος και χωρίς κλάψες και φιγούρες. Καιρό είχα να διαβάσω ποστ από καρδιάς, εδώ μέσα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Eγω παντως απο 'κει που ημουν σουπερ ρομαντικος και ετσι τωρα θελω να γινω πορνο-ηθοποιος..γι'αυτα κανω 'γω.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Azaas σε ευχαριστώ για το καλό σου σχόλιο, απλά δε βλέπω λόγο ούτε για κλάψες ούτε για φιγούρες...

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Ρε παιδια, τα εχουμε πει και χιλιοπει και αναμασαμε το ιδιο πραμα επ' απειρον:

Στη χώρα αυτή που έχουμε την ατυχία να ζούμε,το 10% των αντρών γαμάει στο βαθμό,
που θα έπρεπε να γαμάει και το υπολοιπο 90%.
Αυτο ειναι περα ως περα αντικειμενικο,και εχει επιβεβαιωθει με ενα καρο στατιστικες.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο,
Ναι ρε λεοντα συμφωνω , αλλα δες το και απο την αλλη πλευρα . Φταιει αυτη που κατα 99% θα σε αντιμετωπισει σαν ληγουρι ; Φταινει οι γυναικες που μολις τους πει μια καλημερα ο αντρας νομιζουν οτι θελει να τις γαμησει ; Ή φταιει ο αντρας που οντως κατα 99% θελει να τις γαμησει ; Τι θελει να μαθει ; Την ωρα ; Πλακα κανουμε
Δες τι γινεται εδω στο σαιτ κυριως στα τοπικ των ιεροδουλων που μολις σκασει μια μυτη , ορμανε τα ληγουρια. Και αυτες επειδη θελουν την πελατια ανταποκρινονται, αλλιως 'αι στο διαολο μαλακα ' θα απαντουσαν . Δε φταινε για ΟΛΑ πια οι ελληνιδες  :-

Επισκέπτης
ρε παιδες λογικο δεν ειναι οι γκομενες να γουσταρουν τους ωραιους ψηλους κ γυμνασμενους κ να ανταποκρινονται στο φλερτ τους.Εμεις δηλαδη γιατι κραζουμε τα μπαζα κ τις χοντρες?
Επισης αυτο που εγραψε ο lion34 γιατι τις παρεες ειναι μεγαλυ αληθεια.Το οτιμονο οι γυναικες ζηλευουν κ ειναι ανταγωνιστικες ειναι μυθος.Αναλογη ζηλια κ κομπλεξ υπαρχει κ στους ανδρες κ σε μεγαλυτερο βαθμο

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδες λογικο δεν ειναι οι γκομενες να γουσταρουν τους ωραιους ψηλους κ γυμνασμενους κ να ανταποκρινονται στο φλερτ τους.
Ναι, αλλα εχω ξαναπει τη γνωμη μου. Τους θελουν οχι επειδη με την ομορφια των αντρων τους αυτες θα ικανοποιονυται σαν γυναικες ,αλλα γιατι ετσι θα κανουν φιγουρα . Αλλιως να την κυκλοφορει ενας μυωδης ,και αλλιως ενας μη μυωδης. Θα προτιμησει τον φιγουρατζη και ας ειναι μαλακας. Και ας μην μπορει σπιτι να κατσει μαζι του ουτε για 10 λεπτα, το φαινεσθαι μετραει και η βλαχομαγκια . Τα εχουμε ξαναπει , δυστυχως

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μάγκες νομίζω ότι πολλοί άντρες όπως και πολλές γυναίκες ώρες ώρες δεν ξέρουν τι θέλουν.....

Από τη κρίνουμε τις γυναίκες για την συμπεριφορά τους και από την άλλη εμείς πράττουμε ανάλογα.....

Θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.....

Δηλαδή και να έχουμε μια γυναίκα-κούκλα που να μας λατρεύει, να μας αγαπά, να μας φροντίζει, να κάνουμε διαρκώς έρωτα, να περνάμε τέλεια κτλ κτλ και παράλληλα να έχουμε και παράλληλη σχέση (ή και παραπάνω από μία) και να επισκεπτόμαστε τις γκομενάρες επαγγελματίες έτσι για να μην τρώμε κάθε μέρα το ίδιο πιάτο.....

Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι 1.000.000 Έλληνες (το 1/3 του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού) που κάνει χρήση αυτών των υπηρεσιών δεν έχει ή είναι ανίκανος να δημιουργήσει μια υγιή σχέση.....

Κατά τη γνώμη μου απλά αποφεύγει τη δέσμευση, οι οίκοι ανοχής αποτελούν σαφώς εύκολη λύση για σεξουαλική εκτόνωση (και όχι μόνο) και ίσως έναν πολύ δυνατό εθισμό.....

Αλήθεια εσείς θα κόβατε τις επισκέψεις στο μέλλον αν είχατε σχέση; Η καταφεύγετε στον πληρωμένο έρωτα ακόμα και αν έχετε σχέση;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.....ή απλά είμαστε άπληστοι και αχόρταγοι.....θέλουμε τα πάντα και ακόμα περισσότερα.....

Πάντως δεν γίνεται , κατά τη γνώμη μου , κάποιος να θέλει κάποιος να διάγει μια ελεύθερη και μποέμικη ζωή και από την άλλη να παραπονιέται για τις Ελληνίδες και γιατί δεν έχει μια σταθερή σχέση.....

Επισκέπτης
Ναι, αλλα εχω ξαναπει τη γνωμη μου. Τους θελουν οχι επειδη με την ομορφια των αντρων τους αυτες θα ικανοποιονυται σαν γυναικες ,αλλα γιατι ετσι θα κανουν φιγουρα . Αλλιως να την κυκλοφορει ενας μυωδης ,και αλλιως ενας μη μυωδης. Θα προτιμησει τον φιγουρατζη και ας ειναι μαλακας. Και ας μην μπορει σπιτι να κατσει μαζι του ουτε για 10 λεπτα, το φαινεσθαι μετραει και η βλαχομαγκια . Τα εχουμε ξαναπει , δυστυχως

kala δεν ειναι ετσι ακριβως.Για καποιες μπορει να ισχυει αυτο που ειπες αλλα δεν ειναι ο κανονας.Οι γκομενες γουσταρουν τους ωραιους κ τους γυμνασμενους απλα επειδη καυλωνουν πιο πολυ μαυτους οπως εμεις καυλωνουμε με τις μουναρες.Τοσο απλο ειλικρινα.Ακομα κ αυτες που παντρευονται πουρα η κακασχημους λογο της οικονομικης ανεσης που θα τους προσφερουν με ποιους νομιζεις οτι ξενογαμιουνται?Με ψηλους γυμνασμενους ωραιους τυπαδες ;)

Επισκέπτης
Για αρχη θα ξανα-ποσταρω κατι που ειχα γραψει στο thread για τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα και πιστευω οτι εχει θεση και εδω :
"Αυτο που δεν μπρω να καταλαβω εδω μεσα ειναι οτι ενω οι περισοτεροι εχουν καλη δουλεια και βγαζουν αρκετα φραγκα, απο την αλλη βριζουν τις γκομενες που πανε με "φραγκατους". Μα ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι "φραγκατοι" που χαλανε την πιατσα και μας τρωνε τις γυναικες? Μηπως θελετε ολοι να γαματε επωνυμες και μοντελες ? Ε δεν γινεται ρε μαγκες, δεν ειναι αλλωστε τοσες πολλες ωστε να βολευτουμε ολοι.

Το εχω γραψει και παλαιοτερο και το ξανα γραφω. Φραγκατος δεν ειμαι, κανω 2 δουλεις για να τα φερω βολτα. Κυριλε δεν ειμαι, εχω πολλα τατουαζ, πινω πολλες μπυρες, μαστουρωνω καθε μερα, εχω μερικα χαλασμενα δοντια, δεν εχω το super αμαξι, πρωτεραιοτητες μου ειναι η δουλεια μου, η μαστουρα και οι μπυρες, η γυμναστικη τα video games, οι φιλοι μου και μετα οι γκομενες, αλλα ποτε δεν μου ελειψε το μουνι. Παντα ειχα σχεση. Και δεν προσπαθησα ιδιατερα για να τις ριξω, εκτος απο κανα δυο περιπτωσεις. Καποιες ησαν θεομουνα καποιες αλλες λιγοτερο εμφανισημες, αλλα η καθεμια ξεχωριστα ειχε την ιδιαιτεροτητα της και τη γλυκα της. Ελληνιδες και αλλοδαπες. Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε οι αντρες ειναι να μην μας πιανει αγχος με το μουνι, να αγαπαμε τον εαυτο μας πρωτα απ' ολα και να μην προσπαθουμε να επιβεβαιωθουμε μεσω της γκομενας. μερικες φορες τα καλα ερχονται απο εκει που δεν τα περιμενουμε."

Και συνεχιζω. Γραφουν καποιοι για "κακα" παιδια και "παλιοχαρακτηρες" που για αυτους τρελενονται οι γκομενες. Ποιοι ειναι αυτοι ρε παιδια ? Αυτοι που κερατωνουν την κοπελα τους ? Αν εννοειτε τετοιους χαρακτηρες, τοτε οι γκομενες που τους γουσταρουν εχουν προβλημα. Και αν καποιος γουσταρει τετοια γκομενα, εχει και αυτος προβλημα.
Αν παλι εννοειτε καποιους που κοιτανε περισοτερο την παρτη τους και δεν κανουν τα χατηρια της γκομενας, τοτε και εγω ειμαι ενας παλιοχαρακτηρας, γιατι δεν θα αφησω ποτε καμια να με βαλει στο βρακι της. Και γιατι περναω καλυτερα μονος μου ή με τις παρεες μου απο το να ειμαι με καποια μονο και μονο για να γαμαω και να μου γαμαει την ψυχολογια.
Τα γραφω αυτα γιατι εχω δει ατομα να κανουν τεραστιες παραχωρισεις αρκει να μην τους αφησει η γυναικα ή γκομενα. Αυτοι ειναι δεν αξιζουν ουτε τον οικτο μου.

Επισκέπτης
Τα λεφτά μόνο ή μόνο η εμφάνιση δεν μετράνε.
Ούτε και ο ελεύθερος χρόνος μετράει πολύ.
Αν δεν έχει κάποιος "τρόπο" και όλη μέρα να γυρίζει , το μόνο που θα κάνει είναι να μαζεύει σε μια μέρα όσες χυλόπιτες μαζεύουν άλλοι σε ένα χρόνο.

Στην Ελλάδα μετράει πολύ το πόστο. Αν είσαι σε πόστο που η βλαχο-γκλαμουριά και η μόδα έχει πείσει τις ηλίθιες γκόμενες , δηλ. το 95% του συνόλου των γυναικών και το 98% των νέων&όμορφων γυναικών , ότι είναι "ιν" τότε γαμάς ακόμη κι αν είσαι άσχημος+βρωμιάρης+μπατήρης+χωρίς χρόνος+μικροτσούτσουνος+ηλίθιος.

Π.χ. αν είσαι μπάρμαν , πορτιέρης , dj , σερβιτόρος σε ξενυχτάδικο ή εργαζόμενος σε γυμναστήριο τότε γαμάς σίγουρα, όσο τελευταίος κι είσαι , χωρίς καμία προσπάθεια. Έρχονται μόνες τους οι ελλεεινήδες, που μπορεί να έχουν χυλοπιτώσει 1000άδες όμορφους/πλούσιους/έξυπνους και ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.

Είχα παράδειγμα συμφοιτητή. Άσχημος , με λεφτά , δειλός , χωρίς "λέγειν".
Πλήρωνε έναν μπάρμαν 2 Σάββατα το μήνα , τα 3πλάσια από όσα έπαιρνε για να τον αντικαθιστά σε τελευταιο συνοικιακό μπαράκι του κώλου.Δεν είχε φύγει ποτέ με λιγότερα από 2 τηλέφωνα τη βραδιά, τις οποίες τις συναντούσε για να τις γαμήσει απευθείας.

Σε όλη του την υπόλοιπη ζωη δεν νομίζω να ειχε γαμήσει 2 γκόμενες , ούτε απευθείας , ούτε μετά από ... αναμονή ...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τα λεφτά μόνο ή μόνο η εμφάνιση δεν μετράνε.
Ούτε και ο ελεύθερος χρόνος μετράει πολύ.
Αν δεν έχει κάποιος "τρόπο" και όλη μέρα να γυρίζει , το μόνο που θα κάνει είναι να μαζεύει σε μια μέρα όσες χυλόπιτες μαζεύουν άλλοι σε ένα χρόνο.

Στην Ελλάδα μετράει πολύ το πόστο. Αν είσαι σε πόστο που η βλαχο-γκλαμουριά και η μόδα έχει πείσει τις ηλίθιες γκόμενες , δηλ. το 95% του συνόλου των γυναικών και το 98% των νέων&όμορφων γυναικών , ότι είναι "ιν" τότε γαμάς ακόμη κι αν είσαι άσχημος+βρωμιάρης+μπατήρης+χωρίς χρόνος+μικροτσούτσουνος+ηλίθιος.
Συμφωνω. Αλλωστε νομιζω και εγω το ιδιο ειπα , απλα ο Λακης το ειπε με το δικο του μοναδικο τροπο  :grin:
Δεν ακουει η Βιτε ευτυχως  ;)

Επισκέπτης
Lakis δεν ειναι ετσι .Εχω δουλεψει κ μπαρμαν κ σερβιτορος σε πολυ γνωστα κλαμπς της παραλιακης .Ειναι ενα ποστο που μπορεις να κανεις πολλες γνωριμιες συμφωνω.Αλλα αυτο δεν προυποθετει οτι θα γαμς κιολας.Αν εχεις την εμφανιση το στυλ την προσεγγιση κλπ στη ζωη σου θα γαμας οταν εισαι σαυτα ταποστα.Αν δεν τα εχεις παλι με το πουλι στο χερι θα μενεις

Επισκέπτης
Συμφωνω. Αλλωστε νομιζω και εγω το ιδιο ειπα , απλα ο Λακης το ειπε με το δικο του μοναδικο τροπο 

Το περιστατικό το διηγήθηκα όπως ακριβώς συνέβαινε.
Ομολογώ ότι εγώ τότε , όταν μου είχε πει το σχέδιο του είπα ότι είναι χοντρομαλάκας, γιατί θα πλήρωνε τα λεφτά 3 πολύ καλών cg , τότε , για να πάει να σερβίρει ποτά-μπόμπες σε ένα χαμαιτυπείο με την ελπίδα ότι θα τσιμπήσει κανένα γκομενακι.
Γενικά ήμουν και πάντα αντίθετος του να τα χώνεις για να βγάλεις γκόμενες , με οποιοδήποτε τρόπο.

Αφότου είχε πάει το πρώτο Σάββατο, ήμασταν για καφέ , με μεγαλη αντροπαρέα , την Κυριακή το απόγευμα. Ήρθε η πρώτη που γνώρισε το προηγουμενο βράδυ. Ήταν 25 , γύρω στο 1,70 , ωραίο σώμα , σούπερ βυζάρες , έκφυλη φάτσα  και αρκετά ξεκωλέ ντύσιμο. Τη γαμούσε μέχρι δευτέρα πρωί. Συμφοιτήτής άλλος που έμενε δίπλα του , το ... επιβεβαίωσε! Η γκόμενα ήταν ο τύπος της γκόμενας που κοιτάνε όλοι οι μπάκουροι-κάγκουρες σε συνοικιακό μαγαζί όπου πάει συνήθως με φίλες αντίστοιχης εμφάνισης και μοιράζουν χυλόπιτες σε ληγουρια σαν φέη-βολάν ...
Δεν ήταν δηλαδή κυριλέ , δεν ήταν ... ιντελέκτουαλ , δεν ήταν αριστοκράτισσα , αλλά ήταν για γαμώ τα ξεσκισματα!

Επισκέπτης
Εχω δουλεψει κ μπαρμαν κ σερβιτορος σε πολυ γνωστα κλαμπς της παραλιακης .Ειναι ενα ποστο που μπορεις να κανεις πολλες γνωριμιες συμφωνω.Αλλα αυτο δεν προυποθετει οτι θα γαμς κιολας.Αν εχεις την εμφανιση το στυλ την προσεγγιση κλπ στη ζωη σου θα γαμας οταν εισαι σαυτα ταποστα.

Εγώ δεν μίλησα για παραλιακή και κλαμπ!
Αυτά είναι πιο ανεβασμένα.
Μίλησα για καφετέρια-μπάρ μπας-κλας.
Στην παραλιακή ίσως πρέπει να φοράς boss , να έχει κάμπριο , σπίτι στο καβούρι κτλ , ακόμη κι αν η άλλη είναι δασκάλα ή καθηγήτρια γαλλικών , μπορεί να έχει μεγάλες προσδοκίες.
Στο μπουρνάζι και στον κορυδαλλό όμως είναι διαφορετικά ...

Επισκέπτης
ε οχι κ ανεβασμενα στην παραλιακη.Την καλοκαιρινη σεζον οι ιδιες γκομενες που πινουν καφε στο μπουρναζι κ στον κορυδαλλο μετα φευγουν κ πανε για ποτο στο ακρωτηρι κ στο island κλπ(μην κανω κ διαφημιση)

Επισκέπτης
ε οχι κ ανεβασμενα στην παραλιακη.Την καλοκαιρινη σεζον οι ιδιες γκομενες που πινουν καφε στο μπουρναζι κ στον κορυδαλλο μετα φευγουν κ πανε για ποτο στο ακρωτηρι κ στο island κλπ(μην κανω κ διαφημιση)

Αυτό που διηγούμαι , το είχα δει με τα μάτια μου πάντως.
Ο τύπος ήταν ο άνδρας που δεν γαμούσε ποτέ.
Κανένας δεν τον ειχε δει ποτέ με γκόμενα.
Και ο ιδιος το έλεγε άλλωστε.
Και μέσα από ένα χαμαιτυπείο , είχε ξεσκιστεί στις γκόμενες.
Μετά το τέλος εκείνης της χρονιάς τον έχασα, αλλά μέσα σε λίγους μήνες , είχα δει πάνω από 10 γυναίκες και όλες τις είχε βγάλει μέσα από το μαγαζί.

Μια άλλη παρόμοια περίπτωση. Συμμαθητής μου παλιός.
Αυτός ήταν και ωραίος. Τον πέτυχα σε πόστο παραλία να νοικιάζει ξαπλώστρες.
Πρέπει να πλακώθηκαν γκόμενες για το ποιά θα γαμούσε.
Αυτός επειδή ήταν μεγαλόψυχος , όταν ηταν πολλές , τις έπαιρνε παρτούζα , είτε μόνος του με 2-3 είτε μαζί με 2 φίλους του (Στους οποίους δυστυχώς δεν ήμουν κι εγώ).
Στον ένα μήνα που καθόμουν εγώ πρέπει να γάμησε επίσης πάνω από 10.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποσες ακόμη το υπόλοιπο καλοκαίρι.
Μιλάμε και για Κρήτη που η κίνηση στην παραλία είναι απο Μάιο μέχρι Οκτώβριο ...

Ξέρω επίσης τύπους που είναι ζάμπλουτοι. Αυτοί δεν γαμάνε σε καμία περίπτωση ούτε το 1/10 των γυναικών που είχα δει να γαμάνε οσοι δουλεύουν στη νύχτα κσι όσοι δουλεύουν καλοακίρια σε παραλίες ...

(Ομολογω ότι στο σιδεράδικο-αλουμινάδικο του πατέρα μου που δούλευα χρόνια πιτσιρικάς, δεν υπήρχε περίπτωση να γαμούσε ποτέ κανείς τίποτε. Μόνο άνδρες έμπαιναν μέσα.)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αυτό που διηγούμαι , το είχα δει με τα μάτια μου πάντως.
Ο τύπος ήταν ο άνδρας που δεν γαμούσες ποτέ.
Κανένας δεν τον ειχε δει ποτέ με γκόμενα.
Και ο ιδιος το έλεγε άλλωστε.
Και μέσα από ένα χαμαιτυπείο , είχε ξεσκιστεί στις γκόμενες.
Μετά το τέλος εκείνης της χρονιάς τον έχασα, αλλά μέσα σε λίγους μήνες , είχα δει πάνω από 10 γυναίκες και όλες τις είχε βγάλει μέσα από το μαγαζί.

Μια άλλη παρόμοια περίπτωση. Συμμαθητής μου παλιός.
Αυτός ήταν και ωραίος. Τον πέτυχα σε πόστο παραλία να νοικιάζει ξαπλώστρες.
Πρέπει να πλακώθηκαν γκόμενες για το ποιά θα γαμούσε.
Αυτός επειδή ήταν μεγαλόψυχος , όταν ηταν πολλές , τις έπαιρνε παρτούζα , είτε μόνος του με 2-3 είτε μαζί με 2 φίλους του (Στους οποίους δυστυχώς δεν ήμουν κι εγώ).
Στον ένα μήνα που καθόμουν εγώ πρέπει να γάμησε επίσης πάνω από 10.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποσες ακόμη το υπόλοιπο καλοκαίρι.
Μιλάμε και για Κρήτη που η κίνηση στην παραλία είναι απο Μάιο μέχρι Οκτώβριο ...

Ξέρω επίσης τύπους που είναι ζάμπλουτοι. Αυτοί δεν γαμάνε σε καμία περίπτωση ούτε το 1/10 των γυναικών που είχα δει να γαμάνε οσοι δουλεύουν στη νύχτα κσι όσοι δουλεύουν καλοακίρια σε παραλίες ...

(Ομολογω ότι στο σιδεράδικο-αλουμινάδικο του πατέρα μου που δούλευα χρόνια πιτσιρικάς, δεν υπήρχε περίπτωση να γαμούσε ποτέ κανείς τίποτε. Μόνο άνδρες έμπαιναν μέσα.)
για σου φιλε,ορεο το πετιναρι εχουμε και μισ σπιτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom