Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μήτσος_2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φταιει η μαλακεια των ελληνιδων.και καλα δεν θελουν σχεσεις εφημερες,σου λενε θελω να σε γνωρισω πρωτα,περιμενεις εσυ σαν το μαλακα κανα διμηνο και,υστερα απο ολοκληρη επιστημονικη αναλυση σου καθεται(ξενερωνεις γιατι ειναι τελικα φολα η γκομενα) και μετα απο κανα 2 μηνες σου λεει μαλακιες ....θελω να μεινω μονη μου δεν ταιριαζουμε κτλ..τι μου ζαλιζεις τον πουτσο τοτε αφου αυτο καταβαθος θελεις και οχι ουσιαστικη σχεση?στο κατω κατω απολαυση ειναι το σεξ.ας γαμηθουμε και μετα να αγαπηθουμε....ασε που υπαρχει η περιπτωση να την καψουρευτεις και να μην σου κατσει.....αυτη την νοοτροπια μονο  στις ελληνιδες την εχω δει.......
Τι να σας πω ρε μαγκες?Αμα δηλαδη ζητατε απο τη γκομενα σχεση η την φερνετε στη θεση να σας στειλει...Εγω προσωπικα δε συμμεριζομαι το προβλημα σας.Παω με τι γκομενα κανω την ακολασια (οχι μπουρδελο)και δεν σχετιζομαι.Τεσπα οταν η γκομενα λεει οτι θελει να σε γνωρισει εννοει γαμα την εσυ και θα διξει.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια θα ηθελα να σας τονισω να μην ανησυχειτε αν δε μαματε Ελλεεινιδες...το θεμα ειναι να εχουμε καλες ακρες !! ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες !!! και αυτα σας τα λεει καποιος ο οποιος εχει να μαμησει πολυ καιρο !! απο Νοεμβρη 2007...και αυτο δεν το παραδεχονται πολλοι !! αλλα δεν ανησυχω !! απο τοτε που χωρισα...γνωριζω μονο σαπακια !!! αλλα δε θελω να μπλεξω παλι με τετοια !!! φτανουν αυτα που εκανα μεχρι το Νοεμβρη !!! πρεπει να αλλαξω πορεια !!! να ανεβω κατηγορια !! για αυτο ειμαι ικανος να περιμενω !!! Εν κατακλειδι...αντεχω...ουτε καν σε ρδελο δεν εχω παει !!! ετσι πρεπει !! καλυτερα ελευθερος και πεινασμενος παρα χορτατος και σκλαβος !!!! Ελλεεινιδες υπομονη....σας ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!! :rockon: :boobies:

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Το θεμα το διαβαζω εδω και πολυ καιρο και πραγματικα το γουσταρω. Εχουν γραφτει γαματα πραγματα.

Εγω ειμαι εικοσιτεσσερα και χωρις πολλες εμπειρες, δεν μετραω τα μπουρδελα :P. Εχω περασει διαφορες φασεις. Υπηρχε μια εποχη που εκανα καμακι στην δουλεια μου και στον δρομο, τοτε ημουνα σερβιτορος. Εκανα τον χαβαλε μου, εμαθα και πεντε πραγματα παραπανω αλλα νιωθω οτι ξοδεψα υπερβολικη ενεργεια και δεν εβγαλα σχεδον τιποτα απο αυτο.

Οι μονες γκομενες που μου εδωσαν σημασια και τηλεφωνο ηταν συνηθως μετριες η κατω του μετριου. Ειχα μια χοντρη να με κυνηγαει και να με βομβαρδιζει με μυνηματα..... Οι ωραιες γκομενες δεν κωλωναν να την πεσουν οι ιδιες στους ωραιους σερβιτορους αλλα εγω δεν ειχα ανταποκριση. Ασε που οι σερβιτοροι εκαναν ομαδες η το αφεντικο σε εχωνε για να παει εκεινος η καποιος φιλος του. Καφριλες απο αλλους σερβιτορους που θελουν να κανουν χαλαστρα  απειρες.

Ενα πραγμα που εμαθα ειναι οτι αν ειναι μια ωραια και μια μετρια γκομενα παρεα και την πεσεις στην ωραια την εχεις πουτσισει απλα. Ακομη και αν εισαι ευγενικος και φιλικος και με τις δυο η ασχημη κανει τα αδυνατα δυνατα να το γαμησει το ολο σκηνικο και η φιλη της φυσικα ειτε γουσταρει ειτε οχι δεν προκειται να το δειξει. Εχω δει τα πλεον γελοια σκηνικα, να ζηταω τηλ απο την ομορφουλα που φλερταρα και η ασχημη φιλη της να φωναζει(!!!) "Οχι!".

Κατι αλλο που εμαθα ειναι οτι οι παρεες ειναι το πιο βασικο. Εχω φιλο που ειναι η πιο μεγαλη κωλωστρα του κοσμου και δεν την πεφτει ποτε και ζει στην αγαμια επειδη μετακομισε εκτος Ελλαδας και δεν εχει παρεες. Οσο ηταν Ελλαδα και με μεγαλη παρεα ειχε μια μουναρα γκομενα μεγαλυτερη του και ειχε κανει και διαφορα με φιλες του. Ολες μουνια.

Τελικα κατεληξα με μια γκομενα που δεν μου καθοτανε, καναμε διαφορα αλλα το πουλι μου μεσα της δεν μπηκε. Ειχε ωραιο σωμα, γλυκο προσωπο. Καθησα μαζι της γιατι οι εναλλακτικες μου ηταν ανυπαρκτες και μου αρεσε η συντροφικοτητα στην αρχη. Η παρεα της δεν ξερω αν με συμπαθησε αλλα ολες τις οι φιλες ηταν μουναροι οποτε τα αρσενικα χεστηκανε για εκεινη την κατα τα αλλα ομορφη κοπελα.

Το αλλο που εχω δει απειρες φορες και ακομη με σοκαρει κατα καποιο τροπο ειναι το ποσο κολλανε οι γυναικες με τυπους που τους φερονται σκατα μονο και μονο για το ιματζ οτι τα εχουν με τον γκομενο η επειδη ειναι εντελως εξαρτημενες η επειδη πιστευουν οτι θα τον αλλαξουν. Θυμαμαι αληθινη συζητηση με μια φιλη της πρωην. Φαινοταν πεσμενη και την ρωτησα τι εχει, μου ειπε οτι χωρισε το αγορι της επειδη γαμουσε κατι "τσουλες". Λιγα λεπτα μετα χτυπησε το τηλεφωνο της και σηκωθηκε να φυγει. Μου λεει "Αχ, ηταν ο Μπαμπης, θελει να παμε για καφε". Ο Μπαμπης ηταν ο γκομενος που την κερατωνε.................. :cheesy:

Τωρα ειμαι σε μια περιεργη φαση. Εχουν περασει πολλοι μηνες απο τοτε που την χωρισα, πηγα και σε μπουρδελο μια φορα και περασα πολυ καλα. Δεν ξερω ρε παιδια, ολοι λενε οτι οι γκομενες εξω ειναι ενταξει σε σχεση με τις Ελληνιδες. Το θεμα ειναι οτι δεν προκειται να μεινω στο εξωτερικο. Στην ηλικια μου οι μονες ωραιες γκομενες που μπορω να ριξω ειναι οι πολυ μικρες 16-17 και δε γουσταρω τοσο μικρα. Εικοσαρες μονο μετριες η ασχημες. Οχι οτι με χαλαει να εχω μια γκομενα εστω μετρια αλλα εχω φτασει για τα καλα σε μια ηλικια που ξερω πολυ καλα τι παιζει. Ξερω σε ποια κατηγορια ειμαι κατα καποιο τροπο αλλα δεν με εχει παρει απο κατω. Απλα θα ηθελα να εχω λεφτα στο μελλον για να μπορω να εχω μουναρες. Λιγη καλοπεραση, οχι ολο κακαμι και κυνηγητο για ενα βασικο πραγμα οπως το σεξ, η σχεση και τις φυσιολογικες εμπειριες που πρεπει να εχει ενας αντρας.

Αυτα, μπορει να μην εχω ξαναγραψει αλλα αυτο το ποστ σε μεγεθος μετραει για πολλα.  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εδω ισχυει το φαινομενο της παρεας η μαλλον της κωλο-παρεας...........

''δε γαμιουνται λεω 'γω να ασπρισουν''

τι περιμενες σε μια τοσο ανωριμη κοινωνια!

οι περισσοτεροι εχουν νοοτροπια 16χρονου.................

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε Ghostrider εχει πηξει ο τοπος απο παρεες με μπαζακια της σειρας......ο σκοπος ειναι να δει το καθε ατομο σε ποια κατηγορια ανηκει.

Παντως στη χωρα μας με τετοια αγαμια που υπαρχει ακομα και τα μπαζα τελευταιας κατηγοριας εχουν αναδειχθει σε πριγκηπισες ακριβως γιατι οι αντρες εδω τις εχουν δωσει αξια.

margarita_fraula

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια συγγνωμη αλλα αυτη τν κουβεντα την κανω και με φιλους μου οι οποιοι λενε πως δεν βρισκουν να γ$%@$%@ κλπ κλπ και ειναι ετσι για πολλουυυυυυυςςς μηνες!! δεν ξερω γιατι μου φαινεται τοσο περιεργο αλλα ειναι κατι θεωρητικα ευκολο και φυσιολογικο..σ αρεσει καποιος -α του-της αρεσεις και συ,τελειωσε το θεμα..εγινε το μοιραιο..δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα στις μερες μας ειδικα αν σκεφτεις πως σε καθε αντρα αντιστοιχουν αρκετες γναικες!! :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εσυ βρισκεις ευκολα? :P :P :P :P :P
ρε παιδια συγγνωμη αλλα αυτη τν κουβεντα την κανω και με φιλους μου οι οποιοι λενε πως δεν βρισκουν να γ$%@$%@ κλπ κλπ και ειναι ετσι για πολλουυυυυυυςςς μηνες!! δεν ξερω γιατι μου φαινεται τοσο περιεργο αλλα ειναι κατι θεωρητικα ευκολο και φυσιολογικο..σ αρεσει καποιος -α του-της αρεσεις και συ,τελειωσε το θεμα..εγινε το μοιραιο..δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα στις μερες μας ειδικα αν σκεφτεις πως σε καθε αντρα αντιστοιχουν αρκετες γναικες!! :think:

margarita_fraula

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βρε iblis μου δεν σου λεω οτι βρισκω ευκολα αλλα κοπελα ειμαι,αρκετοι μου την πεφτουν αν καποιος μ αρεσει δεν θα χω προβλημα να το προχωρησω,ειτε συνεχιστει το θεμα κι αλλη φορα ειτε  οχι,θα χουμε περασει απλα καλα..το δικο σας θεμα ειναι οτι δεν ανταποκρινονται οι γυναικες στο πεσιμο η οτι δεν καθονται για ενα απλο one night stand πχ??

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητη margarita_fraula να σε καλωσορισο στο σαιτ
και να σου πω μπραβο για το σεχυ ονοματακι που διαλεξες..

Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει προβλημα παρα μονο τεμπελια,
δεν νομιζω οτι υπαρχει αγαμια γενικος εκτος και αν καποιος το επιδιωκει
να μην κανει τιποτα..

Παντος πολλα παιδια ειναι απογοητευμενα απο το παιχνιδι που παιζετε με αρκετες γκομενες
και εξηγουμε.. οι περισοτερες αντι να  κανουν κατι καθαρα επειδη γουσταρουν καποιον την ψαχνουν την δουλεια και το ταλαιπωρουν το παληκαρι, να παμε εδω, να παμε εκει, της φιλης μου ο γκομενος της κανει δωρα, τι αμαξι εχεις, τι δουλεια κτλ
Ολα τα παραπανω θεμιτα ειναι και τα βλεπω με κατανοηση αλλα ρε κοριτσι μου ελα και κανε πρωτα σεξ αχαλινωτο παθιασμενο να φυγουν τα απωθημενα που κουβαλαμε αντρες γυναικες και υστερα αμα γνωριστουμε καλυτερα και γουσταρει ο ενας τον αλλο συνεχίζουμε..

καταλαβες που νομιζω οτι εγκειται το προβλημα.. αγαπητη margarita_fraula
δεν ειναι σεξουαλικο ειναι ψυχολογικό.. 

margarita_fraula

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου και σε σενα alllanel!!να σου πω οτι συμφωνω εντελως μ αυτα που λες!! και γω αυτης της αποψης ειμαι..κανε σεξ με τον αλλον να δεις αν εχετε χημεια,βγαλτε παθος να φυγουν τ απωθημενα,να χαλαρωσετε..κι αν γουσταρετε κι οι 2 συνεχιστε και ποτε δεν ξερεις μπορει μεχρι και καλη σχεση να προκυψει..

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγω πιστευω οτι μια γυναικα πρεπει να το κανει με καποιον μεσα σε μια σχεση και να μη πηδιεται δεξια αριστερα με οποιον της γκαυλωσει.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
βρε iblis μου δεν σου λεω οτι βρισκω ευκολα αλλα κοπελα ειμαι,αρκετοι μου την πεφτουν αν καποιος μ αρεσει δεν θα χω προβλημα να το προχωρησω,ειτε συνεχιστει το θεμα κι αλλη φορα ειτε  οχι,θα χουμε περασει απλα καλα..το δικο σας θεμα ειναι οτι δεν ανταποκρινονται οι γυναικες στο πεσιμο η οτι δεν καθονται για ενα απλο one night stand πχ??
Αυτό είναι το θέμα που συζητάνε, η συμπεριφορά αυτή έχει ως αποτέλεσμα ένας ''σουπερ γκομενος'' να έχει πηδήξει ή ξεπαρθενιάσει καμια 500 γκόμενες για πλάκα και ο άλλος μέχρι τα 30 να παίζει την παλάμη του. Και μετα οι γυναίκες ψάχνουν για τον μαλάκα που θα τις παντρευτεί ενώ οι άλλοι ακόμη δεν ξέρουν να κάνουν sex. Και θα παντρευτουν αποφάγια άλλων γιατι είναι νηστικοί.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ ένα έχω να πω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ... αφού καμία δε μου την πέφτει... *P *P *P

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εγω πιστευω οτι μια γυναικα πρεπει να το κανει με καποιον μεσα σε μια σχεση και να μη πηδιεται δεξια αριστερα με οποιον της γκαυλωσει.
αυτό που λες είναι φυσιολογικό γιατί έχουμε φτάσει στο 2008 και όλες είναι πουτάνες ψυχικά και σωματικά και μετά πως να ερωτευθεί το αγόρι όταν η άλλη γαμιέται όπου βρει και όποιον βρει μπροστά της ακόμα και με τον σαραντάρη .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Το θεμα το διαβαζω εδω και πολυ καιρο και πραγματικα το γουσταρω. Εχουν γραφτει γαματα πραγματα.

Εγω ειμαι εικοσιτεσσερα και χωρις πολλες εμπειρες, δεν μετραω τα μπουρδελα :P. Εχω περασει διαφορες φασεις. Υπηρχε μια εποχη που εκανα καμακι στην δουλεια μου και στον δρομο, τοτε ημουνα σερβιτορος. Εκανα τον χαβαλε μου, εμαθα και πεντε πραγματα παραπανω αλλα νιωθω οτι ξοδεψα υπερβολικη ενεργεια και δεν εβγαλα σχεδον τιποτα απο αυτο.

Οι μονες γκομενες που μου εδωσαν σημασια και τηλεφωνο ηταν συνηθως μετριες η κατω του μετριου. Ειχα μια χοντρη να με κυνηγαει και να με βομβαρδιζει με μυνηματα..... Οι ωραιες γκομενες δεν κωλωναν να την πεσουν οι ιδιες στους ωραιους σερβιτορους αλλα εγω δεν ειχα ανταποκριση. Ασε που οι σερβιτοροι εκαναν ομαδες η το αφεντικο σε εχωνε για να παει εκεινος η καποιος φιλος του. Καφριλες απο αλλους σερβιτορους που θελουν να κανουν χαλαστρα  απειρες.

Ενα πραγμα που εμαθα ειναι οτι αν ειναι μια ωραια και μια μετρια γκομενα παρεα και την πεσεις στην ωραια την εχεις πουτσισει απλα. Ακομη και αν εισαι ευγενικος και φιλικος και με τις δυο η ασχημη κανει τα αδυνατα δυνατα να το γαμησει το ολο σκηνικο και η φιλη της φυσικα ειτε γουσταρει ειτε οχι δεν προκειται να το δειξει. Εχω δει τα πλεον γελοια σκηνικα, να ζηταω τηλ απο την ομορφουλα που φλερταρα και η ασχημη φιλη της να φωναζει(!!!) "Οχι!".

Κατι αλλο που εμαθα ειναι οτι οι παρεες ειναι το πιο βασικο. Εχω φιλο που ειναι η πιο μεγαλη κωλωστρα του κοσμου και δεν την πεφτει ποτε και ζει στην αγαμια επειδη μετακομισε εκτος Ελλαδας και δεν εχει παρεες. Οσο ηταν Ελλαδα και με μεγαλη παρεα ειχε μια μουναρα γκομενα μεγαλυτερη του και ειχε κανει και διαφορα με φιλες του. Ολες μουνια.

Τελικα κατεληξα με μια γκομενα που δεν μου καθοτανε, καναμε διαφορα αλλα το πουλι μου μεσα της δεν μπηκε. Ειχε ωραιο σωμα, γλυκο προσωπο. Καθησα μαζι της γιατι οι εναλλακτικες μου ηταν ανυπαρκτες και μου αρεσε η συντροφικοτητα στην αρχη. Η παρεα της δεν ξερω αν με συμπαθησε αλλα ολες τις οι φιλες ηταν μουναροι οποτε τα αρσενικα χεστηκανε για εκεινη την κατα τα αλλα ομορφη κοπελα.

Το αλλο που εχω δει απειρες φορες και ακομη με σοκαρει κατα καποιο τροπο ειναι το ποσο κολλανε οι γυναικες με τυπους που τους φερονται σκατα μονο και μονο για το ιματζ οτι τα εχουν με τον γκομενο η επειδη ειναι εντελως εξαρτημενες η επειδη πιστευουν οτι θα τον αλλαξουν. Θυμαμαι αληθινη συζητηση με μια φιλη της πρωην. Φαινοταν πεσμενη και την ρωτησα τι εχει, μου ειπε οτι χωρισε το αγορι της επειδη γαμουσε κατι "τσουλες". Λιγα λεπτα μετα χτυπησε το τηλεφωνο της και σηκωθηκε να φυγει. Μου λεει "Αχ, ηταν ο Μπαμπης, θελει να παμε για καφε". Ο Μπαμπης ηταν ο γκομενος που την κερατωνε.................. :cheesy:

Τωρα ειμαι σε μια περιεργη φαση. Εχουν περασει πολλοι μηνες απο τοτε που την χωρισα, πηγα και σε μπουρδελο μια φορα και περασα πολυ καλα. Δεν ξερω ρε παιδια, ολοι λενε οτι οι γκομενες εξω ειναι ενταξει σε σχεση με τις Ελληνιδες. Το θεμα ειναι οτι δεν προκειται να μεινω στο εξωτερικο. Στην ηλικια μου οι μονες ωραιες γκομενες που μπορω να ριξω ειναι οι πολυ μικρες 16-17 και δε γουσταρω τοσο μικρα. Εικοσαρες μονο μετριες η ασχημες. Οχι οτι με χαλαει να εχω μια γκομενα εστω μετρια αλλα εχω φτασει για τα καλα σε μια ηλικια που ξερω πολυ καλα τι παιζει. Ξερω σε ποια κατηγορια ειμαι κατα καποιο τροπο αλλα δεν με εχει παρει απο κατω. Απλα θα ηθελα να εχω λεφτα στο μελλον για να μπορω να εχω μουναρες. Λιγη καλοπεραση, οχι ολο κακαμι και κυνηγητο για ενα βασικο πραγμα οπως το σεξ, η σχεση και τις φυσιολογικες εμπειριες που πρεπει να εχει ενας αντρας.

Αυτα, μπορει να μην εχω ξαναγραψει αλλα αυτο το ποστ σε μεγεθος μετραει για πολλα.  ;)

Φιλε μου ωραια τα λες.
Απλα μια φιλικη συμβουλη.
Μη κατατασεις τις γυναικες αναλογα με το ποσο ομορφες ειναι.
Αν ενδιαφερεσαι μονο για να γαμας καποια ωραια και δε δινεις σημασια σε τιποτα αλλο
θα τη πατησεις ασχημα.
Καλη η εμφανιση αλλα μονο αν η γυναικα ειναι σωστη αλλιως χτυπας και φευγεις.
Αν κολλησεις με λαθος γυναικα λογω εμφανισης και μονο μπορει να το φυσας και να μη κρυωνει στο τελος.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
αυτό που λες είναι φυσιολογικό γιατί έχουμε φτάσει στο 2008 και όλες είναι πουτάνες ψυχικά και σωματικά και μετά πως να ερωτευθεί το αγόρι όταν η άλλη γαμιέται όπου βρει και όποιον βρει μπροστά της ακόμα και με τον σαραντάρη .

Δεν ειναι ολες πουτανες.
Απλα οι καλες ειναι πια λιγες και οι πουτανες δε κρυβονται οπως παλια.
Επισης με ενοχλει πολυ που οταν οι ελληνιδες ειναι νεες και ποθητες
γαμιωνται σαν τα σκυλια με τους πιο αχρηστους και πολλες φορες χαλιες.
Οταν γινουν σκατογριες και θελουν να βρουν εναν ΜΑΛΑΚΑ να τις φορτωθει (γαμο)
τοτε κοιτανε τους σοβαρους και σωστους αντρες.
Σε ολες αυτες εγω ριχνω ενα μεγαλο ακυρο.
Τις γραφω στα @@ μου και χαιρομαι που κανουν σα λυσσαρες οι γεροντοκορες.

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
margarita_fraula ειδες τα παιδια τι γραφουν συμφωνο με αρκετα

φιλοι μου δεν ειπα να δουμε καποια/καποιον να τα κατεβασουμε και δωστου
ουτε κουνελια να ειμασταν..
Μετα απο γνωριμια και αν δουμε οτι νιωθει ανετα ο ενας με τον αλλο
τοτε σεχ και χαρα το πολυ ωμος μετα απο 4-5 μερες γνωριμιας αλλιως εγινε σουπα το ψητό

margarita_fraula μια που γνωριστήκαμε... τι λες; ;)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Δεν ειναι ολες πουτανες.
Απλα οι καλες ειναι πια λιγες και οι πουτανες δε κρυβονται οπως παλια.
Επισης με ενοχλει πολυ που οταν οι ελληνιδες ειναι νεες και ποθητες
γαμιωνται σαν τα σκυλια με τους πιο αχρηστους και πολλες φορες χαλιες.
Οταν γινουν σκατογριες και θελουν να βρουν εναν ΜΑΛΑΚΑ να τις φορτωθει (γαμο)
τοτε κοιτανε τους σοβαρους και σωστους αντρες.
Σε ολες αυτες εγω ριχνω ενα μεγαλο ακυρο.
Τις γραφω στα @@ μου και χαιρομαι που κανουν σα λυσσαρες οι γεροντοκορες.
έχω δει πολλές πόσο πρόστυχα κοιτάζουν τών τριαντάρη και αυτές είναι 17 και για της γριές φυσιολογικό να θέλουν τους μικρότερους γιατί άμα πάνε με τον γέρο στην ηλικία τους ίσως μήνει και στον τόπο .

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
φιλε παντα.. ο αντρας δεν πρεπει να μενει απαθης μπροστα σε ενα θυληκο που τολμαει
(θελει τολμη για μια γυναικα να γραφει εδω..), τωρα αν μου βγει μαιμου γυναικα θα την κανω με μπανανόφλουδες.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom