Νέα

Η αγαμία στις μέρες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
φιλε παντα.. ο αντρας δεν πρεπει να μενει απαθης μπροστα σε ενα θυληκο που τολμαει
(θελει τολμη για μια γυναικα να γραφει εδω..), τωρα αν μου βγει μαιμου γυναικα θα την κανω με μπανανόφλουδες.. :grin:
μπράβο στην κοπέλα που έχει θάρος και μαγκιά και γράφει για ένα δύσκολο θέμα που ταλανίζει πολλούς ανθρώπους την εποχή μας , και που ξέρεις φίλε συναγωνιστή ίσως σου τύχει και το διαμαντάκι παρά φλούδες απο μπανάνα .

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ειναι ποτε δεν ξέρεις..

αλλα φαντασου να κανουμε σχεση και να αρχισουμε να λεμε για το που γνωριστήκαμε..

θα πεσει πολυ γελιο.. :cheesy:

margarita_fraula

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βρε βρε για μενα μιλατε?? και μαλιστα πισω απτην πλατη μ???  :think:
δε νομιζω πως χρειαζεται μαγκια για να γραψει μια κοπελα εδω το μονο που χρειαζεται ειναι να τα χει βρει με τον εαυτο της και να ξερει τι της γινεται,οχι να κραταει την κλασικη σταση ολοι οι αντρες ειναι μ#%^#% ...το φυλο σας εχει πολλα πραγματα  προς εξερευνηση και υπαρχουν πολλα που ακομα δεν γνωριζω γι αυτο και ειμαι εδω για να τα μαθω..εμ ειναι κριμα να σας κατηγορουμε για ολα τν στιγμη που μπορει και να χετε δικιο σε καποια!! ετσι δεν ειναι?? :think:

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
:) χαχα ετσι σε θελω να μας γλυκαινεις την διάθεση..

μακαρι να ειμασταν ολοι αντρες/γυναικες λιγοτερο εγωιστες να δυναμε λιγακι παραπάνω
χωρις να περιμενουμε ντε και καλα ανταποδωση αλλα ετσι για να νιωθουμε καλυτερα εμεις με τον εαυτο μας..  αλλα ζουμε σε μπερδεμενη εποχή τι τα θες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.
2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πολυ καλη η τοποθετηση σου LION..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σε ευχαριστώ πολύ nokia. Από εκεί και έπειτα, πιθανόν ουκ ολίγοι να διαφωνούν μαζί μου, πλην όμως τα παραπάνω είναι το απόσταγμα της μέχρι σήμερα εμπειρίας μου και όχι απλά θεωρητικολογίες για να περνά η ώρα.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σ'ευχαριστώ πολύ Ghostrider.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aυτο με την παρεα δεν ισχυει.
Αμα εισαι σε παρεα σε βλεπει σαν φιλο.

Ξεκολειστε πια παρεουλες και μαλακιες...........πεντε μπαζα μια ωραια και 10 αντρες............

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το εν λόγω θέμα νιώθω ότι με έχει αγγίξει σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψή μου. Δεν έχω διαβάσει το τι έχει γραφτεί πλην κάποιων μεμονωμένων απόψεων γιατί το θέμα έχει αρκετές απαντήσει. Καταρχήν, είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει όντως αγαμία στις ημέρες μας, και δε συμφωνώ με την περιρρέουσα στην ατμόσφαιρα άποψη ότι είναι πανεύκολο να βρεις γκόμενα και μάλιστα ανά πάσα ώρα και στιγμή θελήσει κανείς. Προσωπικά, έχω περάσεις φάσεις να πηγαίνω με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια ημέρα, μία το μεσημέρι και μία το απόγευμα, αλλά και φάσεις όπου για μήνες να μην μπορώ να σταυρώσω γυναίκα. Οι λόγοι στους οποίους οφείλεται η αγαμία στους άντρες είναι απλοί.Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1)Ένας βασικός χώρος όπου γνωρίζεις γυναίκες είναι ο εργασιακός. Σε ορισμένους, είναι εκ της φύσεως της εργασίας τους αδύνατο να γνωρίσουν και να σχετιστούν γυναίκες σε συγκεκριμένο εργασιακό χώρο. Ο δεύτερος χώρος όπου μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες είναι μέσα σε μία κοινή παρέα. Πλέον ούτε αυτό είναι και τόσο εύκολο, εάν ήδη δεν υπάρχει η κοινή παρέα και προσπαθείς να τη δημιουργήσεις. Από προσωπικό μου βίωμα μπορώ με πάσαν ειλικρίνεια να σας πω ότι ποτέ και κανένας γνωστός μου δε με κάλεσε σε μία παρέα του όπου θα υπήρχαν και ξέμπαρκες γυναίκες. Ποτέ. Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει γενικά, πλην όμως σε εμένα αυτό συνέβαινε. Έχω φέρει ουκ ολίγες φορές σε επαφή άντρα με γυναίκα για να γνωριστούν, σε εμένα ποτέ δεν το έκανε κανείς. Ο λόγος είναι πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται μην τους φάει κάποιος άλλος όχι απλά την γκόμενα, αλλά ακόμη και την τυχόν υποψήφια γκόμενα!!! Από την άλλη, το ίδιο συμβαίνει και με τις γυναίκες. Ναι μεν δε σε γουστάρουν, για τους όποιους δικούς τους λόγους, πλην όμως δε θα ήθελαν να τα φτιάξεις και με καμία φιλενάδα τους!!!Απλά θα πρέπει να παραμείνεις αιώνιος θαυμαστής τους!!! Συμπερασματικώς προς τα προηγούμενα, εάν δεν μπορείς να βρεις γυναίκα μέσω δουλειάς και εάν οι παρέες σου είναι περιορισμένες ή σε έχουν φτυσμένο, γυναίκα γιοκ μέχρις εδώ.
2)Ο δεύτερος χώρος είναι να βγεις έξω και να βρεις γυναίκα. Σε σχέση με αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να παρατηρήσω καταρχήν ότι βάσει της μέχρι τώρα εμπειρίας μου, οι γυναίκες πάντα με πρόσεχαν ότι συνόδευα μία άλλη γυναίκα, και μερικές μου την έπεφταν κιόλας. Όποτε βγήκα έξω μόνος μου, με είχαν παντελώς φτυσμένο. Κατά δεύτερον, με όσο καλή διάθεση και να πλησιάσεις μία γυναίκα έξω οπουδήποτε, κατά 99% θα σε αντιμετωπίσει ως λιγούρι και πεινασμένο, οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα σε αγνοήσει. Και εάν μάλιστα δεν πληροίς το πρότυπο του σούπερ γκόμενου με την κάμπριο και τη γεμάτη τσέπη, είσαι από χέρι χαμένος!!!Επομένως, γυναίκα γιοκ μέχρι εδώ.
3)Ας υποθέσουμε τώρα ότι βρίσκεις μία κοπέλα, άγνωστο πως και ποια καλή τύχη σε βοήθησε, εάν σε δει καλό παιδί, θα σε θεωρήσει κατά 99% ξενέρωτο και μακάκα, και αφού σε τραβολογήσει κάμποσο καιρό με θεωρίες περί ηθικής και εμβάθυνσης της ψυχικής σας γνωριμίας,και αφού το ενδιαφέρον σου για εκείνη της ανεβάσει την ψυχολογία της που ήταν στο ναδίρ, η κατάληξη θα είναι να καταλήξει στον πρώτο τυχαίο άσχετο με τις φιλοσοφίες που σου αράδιαζε και εσύ θα μείνεις με τη φιλοσοφία ανά χείρας.
Δε σημαίνει ότι στα παραπάνω υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, και ότι υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν, και έχω γνωρίσει γυναίκες που μου δόθηκαν αμέσως, και εν συνεχεία ήρθε η σχέση. Πλην όμως, προϊόντος του χρόνου, το να τις βρεις θα είναι σαν να πρέπει να κερδίσεις το λαχείο. Και προσωπικά νιώθω ότι το έχω κερδίσει πλέον. Καλή σας συνέχεια.

Πολύ καλό το post σου! :thumbsup:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σ'ευχαριστώ swimmer. Xristos1000 συμφωνώ εάν υπάρχει μόνιμη παρέα, δεν εννοούσα μία τέτοια. Εννοούσα π.χ. απόψε να με πάρεις μαζί σου με την παρέα σου όπου θα είστε 3 άντρες και 5-6 γυναίκες άγνωστές μου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε παιδια συγγνωμη αλλα αυτη τν κουβεντα την κανω και με φιλους μου οι οποιοι λενε πως δεν βρισκουν να γ$%@$%@ κλπ κλπ και ειναι ετσι για πολλουυυυυυυςςς μηνες!! δεν ξερω γιατι μου φαινεται τοσο περιεργο αλλα ειναι κατι θεωρητικα ευκολο και φυσιολογικο..σ αρεσει καποιος -α του-της αρεσεις και συ,τελειωσε το θεμα..εγινε το μοιραιο..δεν ξερω γιατι υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα στις μερες μας ειδικα αν σκεφτεις πως σε καθε αντρα αντιστοιχουν αρκετες γναικες!! :think:

Μαργαρίτα, από τη σκοπιά σου πολύ εύκολα είναι να τα λές αυτά, όμως η πραγματικότητα τις πιό πολλές φορές είναι διαφορετική. Προχθές είχα πει σε 2 γυναίκες (όχι γκόμενες) να πάμε για κάφε. Για καφέ, όχι τίποτα άλλο. Και το είχα πει και στις δύο την ίδια ημέρα (είναι και οι 2 άγνωστες μεταξύ τους). Τελικά, δεν με προτίμησε. Και τονίζω και πάλι ότι η πρόσκληση ήταν για ένα καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα για χαλαρή κουβεντούλα, όχι τίποτα παραπάνω.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τώρα πού το σκέφτομαι τα άτομο πού έχω γνωρίσει πού γαμάνε πολύ το είχαν πάντα σαν χόμπυ. Καί είχαν τον ελεύθερο χρόνο, τα χρήματα η καί την εμφάνιση γιά να το εξασκούν συχνά. Δεν είναι εύκολο με περιορισμένο budget καί όλη μέρα στην δουλειά να βγαίνεις με γκόμενες καί να είσαι παίχτης.

Η μόνη μαλακία είναι πως το σεξ καί οι σχέσεις υποτίθεται ότι είναι βασικά πράγματα πού όλοι πρέπει να βιώνουν. Μήπως τελικά βλέπουμε πολύ τι κάνει η ελίτ του πλανήτη καί πιστεύουμε πως καί εμείς θα έπρεπε να ζούμε έτσι την στιγμή πού δεν ανήκουμε?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
βρε βρε για μενα μιλατε?? και μαλιστα πισω απτην πλατη μ???  :think:
δε νομιζω πως χρειαζεται μαγκια για να γραψει μια κοπελα εδω το μονο που χρειαζεται ειναι να τα χει βρει με τον εαυτο της και να ξερει τι της γινεται,οχι να κραταει την κλασικη σταση ολοι οι αντρες ειναι μ#%^#% ...το φυλο σας εχει πολλα πραγματα  προς εξερευνηση και υπαρχουν πολλα που ακομα δεν γνωριζω γι αυτο και ειμαι εδω για να τα μαθω..εμ ειναι κριμα να σας κατηγορουμε για ολα τν στιγμη που μπορει και να χετε δικιο σε καποια!! ετσι δεν ειναι?? :think:

Ωπα? Τι φρουτο εισαι εσυ? (Φραουλα απ'οτι βλεπω)  :grin:
Στην γυαλα κατ'ευθιαν!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Τώρα πού το σκέφτομαι τα άτομο πού έχω γνωρίσει πού γαμάνε πολύ το είχαν πάντα σαν χόμπυ. Καί είχαν τον ελεύθερο χρόνο, τα χρήματα η καί την εμφάνιση γιά να το εξασκούν συχνά. Δεν είναι εύκολο με περιορισμένο budget καί όλη μέρα στην δουλειά να βγαίνεις με γκόμενες καί να είσαι παίχτης.

Η μόνη μαλακία είναι πως το σεξ καί οι σχέσεις υποτίθεται ότι είναι βασικά πράγματα πού όλοι πρέπει να βιώνουν. Μήπως τελικά βλέπουμε πολύ τι κάνει η ελίτ του πλανήτη καί πιστεύουμε πως καί εμείς θα έπρεπε να ζούμε έτσι την στιγμή πού δεν ανήκουμε?
Πολύ σωστό σε βρίσκω Ghostrider... Όντως, εάν είσαι τοκιστής και σουλατσαδόρος, μπορείς να κυνηγάς με άλλη άνεση, και χρόνου και χρήματος γκόμενες, ενώ εάν τουφεκάς το δεκάλεπτο,και χάνεις το χρόνο σου για να το βγάλεις και αυτό, ακόμη πιο δύσκολο είναι να τουφεκίσεις καμιά γκόμενα....

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Κατά κάποιο τρόπο συμμερίζομαι τις απόψεις των "κόκκινων" φίλων μου (ξέρετε, εσείς που σαν και μένα πάτε στα στούντιο). Μπορεί να είναι ειπωμένες με κάποια πικρία ή υπερβολή αλλά με ενδιαφέρει η ουσία και η ορθότητα τους κυρίως.

Εγώ θα ήθελα να δώσω μια άλλη διάσταση -αυτό της Ελληνίδας ιερόδουλης- :headbang: με την οποία θα ήθελα να δείξω πως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν και αποτελούν κάτι άλλο (καλό ή κακό δε με ενδιαφέρει) απ'ολες τις ξένες που έτυχε να γνωρίσω (όχι απαραίτητα ερωτικά -σε νησιά, μπουρδέλα κλπ-). Θέλω να πω απλά πως αυτή η δυστροπία που χρεώνετε στις Ελληνίδες υπάρχει ακόμη και στις ιερόδουλες, έλεος πια!!! (έχω πέσει και σε ξένες δύστροπες αλλά πολύ πολύ σπάνια).

Μόνο δυο Ελληνίδες δεν έχουν καταφέρει να μου τσιτώσουν τα νεύρα και οι δυο φυσικά πολύ  μεγάλης ηλικίας, όχι βέβαια ότι με περιποιήθηκαν απλά δε με ζάλισαν όσο οι άλλες οι νεαρές (και κάτσε, και μη μου πιάνεις το βυζί, και κάνε και ράνε, και κάτσε έτσι και αλλιώς και γενικά ο τρόπος τους ρε παιδί μου πολύ απότομος σου πέφτει με τη μια που να αυτώσεις και παρόλο που είμαι πάρα πολύ εντάξει στους τρόπους μου).

Και μετά πας στις ξένες Κούκλες + Θεϊκά Κορμιά + Ζεστές + Χαμόγελο + Περιποίηση + Κουβεντούλα + Πλάκα + Χαβαλές + Κέφι + Πολλά πολλά άλλα... επαγγελματίες ρε παιδί μου, ακόμη και θέατρο να παίζουν δεν με πειράζει γιατί το κάνουν καλά και κάνω πραγματικά κέφι. 

Κατά την άποψή μου παρακαλετό μο@νί ξινό γ@μήση! Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ σε μια από τις πικρότερες αλήθειες την οποία μόνος μου συνειδητοποίησα (απλά επιβεβαιώθηκα εδώ μέσα): το 10% κάνει τη δουλειά του 90%. Προσωπικά (αν θέλετε κράξτε με εγώ πάλι διατηρώ τα "συναδελφικά" συναισθήματα ακέραια απέναντί σας) ανήκω στο 90% και συνειδητά έχω εγκαταλείψει τα όπλα. Έχω φίλους που δε ξέρουν που να πρωτογ@μήσουν (στην αντρική μου τιμή και σε ότι έχω ιερό! έχω βγει για καφέ με μεγάλη παρέα στην οποία υπάρχουν 3 κουκλάρες τις οποίες είχε συγχρόνως μαζί ο φίλος μου απλά αυτές δεν το ήξεραν, αλλά τους αξίζει γιατί ένας θεός ξέρει πόσα παιδάκια έχουν φτύσει και προτιμούν να μοιράζονται 3 έναν άντρα για λίγο –είμαι σίγουρος πως κατά βάθος ξέρουν ότι δεν ήταν δικός τους αφού δεν τους έδειχνε κάτι σοβαρό ήταν ξεκάθαρος πως απλά για το σεξ...-).

Χωρίς να θέλω να είμαι πικρόχολος στις ωραίες πριγκίπισσες έχω να πω:
Μπράβο είστε αξιοζήλευτες γιατί,

- Έχω δει μια χαρά κοριτσάκια (ειλικρινά) να αρκούνται σε ένα στοματικό τη στιγμή που ζητούσαν κάτι παραπάνω (απλά ήταν ο σούπερ ο γκόμενος δεν είχαν το κότσια να πουν όχι), που είναι ο αυτοσεβασμός, οι αρχές, οι απαιτήσεις και τα μεγάλα λόγια σας;;;;;;; που;;; μόνο στον κακομοίρη που σας λατρεύει θυμάστε τον αυτοσεβασμό!!!! Στον κακομοίρη που με το ζόρι του δίνετε ένα απλό κρεβάτι ενώ σε αυτόν που σας μειώνει και σας φέρετε σκάρτα και δεν αναγνωρίζει την προσωπικότητά σας δίνετε όλο το πάθος, όλες τις στάσεις και όλες τις τρύπες!

Ας μου πουν με το χέρι στην καρδιά (όσα κορίτσια είναι εδώ) πόσο και πόσες φορές μοιάσατε σε αυτό το «μοντέλο» γυναίκας που περιγράφω παραπάνω (και ορκίζομαι δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά αλλά πολλά)!!!     

Έχετε κολλήσει όλες με το 10% κι ας ξέρετε ότι δεν είναι δικό σας αποκλειστικά (μη γελιόμαστε δεν έχετε μόνο εσείς μάτια έχουν και οι άλλες), το ξέρετε τι συμβαίνει ξέρετε καλά επιμένετε όμως να θεωρείτε το 90% μ@λάκες και λιγούρηδες τι να πω ας το τελειώσω καλύτερα... αν εμείς είμαστε λιγούρηδες εσείς τι είστε στα μάτια του «10%», αυτά και άλλα πολλά βλέπω και έχω δηλώσει παραίτηση, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΖΩ. Δε φταιτε εσείς βέβαια αλλά εμείς που νομίζουμε ότι βρήκαμε επιτέλους κάτι το ξεχωριστό αλλά που....       

+100000000000000000000000000000000000 εστω και καθυστερημενα ρε φιλε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.025
Πόντοι
22.785
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος στις μερες μας
μενη αγαμητος........ ελεος ρε παιδες. :huh: :huh: :huh: