Κατά κάποιο τρόπο συμμερίζομαι τις απόψεις των "κόκκινων" φίλων μου (ξέρετε, εσείς που σαν και μένα πάτε στα στούντιο). Μπορεί να είναι ειπωμένες με κάποια πικρία ή υπερβολή αλλά με ενδιαφέρει η ουσία και η ορθότητα τους κυρίως.
Εγώ θα ήθελα να δώσω μια άλλη διάσταση -αυτό της Ελληνίδας ιερόδουλης-
με την οποία θα ήθελα να δείξω πως (κατά την ταπεινή μου γνώμη) οι Ελληνίδες ξεχωρίζουν και αποτελούν κάτι άλλο (καλό ή κακό δε με ενδιαφέρει) απ'ολες τις ξένες που έτυχε να γνωρίσω (όχι απαραίτητα ερωτικά -σε νησιά, μπουρδέλα κλπ-). Θέλω να πω απλά πως αυτή η δυστροπία που χρεώνετε στις Ελληνίδες υπάρχει ακόμη και στις ιερόδουλες, έλεος πια!!! (έχω πέσει και σε ξένες δύστροπες αλλά πολύ πολύ σπάνια).
Μόνο δυο Ελληνίδες δεν έχουν καταφέρει να μου τσιτώσουν τα νεύρα και οι δυο φυσικά πολύ μεγάλης ηλικίας, όχι βέβαια ότι με περιποιήθηκαν απλά δε με ζάλισαν όσο οι άλλες οι νεαρές (και κάτσε, και μη μου πιάνεις το βυζί, και κάνε και ράνε, και κάτσε έτσι και αλλιώς και γενικά ο τρόπος τους ρε παιδί μου πολύ απότομος σου πέφτει με τη μια που να αυτώσεις και παρόλο που είμαι πάρα πολύ εντάξει στους τρόπους μου).
Και μετά πας στις ξένες Κούκλες + Θεϊκά Κορμιά + Ζεστές + Χαμόγελο + Περιποίηση + Κουβεντούλα + Πλάκα + Χαβαλές + Κέφι + Πολλά πολλά άλλα... επαγγελματίες ρε παιδί μου, ακόμη και θέατρο να παίζουν δεν με πειράζει γιατί το κάνουν καλά και κάνω πραγματικά κέφι.
Κατά την άποψή μου παρακαλετό μο@νί ξινό γ@μήση! Κλείνοντας θα ήθελα να σταθώ σε μια από τις πικρότερες αλήθειες την οποία μόνος μου συνειδητοποίησα (απλά επιβεβαιώθηκα εδώ μέσα): το 10% κάνει τη δουλειά του 90%. Προσωπικά (αν θέλετε κράξτε με εγώ πάλι διατηρώ τα "συναδελφικά" συναισθήματα ακέραια απέναντί σας) ανήκω στο 90% και συνειδητά έχω εγκαταλείψει τα όπλα. Έχω φίλους που δε ξέρουν που να πρωτογ@μήσουν (στην αντρική μου τιμή και σε ότι έχω ιερό! έχω βγει για καφέ με μεγάλη παρέα στην οποία υπάρχουν 3 κουκλάρες τις οποίες είχε συγχρόνως μαζί ο φίλος μου απλά αυτές δεν το ήξεραν, αλλά τους αξίζει γιατί ένας θεός ξέρει πόσα παιδάκια έχουν φτύσει και προτιμούν να μοιράζονται 3 έναν άντρα για λίγο –είμαι σίγουρος πως κατά βάθος ξέρουν ότι δεν ήταν δικός τους αφού δεν τους έδειχνε κάτι σοβαρό ήταν ξεκάθαρος πως απλά για το σεξ...-).
Χωρίς να θέλω να είμαι πικρόχολος στις ωραίες πριγκίπισσες έχω να πω:
Μπράβο είστε αξιοζήλευτες γιατί,
- Έχω δει μια χαρά κοριτσάκια (ειλικρινά) να αρκούνται σε ένα στοματικό τη στιγμή που ζητούσαν κάτι παραπάνω (απλά ήταν ο σούπερ ο γκόμενος δεν είχαν το κότσια να πουν όχι), που είναι ο αυτοσεβασμός, οι αρχές, οι απαιτήσεις και τα μεγάλα λόγια σας;;;;;;; που;;; μόνο στον κακομοίρη που σας λατρεύει θυμάστε τον αυτοσεβασμό!!!! Στον κακομοίρη που με το ζόρι του δίνετε ένα απλό κρεβάτι ενώ σε αυτόν που σας μειώνει και σας φέρετε σκάρτα και δεν αναγνωρίζει την προσωπικότητά σας δίνετε όλο το πάθος, όλες τις στάσεις και όλες τις τρύπες!
Ας μου πουν με το χέρι στην καρδιά (όσα κορίτσια είναι εδώ) πόσο και πόσες φορές μοιάσατε σε αυτό το «μοντέλο» γυναίκας που περιγράφω παραπάνω (και ορκίζομαι δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο τα περιστατικά αλλά πολλά)!!!
Έχετε κολλήσει όλες με το 10% κι ας ξέρετε ότι δεν είναι δικό σας αποκλειστικά (μη γελιόμαστε δεν έχετε μόνο εσείς μάτια έχουν και οι άλλες), το ξέρετε τι συμβαίνει ξέρετε καλά επιμένετε όμως να θεωρείτε το 90% μ@λάκες και λιγούρηδες τι να πω ας το τελειώσω καλύτερα... αν εμείς είμαστε λιγούρηδες εσείς τι είστε στα μάτια του «10%», αυτά και άλλα πολλά βλέπω και έχω δηλώσει παραίτηση, ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΖΩ. Δε φταιτε εσείς βέβαια αλλά εμείς που νομίζουμε ότι βρήκαμε επιτέλους κάτι το ξεχωριστό αλλά που....