Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

paolo200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
517
Πόντοι
280
Παιδιά μια ερώτηση. Έρχομαι από τη φτωχομανα στο είδος Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες Αθήνα. Μπορεί κάποιος να δώσει μια πρόταση ιδρύματος με καλό ρόστερ και ικανοποιητικές υπηρεσίες; Κόστος και περιοχή δεν μας απασχολούν και τόσο. Έχω κάνει μια αναζήτηση αλλά η Αθήνα στο συγκεκριμένο θέμα είναι χαοτική για κάποιον που δεν έχει εμπειρία. Θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε, Τουλ να περάσουμε όμορφα.
Ευχαριστώ!

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
482
Πόντοι
291
Καλημέρα
Δεν βρίσκω πληροφορίες και θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού.
Από το Sensuality spa, Μπουζιάνη έχετε εμπειρία με την Άννα ή τη Χρύσα?
Η Άννα εμένα δε μου άρεσε εμφανισιακά.
Η Χρύσα είναι η γνωστή φώλοΜαλβίνα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.895
Πόντοι
2.836
Τελευταία τροποποίηση:

Old Rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
8
Like
308
Πόντοι
280
Παιδιά μια ερώτηση. Έρχομαι από τη φτωχομανα στο είδος Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες Αθήνα. Μπορεί κάποιος να δώσει μια πρόταση ιδρύματος με καλό ρόστερ και ικανοποιητικές υπηρεσίες; Κόστος και περιοχή δεν μας απασχολούν και τόσο. Έχω κάνει μια αναζήτηση αλλά η Αθήνα στο συγκεκριμένο θέμα είναι χαοτική για κάποιον που δεν έχει εμπειρία. Θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε, Τουλ να περάσουμε όμορφα.
Ευχαριστώ!
Massage Nirvana, Medusa Massage.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.652
Πόντοι
1.196
Ευχαριστώ!
Εγώ στη θέση σου:
θα διάβαζα εδώ τις πιο πρόσφατες κριτικές, θα ξεχώριζα 2-3, σαν κοπέλα κ σαν μαγαζί κ θα άρχιζα με 1 από αυτά.
Καλή τύχη.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.341
Πόντοι
506
Massage Nirvana, Medusa Massage.
Θα τον καψεις ρε τον ανθρωπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευχαριστώ!
Diamond εθναρχου μακαριου 18, αγ ιωαννης

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
65
Like
3.664
Πόντοι
2.666
Ευχαριστώ!
Για να μη σας μπερδευουν επειδη ανεφεραν καποια μασατζιδικα..στο nirvana/medusa ροστερ καλο..service αμφιλεγομενο/αναλογα την κοπελα( βλ.κριτικες πρωτα..) , diamond spa υπηρεσιες ναι φουλ στο φουλ..αρκει να σου κανει κλικ και το ροστερ..γενικα κι η Αθηνα πασχει..

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.895
Πόντοι
2.836
Για να μη σας μπερδευουν επειδη ανεφεραν καποια μασατζιδικα..στο nirvana/medusa ροστερ καλο..service αμφιλεγομενο/αναλογα την κοπελα( βλ.κριτικες πρωτα..) , diamond spa υπηρεσιες ναι φουλ στο φουλ..αρκει να σου κανει κλικ και το ροστερ..γενικα κι η Αθηνα πασχει..
Αν υπήρχε στο κέντρο ένα μασάζ με ρόστερ ηλικιών 20-35 εμφάνισης studiogirls ειδικά αν.μπλοκ ......η ουρά θα έφτανε μέχρι το λιμάνι!!!!

Πολλοί πελάτες των στούντιο που θα ήθελαν να στραφούν στο μασάζ για κόστος χρόνους προγράμματα κτλ. θα ήταν η πρώτη τους επιλογή!!

Με αυτά που είναι τώρα ...ναι έχεις δίκαιο κ η πηγή του αγοραίου έρωτα της χώρας η Αθηνά πάσχει!!!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.511
Πόντοι
11.096
Εγώ στη θέση σου:
θα διάβαζα εδώ τις πιο πρόσφατες κριτικές, θα ξεχώριζα 2-3, σαν κοπέλα κ σαν μαγαζί κ θα άρχιζα με 1 από αυτά.
Καλή τύχη.
Ποιες νά διαβάσει; Οι μισές είναι μουφα γεμάτες προμοταρισμα από τους ίδιους και τούς ίδιους με σάλτσες καί σιρόπια. Στά νήματα μια από τά ίδια.
Αλλά πρέπει να ξέρει ή νά μας πει τί θέλει, όπως ηλικίες, ρόστερ με αρκετές κοπέλες, αδύνατες ή παχουλές; Θέλει μιλφ ή πιτσιρίκες; Θέλει λατινες ή σλαβες;

Εσύ καλοπροαίρετα είπες μια ιδέα αλλά λεφτά θά δώσει τουλάχιστον να περάσει καλά όπου και να επιλέξει. Μπορεί νά βρεθούμε εμείς αντίστοιχα στήν θέση του στήν όμορφη Θεσσαλονίκη.

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
482
Πόντοι
291

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
175
Πόντοι
281
Καλησπέρα, η Βικτωρία που δουλευε στο καλλιροης 38 ξέρετε σε πιο έχει κάνει μεταγραφή?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.069
Πόντοι
2.846
Έχει περάσει κάνας μυστης από XoVipSpa από Κολωνάκι να μας πει αν λειτουργεί κανονικά ,και με τι ροστερ δουλευει τώρα ?
Έχουμε κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο χώρο ??

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.836
Πόντοι
736
Ρε μάγκες ξέρει κανείς αν πέθανε καμία κοπέλα από τατοιου; Για και η ναντια και η άλλη η μικρή ανεβάζουν μια γνωστή φάτσα που έχουν την κηδεία της σήμερα!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.237
Πόντοι
19.505

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.359
Πόντοι
4.130
Το θέμα με τη Σόφη και όσα έγραψε το εχει κλείσει η Άννα όποτε τζάμπα οι εκατερωθεν χαρακτηρισμοί.....

paolo200

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
517
Πόντοι
280
Ποιες νά διαβάσει; Οι μισές είναι μουφα γεμάτες προμοταρισμα από τους ίδιους και τούς ίδιους με σάλτσες καί σιρόπια. Στά νήματα μια από τά ίδια.
Αλλά πρέπει να ξέρει ή νά μας πει τί θέλει, όπως ηλικίες, ρόστερ με αρκετές κοπέλες, αδύνατες ή παχουλές; Θέλει μιλφ ή πιτσιρίκες; Θέλει λατινες ή σλαβες;

Εσύ καλοπροαίρετα είπες μια ιδέα αλλά λεφτά θά δώσει τουλάχιστον να περάσει καλά όπου και να επιλέξει. Μπορεί νά βρεθούμε εμείς αντίστοιχα στήν θέση του στήν όμορφη Θεσσαλονίκη.
Πιτσιρίκες σίγουρα...τα υπόλοιπα είναι οκ...προτιμώ σλαβές γενικα

νοστος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
10
Like
438
Πόντοι
290
Ρε μάγκες ξέρει κανείς αν πέθανε καμία κοπέλα από τατοιου; Για και η ναντια και η άλλη η μικρή ανεβάζουν μια γνωστή φάτσα που έχουν την κηδεία της σήμερα!

μάθαμε τι έγινε τελικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom