Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.186
Πόντοι
371
θελει προσοχη με τις τιμες και τις ωρες. καλο ειναι να ρωτατε τα κοστη πριν ξεκινησετε, γιατι το 70αρι παει συννεφο......

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
879
Πόντοι
81
Τις αυξήσεις τις έχει ξεκινήσει πρώτο το λαγουμιτζη-συγγρου 40-42
Ίσως ακολουθήσουν και άλλοι με τον καιρό

Το Στουρνάρη έχει 80 ευρώ νομίζω την μιση ωρα
Για Στουρνάρη ισχύουν:
70 € μισή ώρα
100 € μία ώρα - μία εκτόνωση
120 € μία ώρα - δύο εκτονώσεις

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.186
Πόντοι
371
Μόλις με ενημέρωσε φιλος με μεγαλο ενθουσιαμό οτι γύρισε η Μαρία στη Σουλίου και ειναι λεει επι λεξη "μεσα στην κ@υλα" . εδωσε ενα δυνατο αγωνα και τωρα προσπαθει να συνελθει τρωγωντας απο πισω απο το φουρνο κατι για δυναμεις.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.136
Πόντοι
456
Ζέτα από deluxe πόσο πάει την ώρα με σεξ μαζί ξέρετε κ αν δέχεται μόνο σεξ 1 ώρα χωρίς μασάζ έχει πάρει κάποιος??Ζέτα πρώην dream girl

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.136
Πόντοι
456
Έψαχνα ζετα από dream εδώ κ καιρό..με οργή είδα ότι εδώ κ καιρό δουλεύει μασάζ στο deluxe..κ θα την πάρω Τετάρτη 2 ώρες για ανελέητη πουτσα ούτε λεπτό μασάζ!!την μιλφαρα αυτή την είχα άχτι επιτέλους την βρήκα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.448
Πόντοι
2.836
Έψαχνα ζετα από dream εδώ κ καιρό..με οργή είδα ότι εδώ κ καιρό δουλεύει μασάζ στο deluxe..κ θα την πάρω Τετάρτη 2 ώρες για ανελέητη πουτσα ούτε λεπτό μασάζ!!την μιλφαρα αυτή την είχα άχτι επιτέλους την βρήκα
Με τι όνομα δουλεύει κ ποιο είναι το κόστος?

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.136
Πόντοι
456
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
20
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στους συναγωνιστές…Πρώτη επίσκεψη σε μασάζ στην Αθήνα και πήγα Diamond θα ανέβει κριτική τις επόμενες μέρες…Επειδή είμαι προσφάτως μετανάστης μπορεί να γίνει μια ανακεφαλαίωση των ιδρυμάτων που κάνουν φουλ?
Πηγες στο καλυτερο .. θα γινεις θαμωνας

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
20
Τύπε τόσο διαφήμιση και προμο ελπίζω να σου κάνουν καμία έκπτωση και να μήν τό κανείς μόνο για να χαρούν οι μέτριες.
Μανο με λένε και όχι τύπο..
Περί ορέξεως ..είμαι 47 χρ παντρεμένος με μια 34αρα..τι προμο να κανω τρομαρα να σου ρθει..μια φορά εχω πάει αλλά ναι θα γίνω θαμώνας!
Τοσους μηνες στο φορουμ αγαπησα το χωρο και τα κοριτσια της..αισθηματιας ειμαι τι να γινει?
Οι κοπελες τα δινουν ολα κ αυτο ειναι αρκετο!Εσυ ο γαμικουλας ο εμπειρος αν μου πεις οτι εχεις δει πιο καθαρο χωρο και πιο ευγενικη και δοτικη ΚΥΡΙΑ απο την Αννα τοτε ή μας δουλευεις ή οντως εσυ εισαι ο προβοκατωρ!

Nteminio(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Κριτικές
33
Like
892
Πόντοι
990
Επισκεψη στο σουλιου να δω το καινουργιο μελαχρινό κοριτσι. Γεματος σωματοτυπος, με ευγενεια , χαμογελο, και σχετικη αθωότητα. Μετρια στην πιπα, στενο μουνακι που επαιξα αρκετα μαζη του και εσταζε,και ομορφο στο γαμησι. Φιολ οχι. ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: μετα απο 5 ημερες, ποναγα στον εναν ορχι και ειχα κάποια σημάδια στο πουτσοκεφαλο. Πηγα σε ουρολογο και εγινε διαγνωση μολυνσης του εργαλειου.Φαρμακευτική αγωγή κτλ. Το κορίτσι μοιράζει παρασημα και θελει μεγάλη προσοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom