- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.873
- Πόντοι
- 42.697
Λαγουμιτζή νομίζω 80 μιση ώρα και 100 η μια70 η μισή ώρα.
Το Λαγουμιτζή στα πόσα τα 30, 45 και 60 ?
Λαγουμιτζή νομίζω 80 μιση ώρα και 100 η μια70 η μισή ώρα.
Το Λαγουμιτζή στα πόσα τα 30, 45 και 60 ?
ΣωστάΛαγουμιτζή νομίζω 80 μιση ώρα και 100 η μια
Άρα και το ομοσταυλο της Συγγρού στα 80/30 και 100/60.Λαγουμιτζή νομίζω 80 μιση ώρα και 100 η μια
Για Στουρνάρη ισχύουν:Τις αυξήσεις τις έχει ξεκινήσει πρώτο το λαγουμιτζη-συγγρου 40-42
Ίσως ακολουθήσουν και άλλοι με τον καιρό
Το Στουρνάρη έχει 80 ευρώ νομίζω την μιση ωρα
Στειλε λινκΖέτα από deluxe πόσο πάει την ώρα με σεξ μαζί ξέρετε κ αν δέχεται μόνο σεξ 1 ώρα χωρίς μασάζ έχει πάρει κάποιος??Ζέτα πρώην dream girl
Έχει κριτικές εδώ στο dream girl ..Στειλε λινκ
Στο καινουργιο ρε φιλεΈχει κριτικές εδώ στο dream girl ..
Δν έχει φώτο κάτσε να στείλει κανας εμπειρος να δούμε τιμές..κ αν παίζει δεύτερη γυραΣτο καινουργιο ρε φιλε
Με τι όνομα δουλεύει κ ποιο είναι το κόστος?Έψαχνα ζετα από dream εδώ κ καιρό..με οργή είδα ότι εδώ κ καιρό δουλεύει μασάζ στο deluxe..κ θα την πάρω Τετάρτη 2 ώρες για ανελέητη πουτσα ούτε λεπτό μασάζ!!την μιλφαρα αυτή την είχα άχτι επιτέλους την βρήκα
Με τι όνομα δουλεύει κ ποιο είναι το κόστος?
Κόστος δε ξέρω με το σεξ μαζί..deluxeΜε τι όνομα δουλεύει κ ποιο είναι το κόστος?
Πηγες στο καλυτερο .. θα γινεις θαμωναςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά στους συναγωνιστές…Πρώτη επίσκεψη σε μασάζ στην Αθήνα και πήγα Diamond θα ανέβει κριτική τις επόμενες μέρες…Επειδή είμαι προσφάτως μετανάστης μπορεί να γίνει μια ανακεφαλαίωση των ιδρυμάτων που κάνουν φουλ?
Μανο με λένε και όχι τύπο..Τύπε τόσο διαφήμιση και προμο ελπίζω να σου κάνουν καμία έκπτωση και να μήν τό κανείς μόνο για να χαρούν οι μέτριες.
Ο 1ος εισαι που το λεει.. μηπως ειπες ή εκανες κατι που πειραξε?Τών κωλο της σέ εμένα δεν τό έδωσε άρα το (όλα) δεν ήταν αρκετό
Την αλλη φορα κατουρα πρωτα και φαε μαρουλια να σου πεσει λιγοΟύτε ο πρώτος ούτε ό τελευταίος.... ναι ήμουν καυλωμένος