Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.723
Πόντοι
5.916
Ρε μαγκες σορρυ που ενοχλώ έχει κανείς καμια ιδεα για τα ερωτικά μασαζ στο Βουκουρέστι γιατί εχω έρθει για δουλειά και τα κοιτάω αλλα λενε μονο για χερι στο τελος οχι σεξ έχουμε καμια ιδεα τα εχει επισκεφτεί κανείς? Αλλιώς θα παω βράδυ σε κατι δρόμους που ειδα οτι χθες ειχες λιγες έξω στο δρόμο.
Στο βουκουρέστι ή στην βουκουρεστίου?????

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.133
Πόντοι
7.815
Ρε μαγκες σορρυ που ενοχλώ έχει κανείς καμια ιδεα για τα ερωτικά μασαζ στο Βουκουρέστι γιατί εχω έρθει για δουλειά και τα κοιτάω αλλα λενε μονο για χερι στο τελος οχι σεξ έχουμε καμια ιδεα τα εχει επισκεφτεί κανείς? Αλλιώς θα παω βράδυ σε κατι δρόμους που ειδα οτι χθες ειχες λιγες έξω στο δρόμο.
χέρι κατά 95% αν κ έχω μια 5ετια να δοκιμάσω (μόνο ένας γνωστός μου ισχυρίστηκε ότι πήρε μπριζόλα αλλά με το "παραπάνω" (τίμημα εννοώ)...)

Προσοχή είναι μετρ στο να κλέβουν χρόνο κ να σε ξεπετάνε..
Επίσης μην πας φορτωμένος από πορτοφόλια, μετρητά κλπ. Θα είναι πρόκληση..

Προτιμότερο να δοκιμάσεις καμία θεία ή απελπισμένη νεαρά που δεν έχει να πληρώσει το νοίκι σε ερασιτεχνικές αγγελίες που με ένα 50αρι ευρώ θα έχεις μια ωριτσα "κροκ μεσιε". Οι εποχές που το 2012 - 2014 με 25 ευρώ είχες 2 βόλια στην ώρα, στο σπίτι τους κ έβρισκες διαμαντάκια, πέρασαν ανεπιστρεπτί ..

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους ! Εχουμε καποια προσφατη ενημερωση απο ΧΟ VIP στην Σουλιου; Χρειαζεται ραντεβου και σε ποιο οροφο ειναι;
Ας ενημερωσει καποιος εδω ή με μηνυμα.

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
151
Πόντοι
1
χέρι κατά 95% αν κ έχω μια 5ετια να δοκιμάσω (μόνο ένας γνωστός μου ισχυρίστηκε ότι πήρε μπριζόλα αλλά με το "παραπάνω" (τίμημα εννοώ)...)

Προσοχή είναι μετρ στο να κλέβουν χρόνο κ να σε ξεπετάνε..
Επίσης μην πας φορτωμένος από πορτοφόλια, μετρητά κλπ. Θα είναι πρόκληση..

Προτιμότερο να δοκιμάσεις καμία θεία ή απελπισμένη νεαρά που δεν έχει να πληρώσει το νοίκι σε ερασιτεχνικές αγγελίες που με ένα 50αρι ευρώ θα έχεις μια ωριτσα "κροκ μεσιε". Οι εποχές που το 2012 - 2014 με 25 ευρώ είχες 2 βόλια στην ώρα, στο σπίτι τους κ έβρισκες διαμαντάκια, πέρασαν ανεπιστρεπτί ..
Ακριβώς οπως τα ειπες ειναι αδερφέ σε γδύνουν παντού και δν τρωως κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom