Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.540
Πόντοι
22.886
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια πιάτσα που να συχνάζουν φοιτήτριες. Ευχαριστώ πολύ!
Των καλών τεχνών θέλεις ή βολεύεσαι και με της φιλοσοφικής ... :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ δάσκαλε, μιας και τα ξέρεις καλύτερα από ολους μας. Ψάχνω να δώσω καμία πιπα φθηνή, όχι κανένα 20€50€. Γνωρίζεις που μπορώ να βρω βράδυ καμία καλή;

Ξέρω μόνο την πιάτσα στο ΦΙΞ το πάρκο που έχει μαύρες , αλλά τις παλιά και βαρέθηκα
πήγαινε επί της Σωκράτους, στο κομμάτι από Βερανζέρου μέχρι Σατωβριάνδου. Διάλεξε κάποια που θα σου φανεί πρεζού (πολύ λεπτή, απεριποίητη, η εικόνα είναι σαφής) και ξηγήσου τι ακριβώς θέλεις και πόσα πληρώνεις. Έχω πάρει τουλάχιστον τρεις οι οποίες κάνουν τα πάντα με 10€, κάθονται μισή ώρα στο ξενοδοχείο, η τιμή είναι πολύ καλή νομίζω

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
ξέρεται πιάτσα με μαύρες? πέρα από πάρκο φιξ?

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Απογευματινή Καταδρομική στο τρίγωνο. Είχα όρεξη για Κινέζικο, αλλά οι δύο που προτιμώ δεν ήταν στο πόστο τους, ήταν οι άλλες δύο πολύ χειρότερες. Ούτε η Κασσάνδρα, ούτε η Ευγενία από την Ουκρανία, την τελευταία τη βρίσκω σπάνια. Σκέφτηκα να κάνω καλτίλα, η Σάντυ ήταν στη θέση της αλλά έχει γίνει σαν την Μάγισσα Μιμ, Αξιοθρήνητη τελείως. Είδα λοιπόν απέναντι από το Κριστιάνα πρεζάκι κοντό, ανορεξικό, με τα μισά δόντια, κασκέτο, χάλια μαύρα. Το ρώτησα τι κάνει, μου είπε ότι θες, της ανταπάντησα με το συνηθισμένο ποίημα. Θα γδυθεί τελείως, θα πλύνει καλά μουνί και κώλο, δεν θα σηκώσει τηλέφωνο, θα έχουμε δακτυλοσκόπηση σε όλες τις τρύπες με λιπαντικό. Συμφώνησε με τις προδιαγραφές, και τα 10€ που ζήτησε ήταν καλά. Στα του αγώνα. Δήλωσε Ευτυχία, της είπα το πορνοόνομα που έχω για την περίπτωση, πλύθηκε πολύ καλά, δεν είχε την παραμικρή τρίχα στο σώμα της, το βυζί της ήταν ανύπαρκτο. Μέτρια πίπα, πολύ σφιχτός κώλος, για τα 10€ ήταν τίμια. Τη ρώτησα το ωράριό της, μου είπε 8 το πρωί με 8 το απόγευμα, και φύγαμε κι οι δυό μας
Γεια και χαρά!!! Εκτός από τις 2 κινέζες που κάνουν πιάτσα έξω από το μαγαζί (απέναντι από Ορφέα) και δεν είναι του γούστου μου, υπάρχει άλλη μία με γυαλιά που κάνει πιάτσα στο κτίριο δίπλα από τον Ορφέα. Φοράει πάντα μάσκα!!! Δύο φορές την έχω δει (αργά μεσημέρι) και τις δύο μόλις είχα γαμήσει κάποια άλλη και την είδα τελευταία στιγμή, δεν με έπαιρνε να φρενάρω με τη μηχανή. Μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω;;; Κανένα τηλέφωνο ίσως;;;
Ευχαριστώ.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Γεια και χαρά!!! Εκτός από τις 2 κινέζες που κάνουν πιάτσα έξω από το μαγαζί (απέναντι από Ορφέα) και δεν είναι του γούστου μου, υπάρχει άλλη μία με γυαλιά που κάνει πιάτσα στο κτίριο δίπλα από τον Ορφέα. Φοράει πάντα μάσκα!!! Δύο φορές την έχω δει (αργά μεσημέρι) και τις δύο μόλις είχα γαμήσει κάποια άλλη και την είδα τελευταία στιγμή, δεν με έπαιρνε να φρενάρω με τη μηχανή. Μήπως ξέρεις κάτι παραπάνω;;; Κανένα τηλέφωνο ίσως;;;
Ευχαριστώ.
H γνωστή Φαν-φα....μετρια πραματα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Πρόσφατα είχα εμπειρία με μια μιλφ (νομίζω Βαλεντίνα) που συνήθως πιατσάρει έξω από το Πορτοκάλι.Μιλάω για μεσημέρι. Έξυπνο μούτρο και καλοστεκούμενη. Τα μαλλιά προς το ξανθό. Βουλγάρα μου είπε, μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά. Μου δήλωσε 47 χρονών αλλά το σώμα της έδειχνε παραπάνω. Στο κρεββάτι ήταν πολύ πρόθυμη και με εξυπηρέτησε πολύ όμορφα με 20 ευρώ. +10 το liberty. Θα έλεγα πως ήταν μια μέτρια προς καλή εμπειρία. Συνήθως δε διαλέγω την ίδια λόγω ποικιλίας αλλά είναι μια περίπτωση που το σκέφτεσαι αν υπάρχει ξεραΐλα στην πιάτσα.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Πριν από λίγο καιρό πήρα από Σατωβριάνδου, αριστερά όπως ανεβαίνουμε, μια Μαροκινή (είπε η ίδια) Σαμίρα το όνομα. Είχε τεράστια Κωλάρα!!! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η επιδερμίδα της που ήταν πάρα πολύ απαλή για την ηλικία της!!! Η κωλάρα της ήταν από άλλο πλανήτη!!! Γαμήθηκε σε δύο στάσεις αλλά το μουνί της στέγνωσε αρκετά γρήγορα και δεν είχε μαζί της gel. Την έβαλα να με τελειώσει με χέρι και πίπα. Λίγα Ελληνικά (μάλλον το έπαιζε) και φτωχή συνεννόηση. Πήρε 20άρικο που δεν θα ξαναδεί εννοείται. Μόλις τελειώσαμε, θυμήθηκε τα Ελληνικά και ζητούσε ένα ευρώ να αγοράσει red bull.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ευχαριστώ.
Οχι, δεν την έχω πάρει

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Πριν αρκετό καιρό, το γράφω επειδή πιατσάρει ακόμα και είναι γνωστή, μέσα στην ξεραΐλα και την απελπισιά πήρα τη Μαριλένα ή Μαριαλένα. Μιλάω πάντα για μεσημέρι. Σχετικά ψηλή με ωραία πόδια αλλά στραβή μύτη. Είναι χαρακτηριστική η μύτη της. Φοράει μάσκα, σουλατσάρει συνέχεια από Αριστοτέλους μέχρι πλ. Λαυρίου, δεν την έχω πετύχει ποτέ σταθερή και ρωτάει "παρέα;;;;" Υπόσχεται τα πάντα στο πεζοδρόμιο. Στο δωμάτιο είχε ένα απλανές βλέμμα, σα χαμένη. (junkie???) πιθανό!!! Δε μου είπε όχι σε κάτι αλλά ήταν αλλού! Όπως και να την πήδαγα νόμιζα πως ήταν πεθαμένη. Σε μία αλλαγή στάσης που έβαλα το χέρι μου κοντά για να βρω τρύπα, το χέρι μου μύρισε άσχημα. Πιθανόν κάποιος μύκητας;;;; Ξενέρωσα. Τη ρώτησα να τη βγάλω μερικές φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο και να της δώσω άλλο ένα δεκάρικο, το σκέφτηκε και συμφώνησε με το ίδιο χαμένο βλέμμα αλλά το μετάνιωσα εγώ. Πλύθηκα καλά και τον έπαιξα μέχρι να χύσω ενώ αυτή με κοιτούσε με ύφος τελείωνε να φύγουμε. Την έδιωξα πρώτη, δε θυμάμαι να πλύθηκε στο τέλος και αργότερα έφυγα εγώ με προσοχή την ώρα που έβγαινα από το χοτέλ, πάντα σε ετοιμότητα και στο μυαλό πως είμαι ξάδερφος του Μπρουσλή.

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
96
Πόντοι
0
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς αυτή η Μαρία η Ρουμανία μαυρομαλα με τατού πίσω στο μπούτι αν δεν κάνω λάθος ξέρουμε που είναι έχω καιρό να την πετύχω ευχαριστώ εκ των προτέρων

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς αυτή η Μαρία η Ρουμανία μαυρομαλα με τατού πίσω στο μπούτι αν δεν κάνω λάθος ξέρουμε που είναι έχω καιρό να την πετύχω ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μία που πιατσάρει σχετικά νωρίς στη γωνία του lito;;;; 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου;;;;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Πριν από λίγο καιρό πήρα από Σατωβριάνδου, αριστερά όπως ανεβαίνουμε, μια Μαροκινή (είπε η ίδια) Σαμίρα το όνομα. Είχε τεράστια Κωλάρα!!! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η επιδερμίδα της που ήταν πάρα πολύ απαλή για την ηλικία της!!! Η κωλάρα της ήταν από άλλο πλανήτη!!! Γαμήθηκε σε δύο στάσεις αλλά το μουνί της στέγνωσε αρκετά γρήγορα και δεν είχε μαζί της gel. Την έβαλα να με τελειώσει με χέρι και πίπα. Λίγα Ελληνικά (μάλλον το έπαιζε) και φτωχή συνεννόηση. Πήρε 20άρικο που δεν θα ξαναδεί εννοείται. Μόλις τελειώσαμε, θυμήθηκε τα Ελληνικά και ζητούσε ένα ευρώ να αγοράσει red bull.
Σατωβριάνδου ;;;; Ψέματα!!! Χαλκοκονδύλη αλλά αριστερά, απέναντι από τα gilf.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.262
Πόντοι
2.046
Γνώμες για την Αντζελα ; αξίζει ;

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
162
Πόντοι
1
Εχει δει κανενας τωρα τελευταια αντζελα αλβανιδοκολαρα?οτι πιο τιμιο κυκλοφορει εκει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom