Απογευματινή Καταδρομική στο τρίγωνο. Είχα όρεξη για Κινέζικο, αλλά οι δύο που προτιμώ δεν ήταν στο πόστο τους, ήταν οι άλλες δύο πολύ χειρότερες. Ούτε η Κασσάνδρα, ούτε η Ευγενία από την Ουκρανία, την τελευταία τη βρίσκω σπάνια. Σκέφτηκα να κάνω καλτίλα, η Σάντυ ήταν στη θέση της αλλά έχει γίνει σαν την Μάγισσα Μιμ, Αξιοθρήνητη τελείως. Είδα λοιπόν απέναντι από το Κριστιάνα πρεζάκι κοντό, ανορεξικό, με τα μισά δόντια, κασκέτο, χάλια μαύρα. Το ρώτησα τι κάνει, μου είπε ότι θες, της ανταπάντησα με το συνηθισμένο ποίημα. Θα γδυθεί τελείως, θα πλύνει καλά μουνί και κώλο, δεν θα σηκώσει τηλέφωνο, θα έχουμε δακτυλοσκόπηση σε όλες τις τρύπες με λιπαντικό. Συμφώνησε με τις προδιαγραφές, και τα 10€ που ζήτησε ήταν καλά. Στα του αγώνα. Δήλωσε Ευτυχία, της είπα το πορνοόνομα που έχω για την περίπτωση, πλύθηκε πολύ καλά, δεν είχε την παραμικρή τρίχα στο σώμα της, το βυζί της ήταν ανύπαρκτο. Μέτρια πίπα, πολύ σφιχτός κώλος, για τα 10€ ήταν τίμια. Τη ρώτησα το ωράριό της, μου είπε 8 το πρωί με 8 το απόγευμα, και φύγαμε κι οι δυό μας