GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
Φίλε Μποκολε εδώ έπρεπε να είμασταν
Η Αμερικη εχει μουνάρες πρεζουδες
Η Αμερικη εχει μουνάρες πρεζουδες
Τελευταία τροποποίηση:
Που ακριβώς ήταν αυτή ;Πριν λίγο πάρκο Φιξ τιμήθηκε Βίβιαν ψηλή λεπτή πίπα με τσιμπουκοχειλα όμορφο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες στα δέκα ευρώ. Στην πιάτσα Σκαραμαγκά απόγευμα στις εφτά η χαπινες με βυζάρες στο σημείο Παλάσκα, και πίσω απτά στενά στο γλάρο, δυο άσχημες που δεν βλεπονται
Λες για μια γριά με μπλε μάτια, όταν μιλάς για την Κατερίνα, που κάνει πιάτσα δίπλα από τη στάση του λεωφορείου?Σάββατο μεσημέρι νωρίς. Πριν λίγο δηλαδή.
Χαλκοκονδύλη δεξιά 4-5 γκράνια, τα γνωστά. Στο φανάρι απέναντι 3ης Σεπτεμβρίου, μια μαυρομαλλούσα γνωστή φάτσα στα 30 ευρώ. Έξω από το lito η γνωστή Ρουμάνα και δίπλα μια ξανθιά με μακριά μαλλιά, ενδιαφέρουσα περίπτωση, σταμάτησα και ρώτησα, 30 ευρώ αλλά δεν είχε καθόλου δόντια οπότε ακόμα τρέχω!!! Έξω από το liberty μια γνωστή Αλβανίδα μάλλον, γεματούλα φορούσε φόρεμα. 30 κι αυτή!!! Στο κλειδαράδικο απ'εξω 2 βουλγάρικα γυφτάκια 30 κι αυτές!!! Τρελάθηκαν;;;; ούτε για 10 ευρώ δεν είναι καμία τους!!! Έξω από το καφέ Πορτοκάλι, η Βουλγάρα Βαλεντίνα, σας έχω πει άλλη φορά. Έξω από Ορφέα μόνο μια Ινδή με μπλε στολή.
Τιμήθηκε γκράννυ Κατερίνα με καλό πρόσωπο και μπουτάρες, κόκκινο σκούρο μαλλί. Κρατιέται στο πρόσωπο καλύτερα από όλες όσες έχω δει. Στα 20 ευρώ και έδωσε πρόθυμα τον κώλο της!!!
Καθόλου μπλε μάτια!! Εγώ την τσίμπισα πάνω πάνω στη γωνία. Έντονα μπλε μάτια έχει αυτή που φόραγε το κόκκινο φουστάνι.Λες για μια γριά με μπλε μάτια, όταν μιλάς για την Κατερίνα, που κάνει πιάτσα δίπλα από τη στάση του λεωφορείου?
Παίζει και να μπερδεύτηκα, τύπε μου! Κώλο έδωσε με άνεση η Κατερίνα?Καθόλου μπλε μάτια!! Εγώ την τσίμπισα πάνω πάνω στη γωνία. Έντονα μπλε μάτια έχει αυτή που φόραγε το κόκκινο φουστάνι.
Αάάνετα!!!! Σφιχτός στην αρχή αλλά μετά από 15' κωλογαμήσι τι να σου κάνει;;;;Παίζει και να μπερδεύτηκα, τύπε μου! Κώλο έδωσε με άνεση η Κατερίνα?
Αλλη Κατερινα ειναι αυτη. ΞανθιαΛες για μια γριά με μπλε μάτια, όταν μιλάς για την Κατερίνα, που κάνει πιάτσα δίπλα από τη στάση του λεωφορείου?
Λες για μια γριά με μπλε μάτια, όταν μιλάς για την Κατερίνα, που κάνει πιάτσα δίπλα από τη στάση του λεωφορείου?
Πάντως ρε παιδιά, μου είπε για μία, δεν κατάλαβα ποια εννοούσε, πως είναι 86 χρονών!!!!Αλλη Κατερινα ειναι αυτη. Ξανθια
Μια Σάρα που ξέρω κοντούλης αδύνατη συνήθως είναι στο απέναντι ξενοδοχείο κάνει ακαποτα από μόνη της μόνο αν επιμένεις βάζει πιπα δεν κάνει σχεδόν καθόλου πιο πολύ ξεπέταΧθες μετα τα μεσάνυχτα στον Ορφέα μια κορασίδα ονόματι Σάρα κανονικό σώμα ξέρουμε κατι παραπάνω και αν αξίζει.20€ μου ειπε +5 το χοτελ. Απλα δεν ρώτησα αν δίνει κωλο
Νομίζω ναι φίλος είναι μπαμπατσικη μπορώ να πωΜία που πιατσάρει σχετικά νωρίς στη γωνία του lito;;;; 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου;;;;
Εκεί ήταν το Σάββατο. Δεν έχω πάει μαζί της αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα 30 που ζητάει.Νομίζω ναι φίλος είναι μπαμπατσικη μπορώ να πω
Ζητάει 50€, επειδή ξέρει ότι κάποιοι θα της τα δώσουν.ξέρει κανείς κάτι για τη Μαίρη τη βουλγάρα στο liberty που ζητάει 50€; βασικά γιατί ζητάει 50€;;;
μπορείς να το ξαναγράψεις με σημεία στίξης και με ψυχραιμία επειδή καταλαβαίνουμε 2-3 διαφορετικά πράγματαΜια Σάρα που ξέρω κοντούλης αδύνατη συνήθως είναι στο απέναντι ξενοδοχείο κάνει ακαποτα από μόνη της μόνο αν επιμένεις βάζει πιπα δεν κάνει σχεδόν καθόλου πιο πολύ ξεπέτα
Καλησπερα....δεν ξερω αλλα ενδιαφερουσα.....πως?ποτε?και που?grannaki η Milf...τιμουλα....υπηρεσιες???γραψε κατι παραπανω γαμω την τρελλα μου.....Κουίζ!!!
Ποιας κυρίας ο κώλος είναι αυτός που ανεβαίνει τα σκαλιά του Ορφέα;;;;
Υπάρχει μια κοντή ωραία ναζιάρα Σάρα που κάθετε συνήθως έξω από το μινιόν ή απέναντι από τον Ορφέα. Αλλά κάνει ακαποτα από μόνη της, πρέπει να επιμείνεις για να βάλεις καποτα, πιπα δεν κάνει σχεδόν καθόλου , πιο πολύ ξεπέτα.μπορείς να το ξαναγράψεις με σημεία στίξης και με ψυχραιμία επειδή καταλαβαίνουμε 2-3 διαφορετικά πράγματα
έτσι όπως το γράφεις;