Παραλίγο να συναντιόμασταν. Στις 31/05/2023, Πήρα την Άντζελα (Αλβανιδοκωλάρα) στις 9:30 το πρωί στο ARTEMISSION και στις 13:30 στο LITO.
Κόστος 20 δικά της +10 ξενοδοχείο.
Στην πρώτη συνάντησή μας βάζω την καπότα, κι αφού μου την ύγρανε με μπόλικο σάλιο, άρχισα να μπαίνω εναλλάξ από τον κώλο στο μουνί της, και λίγο πριν τελειώσω την έβαλα να μου κάνει συνεχώς anal to mouth, είναι φανερό ότι γουστάρει τη γεύση από τα υγρά του κώλου της. Τελείωσα μέσα στο στόμα της, ΦΥΣΙΚΑ χωρίς να βγάλω την καπότα, αφού ήταν γεμάτο από τα κωλοβακτηρίδια που της είχαν μεταφερθεί. Απλά σκούπισε το μουνί της και τον κώλο της με χαρτί υγείας κι άρχισε να ντύνεται, ούτε το στόμα της έπλυνε.
- Δεν θα θα κάνεις μπάνιο, την ρώτησα έκπληκτος;
- όχι μου απάντησε, υπάρχουν κάποιοι μερακλήδες που μου γλείφουν και το μουνί και τον κώλο κι έτσι οι τρύπες μου είναι πεντακάθαρες, αφού τις καθαρίζει η γλώσσα τους, γλυτώνω και χρόνο αφού με καθαρίζει ο επόμενος πελάτης.
Στην δεύτερη συνάντηση αρχίσαμε τα χουφτώματα από το ασανσέρ και όταν μπήκαμε μέσα της τον έδωσα στο στόμα (καθόταν στο κρεβάτι), αυτονόητα με καπότα, αφού ξέρω ότι παίρνει ακάποτες πίπες σε όλο τον κόσμο, και είναι πανεύκολο να κολλήσω κάποιο ΣΜΝ από αυτά που κουβαλάνε όλοι όσοι χύνουν μέσα στο στόμα της. Συνέχισα να μπαινοβγαίνω και στο μουνί και στην κωλοτρυπίδα της, πάλι από των κώλο στο στόμα της, κι ενώ έκανα μπάνιο πάλι σκουπίστηκε και πήγα να πάρει τον επόμενο πελάτη.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Το πιο πάνω κείμενο είναι μια φανταστική ιστορία, όσον αφορά το πρόσωπο της σεξεργάτριας. Ποτέ δεν την έχω πάρει, και δεν θα την πάρω, ακόμα κι αν είναι η τελευταία στο τρίγωνο. Αν είμαι όμως σίγουρος για κάτι, είναι ότι όσες κάνουν ακάποτες πίπες, τις κάνουν με όλους, και πέντε συγκεκριμένες σεξεργάτριες τις οποίες παίρνω στάνταρ, κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα το anal to mouth.
Καλά γαμήσια εύχομαι σε όλους