Χαιρετώ τους χύστες. Έρευνα αγοράς στο τρίγωνο. Στο στέκι των πρεζάκηδων (λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ), ελάχιστες γυναίκες, καμία δεν φαινόταν να εκδίδεται. Επί της Σωκράτους μόνο οι τράβελοι και μια ξινόφατσα Βουλγάρα, πιθανόν γύφτισσα, η οποία με είχε ξεπετάξει πριν χρόνια και δεν την έχω ξαναπάρει. Έξω από τον Ορφέα λίγα τεμάχια, κι ανάμεσα σε αυτή η Μαρία από την Ερυθραία, έχει κόψει κοντό το μαλλί και συνήθως φοράει κουκούλα. Προτίμησα την Κασσάνδρα. Όπως πάντα, ντουζάκι πριν ξεκινήσουμε, άλλαξα 3 προφυλακτικά. Άλλο για πίπα και κώλο, άλλο για μουνί, κι άλλο για τελικό χύσιμο με στοματικό. Με ρώτησε αν έχει γραφεί κάτι κακό γι αυτήν. Της ανταπάντησα όχι, και μου είπε ότι την είχε πλησιάσει ένας τύπος, τη ρώτησε αν είναι η Κασσάνδρα, και της είπε ότι είχε διαβάσει καλά γι αυτήν. Στο δωμάτιο προσπάθησε να την ψήσει για να την πηδήξει χωρίς προφυλακτικό (είμαι καθαρός, δεν έχω αρρώστιες), και μετά προσπαθούσε να τη φιλήσει, κι αυτή αρνήθηκε, όπως πάντα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ναι, η Κασσάνδρα είναι πολύ καθαρή και ασφαλής, σε σχέση με τις άλλες. Ποιος όμως ρισκάρει να πηδήξει σεξεργάτρια χωρίς προφυλακτικό; Ειδικά ενώ υπάρχει το AIDS και οι Ηπατίτιδες; Αλλά και από το στόμα μπορεί να κολλήσεις όχι μεν AIDS, αλλά μια χαρά Ηπατίτιδα, και πολλά άλλα. Γιατί ρε παιδιά διακινδυνεύετε;