anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 506
Ειναι προκληση. Για χυσιμο στα κωλομαγουλαΤης παει?
Ειναι προκληση. Για χυσιμο στα κωλομαγουλαΤης παει?
Τουλάχιστον αυτή είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλαΕιναι προκληση. Για χυσιμο στα κωλομαγουλα
+1Ειναι προκληση. Για χυσιμο στα κωλομαγουλα
Αλλες 5 τετοιες κ αλλαζει ριζικα η κατασταση υπερ μας!Τουλάχιστον αυτή είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλα
Δοκιμασες?18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο
Τα παιδιά αυτή που κάνει πίατσα δεν την έχω πετύχει ηυδνε έχω καταλάβει πια είναιΝαι, τοπαμε. Χοντρυνε ο κωλος
Βασικα στην πλ Λαυριου εκει που κανει σταση το τρολευ 6Τα παιδιά αυτή που κάνει πίατσα δεν την έχω πετύχει ηυδνε έχω καταλάβει πια είναι
3η ΣεπτεμβριουΤα παιδιά αυτή που κάνει πίατσα δεν την έχω πετύχει ηυδνε έχω καταλάβει πια είναι
@anatolgamiΒρέθηκε η Σύρια συναγωνιστή, την λένε Μαλίκα, είναι συνήθως πρωί εκεί στο Easy Access..
Για την ηλικία της, είναι πολύ καλή..20 μου είπε, της έδωσα 20 μαζί με το χοτέλ..Πίπα και σεξ με προφύλαξη, είπε ότι δεν κάνει πρωκτικό..
Είναι ομορφούλα και νομίζω VFM..
@anatolgamiΆκου μυστη μου..Στην τιμή αυτή, για μεγάλα αγόρια όπως εγώ, είναι μια χαρά..
Μπάνιο έκανε, πιπούλα με καπότα, ένα ιεραποστολικό, ένα πισωκολλητό και τέλος...Μια χαρά..Μην περιμένουμε παπάδες..
Είναι ένα ομορφούλι 40-45(;) κορίτσι..
Ευχαριστω φιλε. Μαλλον υπηρεσιες μπουρδελου
ΕυχαριστώΔεν εχω πληρη ξεκαθαρη περιγραφη.Φατσικα ξεχωριζει,εχει ομορφια
Ευχαριστώ πολύΒασικα στην πλ Λαυριου εκει που κανει σταση το τρολευ 6
Ευχαριστώ πολύ3η Σεπτεμβριου
Ελεύθερο στοματικό κάνει, Κόλο δεν δίνει εδώ και πολλά χρόνια. Στο άλλο νωμιζω θα δεχτεί με κανένα εξτραδακι. Αντέχει δυνατούς ρυθμούς δεν κοιτάει το ρολόι.Η αλβανιδοκολαρα απο υπηρεσιες τι λεει?
Τα πινει?ελεθερο στοματικο?κολο δινει?
Μη το λες,οι επαναληψεις δειχνουν την αληθεια.Μη κοιτας εμενα που χω το κομπλεξ να μην επαναλαμβανω.Η Συρια για μενα ειναι για το παλμαρεΕυχαριστω φιλε. Μαλλον υπηρεσιες μπουρδελου
Ειναι παρα πολυ καλη κ οσο επαλαμβανεις ειναι θερμοτερη εχω την εντυπωσηΗ αλβανιδοκολαρα απο υπηρεσιες τι λεει?
Τα πινει?ελεθερο στοματικο?κολο δινει?
Και ευχαριστηΕλεύθερο στοματικό κάνει, Κόλο δεν δίνει εδώ και πολλά χρόνια. Στο άλλο νωμιζω θα δεχτεί με κανένα εξτραδακι. Αντέχει δυνατούς ρυθμούς δεν κοιτάει το ρολόι.
Τι ωρα πηγες?Η Μαρια Ερυθραια ποσο χρονων ειναι?Παιζει να τη βλεπω αλλα ξερω δε παει αργα (?),η γυφτισσα ειναι η μεγαλη?Χαιρετώ τους χύστες. Έρευνα αγοράς στο τρίγωνο. Στο στέκι των πρεζάκηδων (λίγο πιο πάνω από τον ΟΣΕ), ελάχιστες γυναίκες, καμία δεν φαινόταν να εκδίδεται. Επί της Σωκράτους μόνο οι τράβελοι και μια ξινόφατσα Βουλγάρα, πιθανόν γύφτισσα, η οποία με είχε ξεπετάξει πριν χρόνια και δεν την έχω ξαναπάρει. Έξω από τον Ορφέα λίγα τεμάχια, κι ανάμεσα σε αυτή η Μαρία από την Ερυθραία, έχει κόψει κοντό το μαλλί και συνήθως φοράει κουκούλα. Προτίμησα την Κασσάνδρα. Όπως πάντα, ντουζάκι πριν ξεκινήσουμε, άλλαξα 3 προφυλακτικά. Άλλο για πίπα και κώλο, άλλο για μουνί, κι άλλο για τελικό χύσιμο με στοματικό. Με ρώτησε αν έχει γραφεί κάτι κακό γι αυτήν. Της ανταπάντησα όχι, και μου είπε ότι την είχε πλησιάσει ένας τύπος, τη ρώτησε αν είναι η Κασσάνδρα, και της είπε ότι είχε διαβάσει καλά γι αυτήν. Στο δωμάτιο προσπάθησε να την ψήσει για να την πηδήξει χωρίς προφυλακτικό (είμαι καθαρός, δεν έχω αρρώστιες), και μετά προσπαθούσε να τη φιλήσει, κι αυτή αρνήθηκε, όπως πάντα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ναι, η Κασσάνδρα είναι πολύ καθαρή και ασφαλής, σε σχέση με τις άλλες. Ποιος όμως ρισκάρει να πηδήξει σεξεργάτρια χωρίς προφυλακτικό; Ειδικά ενώ υπάρχει το AIDS και οι Ηπατίτιδες; Αλλά και από το στόμα μπορεί να κολλήσεις όχι μεν AIDS, αλλά μια χαρά Ηπατίτιδα, και πολλά άλλα. Γιατί ρε παιδιά διακινδυνεύετε;