SpermCountry
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.615
- Πόντοι
- 2.546
Πανε στις πραγματικες τους βασειςΚάποιες στιγμές έχει ανανεώσει αλλά τις βλέπεις μόνο μια φορά, που εξαφανίζονται μετά δεν ξέρω
Πανε στις πραγματικες τους βασειςΚάποιες στιγμές έχει ανανεώσει αλλά τις βλέπεις μόνο μια φορά, που εξαφανίζονται μετά δεν ξέρω
Δεν ειναι μονο αυτοι δρομοι κ δεν ειναι μονο αυτες,ποιος σου πε οτι γαμαμε τα χωματα?Δε γαμαμε αυτες που δεν εχουν επαφη η ειναι υπο επιρρεια ξαπλωτες,αυτες που βλεπονται παιρνουμε κ οχι παντα διοτι δεν εκδιδονται οπως πιστευαμε πρωταρηδες.Προσωπικα τις εχω βοηθησει αραια κ που.Υπαρχουν και κανονικες αν σιχαινεσαι τις τζανκιςΚαλα ρε μαλακες, γαματε αυτες τις πρεζουδες στη χαλκοκονδυλη και Σατωβριανδου?
Αηδια σκετη με πιανει οταν παιρναω απο εκει με το αμαξι για δουλεια, κλεινω παραθυρα γιατι βρωμαει υγρα μπαταριας και πρεζα
Μεταπτυχιακο,το τι βλεπουμε που αγνοουσαμε δε λεγεταιΜεγα σχολειο φιλε μου..
Αυτες που αξιζουν μπορουν να δουλεψουν κ μας ζοριζουν μαλιστα,ασε που στα καλα τους θα ταν επαγγελματιες που καποιες ητανε.Οπως κ μη τζανκις που κανουν μονο κυριλε ουσιες ειναι ασταματητες σεξουαλικαΤα πρεζακια κανουν το καλυτερο γαμησι, φιλε. Κ σε λογικο κοστος
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιοΤα είχα δει και εγώ τα γυφτακια, πολύ ωραία αλλά διστάζω γιατί κατά 90% είναι φόλα και θα αρχίσουν μέσα δώσε και άλλο κτλ
Η κοκκινομαλα φαινεται 18+ κ η μελαχρινη φαινεται μικροκαμωμενη που μπερδευεσαι.Ασε που αν ρωτησεις παιζει να τσακωθεις.Η ρωτα κ αν δεις οτι δε λενε αποφασισε τι θα κανεις γτ δεν βγαζεις ακρη.Επισης αν λειπει η κοκκινομαλλα κ ειναι μονο η μελαχρινη ρωτα τη να δουμε αν ειναι το ιδιο ψυχρη γτ φαινοταν καπως καλυτερη κ εδω που τα λεμε ατομικα το βλεπει εκτος αν ζουν μαζι ειναι φιελς συγγενεις κτλ,αν πας πες μας γτ μπορει να αποδωσουν τελικα παρα τα προγνωστικα.Θα πας σημερα?Μεγαλες δεν φαινονται αλλα ουτε και πολυ μικρες απλως δεν δοκιμασαμε,αν το κανεις να μαθουμε τι επαιξε,ειναι μεταξυ 18-25 μαλλον18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο
Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..Οι αλλες φασωνονταν/φασωνονται με δικους τους μπροστα μας και θελουν να πιστεψουμε οτι θα περασουμε καλα,ναι μας πεισατε.Απο οσες εχω δει με δικο τους μονο η Χριστινα του Ορφεα απεδωσε.Ξεχασα να ανφερω οτι δεν ειδα την Συρια
Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..
Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..
Περίπου 13:30 την είδα...Είχε 10 κορίτσια εκείνη την ώρα το Easy Access..Τι ωρα?Τα τηρει τα λεγομενα της
Μια χαρα,αυτη αμα θελει θα χει κοινοΠερίπου 13:30 την είδα...Είχε 10 κορίτσια εκείνη την ώρα το Easy Access..
Μπαγκλαντές, Κινέζα, Τσιγγανάκια, πρεζονάκια...
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;Περίπου 13:30 την είδα...Είχε 10 κορίτσια εκείνη την ώρα το Easy Access..
Μπαγκλαντές, Κινέζα, Τσιγγανάκια, πρεζονάκια...
Σατωβριάνδου & Σωκράτους...100 μέτρα απ'την Ομόνοια..Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;
Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειουΜπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;
Σατωβριάνδου & Σωκράτους...100 μέτρα απ'την Ομόνοια..
Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειου
Εμφάνιση ξέρουμε.?Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..
Εκει και ΟρφεαΜάγκες μου κατάλαβα. Πέρασα από εκεί κατά τις 3 και δεν είδα τίποτα. Βασικά μόνο μια κοκκινομάλλα πρεζού ήταν εκεί. Χαρακτηριστικά δεν πρόλαβα να τσεκαρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;
Το μεσημέρι πάντως δεν είχε τίποτα.Εκει και Ορφεα
Ναι, τοπαμε. Χοντρυνε ο κωλοςΗ αλβανιδπκολαρα γυρισε?