Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.134
Πόντοι
951
Οι αλλες φασωνονταν/φασωνονται με δικους τους μπροστα μας και θελουν να πιστεψουμε οτι θα περασουμε καλα,ναι μας πεισατε.Απο οσες εχω δει με δικο τους μονο η Χριστινα του Ορφεα απεδωσε.Ξεχασα να ανφερω οτι δεν ειδα την Συρια
Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.251
Πόντοι
3.796
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.251
Πόντοι
3.796
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;
Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειου

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Μάγκες μου κατάλαβα. Πέρασα από εκεί κατά τις 3 και δεν είδα τίποτα. Βασικά μόνο μια κοκκινομάλλα πρεζού ήταν εκεί. Χαρακτηριστικά δεν πρόλαβα να τσεκαρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σατωβριάνδου & Σωκράτους...100 μέτρα απ'την Ομόνοια..

Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειου
Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.251
Πόντοι
3.796
Μάγκες μου κατάλαβα. Πέρασα από εκεί κατά τις 3 και δεν είδα τίποτα. Βασικά μόνο μια κοκκινομάλλα πρεζού ήταν εκεί. Χαρακτηριστικά δεν πρόλαβα να τσεκαρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;
Εκει και Ορφεα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο
18 με 25 πρέπει να είναι. Μια φορά είχα πετύχει σκηνικό είχε έρθει μια γύφτισσα μεγάλη και μια μικρή , την ρώτησαν οι άλλες πόσο χρονών είναι και είπε 15 και δεν την άφησαν να πιατσαρει εκεί. Αυτό ήταν 2 χρόνια πριν

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.251
Πόντοι
3.796
18 με 25 πρέπει να είναι. Μια φορά είχα πετύχει σκηνικό είχε έρθει μια γύφτισσα μεγάλη και μια μικρή , την ρώτησαν οι άλλες πόσο χρονών είναι και είπε 15 και δεν την άφησαν να πιατσαρει εκεί. Αυτό ήταν 2 χρόνια πριν
συναδελφικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom