Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
Καλα ρε μαλακες, γαματε αυτες τις πρεζουδες στη χαλκοκονδυλη και Σατωβριανδου?

Αηδια σκετη με πιανει οταν παιρναω απο εκει με το αμαξι για δουλεια, κλεινω παραθυρα γιατι βρωμαει υγρα μπαταριας και πρεζα
Δεν ειναι μονο αυτοι δρομοι κ δεν ειναι μονο αυτες,ποιος σου πε οτι γαμαμε τα χωματα?Δε γαμαμε αυτες που δεν εχουν επαφη η ειναι υπο επιρρεια ξαπλωτες,αυτες που βλεπονται παιρνουμε κ οχι παντα διοτι δεν εκδιδονται οπως πιστευαμε πρωταρηδες.Προσωπικα τις εχω βοηθησει αραια κ που.Υπαρχουν και κανονικες αν σιχαινεσαι τις τζανκις

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
Τα πρεζακια κανουν το καλυτερο γαμησι, φιλε. Κ σε λογικο κοστος
Αυτες που αξιζουν μπορουν να δουλεψουν κ μας ζοριζουν μαλιστα,ασε που στα καλα τους θα ταν επαγγελματιες που καποιες ητανε.Οπως κ μη τζανκις που κανουν μονο κυριλε ουσιες ειναι ασταματητες σεξουαλικα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.391
Πόντοι
726
Τα είχα δει και εγώ τα γυφτακια, πολύ ωραία αλλά διστάζω γιατί κατά 90% είναι φόλα και θα αρχίσουν μέσα δώσε και άλλο κτλ
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο
Η κοκκινομαλα φαινεται 18+ κ η μελαχρινη φαινεται μικροκαμωμενη που μπερδευεσαι.Ασε που αν ρωτησεις παιζει να τσακωθεις.Η ρωτα κ αν δεις οτι δε λενε αποφασισε τι θα κανεις γτ δεν βγαζεις ακρη.Επισης αν λειπει η κοκκινομαλλα κ ειναι μονο η μελαχρινη ρωτα τη να δουμε αν ειναι το ιδιο ψυχρη γτ φαινοταν καπως καλυτερη κ εδω που τα λεμε ατομικα το βλεπει εκτος αν ζουν μαζι ειναι φιελς συγγενεις κτλ,αν πας πες μας γτ μπορει να αποδωσουν τελικα παρα τα προγνωστικα.Θα πας σημερα?Μεγαλες δεν φαινονται αλλα ουτε και πολυ μικρες απλως δεν δοκιμασαμε,αν το κανεις να μαθουμε τι επαιξε,ειναι μεταξυ 18-25 μαλλον

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711
Οι αλλες φασωνονταν/φασωνονται με δικους τους μπροστα μας και θελουν να πιστεψουμε οτι θα περασουμε καλα,ναι μας πεισατε.Απο οσες εχω δει με δικο τους μονο η Χριστινα του Ορφεα απεδωσε.Ξεχασα να ανφερω οτι δεν ειδα την Συρια
Ήταν εκεί η Σύρια σήμερα,ντυμένη στα κόκκινα..

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.024
Πόντοι
711

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.714
Πόντοι
216
Περίπου 13:30 την είδα...Είχε 10 κορίτσια εκείνη την ώρα το Easy Access..
Μπαγκλαντές, Κινέζα, Τσιγγανάκια, πρεζονάκια...
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς είναι το easy access;
Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειου

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.714
Πόντοι
216
Μάγκες μου κατάλαβα. Πέρασα από εκεί κατά τις 3 και δεν είδα τίποτα. Βασικά μόνο μια κοκκινομάλλα πρεζού ήταν εκεί. Χαρακτηριστικά δεν πρόλαβα να τσεκαρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σατωβριάνδου & Σωκράτους...100 μέτρα απ'την Ομόνοια..

Εκει που σου πε ο fluffy.Ωστοσο λεγεται και Athens easy η το ανεφερουν κ ως Easy.Το ιδιο ειναι,μη μπερδευεσαι.Ευκολακι διοτι το Christiana εκλεισε κ η πλειοψηφια πλεον μαζευται στη γωνια των φαναριων του εν λογω ξενοδοχειου
Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.615
Πόντοι
2.546
Μάγκες μου κατάλαβα. Πέρασα από εκεί κατά τις 3 και δεν είδα τίποτα. Βασικά μόνο μια κοκκινομάλλα πρεζού ήταν εκεί. Χαρακτηριστικά δεν πρόλαβα να τσεκαρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι Ασιάτισες εκεί μαζεύονται;
Εκει και Ορφεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom