Αν λες του Ορφεα ναι τη βλεπω κ μαλιστα σε διαφορετικα σημεια.Τις εχω μιλησει για το οτι χαθηκε κτλ,σκεφτομουν οτι οκ εγω δε τη βρισκω λογω ωραριων μου γτ καλοκαιρι απογευμα εσκαγε κ καθοταν ενω τωρα δε πολυκυκλοφορει Συνηθως βοσκει στη περιοχη κ θα τη δεις να περναει χωρις να δουλεψει.Μονο 1 φορα την επιασα κ ηρθε οντως για δουλεια.Την εχω δει σε σωκρατους βερανζερου μενανδρου χαλκοκονδυλη κ -κρατησου- πρεζοπεριοχη.Την εχω δει σε φαση πιωματος μια αλλη φορα.Δε φαινεται παντα γτ ειναι αναμεσα σε ατομα η ειναι δυσκολοτερο να την αναγμωρισεις λογω φουλ ντυσιματος σε σχεση με καλοκαιρι.Επισης εχει κοψει τα μαλλια κ κυκλοφορει αβαφτη που πρεπει να τη παρατηρησεις περισσοτερο.Ιδια κατα τα υπολοιπα με στοιχειο τα τζιν της οσο τη βλεπω τα οποια φερουν σκισιματα.Ειναι λιγο διαφορετικη απεριποιητη αλλα βηματισμος ολα ιδια,εχω καιρο να τηδω να παραπαταει,φυσιολογικη ειναι κ ταχυτατη αμα θελει.Οπου δεις το ετερον ημιση της ρωτα αφοβα θα σε πληροφορησει.Εναλλακτικα δωστης τσιγαρακι.Δεν ειναι παντα διαθεσιμη,πχ λεει σε λιγο πιο μετα αλλα δεν εμφανιζεται η αργει παρα πολυ η πινει.Πανω απο ορφεα δε ξερω που παει γτ εκει μου φαινεται οτι αποχωρει οριστικα,κατω απο ορφεα βοσκει εντος των συνορων,αν εχεις οικειοτητα ρωτας αφοβα.Αν λες για Χριστινα Liberty εχει φυγει Ρουμανια κ αναμενεται να επιστρεψει.