Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
γνωμη για ομπενα και βιολετα????
Βιολετα καλο σωμα σπασμενο προσωπακι,νομιζω λεει 20αρικο εχω να τη ρωτησω απο περσυ,δειχνει ψυχρη,καστανοξανθομαλλα μακρυ μαλλι κ πιστευω οτι δεν ειναι απλως εχει χαρακτηριστικη φατσα.Ομπενα πιο γλυκια καλυτερο σωμα μελαχρινη κοντα μαλλια η μακρυα οταν βαζει τρεσα.Αυτη λογικα παιρνει 20-30 κ λεω λογικα γτ εγω την ηθελα για μιση η μια ωρα η εμου χε πει 50 που τα κανε 40 για να μου βγει μαζι με το ξενοδοχειο 50αρικο κ τελικα κατσαμε κοντα 1 ωρα.Αρχικα μ την εσπασε ειπε 25 λεπτα κ πανω κοιταξε ρολοι χωρις να υπολογιζει μπανιο.Τελικα ηταν θερμη κ εμεινε.Αν δωσεις πονο θα μεινει.Ερχεται απο Αλιμο,οχι καθε μερα.Δινει κ τηλ.Η Βιολετα αντιθετως ειναι σχεδον καθε μερα.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
Έχω καιρό να δω τη Χριστίνα. Την έχεις δει εσύ, ή κάποιο άλλο μέλος;
Αν λες του Ορφεα ναι τη βλεπω κ μαλιστα σε διαφορετικα σημεια.Τις εχω μιλησει για το οτι χαθηκε κτλ,σκεφτομουν οτι οκ εγω δε τη βρισκω λογω ωραριων μου γτ καλοκαιρι απογευμα εσκαγε κ καθοταν ενω τωρα δε πολυκυκλοφορει Συνηθως βοσκει στη περιοχη κ θα τη δεις να περναει χωρις να δουλεψει.Μονο 1 φορα την επιασα κ ηρθε οντως για δουλεια.Την εχω δει σε σωκρατους βερανζερου μενανδρου χαλκοκονδυλη κ -κρατησου- πρεζοπεριοχη.Την εχω δει σε φαση πιωματος μια αλλη φορα.Δε φαινεται παντα γτ ειναι αναμεσα σε ατομα η ειναι δυσκολοτερο να την αναγμωρισεις λογω φουλ ντυσιματος σε σχεση με καλοκαιρι.Επισης εχει κοψει τα μαλλια κ κυκλοφορει αβαφτη που πρεπει να τη παρατηρησεις περισσοτερο.Ιδια κατα τα υπολοιπα με στοιχειο τα τζιν της οσο τη βλεπω τα οποια φερουν σκισιματα.Ειναι λιγο διαφορετικη απεριποιητη αλλα βηματισμος ολα ιδια,εχω καιρο να τηδω να παραπαταει,φυσιολογικη ειναι κ ταχυτατη αμα θελει.Οπου δεις το ετερον ημιση της ρωτα αφοβα θα σε πληροφορησει.Εναλλακτικα δωστης τσιγαρακι.Δεν ειναι παντα διαθεσιμη,πχ λεει σε λιγο πιο μετα αλλα δεν εμφανιζεται η αργει παρα πολυ η πινει.Πανω απο ορφεα δε ξερω που παει γτ εκει μου φαινεται οτι αποχωρει οριστικα,κατω απο ορφεα βοσκει εντος των συνορων,αν εχεις οικειοτητα ρωτας αφοβα.Αν λες για Χριστινα Liberty εχει φυγει Ρουμανια κ αναμενεται να επιστρεψει.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
Εθεάθη σήμερα το μεσημέρι στον Ορφέα αλλά δεν είχε δουλειά και ανέβαινε μέχρι πάνω την πήρε ενας από Χαλκοκονδύλη για Liberty.
Μαλιστα καμια φορα την εβλεπα να εμφανιζεται κ στο Liberty βολταρωντας

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Αν λες του Ορφεα ναι τη βλεπω κ μαλιστα σε διαφορετικα σημεια.Τις εχω μιλησει για το οτι χαθηκε κτλ,σκεφτομουν οτι οκ εγω δε τη βρισκω λογω ωραριων μου γτ καλοκαιρι απογευμα εσκαγε κ καθοταν ενω τωρα δε πολυκυκλοφορει Συνηθως βοσκει στη περιοχη κ θα τη δεις να περναει χωρις να δουλεψει.Μονο 1 φορα την επιασα κ ηρθε οντως για δουλεια.Την εχω δει σε σωκρατους βερανζερου μενανδρου χαλκοκονδυλη κ -κρατησου- πρεζοπεριοχη.Την εχω δει σε φαση πιωματος μια αλλη φορα.Δε φαινεται παντα γτ ειναι αναμεσα σε ατομα η ειναι δυσκολοτερο να την αναγμωρισεις λογω φουλ ντυσιματος σε σχεση με καλοκαιρι.Επισης εχει κοψει τα μαλλια κ κυκλοφορει αβαφτη που πρεπει να τη παρατηρησεις περισσοτερο.Ιδια κατα τα υπολοιπα με στοιχειο τα τζιν της οσο τη βλεπω τα οποια φερουν σκισιματα.Ειναι λιγο διαφορετικη απεριποιητη αλλα βηματισμος ολα ιδια,εχω καιρο να τηδω να παραπαταει,φυσιολογικη ειναι κ ταχυτατη αμα θελει.Οπου δεις το ετερον ημιση της ρωτα αφοβα θα σε πληροφορησει.Εναλλακτικα δωστης τσιγαρακι.Δεν ειναι παντα διαθεσιμη,πχ λεει σε λιγο πιο μετα αλλα δεν εμφανιζεται η αργει παρα πολυ η πινει.Πανω απο ορφεα δε ξερω που παει γτ εκει μου φαινεται οτι αποχωρει οριστικα,κατω απο ορφεα βοσκει εντος των συνορων,αν εχεις οικειοτητα ρωτας αφοβα.Αν λες για Χριστινα Liberty εχει φυγει Ρουμανια κ αναμενεται να επιστρεψει.
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι, στη Χριστίνα του Ορφέα αναφερόμουνα. Αφού έχει κάνει τις αλλαγές που λες, είναι πολύ πιθανόν να την έχω δει, και να μην την αναγνώρισα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.626
Πόντοι
4.060
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Ναι, στη Χριστίνα του Ορφέα αναφερόμουνα. Αφού έχει κάνει τις αλλαγές που λες, είναι πολύ πιθανόν να την έχω δει, και να μην την αναγνώρισα
Την είδα και εγώ χτες κατά τις 6 απόγευμα εξω απο Ορφέα και ήταν στα μαύρα τις τα χάλια. Από τα μαλλιά μέχρι τα χέρια τις που ήταν σαν μελανιασμενα .

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
Παρα πολυ πιθανον.Ειναι που ναι σκουρη,κοντυνε τα μαλλια,ειναι κ αβαφτη.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.573
Πόντοι
2.546
Την είδα και εγώ χτες κατά τις 6 απόγευμα εξω απο Ορφέα και ήταν στα μαύρα τις τα χάλια. Από τα μαλλιά μέχρι τα χέρια τις που ήταν σαν μελανιασμενα .
Πριν νυχτωσει?Εννοω αν εβλεπες καθαρα γτ εχω να τη δω μερα απο το καλοκαιρι αλλα ναι ειναι παραμελημενη.Μονο σωματικα τραβαει γτ ειναι απ τις αδυνατες κ ετσι αρχισα να αναγνωριζω τη φιγουρα της απο αποσταση σε συνδυασμο με ολα τα αλλα οπως ειναι τωρα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.626
Πόντοι
4.060
Πριν νυχτωσει?Εννοω αν εβλεπες καθαρα γτ εχω να τη δω μερα απο το καλοκαιρι αλλα ναι ειναι παραμελημενη.Μονο σωματικα τραβαει γτ ειναι απ τις αδυνατες κ ετσι αρχισα να αναγνωριζω τη φιγουρα της απο αποσταση σε συνδυασμο με ολα τα αλλα οπως ειναι τωρα
Ναι πριν νύχτωσει. Δεν αξίζει ποια για μένα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.712
Πόντοι
216
Πέρασα συνεχόμενα Παρασκευή και Σάββατο κατά τις 12 τη νύχτα. Το τρίγωνο που λέτε δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν το συζητάω το να δεις μουνί... Άνθρωπο δεν είχε.
Πέρασα και έξω από τον Ορφέα, απέναντι ήταν δύο πρεζάκια. Ένας μεσήλικας άστεγος και μια πρεζού που ίσως τον έπαιρνε. Είχαν κουβέντα, δεν ήθελα να χωθώ γιατί δεν ξέρεις και τι μπορεί να κουβαλάνε.
Έξω από το ξενοδοχείο μια Milf προς gilf η με ξανθό μαλλί και ίσως λίγα παραπάνω κιλά.
Εσείς όλες αυτές που λέτε που τις βρίσκετε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom