Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Την είδα και εγώ χτες κατά τις 6 απόγευμα εξω απο Ορφέα και ήταν στα μαύρα τις τα χάλια. Από τα μαλλιά μέχρι τα χέρια τις που ήταν σαν μελανιασμενα .
Πριν νυχτωσει?Εννοω αν εβλεπες καθαρα γτ εχω να τη δω μερα απο το καλοκαιρι αλλα ναι ειναι παραμελημενη.Μονο σωματικα τραβαει γτ ειναι απ τις αδυνατες κ ετσι αρχισα να αναγνωριζω τη φιγουρα της απο αποσταση σε συνδυασμο με ολα τα αλλα οπως ειναι τωρα

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.630
Πόντοι
4.060
Πριν νυχτωσει?Εννοω αν εβλεπες καθαρα γτ εχω να τη δω μερα απο το καλοκαιρι αλλα ναι ειναι παραμελημενη.Μονο σωματικα τραβαει γτ ειναι απ τις αδυνατες κ ετσι αρχισα να αναγνωριζω τη φιγουρα της απο αποσταση σε συνδυασμο με ολα τα αλλα οπως ειναι τωρα
Ναι πριν νύχτωσει. Δεν αξίζει ποια για μένα

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Πέρασα συνεχόμενα Παρασκευή και Σάββατο κατά τις 12 τη νύχτα. Το τρίγωνο που λέτε δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν το συζητάω το να δεις μουνί... Άνθρωπο δεν είχε.
Πέρασα και έξω από τον Ορφέα, απέναντι ήταν δύο πρεζάκια. Ένας μεσήλικας άστεγος και μια πρεζού που ίσως τον έπαιρνε. Είχαν κουβέντα, δεν ήθελα να χωθώ γιατί δεν ξέρεις και τι μπορεί να κουβαλάνε.
Έξω από το ξενοδοχείο μια Milf προς gilf η με ξανθό μαλλί και ίσως λίγα παραπάνω κιλά.
Εσείς όλες αυτές που λέτε που τις βρίσκετε;

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Πέρασα συνεχόμενα Παρασκευή και Σάββατο κατά τις 12 τη νύχτα. Το τρίγωνο που λέτε δεν είχε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν το συζητάω το να δεις μουνί... Άνθρωπο δεν είχε.
Πέρασα και έξω από τον Ορφέα, απέναντι ήταν δύο πρεζάκια. Ένας μεσήλικας άστεγος και μια πρεζού που ίσως τον έπαιρνε. Είχαν κουβέντα, δεν ήθελα να χωθώ γιατί δεν ξέρεις και τι μπορεί να κουβαλάνε.
Έξω από το ξενοδοχείο μια Milf προς gilf η με ξανθό μαλλί και ίσως λίγα παραπάνω κιλά.
Και εγώ που είχα περάσει κατά τις 1 τη νύχτα δύο φορες δεν είχε σχεδόν καμία, μέχρι τις 12 παντός έχει αρκετές

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Εκει τις βρισκουμε σε διαφορετικες ωρες.Ορφεας,Easy,Liberty,Lito και (σ)τα περιξ δηλαδη Χαλκοκονδυλη,Σωκρατους,3η Σεπτεμβριου.Η πρεζου πως ηταν θυμασαι?Η Μιλφ προς γκιλφ λεγοταν Ραμονα?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Και εγώ που είχα περάσει κατά τις 1 τη νύχτα δύο φορες δεν είχε σχεδόν καμία, μέχρι τις 12 παντός έχει αρκετές
Το καλοκαιρι ειχε,εγω κ χειμωνα εχω βρει,ειναι κ πως θα κατσει,πχ να μην εχουν μπει μεσα κτλ,εμενα αλλο μου ειναι βαρετο,η μη ανανεωση

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Καποιες φορες δε βλεπεις ανθρωπο κ ξαφνικα γεμιζει η το αντιθετο να ναι γεματο κ ξαφνικα να αδειασει ειτε ταυτοχρονα ειτε τμηματικα στις βασεις

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Εκει τις βρισκουμε σε διαφορετικες ωρες.Ορφεας,Easy,Liberty,Lito και (σ)τα περιξ δηλαδη Χαλκοκονδυλη,Σωκρατους,3η Σεπτεμβριου.Η πρεζου πως ηταν θυμασαι?Η Μιλφ προς γκιλφ λεγοταν Ραμονα?
Την είδα να μιλάει με έναν με έναν άστεγο πρεζάκια οπότε απέφυγα να ρωτήσω το οτιδήποτε. Μαύρο μαλλί γύρω στα 40 την έκανα 10 πάνω 10 κάτω τώρα εντάξει στο περίπου.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Το καλοκαιρι ειχε,εγω κ χειμωνα εχω βρει,ειναι κ πως θα κατσει,πχ να μην εχουν μπει μεσα κτλ,εμενα αλλο μου ειναι βαρετο,η μη ανανεωση
Κάποιες στιγμές έχει ανανεώσει αλλά τις βλέπεις μόνο μια φορά, που εξαφανίζονται μετά δεν ξέρω

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Την είδα να μιλάει με έναν με έναν άστεγο πρεζάκια οπότε απέφυγα να ρωτήσω το οτιδήποτε. Μαύρο μαλλί γύρω στα 40 την έκανα 10 πάνω 10 κάτω τώρα εντάξει στο περίπου.
Καλα εκανες,μαλλον δεν ηταν της δουλειας

Τελευταία τροποποίηση:

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
2.072
Πόντοι
366
Καλα ρε μαλακες, γαματε αυτες τις πρεζουδες στη χαλκοκονδυλη και Σατωβριανδου?

Αηδια σκετη με πιανει οταν παιρναω απο εκει με το αμαξι για δουλεια, κλεινω παραθυρα γιατι βρωμαει υγρα μπαταριας και πρεζα

Panos 1978

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.978
Πόντοι
3.296

Αηδια σκετη με πιανει οταν παιρναω απο εκει με το αμαξι για δουλεια, κλεινω παραθυρα γιατι βρωμαει υγρα μπαταριας και πρεζα
Μεγα σχολειο φιλε μου..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.698
Πόντοι
506

Τα πρεζακια κανουν το καλυτερο γαμησι, φιλε. Κ σε λογικο κοστος

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796

Δεν ειναι μονο αυτοι δρομοι κ δεν ειναι μονο αυτες,ποιος σου πε οτι γαμαμε τα χωματα?Δε γαμαμε αυτες που δεν εχουν επαφη η ειναι υπο επιρρεια ξαπλωτες,αυτες που βλεπονται παιρνουμε κ οχι παντα διοτι δεν εκδιδονται οπως πιστευαμε πρωταρηδες.Προσωπικα τις εχω βοηθησει αραια κ που.Υπαρχουν και κανονικες αν σιχαινεσαι τις τζανκις

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
Τα πρεζακια κανουν το καλυτερο γαμησι, φιλε. Κ σε λογικο κοστος
Αυτες που αξιζουν μπορουν να δουλεψουν κ μας ζοριζουν μαλιστα,ασε που στα καλα τους θα ταν επαγγελματιες που καποιες ητανε.Οπως κ μη τζανκις που κανουν μονο κυριλε ουσιες ειναι ασταματητες σεξουαλικα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.513
Πόντοι
726
Τα είχα δει και εγώ τα γυφτακια, πολύ ωραία αλλά διστάζω γιατί κατά 90% είναι φόλα και θα αρχίσουν μέσα δώσε και άλλο κτλ
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.261
Πόντοι
3.796
18 και κάτω είναι ; Ή μεγάλα σε ηλικία ; Αν είναι μικρά να πάω και λέω εντυπώσεις από δωμάτιο
Η κοκκινομαλα φαινεται 18+ κ η μελαχρινη φαινεται μικροκαμωμενη που μπερδευεσαι.Ασε που αν ρωτησεις παιζει να τσακωθεις.Η ρωτα κ αν δεις οτι δε λενε αποφασισε τι θα κανεις γτ δεν βγαζεις ακρη.Επισης αν λειπει η κοκκινομαλλα κ ειναι μονο η μελαχρινη ρωτα τη να δουμε αν ειναι το ιδιο ψυχρη γτ φαινοταν καπως καλυτερη κ εδω που τα λεμε ατομικα το βλεπει εκτος αν ζουν μαζι ειναι φιελς συγγενεις κτλ,αν πας πες μας γτ μπορει να αποδωσουν τελικα παρα τα προγνωστικα.Θα πας σημερα?Μεγαλες δεν φαινονται αλλα ουτε και πολυ μικρες απλως δεν δοκιμασαμε,αν το κανεις να μαθουμε τι επαιξε,ειναι μεταξυ 18-25 μαλλον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom