Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα
Ποια ειναι αυτη να την αποφευγω?ονομα?πως ειναι?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Ξανθια εννοουσα, οχι ηταν λιγο παχια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια............... Παντως η μικη για μενα οσο ωραια μου μιλησε εξω, τοσο ξενερα ηταν δωματιο. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με μικη?
Χμ,ισως Δεσποινα εκ ορφεα κοβωντας βολτες.Για Μικη εγραψε προσφατα φιλος μας αν θυμαμαι καλα κ μαλιστα χειροτερη εμπειρια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Έξω από τον Ορφέα. Λογικά με έσωσε το σκουφάκι. Τώρα για τη διαπραγμάτευση, τι να κάνεις εκεί; Δεν έχει σχέση το μπάνιο. Είδα τα σταφύλια στο τέλος δίπλα από την τρύπα.
Ναι λογικα σε εσωσε αλλα διαπραγματευση κ μαλιστα χυμα η αντε πλαγιως τυπου εισαι καθαρη φοβαμαι αρρωστιες κτλ,αρα εχουμε πληροφορια να ξερουμε περι Αννας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Μια ξανθιά πιτσιρικά έξω από τον Ορφέα με σκουλαρίκι στην μύτη και στην γλώσσα ποια είναι;μου είπε 50 ευρώ για μισή ώρα με φουλ πρόγραμμα;
Μηπως Ανιτα?Ειδες τατου σε λαιμο?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Ποσο χρονων σου φανηκε....ο ορφεας κατα που πεφτει?
Χαλκοκονδυλη κ συγκεκριμενα στην πλευρα που ενωνονται Χαλκοκονδυλη με Μαρνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν παρακολουθω ολες τις σελιδες φιλε που να ξερω....!
Ομονοια Πλατεια Βαθης

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Παιδες προσωπικα οταν ακουω 25-30 κ πανω ευρω την κανω με ελαφρα.Τα 25 (με ξενοδοχειο) κ ηδη μου φαινονται πολλα,τα 20 μου φαινονται οκ κ τα 15 μου φαινονται vfm συν τα 10 που ναι το best με οτι συνεπαγεται η καθε κατηγορια,καλα και κακα.Αυτα μεταφραζονται κ σε καλυτερα ξενοδοχεια που κ παλι ειναι η καθεμια με τα καλα της κ τα κακα της

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Ναι είχε τατού στο λαιμό
Λοιπον αυτη αρχικα τη γνωρισαμε ως Συμιωνα κ μετα μας λεει Ανιτα.Νομιζω εχει 2,προτιμα το Ανιτα,μπυ χε δωσει τηλ χωρις να παρθουμε,το χει αλλαξει.Ειχε viber.Γελαει πολυ κ κανει τυπικες υπηρεσιες,το πιο τουρμπο σωμα κ πιθανως η νεοτερη ηλικιακα.Δε μιλαει πολλα Ελληνικα κ λογικα δε ξερει κ να διαβασει.Την εχασα προσωπικα αρκετο διαστημα,απλως την εβλεπα να βγαινει κ να ξαναμπαινει συνηθως πηγαινωντας για ψωνια φαι κτλ,στς δοντια το χανει αλλα δεν ειμαι κ χαλια,λιγο στο χαμογελο.Νομιζω 30-35 παιρνει για τυπικες υπηρεσιες αλλα δε πολυκατεβαινει αργα οπως πριν,ισως μερα εμφανιζεται περισσοτερες φορες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.626
Πόντοι
3.656
Ποια ειναι αυτη να την αποφευγω?ονομα?πως ειναι?
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή
Αρα μπαινει μαυρη λιστα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Παιδες δε κατεβηκα χθες ενω το χα στο σχεδιο,πηγατε?

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
Και με μάσκα στα επίμαχα σημεία δεν θα πήγαινα...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Και με μάσκα στα επίμαχα σημεία δεν θα πήγαινα...
Χαχαχαχα μη φοβασαι συναδελφε,εξω απ τα ξενοδοχεια ειναι ολα μια χαρα οπως κ στους βασικους δρομους σωκρατους χαλκοκονδυλη γ σεπτεμβριου,μην αγχωνεσαι αν κινηθεις οπου κινουνται σεξεργατριες κ οπου εχει καμερες δηλαδη σε καθε ξενοδοχειο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.516
Πόντοι
6.196
Παιδια εμφανιστηκε κοριτσι στα Ανω Λιοσια στον προαστιακο στα φαναρια.Οταν περνουσα τυχαινε να ταν στα φαναρια τα δευτερα οπως παμε Λιοσια κ τα πρωτα οπως φευγουμε απο Λιοσια.Ακουγεται αδιαφορο αλλα ειναι γαμευσιμη και εκτος αυτου την εχω δει χαλκοκονδυλη να περιμενει στην σταση των Α11/Β11 κ ηταν ψιλοβιδωμενη.Χθες περνωντας απο προαστιακο Λιοσια βλεπω γυναικα να ζητιανευει,λεω ωπα τι εχουμε δω,γυρισα περασα και επιβεβαιωνω πως ειναι απ τις ''γνωστες'' που δεν ειναι χωμα.Ομονοια δεν την εχω δει να εκδιδεται αλλα δεν ρωτησα.Καθεται συνηθως η περναει,να που συνδεομαστε και παλι χαχαχα,αν περασει κανεις απο προαστιακο Λιοσιων και εχει ευκαιρια ας ρωτησει αλλιως αν τη δειτε Ομονοια ρωτηστε.Εχει καλο σωμα φοραει σκουφια και εχει αλεπουδισια ματια,δεν ειναι μπαζο ουτε διαλυμενη,την εχω δει να φορα μαυρα πανω κατω κ χθες φορουσε τζιν κ καθημερινο ντυσιματακι,δεν δειχνει τζανκι

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
757
Πόντοι
361
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα
Θυμάσαι όνομα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom