Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
777
Πόντοι
86
Ποσο χρονων σου φανηκε....ο ορφεας κατα που πεφτει?
Ρε συ φίλε με ρωτάς για τον Ορφέα μετά από 1500 σελίδες εδώ μέσα και μετά εγώ περιμένω απάντηση σε αυτό που ρώτησα

Τελευταία τροποποίηση:

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.418
Πόντοι
736
Ρε συ φίλε με ρωτάς για τον Ορφέα μετά από 1500 σελίδες εδώ μέσα και μετά την γη περιμένω απάντηση σε αυτό που ρώτησα
Δεν παρακολουθω ολες τις σελιδες φιλε που να ξερω....!

• Like
Αντιδράσεις: teo78

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Αυτά τα τελειωμένα σκατοπρέζονα τα σιχαίνομαι, δεν μπορώ ούτε καν να τα βλέπω, πόσο μάλλον να τα μυρίζω ή να τα αγγίζω καθώς τα γαμάω.
Όσο καυλωτική είναι η σκέψη του να ψαρέψεις κάποια το βράδυ και να την πηδήξεις είτε κάπου σκοτεινά είτε σε κάποιο άθλιο χοτέλ, τόσο ξενέρωμα τρως αν πας από κοντά και δεις πως είναι.

Πέρασα απόγευμα Τετάρτης από Ομόνοια και πέριξ και έφριξα με όσα είδα. Κατέληξα Φυλής τελικά, όμως δεν το ευχαριστήθηκα διότι είχα κατέβει για πιατσόβια.
Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσουμε τις (προσεχτικές) εξορμήσεις στα γυφτομέρη της Δυτικής, αλλά εκεί υπάρχει το τεράστιο θέμα της επικινδυνότητας + ότι οι γύφτισσες είναι βρωμιάρες.
Τουλάχιστον όμως δεν έχουν σημαδεμένο όλο τους το σώμα και μπορούν να αρθρώσουν μία ολόκληρη πρόταση.
Δε θα δεις διαφορες,τζοκερ θα ναι,η καλυτερη λυση ειναι οι χρηστριες α' σταδιου ή χρηστρια μονο κοκκας κατι που κανουν παρα πολλες σε ολες τις βαθμιδες σεξεργασιας

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Καλησπερα στην ομαδα, πριν 1 βδομαδα κατεβηκα τριγωνο, καποδιστριου ηταν 2 γυναικες η μια με κοντο μαλλι βουλγαρα μου ειπε 20 + 5 χοτελ. και η αλλη ηλικια γυρω τα 50 χρονων δηλωσε ουκρανια τιμη 30 +5
Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια μου ζητησε 30+5. Προχωρησα στο πρακτορειο ηταν 2 βουλγαρες η ινδες μου ζητησαν 50 + 5. Δεν αξιζαν ουτε 10 ευρω
Μετα γυρισα ορφεα ειχε τουλαχιστον απεξω και διπλα τουλαχιστον 6-7 τραβελους. Και ακριβως απεξω γυρω στις 10 βιζιτουδες. Κασσανδρα, μικη, μαρια και οι ινδοβουλγαρες ολες ζηταγανε εκει 20 συν 5 ξενοδοχειο. Δεν μου αρεσε καμια οποτε εκανα 3- 4 γυρες ξανα. Οταν πηγα ορφεα μου μια πιασε τη κουβεντα μια αδυνατη ξανθια, μου ζητησε 20+5 ψηνομουν να παω. Κανω βολτα ξαναγυρναω την πετυχαινω εξω απο ορφεα παλι. Μου κλεινει το ματι μου λεει μωρο μου θα στα κανω και κωλο της λες? Λεει ναι. Κατι με σταματαγε ξαναφευγω και μου κανει μια βουλγαρα εξω απο ορφεα πιο εκει καλα με το πουστη θα πας??? Της λεω γιατι δεν ειναι γυναικα? Μου λεει οχι, τεστπα ξανακανω αλλη μια βολτα την ξαναπετυχαινω και της λεω τρανς εισαι ευγενικα?? Και μου λεει δεν το καταλαβες? Οχι αρα μονο κωλο δινεις της λεω , μου απανταει μπορω να σε γαμησω κιολας αν θες. Ειπα οχι ευχαριστω και εφυγα. Ξαναπαω ορφεα και περνω μικη πολυ ομορφη απεξω. 50 + 5 μιση ωρα. Στα του αγωνα βαθυ τσιμπουκι οσο μπορουσε και περασμα απο μπαλες, μετα ανεβηκε απο πανω μου και εχυσα. Βγαζω καποτα με καθαριζει με μωρομαντηλο και με ξανατρομπαρει την περνω στα 4 και μετα ιεραποστολικα και χυνω. Λοιπον δεν εκανε μπανιο, δεν εβγαζε το σουτιεν και καλα κρυωνε και ολο ελεγε μωρο μου εχεις αλλα 15 λεπτα η αλλα 10 λεπτα δηλαδη βιαζοταν. Δεν θα την ξαναπαρω ξανα.
Αυτη η περιγραφη ειναι οτι περασα ουκ ολιγες φορες με καποιες διαφορες χαχα.Αυτη η Μικη αν ηθελε θα ταν καρατοπ αλλα νομιζω οτο δε συμφερουν οι τιμες καμιας κ υπαρχει ωραιοτερη κ απο Μικη,η Ανιτα κ ωραιοτερη κ απ αυτη για μενα ειναι η Χριστινα με το σκουλαρικι στη μυτη ειδικα απο τοτε που κανε διχρωμια.Εγω που τους μιλαω χωρις να παιρνω πετυχαινω μια καποια καλυτερη συμπεριφορα διοτι αν πηγαινα με το καλημερα θα τρωγα φολιάσεις ισως κ 100%.Αυτο το διαστημα εχω σταμπαρισμενη Μελεκ κ την εχω στο τρολ μεχρι στιγμης.Νομιζω οτι πλεον οι Ελληνιδες ειναι πιο καλες

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα
Ποια ειναι αυτη να την αποφευγω?ονομα?πως ειναι?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Ξανθια εννοουσα, οχι ηταν λιγο παχια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια............... Παντως η μικη για μενα οσο ωραια μου μιλησε εξω, τοσο ξενερα ηταν δωματιο. Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με μικη?
Χμ,ισως Δεσποινα εκ ορφεα κοβωντας βολτες.Για Μικη εγραψε προσφατα φιλος μας αν θυμαμαι καλα κ μαλιστα χειροτερη εμπειρια

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Έξω από τον Ορφέα. Λογικά με έσωσε το σκουφάκι. Τώρα για τη διαπραγμάτευση, τι να κάνεις εκεί; Δεν έχει σχέση το μπάνιο. Είδα τα σταφύλια στο τέλος δίπλα από την τρύπα.
Ναι λογικα σε εσωσε αλλα διαπραγματευση κ μαλιστα χυμα η αντε πλαγιως τυπου εισαι καθαρη φοβαμαι αρρωστιες κτλ,αρα εχουμε πληροφορια να ξερουμε περι Αννας

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Μια ξανθιά πιτσιρικά έξω από τον Ορφέα με σκουλαρίκι στην μύτη και στην γλώσσα ποια είναι;μου είπε 50 ευρώ για μισή ώρα με φουλ πρόγραμμα;
Μηπως Ανιτα?Ειδες τατου σε λαιμο?

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Ποσο χρονων σου φανηκε....ο ορφεας κατα που πεφτει?
Χαλκοκονδυλη κ συγκεκριμενα στην πλευρα που ενωνονται Χαλκοκονδυλη με Μαρνης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν παρακολουθω ολες τις σελιδες φιλε που να ξερω....!
Ομονοια Πλατεια Βαθης

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Παιδες προσωπικα οταν ακουω 25-30 κ πανω ευρω την κανω με ελαφρα.Τα 25 (με ξενοδοχειο) κ ηδη μου φαινονται πολλα,τα 20 μου φαινονται οκ κ τα 15 μου φαινονται vfm συν τα 10 που ναι το best με οτι συνεπαγεται η καθε κατηγορια,καλα και κακα.Αυτα μεταφραζονται κ σε καλυτερα ξενοδοχεια που κ παλι ειναι η καθεμια με τα καλα της κ τα κακα της

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Ναι είχε τατού στο λαιμό
Λοιπον αυτη αρχικα τη γνωρισαμε ως Συμιωνα κ μετα μας λεει Ανιτα.Νομιζω εχει 2,προτιμα το Ανιτα,μπυ χε δωσει τηλ χωρις να παρθουμε,το χει αλλαξει.Ειχε viber.Γελαει πολυ κ κανει τυπικες υπηρεσιες,το πιο τουρμπο σωμα κ πιθανως η νεοτερη ηλικιακα.Δε μιλαει πολλα Ελληνικα κ λογικα δε ξερει κ να διαβασει.Την εχασα προσωπικα αρκετο διαστημα,απλως την εβλεπα να βγαινει κ να ξαναμπαινει συνηθως πηγαινωντας για ψωνια φαι κτλ,στς δοντια το χανει αλλα δεν ειμαι κ χαλια,λιγο στο χαμογελο.Νομιζω 30-35 παιρνει για τυπικες υπηρεσιες αλλα δε πολυκατεβαινει αργα οπως πριν,ισως μερα εμφανιζεται περισσοτερες φορες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.397
Πόντοι
3.656
Ποια ειναι αυτη να την αποφευγω?ονομα?πως ειναι?
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή
Αρα μπαινει μαυρη λιστα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.239
Πόντοι
3.796
Παιδες δε κατεβηκα χθες ενω το χα στο σχεδιο,πηγατε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom