Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
Ναι είχε τατού στο λαιμό
Λοιπον αυτη αρχικα τη γνωρισαμε ως Συμιωνα κ μετα μας λεει Ανιτα.Νομιζω εχει 2,προτιμα το Ανιτα,μπυ χε δωσει τηλ χωρις να παρθουμε,το χει αλλαξει.Ειχε viber.Γελαει πολυ κ κανει τυπικες υπηρεσιες,το πιο τουρμπο σωμα κ πιθανως η νεοτερη ηλικιακα.Δε μιλαει πολλα Ελληνικα κ λογικα δε ξερει κ να διαβασει.Την εχασα προσωπικα αρκετο διαστημα,απλως την εβλεπα να βγαινει κ να ξαναμπαινει συνηθως πηγαινωντας για ψωνια φαι κτλ,στς δοντια το χανει αλλα δεν ειμαι κ χαλια,λιγο στο χαμογελο.Νομιζω 30-35 παιρνει για τυπικες υπηρεσιες αλλα δε πολυκατεβαινει αργα οπως πριν,ισως μερα εμφανιζεται περισσοτερες φορες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.287
Πόντοι
3.656
Ποια ειναι αυτη να την αποφευγω?ονομα?πως ειναι?
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
ξανθιά, μαλλί σγουρό μέχρι τους ώμους, ψιλόλιγνη, φοράει γυαλιά ηλίου, συνήθως πρωινές ώρες, πολλές φορές την έχω δει να κρατάει βεντάλια, κι ας μην έχει ζέστη. Όνομα δεν θυμάμαι, είναι Ανατολικής καταγωγής, στέκεται βιδωμένη χωρίς να πηγαίνει πάνω κάτω στο σημείο που περιέγραψα. Δεν υπάρχει άλλη με αυτή την περιγραφή
Αρα μπαινει μαυρη λιστα

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
Και με μάσκα στα επίμαχα σημεία δεν θα πήγαινα...
Χαχαχαχα μη φοβασαι συναδελφε,εξω απ τα ξενοδοχεια ειναι ολα μια χαρα οπως κ στους βασικους δρομους σωκρατους χαλκοκονδυλη γ σεπτεμβριου,μην αγχωνεσαι αν κινηθεις οπου κινουνται σεξεργατριες κ οπου εχει καμερες δηλαδη σε καθε ξενοδοχειο

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
Παιδια εμφανιστηκε κοριτσι στα Ανω Λιοσια στον προαστιακο στα φαναρια.Οταν περνουσα τυχαινε να ταν στα φαναρια τα δευτερα οπως παμε Λιοσια κ τα πρωτα οπως φευγουμε απο Λιοσια.Ακουγεται αδιαφορο αλλα ειναι γαμευσιμη και εκτος αυτου την εχω δει χαλκοκονδυλη να περιμενει στην σταση των Α11/Β11 κ ηταν ψιλοβιδωμενη.Χθες περνωντας απο προαστιακο Λιοσια βλεπω γυναικα να ζητιανευει,λεω ωπα τι εχουμε δω,γυρισα περασα και επιβεβαιωνω πως ειναι απ τις ''γνωστες'' που δεν ειναι χωμα.Ομονοια δεν την εχω δει να εκδιδεται αλλα δεν ρωτησα.Καθεται συνηθως η περναει,να που συνδεομαστε και παλι χαχαχα,αν περασει κανεις απο προαστιακο Λιοσιων και εχει ευκαιρια ας ρωτησει αλλιως αν τη δειτε Ομονοια ρωτηστε.Εχει καλο σωμα φοραει σκουφια και εχει αλεπουδισια ματια,δεν ειναι μπαζο ουτε διαλυμενη,την εχω δει να φορα μαυρα πανω κατω κ χθες φορουσε τζιν κ καθημερινο ντυσιματακι,δεν δειχνει τζανκι

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
688
Πόντοι
361
......Μετα σωκρατους ηταν μια ξανια με μπουκλωτο μαλλι και γυαλια.....
Αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, μαλλί μέχρι τους ώμους, εκεί που κάνει εσοχή πριν το φανάρι, στην αριστερή μεριά της Σωκράτους όπως ανεβαίνεις, μακριά. Την είχα πάρει μια φορά, και το σκυλομετάνιωσα. Ξεπέτα, και εκνευρισμένη από την αρχή, με το που μπήκαμε στο δωμάτιο, ίσα ίσα που τέλειωσα
Θυμάσαι όνομα;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
@luposolitario1261 σου θυμιζει καμια?

luposolitario1261

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
688
Πόντοι
361

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.659
Πόντοι
2.546
Ναι. Και την ψάχνω εδώ και καιρό. Μου είχαν πει ότι έφυγε Βουλγαρία. Να είναι αυτή; Να Ξαναγύρισε; Στο πορτοκάλι δεν καθότανε; Πρωινές μεσημεριανές ώρες, μέχρι που νύχτωνε και έφευγε.
Στις ωρες που παω δεν εχω ιδεα γτ προφανως φευγει.Ολα ειναι πιθανα.Οσο για πορτοκαλι σχεδον παντα το βλεπω κλειστο κ αν ειναι ανοιχτο σπανιως βλεπω να ειναι αραχτες εκει.Κ ορθιες αντε να περασουν η να περνανε οχι να κατσουν σταθερα.Περα δωθε θα πανε αλλα οχι δεν εχω δει τετοια εκει.Πιστευω το πιο λογικο,οτι εφυγε οπως ηξερες και ηρθε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom