Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
663
Πόντοι
3.015
προσωπικά εχω δει να μην τηρείται ο χρόνος.... μόνο στο Μπακνανά και στο Σολωμού πληρώνεις μισάωρο και κάθονται μισάωρο.
Επίσης οι παλιές γνώριμες του Σ40-42/Λ23, και του Nirvana και στο Στ29 η Μόνικα , στο Λέλας η Ηλέκτρα και οι φίλες της καθώς και η
Τζενάρα στο Ethreal τιμούν τον πελάτη τους μέχρι και το τελευταίο λεπτό και με το παραπάνω... είτε αυτό είναι για μισή ώρα ή μια ώρα και περισσότερο, χωρίς άγχος ή βιασύνες πάντα με καλή διάθεση. Ευτυχώς υπάρχουν καλές κόρες που να "ιδρώνουν την φανέλα"

jojo1972

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Κριτικές
2
Like
294
Πόντοι
20
120 ναναι οι ωρες τους. Μπουκοταζ ρε. Μεχρι να πεινασουν. Και σιγα το μασατζιδικο, δηλαδη.
Τι λέτε ρε?? Προ 2μηνου πέρασα 5 κοπέλες είδα.. Η μόνη που θα έκανα κατειλημενη, ειπα γειά σας..τα χρυσά χρόνια ηταν καλα.. Παρακμή φίλοι μου με μεσο ορο ηλικίας 40 plus και κάνουν αύξηση?? Φέρτε έστω 2,3 κομοδίνα απο λατινική, τουλάχιστον να μπορείτε να δικαιολογησετε μια αύξηση.. Χαχαχα μαύρο εύκολα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.338
Πόντοι
4.130
Τι λέτε ρε?? Προ 2μηνου πέρασα 5 κοπέλες είδα.. Η μόνη που θα έκανα κατειλημενη, ειπα γειά σας..τα χρυσά χρόνια ηταν καλα.. Παρακμή φίλοι μου με μεσο ορο ηλικίας 40 plus και κάνουν αύξηση?? Φέρτε έστω 2,3 κομοδίνα απο λατινική, τουλάχιστον να μπορείτε να δικαιολογησετε μια αύξηση.. Χαχαχα μαύρο εύκολα
Παρακμή φιλε μου σιγουρα δεν εχει! Το θέμα είναι σε τι συχνότητα μπορει κανεις να παει με την αύξηση .....και με ποιες προτεραιότητες
Εγω επειδή δεν ειμαι 30 και δεν ζω μονος μου, προσέχω λίγο περισσότερο και επειδή μου αρέσει και το καλο μασαζ τα μαγαζιά είναι δυστυχώς λίγα....και αυτές που το προσφέρουν ακόμη λιγότερες!
Έχω πει και στο παρελθόν ότι η Μονικα π. Χ. Ανοίγει τις πετσετες και τις μυρίζει πριν μου τις δώσει για να δει αν έχουν πλυθεί καλά! Μπορει για πολλούς αυτο να μην λέει τίποτα, για κάποιους μπορει να λέει πολλά!
Και πάλι αν είσαι 30,40 ίσως δεν θες πενηνταρα...κατανοητό!
Καλή εβδομάδα...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
64
Like
3.585
Πόντοι
2.666
όχι το 70αρι είναι υπερβολή αδελφέ....Να σου θυμίσω ότι υπάρχουν ακόμα χώροι με 50€ το μισάωρο, ούτε καν 60....Αυτό με την ώρα τώρα είναι και σε πολλά ακόμα μαγαζιά με συγκεκριμένες κοπέλες. Στο Σ40-42 με τη Μαρίνα ξεχνάμε το χρόνο και με άλλες ήταν μάχη με το χρόνο. Και στο Λ23 και στο Νιρβάνα και στο Princess και στο Καλλιρόης και σε πολλά πολλά ακόμα, αλλά από συγκεκριμένες κοπέλες
Δεν ειναι τοσο θεμα μαγαζιου, πιο πολυ θεμα κοπελας, στο ιδιο μαγαζι μπορει να δεις τελειως διαφορετικες συμπεριφορες...αλλη να καθεται και με το παραπανω στο δωματιο..και αλλη ακριβως τ αντιθετο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom