Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.806
- Πόντοι
- 2.836
Συμφωνώ για όσα λες . Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει σταθερο πελατολόγιο.Το κάθε μαγαζι εχει το κοινό του και πουλάει σε αυτο.....άλλο εχει πιπίνια λατινες αλλο αλλάζει ρόστερ συχνά κλπ. Αν καποιος θέλει να πηδάει κάθε φορα αλλη και μικρή το Στουρνάρη δεν κάνει.....Το Στουρνάρη εχει αλλα καλά, εχει σταθερό ρόστερ που είναι στο ΙΚΑ που σημαίνει ότι περνάνε γιατρούς υποχρεωτικά κάθε τρεις μήνες (με το νόμο) αλλα η Ζανα εχει επιβάλει κάθε μήνα σε όλες, κάθε μήνα μπαίνει συνεργείο και κάνει απολύμανση και εχει τέσσερις κοπέλες με μασαζ πολυ καλο, η μια το κορυφαίο της αγοράς αυτής. Πας για μια ώρα και χρησιμοποιείς όσες πετσετες θέλεις. Σε όποιους αυτά έχουν σημασία....
Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά....το θέμα είναι αν το πιστό κοινό (μαζί με εμένα) θα ακολουθήσει την αύξηση τιμών. Η διαισθησή μου είναι πως ναι. Λιγότερο ή περισσότερο συχνά. Το θέμα είναι κυρίως στις δυο εκτονωσεις.....με 120 αρχίζεις να σκέφτεσαι call girl στα 100 συν ξενοδοχείο. Χωρίς μασαζ αλλα οκ....
Εγω ήθελα να ενημερώσω μην παει κανεις και βρεθεί απροετοίμαστος....προσωπικα έδωσα 120 για Ευα και δεν ηταν για τόσα....
Για μένα το Σ29 ήταν το πρώτο μασατζιδικο στην πόλη όταν ξεκίνησα να δοκιμάζω αυτήν την κατηγορία.
Ασον αφορα το χωρο την υποδοχή κ την ποιότητα του μασάζ ειναι απο τα καλυτερα του είδους. Έχω δοκιμάσει 4 κοπελες από εκεί μέσα κ 1 από αυτές πολλές φορές την είχα στάνταρ επιλογή όταν ήθελα να παω σε μασάζ.
Με ξενερώσε κάτι στη συμπεριφορά της κ δεν ξαναπατήσα εκει ποτέ .
Εχω 3 χρόνια να πάω κ τις τιμές τις άφησα στα 100/h με 2 φορές σεξ . Άσε που στο μαγαζι έχουν να κάνουν ανανέωση η προσθήκη στο ροστερ από την εποχή του Νώε..... εγω γιατι να παω ?
Αλλά γιατί να κάνουν? Αφού έχουν σταθερούς πελάτες κ τα σκάνε συχνά πυκνά πάνε πρίμα οι δουλειές κ η αύξηση των τιμών δεν θα στενοχωρησει τους σταθερούς πελάτες τους ....
Τελευταία τροποποίηση: