Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Ιουν 2023
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
0
Έχω δει μια μαυρομαλλα γύρω στα 25-30 στην λεωφόρο Ποσειδώνος μόλις κατεβαίνεις από Συγγρού εκεί στην είσοδο για μαρίνα Φλοίσβου απέξω να την αράζει ξέρει κανένας τίποτα για τούτη ?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.574
Πόντοι
3.246
Υπάρχει μια κοντή ωραία ναζιάρα Σάρα που κάθετε συνήθως έξω από το μινιόν ή απέναντι από τον Ορφέα. Αλλά κάνει ακαποτα από μόνη της, πρέπει να επιμείνεις για να βάλεις καποτα, πιπα δεν κάνει σχεδόν καθόλου , πιο πολύ ξεπέτα.
θέλει να πιάσει παιδί;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Μαλλον θέλει να μεταδοσει σε όσους περισσότερους μπορει τα νοσήματα που εχει...Δυστυχως καποιες το κανουν...

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
θέλει να πιάσει παιδί;
Δεν νομίζω, μάλλον να κάνει οικονομία στο 1 ευρώ της καποτας , κάποιοι είπαν εδώ ότι είναι πρεζακι δεν το παρατήρησα αλλά δεν ρισκάρω. Έχει και μια φίλη ρουμανογυστισα ωραιο σωμα γλυκο προσωπακι αλλά χάλια στο κρεβάτι που προσπαθεί να σου πάρει όσα περισσότερα μπορεί, άμα δεν σου σηκωθεί από μόνο του δεν πρόκειται και σε 3 λεπτά σου λέει αλλά 10 ευρώ, πίπα η χειρότερη που υπάρχει παίρνει ανασα πριν το βάλει στο στόμα σε 5 Δευτέρα το βγάζει για να πάρει καινούργια λες και κάνει το <<φιλί της ζωης>> και όχι πιπα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Ανταπόκριση από τρίγωνο. Πρώτα από όλα η Ευγενία από την Ουκρανία με τα σιλικονάτα βυζιά με απογοήτευσε πλήρως. Μου έκανε μια απίστευτη ξεπέτα, ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Οπότε χτες που κατέβηκα τρίγωνο πήρα την εκδίκησή μου. Έπεσα πάνω της, με ρώτησε τι κάνω και της απάντησα ότι ψάχνω κάποια κοπέλα.
-Εμένα; ρώτησε τάχα αθώα
-Όχι, απάντησα με δηλητηριασμένο χαμόγελο. Την προηγούμενη φορά με ξεπέταξες και δεν σε ξαναπαίρνω.
Συνέχισα το δρόμο μου προς τη Σωκράτους κι απέναντι από το Κριστιάνα η Θεά Αφροδίτη μου έστειλε μια εξαιρετική Ιέρειά της. Η Δέσποινα που είχε εξαφανιστεί επανήλθε. Ξανθιά, πολύ λεπτή, τατουάζ από Ταιλάνδη μεριά. Η κωλοτρυπίδα της έχει σχεδόν κλείσει, δυσκολεύτηκα να μπω. Κατά τα άλλα είναι η πιο σεξουαλική σεξεργάτρια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν σε εμπιστευτεί και νιώσει σίγουρη μαζί σου, αφήνεται και το απολαμβάνει. Αφού προηγήθηκαν άφθονα προκαταρκτικά, στη συνέχεια γέμισε με μουνόχυμα τα σεντόνια. Δεν έχει επανέλθει τελείως, αλλά είναι η μόνη Ελληνίδα σεξεργάτρια με την οποία έχω φτάσει σε σημείο να κατεβάζει τόσα υγρά. Δεν έγινε από την αρχή, σιγά - σιγά με την εξοικείωση κι αφού ένιωσε σίγουρη μαζί μου απελευθερώθηκε. Δουλεύει μετά τις 21.00, μην ζητήσει κάποιο μέλος τηλέφωνο, έχω ξεκαθαρίσει ότι σταμάτησα να παίρνω τηλέφωνα, επειδή με ενοχλούσαν

Συνημμένα

• ΜΟΥΝΟΧΥΜΑΝΕΟ.jpg
    ΜΟΥΝΟΧΥΜΑΝΕΟ.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 223
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.574
Πόντοι
3.246

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
96
Πόντοι
0
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Λίγα πράγματα, οι Κινέζες που κάτι λέγανε έχουν εξαφανιστεί. Η Σάντυ κοιμόταν ακουμπισμένη στον αγκώνα της και τον τοίχο, θλιβερό απομεινάρι του παλιού της εαυτού. Τελικά είδα μια Κινέζα την οποία δεν είχα ξαναπάρει, δήλωσε Φαν - Φαν, δεν έδινε κώλο, αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Για Κινέζα ψηλή, είχε σωσίβιο από λίπος γύρω από την κοιλιά της. Μέτρια πίπα, σφιχτό μουνί, αλλά ήταν χαμογελαστή μου έλεγε ότι είμαι όμορφος, ότι είμαι καλός άντρας κι έχω μεγάλη πούτσα. ΟΚ, δεν φαντασιώνομαι ότι τα εννοούσε, αλλά η εικόνα της και η προσπάθεια που κατέβαλε φιλότιμα ήταν πολύ καλύτερα από κάποιες ξινές που κάνουν απλή διεκπεραίωση, τα 15€ που πήρε ήταν καλή τιμή για τη συνεδρία

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Λίγα πράγματα, οι Κινέζες που κάτι λέγανε έχουν εξαφανιστεί. Η Σάντυ κοιμόταν ακουμπισμένη στον αγκώνα της και τον τοίχο, θλιβερό απομεινάρι του παλιού της εαυτού. Τελικά είδα μια Κινέζα την οποία δεν είχα ξαναπάρει, δήλωσε Φαν - Φαν, δεν έδινε κώλο, αλλά δεν είχα και άλλη επιλογή. Για Κινέζα ψηλή, είχε σωσίβιο από λίπος γύρω από την κοιλιά της. Μέτρια πίπα, σφιχτό μουνί, αλλά ήταν χαμογελαστή μου έλεγε ότι είμαι όμορφος, ότι είμαι καλός άντρας κι έχω μεγάλη πούτσα. ΟΚ, δεν φαντασιώνομαι ότι τα εννοούσε, αλλά η εικόνα της και η προσπάθεια που κατέβαλε φιλότιμα ήταν πολύ καλύτερα από κάποιες ξινές που κάνουν απλή διεκπεραίωση, τα 15€ που πήρε ήταν καλή τιμή για τη συνεδρία
Μία με γυαλιά δίπλα από τον Ορφέα;;; Την ψάχνω καιρό!!!

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Τι ηλικία την κάνεις, και σε ποιο σημείο κάνει πιάτσα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Τι ηλικία την κάνεις, και σε ποιο σημείο κάνει πιάτσα;
Μιλφ (όπως όλες οι Κινέζες), λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα, δουλεύει 12.00 με 17.00 μου είπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μία με γυαλιά δίπλα από τον Ορφέα;;; Την ψάχνω καιρό!!!
ναι, αυτή, ξέχασα να γράψω ότι είναι η μοναδική που φοράει γυαλιά, φόραγε και μάσκα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Μιλφ (όπως όλες οι Κινέζες), λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα, δουλεύει 12.00 με 17.00 μου είπε

ναι, αυτή, ξέχασα να γράψω ότι είναι η μοναδική που φοράει γυαλιά, φόραγε και μάσκα
Την έχω πετύχει 2-3 φορές, πάντα μόλις έχω πάει με άλλη!! Την ψάχνω!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Την έχω πετύχει 2-3 φορές, πάντα μόλις έχω πάει με άλλη!! Την ψάχνω!!!
κοίτα, έγραψα τις ώρες που μου είπε ότι πιατσάρει, για μένα αξίζει αυτά που ζητάει. Η Ουκρανή με τα πλαστικά βυζιά που είναι νεότερη, ομορφότερη κι έχει καλύτερο σώμα, μου την έσπασε σε τέτοιο σημείο που δεν θα την ξαναπάρω, τι να το κάνεις το καλό σώμα αν είναι ξεπέτα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Καλησπερα νέο μέλος πιάτσα με Κινέζες π ακριβώς έχει ρε παιδιά ;;δν έχω πετύχει τίποτα ..ευχαριστώ

Επίσης αν παίζει κ καμία πιάτσα Πειραιά κ γύρο θα με ενδιέφερε μιας κ μένω Πειραιά
Δύο Κινέζες υπήρχαν διαγώνια απέναντι από τον Ορφέα, έξω από ένα μπακάλικο νομίζω αλλά και οι δύο είναι χρόνια μπαγιάτικες!!! Από εμφάνιση λέω γιατί από υπηρεσίες δεν ξέρω. Αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να τις δω.
Αυτή που λέει ο Μπόκολος, είναι Χαλκοκονδύλη στη μεριά του Ορφέα, λίγο πριν. Φοράει γυαλιά και μάσκα.

smartakias123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Δύο Κινέζες υπήρχαν διαγώνια απέναντι από τον Ορφέα, έξω από ένα μπακάλικο νομίζω αλλά και οι δύο είναι χρόνια μπαγιάτικες!!! Από εμφάνιση λέω γιατί από υπηρεσίες δεν ξέρω. Αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να τις δω.
Αυτή που λέει ο Μπόκολος, είναι Χαλκοκονδύλη στη μεριά του Ορφέα, λίγο πριν. Φοράει γυαλιά και μάσκα.
Μάλιστα κατάλαβα …αυτό ο Ορφέας σε ποια περιοχή είναι;οδό εννοώ

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Σήμερα το πρωί στις 11:00
στο Ρουφ. Εθεάθη Κινέζα. Εκεί είναι μόνο η στρατολογία, δεν ξέρω να υπάρχουν ούτε καβάτζες (για τέτοια ώρα) ούτε ξενοδοχείο!!! 90% όμως έκανε πιάτσα!!! Το χαρακτηριστικό τσαντάκι!!!
Ήμουν απέναντι αλλά μόλις πήγα να της κάνω νόημα (μετά τις φωτογραφίες) άναψε πράσινο κι έπρεπε να φύγω.
IMG_20230621_105856_1.jpg
IMG_20230621_143601.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

tasosan7

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
12
Πόντοι
0

εδω ειναι που λετε ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom