Ανταπόκριση από τρίγωνο. Πρώτα από όλα η Ευγενία από την Ουκρανία με τα σιλικονάτα βυζιά με απογοήτευσε πλήρως. Μου έκανε μια απίστευτη ξεπέτα, ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Οπότε χτες που κατέβηκα τρίγωνο πήρα την εκδίκησή μου. Έπεσα πάνω της, με ρώτησε τι κάνω και της απάντησα ότι ψάχνω κάποια κοπέλα.
-Εμένα; ρώτησε τάχα αθώα
-Όχι, απάντησα με δηλητηριασμένο χαμόγελο. Την προηγούμενη φορά με ξεπέταξες και δεν σε ξαναπαίρνω.
Συνέχισα το δρόμο μου προς τη Σωκράτους κι απέναντι από το Κριστιάνα η Θεά Αφροδίτη μου έστειλε μια εξαιρετική Ιέρειά της. Η Δέσποινα που είχε εξαφανιστεί επανήλθε. Ξανθιά, πολύ λεπτή, τατουάζ από Ταιλάνδη μεριά. Η κωλοτρυπίδα της έχει σχεδόν κλείσει, δυσκολεύτηκα να μπω. Κατά τα άλλα είναι η πιο σεξουαλική σεξεργάτρια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν σε εμπιστευτεί και νιώσει σίγουρη μαζί σου, αφήνεται και το απολαμβάνει. Αφού προηγήθηκαν άφθονα προκαταρκτικά, στη συνέχεια γέμισε με μουνόχυμα τα σεντόνια. Δεν έχει επανέλθει τελείως, αλλά είναι η μόνη Ελληνίδα σεξεργάτρια με την οποία έχω φτάσει σε σημείο να κατεβάζει τόσα υγρά. Δεν έγινε από την αρχή, σιγά - σιγά με την εξοικείωση κι αφού ένιωσε σίγουρη μαζί μου απελευθερώθηκε. Δουλεύει μετά τις 21.00, μην ζητήσει κάποιο μέλος τηλέφωνο, έχω ξεκαθαρίσει ότι σταμάτησα να παίρνω τηλέφωνα, επειδή με ενοχλούσαν