Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Εχει δει κανενας τωρα τελευταια αντζελα αλβανιδοκολαρα?οτι πιο τιμιο κυκλοφορει εκει
κι έλεγα, δεν θα φανεί κάποιος προμότορας; γράφτηκες πριν ένα μήνα για να μας διαφημίσεις μια ληγμένη, τάχα ότι είναι το πιο τίμιο που κυκλοφορεί. Δεν βαριέσαι, όλο και κάποιος θα σε πιστέψει

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
162
Πόντοι
1
κι έλεγα, δεν θα φανεί κάποιος προμότορας; γράφτηκες πριν ένα μήνα για να μας διαφημίσεις μια ληγμένη, τάχα ότι είναι το πιο τίμιο που κυκλοφορεί. Δεν βαριέσαι, όλο και κάποιος θα σε πιστέψει
Ακου φιλε πλεον λογω δουλειας σκαω εκει στις 6 και δε τη βλεπω πλεον...δε ξερω τι ωρες δουλευει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Ακου φιλε πλεον λογω δουλειας σκαω εκει στις 6 και δε τη βλεπω πλεον...δε ξερω τι ωρες δουλευει?
οτι ώρες και να δουλεύει, δεν αξίζει πια τα λεφτά της. Έχω πάρει ποπ κορν και περιμένω τον επόμενο

AlexPap13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Πήγα χθες Σάββατο στις δεκα στο βραδυ, παρκαρα λιγο πιο πισω απεντατι απο το λαστιχάδικο, επεξα τα φώτα και σε 5 λεπτα ηρθαν 2 γυφτισες εμφανησημες θα ελεγα, ζητουσαν 30 ευρω να διαλεξω αλλα οταν ρωτησα ηλικια η μια ειναι 17 και η αλλη 23 ,κόμπλαρα για λιγο και μετα έφυγα για μεταξουργείο
Τι ώρα τις έχεις δει ;

rays

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Κριτικές
2
Like
416
Πόντοι
20
Καλησπέρα συναγωνιστές. Τώρα τελευταία τις βραδινές ώρες βλέπω ένα μελαχρινό στην αρχή της Πέτρου Ράλλη λίγο πιο πέρα από το γήπεδο του Ρουφ με κατεύθυνση προς νίκαια, αιγάλεω κτλπ. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα συναγωνιστές. Τώρα τελευταία τις βραδινές ώρες βλέπω ένα μελαχρινό στην αρχή της Πέτρου Ράλλη λίγο πιο πέρα από το γήπεδο του Ρουφ με κατεύθυνση προς νίκαια, αιγάλεω κτλπ. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια πάντως μία που ήταν πέρυσι εκεί είναι στα ΔΕΝ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
1ον. Ακριβώς όπως το προφήτευσα. Τύπος που γράφηκε πριν ένα μήνα στο σάιτ, μου ζητάει το τηλέφωνο της πρώην Αλβανιδοκωλάρας, νυν πατσαβούρας, σε προσωπικό μήνυμα. Και νομίζουν ότι οι προμότορες θα δημιουργήσουν τεχνητή ζήτηση με αυτό τον τρόπο
2ον. Χτεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Εμφανίστηκε στη διασταύρωση Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη νεαρή μαυρούλα, φορούσε σκούρο μπλε πάνω με κουκούλα. Την πλησίασα, της είπα hellow κι αυτή σηκώθηκε κι έφυγε. ίσως με πέρασε για αστυνομικό, δεν ξέρω, μάλλον φοβήθηκε. Στη συνέχεια με εξυπηρέτησε η Ειρήνη, μάλλον πρεζού χωρίς δόντια ανύπαρκτο στήθος (το δικό μου ήταν μεγαλύτερο), αλλά αξιοπρεπή πίπα και πολύ σφιχτό κώλο, καλή απόδοση για τα 10€ που πήρε. Δουλεύει από 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ, απλά χτες δεν είχε δουλειά κι είχε κάτσει μέχρι αργά

AlexPap13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Πήγα χθες Σάββατο στις δεκα στο βραδυ, παρκαρα λιγο πιο πισω απεντατι απο το λαστιχάδικο, επεξα τα φώτα και σε 5 λεπτα ηρθαν 2 γυφτισες εμφανησημες θα ελεγα, ζητουσαν 30 ευρω να διαλεξω αλλα οταν ρωτησα ηλικια η μια ειναι 17 και η αλλη 23 ,κόμπλαρα για λιγο και μετα έφυγα για μεταξουργείο
Έχουμε κανένα νέο ;

checkmastetr

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Πριν λίγο πάρκο Φιξ τιμήθηκε Βίβιαν ψηλή λεπτή πίπα με τσιμπουκοχειλα όμορφο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες στα δέκα ευρώ. Στην πιάτσα Σκαραμαγκά απόγευμα στις εφτά η χαπινες με βυζάρες στο σημείο Παλάσκα, και πίσω απτά στενά στο γλάρο, δυο άσχημες που δεν βλεπονται

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
Τι εννοεις?γινε λιγο πιο σαφες...
Δεν ξέρω 3 φορές που πήγα μαζί της ήταν αρκετά καλή στον αγώνα σε σχέση με τις άλλες που δεν μπορούν να σε καυλωσουν και είναι σαν πτώματα. Για μένα αξίζει αυτή και η Μαρία η ρουμανα που είναι το στάνταρακι μου

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Χτεσινή επίσκεψη στο τρίγωνο ,μέτρια πράγματα. Τίμησα την Τανια την Ουκρανεζα μιλφογκιλφ με τα κόκκινα καρέ μαλια Καλές υπηρεσίες και γενικά ,καλό σώμα για την ηλικία της ! Την έχω πάρει και στο παρελθόν,με εξίσου θετικό πρόσημο. Τινει να γίνει στανταρακι!!

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Γρήγορη αναφορά. Στις 18:30
Έξω από liberty καμία. Χαλκοκονδύλη στη στάση ένα Γκράνυ με κατακόκκινο σύνολο φαινόταν από μακριά σα σημαδούρα. Στη γωνία προς τον Ορφέα δεξιά πριν το μαγειρείο δύο νέα σε ηλικία κορίτσια, δεν τις γνωρίζω, η μια ψηλή αλλά πάρα πολύ αδύνατη με λεπτά πόδια, η άλλη εντελώς αδιάφορη. Στον Ορφέα μέσα δεν κοίταξα, μόνο η Ινδή και έξω η Κασσάνδρα στη θέση της με ένα πολύ πρόχειρο σορτσάκι που δεν την κολάκευε καθόλου.
Ήμουν περαστικός και βιαστικός, δεν ήμουν για να πυροβολήσω.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Υπερβολές ίσως. Το τμήμα είναι 2 μέτρα δίπλα δε νομίζω να ήθελε να κάνει τέτοια μαλακία.
Το τμήμα;;; Για το τμήμα της Ομόνοιας λες;;; :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Συγγνώμη που γελάω αλλά είναι πραγματικά αστείο. Ποιος πιστεύεις από το τμήμα της Ομονοίας θα σπεύσει να βοηθήσει το θύμα;;;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.280
Πόντοι
2.256
Αδερφέ είναι 2 μέτρα δίπλα. Θα τον κάνεις μπαούλο στα χαστούκια. Αν παιρνάς απλά εννοείται θα τον γαμήσουν.
Αν είσαι παρασιτικός και γαμάς σαύρες και γενικά περίεργος τύπος μπορεί να μπλέξεις κι εσύ, οπότε έχεις ένα δίκιο εν μέρει.
Το συγκεκριμένο τμήμα είναι στα Δεν. Επίσης αν είσαι ο τύπος που θα τον κάνεις μπαούλο στα χαστούκια και θα τον πας με τις κλωτσιές στο τμήμα δεν θα την πέσει σε εσένα :wink: μαλάκας είναι;;;; Ληστής είναι, όχι υποψήφιος αυτόχειρας. Μετράνε σε ποιον θα την πέσουν αν και ποτέ δεν είναι ένας μόνος αλλά η επιλογή τον κάνω μπαούλο, μάλλον δεν παίζει. Μόλις ρίξεις την πρώτη, το πιο πιθανό είναι να σου την πέσουν 5-6 νομιστεράκια με σουγιάδες οπότε... Δεν σου γράφω επί προσωπικού, απλά κουβέντα να γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom