Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Τυπε αν λες πριν το Mc ναι αν λες ακριβώς μετά τι ΚΤΕΛ οχι

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Γίνετε πιο συγκεκριμμένοι όταν δίνετε τοποθεσίες...
Κάποιοι δίνουν στίγμα ως εξής : Στον κηφισό λίγο πριν στρίψουμε για λενορμαν αριστερά όπως βγαίνεις στο ποτάμι αμέσως πριν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και απέναντι από τη γέφυρα στο αντίθετο ρεύμα που είναι το περίπτερο.... Και άντε να καταλάβεις με τέτοιες περιγραφές σε δρόμο δύο κατευθύνσεων....

Γράψτε ένα στον παράδρομο του Κηφισού λίγο μετά τα κτελ να τελειώνουμε...Τι αναφέρετε γκουντις, μακντοναλντς , τράπεζες, ονομασίες κάθετων δρόμων κλπ...

Τελευταία τροποποίηση:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.221
Πόντοι
1.106
Γίνετε πιο συγκεκριμμένοι όταν δίνετε τοποθεσίες...
Κάποιοι δίνουν στίγμα ως εξής : Στον κηφισό λίγο πριν στρίψουμε για λενορμαν αριστερά όπως βγαίνεις στο ποτάμι αμέσως πριν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και απέναντι από τη γέφυρα στο αντίθετο ρεύμα που είναι το περίπτερο.... Και άντε να καταλάβεις με τέτοιες περιγραφές σε δρόμο δύο κατευθύνσεων....

Γράψτε ένα στον παράδρομο του Κηφισού λίγο μετά τα κτελ να τελειώνουμε...Τι αναφέρετε γκουντις, μακντοναλντς , τράπεζες, ονομασίες κάθετων δρόμων κλπ...
Ρε τυπε το θέμα είναι πως γράφει πχ ο αλλος " είδα στην Λαμιας μια ξανθιά είναι καλη ξέρετε?"
Στο μεταξύ η Λαμίας είναι 50 χλμ με 59 ξανθιές.
Το ΠΡΙΝ τα Mc που αναφέρθηκε είναι γνωστό σημείο ξανθιας τρανς
Πριν είναι και το Ravenna 4 χλμ πιο πριν βέβαια αλλά όταν κάποιος γράφει πριν υποτίθεται εννοεί ένα τετράγωνο πχ

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Ε ναι αυτό γράφω και εγώ....

Σκέψου να πανε να δόσουν και οδηγίες σε κάναν άνθρωπο που έχει χαθεί στο δρόμο και τους ρωτησει πως θα πάει...

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
587
Πόντοι
81
Λοιπόν η κοπέλα που λέω εγώ που την είχα πάρει πριν 6 μήνες. Ήταν στο σημείο που θα ανεβάσω σε φωτό. Έμαθα ότι έχει πάει στο κέντρο αλλά δεν την βρίσκω πουθενα. Μαρία μου είχε συστηθεί Τώρα είναι μια ξανθιά λίγο γεματούλα και δεν με ψήνει.
Δεν ξέρω αν έχει κάποια άλλη ακόμα. Μπορεί να κάνω μια βόλτα σήμερα.

Συνημμένα

• Screenshot_2023-04-29-21-07-50-81_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg
    Screenshot_2023-04-29-21-07-50-81_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg
    977,4 KB · Εμφανίσεις: 112

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Βόλτα νωρίς το απόγευμα από τριγωνο, πέτυχα και πήρα πρώτη φορά την μιγαδα Κασσάνδρα, 25 για κωλαράκι συν 5 στον Ορφέα. Στον αγώνα τώρα, δεν έβγαζε την μπλούζα ήθελε 5 ευρώ, μόλις είδε ότι τα πήρα την έβγαλε, και μου λέει, είμαι καλό κορίτσι. Ήταν υπομονετική γιατί άργησα να τελειώσω και ανέχεται και τα σκαμπιλια στα κολομαγουλα. Έχει ωραίο σώμα από τις πατσαβούρες εκεί γύρω ξεχωρίζει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Βόλτα νωρίς το απόγευμα από τριγωνο, πέτυχα και πήρα πρώτη φορά την μιγαδα Κασσάνδρα, 25 για κωλαράκι συν 5 στον Ορφέα. Στον αγώνα τώρα, δεν έβγαζε την μπλούζα ήθελε 5 ευρώ, μόλις είδε ότι τα πήρα την έβγαλε, και μου λέει, είμαι καλό κορίτσι. Ήταν υπομονετική γιατί άργησα να τελειώσω και ανέχεται και τα σκαμπιλια στα κολομαγουλα. Έχει ωραίο σώμα από τις πατσαβούρες εκεί γύρω ξεχωρίζει.
αυτό με τα 5€ για την μπλούζα δεν μου το έχει κάνει ποτέ, τι να πω, μου φαίνεται πολύ άσχημη κίνηση

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Μαυρούλες ξέρουμε που έχει; Σταμάτησαν από το πάρκο ΦΙΞ;

Εχω να βγω από Σεπτέμβρη στο δρόμο .

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
Στον Ορφέα το έχουν πάρει όλες σαν μόδα 5 ευρώ για το σουτιέν, καμία έξυπνη το σκέφτηκε και είδε ότι έπιασε με κάποιους και άρχισαν όλες να το κανουν

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Φίλε μου αυτή η γκόμενα που την βρίσκουμε;;;Σε ποια οδό συχνάζει;;;
Στη Χαλκοκονδύλη, κοντά στη διασταύρωση με Σωκράτους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέλος εβδομάδας η Μαρία η ρουμανα φεύγει για 1,5 μήνα οποίος προλαβει
καλό ταξίδι πες της και να ξανάρθει

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Τέλος εβδομάδας η Μαρία η ρουμανα φεύγει για 1,5 μήνα οποίος προλαβει
καλό ταξίδι πες της και να ξανάρθει
Σήμερα βόλτα στο τρίγωνο ανάμεσα στα σοβιετικά γκρανη νεαρή με πιασίματα ξανθιά, γλυκό πρόσωπο το μόνο κακό μεγάλη κοιλιά
πρέπει να είναι βουλγαρογύφτισα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μια αδυνατουλα petit μελαχροινή Βουλγάρα που τη λένε Ράντα η Ρόντα τι λέει;
Την έχει πάρει κάποιος;
Πιατσαρει εκεί έξω από τον Ορφέα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καταδρομική σήμερα το απόγευμα στο τρίγωνο. Πούτσες μπλε καραμελέ. Ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα με σορτσάκι, τοπάκι, έξω τον αφαλό, ένα ποίημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πατσαβούρες. Βρήκα την ευκαιρία όμως και την πρόγκηξα.
- Μωρό μου μ' έκανες να φανώ ηλίθιος
- Γιατί;
- Σε έχω διαφημίσει ότι είσαι η καλύτερη από όλες. Όμορφο πρόσωπο, πολύ καλό σώμα, θερμό σεξ, πολύ καθαρή. Κι ένας τύπος έγραψε ότι του ζήτησες 5€ για να βγάλεις το σουτιέν σου. Γιατί;
- Το κάνω σε όσους θέλουν να μου δώσουν 20€. Σε όσους μου δίνουν 25€ δεν το κάνω. Σου έχω ζητήσει ποτέ περισσότερα για να βγάλω το σουτιέν;
- Όχι, τέλος πάντων θα το γράψω
Μετέφερα επακριβώς τη συζήτηση. Πάντως, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση, οποτεδήποτε παίρνω κάποια σεξεργάτρια για πρώτη φορά της κάνω ΚΑΘΑΡΗ εξήγηση, πριν ανεβούμε στο δωμάτιο.
1. Θα πλύνει το μουνί της και τον κώλο της
2. Θα γδυθεί τελείως
3. Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο αν χτυπήσει
4. Χάδια σε όλο το σώμα και δάχτυλα σε όλες τις τρύπες, με λιπαντικό εξυπακούεται.
Μόνο αφού αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
Καταδρομική σήμερα το απόγευμα στο τρίγωνο. Πούτσες μπλε καραμελέ. Ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα με σορτσάκι, τοπάκι, έξω τον αφαλό, ένα ποίημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πατσαβούρες. Βρήκα την ευκαιρία όμως και την πρόγκηξα.
- Μωρό μου μ' έκανες να φανώ ηλίθιος
- Γιατί;
- Σε έχω διαφημίσει ότι είσαι η καλύτερη από όλες. Όμορφο πρόσωπο, πολύ καλό σώμα, θερμό σεξ, πολύ καθαρή. Κι ένας τύπος έγραψε ότι του ζήτησες 5€ για να βγάλεις το σουτιέν σου. Γιατί;
- Το κάνω σε όσους θέλουν να μου δώσουν 20€. Σε όσους μου δίνουν 25€ δεν το κάνω. Σου έχω ζητήσει ποτέ περισσότερα για να βγάλω το σουτιέν;
- Όχι, τέλος πάντων θα το γράψω
Μετέφερα επακριβώς τη συζήτηση. Πάντως, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση, οποτεδήποτε παίρνω κάποια σεξεργάτρια για πρώτη φορά της κάνω ΚΑΘΑΡΗ εξήγηση, πριν ανεβούμε στο δωμάτιο.
1. Θα πλύνει το μουνί της και τον κώλο της
2. Θα γδυθεί τελείως
3. Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο αν χτυπήσει
4. Χάδια σε όλο το σώμα και δάχτυλα σε όλες τις τρύπες, με λιπαντικό εξυπακούεται.
Μόνο αφού αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο
Μαλακιες σου έλεγε δεν έκανα ποτέ παζάρι, ότι μού είπε από την αρχή συμφώνησα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μαλακιες σου έλεγε δεν έκανα ποτέ παζάρι, ότι μού είπε από την αρχή συμφώνησα.
οκ, δεν μπορώ να πάρω θέση. Αλλά δες το σαν μάθημα. Ποτέ μην ανεβείς στο δωμάτιο αν δεν έχεις ρητή διαβεβαίωση ότι θα κάνει όλα όσα θέλεις

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
268
Πόντοι
20
οκ, δεν μπορώ να πάρω θέση. Αλλά δες το σαν μάθημα. Ποτέ μην ανεβείς στο δωμάτιο αν δεν έχεις ρητή διαβεβαίωση ότι θα κάνει όλα όσα θέλεις
Φίλε μου, δεν χρειάζεται να πάρω μάθημα ξέρω καλά τι παίζει. Τώρα γιατί ενήργησε έτσι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. ΥΓ πάντως θα την ξαναπάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom