10euro10lepta
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 339
- Πόντοι
- 20
Όντως;;;; Πέρασα βράδυ και δεν την πρόσεξα καλά σε ευχαριστώ γι την ενημέρωση!
Όντως;;;; Πέρασα βράδυ και δεν την πρόσεξα καλά σε ευχαριστώ γι την ενημέρωση!
Όντως;Ποια είναι;
Ρε τυπε το θέμα είναι πως γράφει πχ ο αλλος " είδα στην Λαμιας μια ξανθιά είναι καλη ξέρετε?"Γίνετε πιο συγκεκριμμένοι όταν δίνετε τοποθεσίες...
Κάποιοι δίνουν στίγμα ως εξής : Στον κηφισό λίγο πριν στρίψουμε για λενορμαν αριστερά όπως βγαίνεις στο ποτάμι αμέσως πριν την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και απέναντι από τη γέφυρα στο αντίθετο ρεύμα που είναι το περίπτερο.... Και άντε να καταλάβεις με τέτοιες περιγραφές σε δρόμο δύο κατευθύνσεων....
Γράψτε ένα στον παράδρομο του Κηφισού λίγο μετά τα κτελ να τελειώνουμε...Τι αναφέρετε γκουντις, μακντοναλντς , τράπεζες, ονομασίες κάθετων δρόμων κλπ...
αυτό με τα 5€ για την μπλούζα δεν μου το έχει κάνει ποτέ, τι να πω, μου φαίνεται πολύ άσχημη κίνησηΒόλτα νωρίς το απόγευμα από τριγωνο, πέτυχα και πήρα πρώτη φορά την μιγαδα Κασσάνδρα, 25 για κωλαράκι συν 5 στον Ορφέα. Στον αγώνα τώρα, δεν έβγαζε την μπλούζα ήθελε 5 ευρώ, μόλις είδε ότι τα πήρα την έβγαλε, και μου λέει, είμαι καλό κορίτσι. Ήταν υπομονετική γιατί άργησα να τελειώσω και ανέχεται και τα σκαμπιλια στα κολομαγουλα. Έχει ωραίο σώμα από τις πατσαβούρες εκεί γύρω ξεχωρίζει.
Ναι με χάλασε, ίσως δεν με μέτρησε σωστά, μετά όμως ήταν καλή.αυτό με τα 5€ για την μπλούζα δεν μου το έχει κάνει ποτέ, τι να πω, μου φαίνεται πολύ άσχημη κίνηση
2μιση με 3 που περνάω από πάρκο Φιξ έχει 2 -3Μαυρούλες ξέρουμε που έχει; Σταμάτησαν από το πάρκο ΦΙΞ;
Εχω να βγω από Σεπτέμβρη στο δρόμο .
Στον Ορφέα το έχουν πάρει όλες σαν μόδα 5 ευρώ για το σουτιέν, καμία έξυπνη το σκέφτηκε και είδε ότι έπιασε με κάποιους και άρχισαν όλες να το κανουνΒόλτα νωρίς το απόγευμα από τριγωνο, πέτυχα και πήρα πρώτη φορά την μιγαδα Κασσάνδρα, 25 για κωλαράκι συν 5 στον Ορφέα. Στον αγώνα τώρα, δεν έβγαζε την μπλούζα ήθελε 5 ευρώ, μόλις είδε ότι τα πήρα την έβγαλε, και μου λέει, είμαι καλό κορίτσι. Ήταν υπομονετική γιατί άργησα να τελειώσω και ανέχεται και τα σκαμπιλια στα κολομαγουλα. Έχει ωραίο σώμα από τις πατσαβούρες εκεί γύρω ξεχωρίζει.
Στη Χαλκοκονδύλη, κοντά στη διασταύρωση με ΣωκράτουςΦίλε μου αυτή η γκόμενα που την βρίσκουμε;;;Σε ποια οδό συχνάζει;;;
καλό ταξίδι πες της και να ξανάρθειΤέλος εβδομάδας η Μαρία η ρουμανα φεύγει για 1,5 μήνα οποίος προλαβει
καλό ταξίδι πες της και να ξανάρθειΤέλος εβδομάδας η Μαρία η ρουμανα φεύγει για 1,5 μήνα οποίος προλαβει
πρέπει να είναι βουλγαρογύφτισαΣήμερα βόλτα στο τρίγωνο ανάμεσα στα σοβιετικά γκρανη νεαρή με πιασίματα ξανθιά, γλυκό πρόσωπο το μόνο κακό μεγάλη κοιλιά
Μια αδυνατουλα petit μελαχροινή Βουλγάρα που τη λένε Ράντα η Ρόντα τι λέει;Βόλτα νωρίς το απόγευμα από τριγωνο, πέτυχα και πήρα πρώτη φορά την μιγαδα Κασσάνδρα, 25 για κωλαράκι συν 5 στον Ορφέα. Στον αγώνα τώρα, δεν έβγαζε την μπλούζα ήθελε 5 ευρώ, μόλις είδε ότι τα πήρα την έβγαλε, και μου λέει, είμαι καλό κορίτσι. Ήταν υπομονετική γιατί άργησα να τελειώσω και ανέχεται και τα σκαμπιλια στα κολομαγουλα. Έχει ωραίο σώμα από τις πατσαβούρες εκεί γύρω ξεχωρίζει.
Μαλακιες σου έλεγε δεν έκανα ποτέ παζάρι, ότι μού είπε από την αρχή συμφώνησα.Καταδρομική σήμερα το απόγευμα στο τρίγωνο. Πούτσες μπλε καραμελέ. Ευτυχώς εμφανίστηκε η Κασσάνδρα με σορτσάκι, τοπάκι, έξω τον αφαλό, ένα ποίημα σε σχέση με τις υπόλοιπες πατσαβούρες. Βρήκα την ευκαιρία όμως και την πρόγκηξα.
- Μωρό μου μ' έκανες να φανώ ηλίθιος
- Γιατί;
- Σε έχω διαφημίσει ότι είσαι η καλύτερη από όλες. Όμορφο πρόσωπο, πολύ καλό σώμα, θερμό σεξ, πολύ καθαρή. Κι ένας τύπος έγραψε ότι του ζήτησες 5€ για να βγάλεις το σουτιέν σου. Γιατί;
- Το κάνω σε όσους θέλουν να μου δώσουν 20€. Σε όσους μου δίνουν 25€ δεν το κάνω. Σου έχω ζητήσει ποτέ περισσότερα για να βγάλω το σουτιέν;
- Όχι, τέλος πάντων θα το γράψω
Μετέφερα επακριβώς τη συζήτηση. Πάντως, εκτός από τη συγκεκριμένη περίπτωση, οποτεδήποτε παίρνω κάποια σεξεργάτρια για πρώτη φορά της κάνω ΚΑΘΑΡΗ εξήγηση, πριν ανεβούμε στο δωμάτιο.
1. Θα πλύνει το μουνί της και τον κώλο της
2. Θα γδυθεί τελείως
3. Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο αν χτυπήσει
4. Χάδια σε όλο το σώμα και δάχτυλα σε όλες τις τρύπες, με λιπαντικό εξυπακούεται.
Μόνο αφού αποδεχτεί όλα τα παραπάνω, ανεβαίνω στο δωμάτιο
οκ, δεν μπορώ να πάρω θέση. Αλλά δες το σαν μάθημα. Ποτέ μην ανεβείς στο δωμάτιο αν δεν έχεις ρητή διαβεβαίωση ότι θα κάνει όλα όσα θέλειςΜαλακιες σου έλεγε δεν έκανα ποτέ παζάρι, ότι μού είπε από την αρχή συμφώνησα.
Φίλε μου, δεν χρειάζεται να πάρω μάθημα ξέρω καλά τι παίζει. Τώρα γιατί ενήργησε έτσι, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. ΥΓ πάντως θα την ξαναπάρω.οκ, δεν μπορώ να πάρω θέση. Αλλά δες το σαν μάθημα. Ποτέ μην ανεβείς στο δωμάτιο αν δεν έχεις ρητή διαβεβαίωση ότι θα κάνει όλα όσα θέλεις