ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Σήμερα καταδρομική στις 12.00 το μεσημέρι. Τρισάθλιοι τράβελοι, αδιάφορες αλλοδαπές μπροστά στον Ορφέα. Ήμουν έτοιμος να την κάνω, αλλά μια ξανθιά ψιλοπατσαβούρα με πλησίασε, στυλ ψάχνεις παρέα κλπ. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά μου δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να δώσει και κώλο, δεν το κάνει συχνά, αν πονάει να τον βγάλω κλπ, τιμή 10€. Δήλωσε Δήμητρα από Αθήνα. Είπα το γνωστό ποιηματάκι, ότι αν περάσουμε καλά θα την παίρνω συνεχώς, ότι έχω καμιά 10ριά φίλους και θα την διαφημίσω κλπ για να δώσει καλή παράσταση. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μόλις την ξεβράκωσα είδα την κωλοτρυπίδα της σαν να έχει ανατείλει ο ήλιος, ακτινωτή και καλοδουλεμένη. Τη λίπανα με ΚΥ, αρχικά ο αντίχειρας, μετά δύο δάχτυλα, τρία δάχτυλα, όλη η παλάμη. Δεν έδειξε καν να ζορίζεται, κατά τα άλλα δεν το κάνει συχνά από πίσω. Γι άλλη μια φορά αποδείχτηκε η απίστευτη τάχα σεμνοτυφία. Είναι πουτάνα, ο κώλος της είναι ορθάνοιχτος, αλλά μου δήλωσε ότι δεν τον δίνει συχνά, και φοβόταν μήπως την πονέσω. Τέλος πάντων, έκανε μπάνιο και πριν και μετά, αξιοπρεπής πίπα, καλή συμμετοχή, ρώγες ερεθισμένες, τα άξιζε τα 10€