Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σήμερα καταδρομική στις 12.00 το μεσημέρι. Τρισάθλιοι τράβελοι, αδιάφορες αλλοδαπές μπροστά στον Ορφέα. Ήμουν έτοιμος να την κάνω, αλλά μια ξανθιά ψιλοπατσαβούρα με πλησίασε, στυλ ψάχνεις παρέα κλπ. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά μου δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να δώσει και κώλο, δεν το κάνει συχνά, αν πονάει να τον βγάλω κλπ, τιμή 10€. Δήλωσε Δήμητρα από Αθήνα. Είπα το γνωστό ποιηματάκι, ότι αν περάσουμε καλά θα την παίρνω συνεχώς, ότι έχω καμιά 10ριά φίλους και θα την διαφημίσω κλπ για να δώσει καλή παράσταση. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μόλις την ξεβράκωσα είδα την κωλοτρυπίδα της σαν να έχει ανατείλει ο ήλιος, ακτινωτή και καλοδουλεμένη. Τη λίπανα με ΚΥ, αρχικά ο αντίχειρας, μετά δύο δάχτυλα, τρία δάχτυλα, όλη η παλάμη. Δεν έδειξε καν να ζορίζεται, κατά τα άλλα δεν το κάνει συχνά από πίσω. Γι άλλη μια φορά αποδείχτηκε η απίστευτη τάχα σεμνοτυφία. Είναι πουτάνα, ο κώλος της είναι ορθάνοιχτος, αλλά μου δήλωσε ότι δεν τον δίνει συχνά, και φοβόταν μήπως την πονέσω. Τέλος πάντων, έκανε μπάνιο και πριν και μετά, αξιοπρεπής πίπα, καλή συμμετοχή, ρώγες ερεθισμένες, τα άξιζε τα 10€

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Σταθερή παρουσία, αλλά έχει γεράσει πια κι αυτή. Όταν την πρωτοπήρα πρέπει να ήταν πριν 10 χρόνια. Μετά είχε λείψει για καμμιά πενταετία και τα τελευταία 3 χρόνια είναι πάλι στο τρίγωνο. Πρόσωπο, χε΄ρια και πόδια είναι πια πολύ ρυτιδιασμένα, μόνο το στήθος κρατιέται σε σχετικά καλό επίπεδο. Πράγματι ο τρόπος που ντύνεται ξεχωρίζει από τις άλλες πατσαβούρες, χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο αποπνέει κάποια κομψότητα και θηλυκότητα. Ηλικιακά φαίνεται να πρέπει να πλησιάζει τα 68-70 (αν δεν τάχει ξεπεράσει).
Φίλε μου αυτή η γκόμενα που την βρίσκουμε;;;Σε ποια οδό συχνάζει;;;

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Τέλος εβδομάδας η Μαρία η ρουμανα φεύγει για 1,5 μήνα οποίος προλαβει

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

pidixtarasnick

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
49
Πόντοι
0
Αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο από κοπέλα της πιάτσας και θέλει και μπορεί να το μοιραστεί, ας μου στείλει pm.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Αν έχει κάποιος κανένα τηλέφωνο από κοπέλα της πιάτσας και θέλει και μπορεί να το μοιραστεί, ας μου στείλει pm.
Τυπε έχε το νου σου μήπως σου σκάσει κανένας ενεργητικός τραβελος από το τηλέφωνο και βάλεις την όπισθεν.

salahedin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2014
Like
14
Πόντοι
0
Σήμερα καταδρομική στις 12.00 το μεσημέρι. Τρισάθλιοι τράβελοι, αδιάφορες αλλοδαπές μπροστά στον Ορφέα. Ήμουν έτοιμος να την κάνω, αλλά μια ξανθιά ψιλοπατσαβούρα με πλησίασε, στυλ ψάχνεις παρέα κλπ. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά μου δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να δώσει και κώλο, δεν το κάνει συχνά, αν πονάει να τον βγάλω κλπ, τιμή 10€. Δήλωσε Δήμητρα από Αθήνα. Είπα το γνωστό ποιηματάκι, ότι αν περάσουμε καλά θα την παίρνω συνεχώς, ότι έχω καμιά 10ριά φίλους και θα την διαφημίσω κλπ για να δώσει καλή παράσταση. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως μόλις την ξεβράκωσα είδα την κωλοτρυπίδα της σαν να έχει ανατείλει ο ήλιος, ακτινωτή και καλοδουλεμένη. Τη λίπανα με ΚΥ, αρχικά ο αντίχειρας, μετά δύο δάχτυλα, τρία δάχτυλα, όλη η παλάμη. Δεν έδειξε καν να ζορίζεται, κατά τα άλλα δεν το κάνει συχνά από πίσω. Γι άλλη μια φορά αποδείχτηκε η απίστευτη τάχα σεμνοτυφία. Είναι πουτάνα, ο κώλος της είναι ορθάνοιχτος, αλλά μου δήλωσε ότι δεν τον δίνει συχνά, και φοβόταν μήπως την πονέσω. Τέλος πάντων, έκανε μπάνιο και πριν και μετά, αξιοπρεπής πίπα, καλή συμμετοχή, ρώγες ερεθισμένες, τα άξιζε τα 10€
Φίλε μου ξέρουμε όνομα;

Boy-rdelo99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Λίγο νωρίτερα 12-12:10, περνούσα βιαστικός από λεωφόρο Καβάλας. Λίγο μετά την έξοδο του κηφισου προς Πειραιά είδα 2 κοπέλες. Η μια ξανθιά κοντό μαλλί με διχτυωτό καλσόν. Ξέρουμε τίποτα;

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Η Μαρία για μένα είναι η καλύτερη και η πιο τίμια του τριγώνου, έχει γίνει το στάνταρ ακινήτου μου
Που περίπου κάνει πιάτσα η Μαρία και τι ώρες, κοντά Χαλκοκονδύλη ή Βερανζέρου? Απλά από τη περιγραφή δε μου θυμίζει κάτι (έχω και καιρό να περάσω).

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
9
Like
830
Πόντοι
361
Πέρασα Κυριακή απο αγ Κωσταντίνου πολλά ρωσικά milf ψωνίζονται ? τι λέτε ?

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
103
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Λίγο νωρίτερα 12-12:10, περνούσα βιαστικός από λεωφόρο Καβάλας. Λίγο μετά την έξοδο του κηφισου προς Πειραιά είδα 2 κοπέλες. Η μια ξανθιά κοντό μαλλί με διχτυωτό καλσόν. Ξέρουμε τίποτα;
Που είναι αυτό ακριβώς σίγουρα Κάνανε πιάτσα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Που περίπου κάνει πιάτσα η Μαρία και τι ώρες, κοντά Χαλκοκονδύλη ή Βερανζέρου? Απλά από τη περιγραφή δε μου θυμίζει κάτι (έχω και καιρό να περάσω).
Πλατεια Λαυρίου, αδύνατη ψηλή έχει τατουάζ πίσω στο πόδι ένα κόμπο είναι από 10 με,ρι 15:00-16:00

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Δεν καταλάβαμε τιποτα σε ποιο σημείο λες

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
348
Πόντοι
21
Πέρασα Κυριακή απο αγ Κωσταντίνου πολλά ρωσικά milf ψωνίζονται ? τι λέτε ?
Δεν νομίζω , εκεί έχει πολλά ουκρανικα γραφεία που στέλνουν δέματα και πάνε εκδρομές εδώ Ελλάδα

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
363
Πόντοι
20
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση χθες πετυχα ένα πολύ ωραίο μωρό στον παράδρομο τις εθνικής κάθετα της Λένορμαν πριν το fast food ηθελα να σταματήσω απλά δεν είμαι καθόλου τις φάσης και δεν ξέρω πως πάει δηλαδή την παίρνεις από εκεί και πας ξενοδοχείο το κανεις στο αμάξι τα φώτα σας παρακαλώ

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση χθες πετυχα ένα πολύ ωραίο μωρό στον παράδρομο τις εθνικής κάθετα της Λένορμαν πριν το fast food ηθελα να σταματήσω απλά δεν είμαι καθόλου τις φάσης και δεν ξέρω πως πάει δηλαδή την παίρνεις από εκεί και πας ξενοδοχείο το κανεις στο αμάξι τα φώτα σας παρακαλώ
Κοίτα εγώ που είχα πάρει μια κοπέλα στα ΚΤΕΛ κοντά σε πάει σε μια καβάτζα και η φάση γίνεται σε αμάξι. Τώρα από εκεί πολύ πιθανό να γίνεται σε αμάξι. Αλλά άμα ξέρεις κάποιο ξενοδοχείο και είναι κοντά μπορεί να πάτε κιόλας. Ανάλογα πως δουλεύει κάθε κοπέλα.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Τυπε να διευκρινίζετε τα σημεία εκεί υπάρχει μόνο μία "κοπελα"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom