Επειδή είχε αναφερθεί και τις προάλλες η Σουλιου είπα να καταθέσω την τελευταία εμπειρία μου. Γενικότερα πήγαινα γιατί μένω κοντά και με την Κατερίνα τα βρίσκαμε σε αυτά που μου έλεγε και την θεωρούσα τίμια. Αλλά λέει στις αγγελίες άλλες κοπέλες έχει κάθε μέρα, λογικά θέλει να πηγαινει ο κόσμος εκεί να ρωτάει να βλέπει οκ.
Σε ενημέρωση και τρόπους 10 χρόνια πίσω από τα υπόλοιπα ιδρύματα αλλά ξαναλέω ας πάει γιατί από ρόστερ τα πήγαινε συμπαθητικά, βλέπε Τζεναρα τελευταία.
Λινα, Εύα, Δαναη και Μαρία στο μαγαζί , διάλεξα Εύα και μετά επειδή είχα μόνο μισή ώρα μπροστά μου άλλαξα σε Λινα. Μέτρια όλα και άντε να τελειώνουμε μια φάση, τρίψιμο τίμιο.
Το καλύτερο έρχεται στην πληρωμή που στο Kane sex λέει 60 μισή 80 η ώρα εκτός από Εύα που όλοι ξέρουμε ότι είναι +10€. Δινω τα χρήματα και μου γυρίζει ρέστα από 70€.
Κακη ενημέρωση, κακοί τρόποι (πόσοι έχουν πει για το πως μιλάει στο τηλ και σε ποσουσ Λέει μπαρούφες)
Ήταν η τελευταία φορά που πατάω εκεί μέσα, όλα τα σοβαρά μαγαζιά έχουν προχωρήσει και έχουμε την Κατερίνα με τα ο θεός να τα κάνει ελληνικά που άλλες λέει ότι έχει και μας κλέβει και από πάνω. Για 10€ δεν θα γίνω γύφτος ούτε που τα ζήτησα αλλά αφού κοιτάει να δαγκώσει καλό είναι να ξέρετε προτού μπείτε.
Σε περίπτωση που τα παραπάνω δεν σας λένε πολλά να πω για το ρόστερ:
Δαναη αρκετά τροφαντό και άβγαλτη φουλ μου εμοιαζε
Λινα τροντοφατσα αλλά πίπα με σκούφο και μέτρια σε ολα
Μαρία δεν είδα σώμα αλλά από φάτσα
Κλείνω λέγοντας ότι δεν έχουν τρόπους και προτιμώ να δώσω 100 και να συμπεριφερθούν σωστά (διαφήμιση δεν κάνω αλλά βλέπετε εδώ μέσα ποιοι είναι σωστοί) παρά τέτοιες συμπεριφορές