pianoikisis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Ήρθα από επαρχία για 4 μέρες.Θσ ήθελα τα φώτα σας για μιλφαρες σε μασάζ και σεξ ψηλές με βυζάρες και ωραία σώματα τύπου Νικόλ;από baknana αποτι είδα στις φωτό.
Υπάρχει Νικόλ εκεί, είσαι σίγουρος;Καλησπέρα συναγωνιστές! Ήρθα από επαρχία για 4 μέρες.Θσ ήθελα τα φώτα σας για μιλφαρες σε μασάζ και σεξ ψηλές με βυζάρες και ωραία σώματα τύπου Νικόλ;από baknana αποτι είδα στις φωτό.
κατ' αρχάς η Τanya και όχι Άννα είναι από τον Σεπτέμβρη του 2017 εδώ και πρωτοεμφανίστηκε στο toys την ημέρα των εγκαινίων του! Ποτέ δεν εργάστηκε σε χώρο της 3ης Σεπτεμβρίου...άρα ή κάνει λάθος χρονολογικά ο φίλτατος ή εννοεί άλλη κορασίδα.kaissa strip...
Έχεις δίκιο.. τύπου Μόνικα εννοούσαΥπάρχει Νικόλ εκεί, είσαι σίγουρος;
Σωστός η Τάνυα εργάστηκε στη Μιχαλακοπούλου, Μούσσες Νιρβάνα και Σίλβερ ως λαδοκόρη… αυτήν έψαχνε όμως!κατ' αρχάς η Τanya και όχι Άννα είναι από τον Σεπτέμβρη του 2017 εδώ και πρωτοεμφανίστηκε στο toys την ημέρα των εγκαινίων του! Ποτέ δεν εργάστηκε σε χώρο της 3ης Σεπτεμβρίου...άρα ή κάνει λάθος χρονολογικά ο φίλτατος ή εννοεί άλλη κορασίδα.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπωΚαλημέρα σας ,μήπως ξέρουμε κάτι για αυτό το μαγαζί; Όταν το μασάζ είναι πάθος για εμάς, είναι η λύση για εσάς
Καλημέρα έχεις δοκιμάσει φίλε μου γιατί βλέπω ότι έχει δυνατά κομμάτια.Στα δεν
Λειτουργεί κανονικάΓνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό με το μαγαζί της Μαντζαγριωτάκη στην Καλλιθέα
λειτουργεί ακόμα ?
Έλα!Λειτουργεί κανονικά
Τσατσά η Τατιάνα
Νομίζω ανοίγει μόνο σε όσους γνωρίζειΈλα!
Από τεμάχια τιμές προγράμματα τι παίζει?
Να υποθέσω πας συστημένος δεν ανοίγουν όπου να ναι
έλα ρε σύ....Λειτουργεί κανονικά
Τσατσά η Τατιάνα
Καλημέρα τελικά είναι σίγουρο δεν παίζει τίποτα εδώ ?Καλημέρα σας ,μήπως ξέρουμε κάτι για αυτό το μαγαζί; Όταν το μασάζ είναι πάθος για εμάς, είναι η λύση για εσάς
Νομίζω ανοίγει μόνο σε όσους γνωρίζει
100 ευρώ για δύο πιστόλια
Συγνώμη που τα είδες;Καλημέρα έχεις δοκιμάσει φίλε μου γιατί βλέπω ότι έχει δυνατά κομμάτια.
κάπου στο tik Tok πέτυχα κάποιες που μιλούσανΣυγνώμη που τα είδες;