Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Πλένονται? γυρίζουν και ινδές είχα δεί με παραδοσιακές σχολές πήρα μια παλιά βρωμοκόπησε όλο όλος ο Ορφέας!800 κουρέλια φορούσε.ΦΙΛΕ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ! 2020ΜΜ
Ναι εχει φουλ Ινδες τις οποιες δεν δοκιμασα.Εχει αναφερθει ξανα οτι δεν πλενονται.Τι να σου πω τωρα,πες το χυμα εκεινη την ωρα πριν προχωρησεις,αυτο ισχυει για οποιαδηποτε,ρωταμε πριν παμε στο ξενοδοχειο για να αποφυγουμε το τζοκερ μεσα σε αυτο.Ενταξει οι καθαρες φαινονται συνηθως και καποιες μενουν κοντα εχουν σπιτια κτλ συν οσες μενουν στα ξενοδοχεια.Ε εμτα ειναι θεμα κουλτουρας,ισως γι αυτο η Ινδη σου βρωμουσε τοσο.Εγω τις αποφευγω.Κ σε αλλες λεω στην ψυχρα καποαι βασικα πραγματα εστω και με ευγενικο τροπο ωστε να δω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.988
Πόντοι
3.656
Ακριβης ωρα?Εσυ πως κανεις,πας κανεις γυρες πχ καποια λεπτα αναμενοντας η βρισκεις και προχωρας χωρις να το συνεχισεις αποφευγωντας την ταλαιπωρια?Ακομη δεν βρηκα την Ερυθραια κ ενδιαφερομαι κ για την αλλη που παν με τουρλωτο κωλο κοκκινο μαλλι η καποια αλλη.Μηπως ειναι η Ερυθραια αυτη?
όταν κατεβαίνω για μεσημέρι, φροντίζω να είμαι μετά τις 12.00. Ο Λόγος είναι ότι δύο από τα στανταράκια μου (Φαν Φαν και Σημιόνα) αρχίζουν να δουλεύουν μετά τις 12.00. Ειρίσθω εν παρόδω δεν έχω δει τη Σιμιόνα την τελευταία βδομάδα. Ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κατεβαίνω από την Καποδιστρίου, ελέγχοντας αν είναι κάποια έξω από το Λητώ. Συνεχίζω στρίβοντας αριστερά στο φανάρι, στην Αριστοτέλους. Στη δεξιά μεριά ελέγχω το ξενοδοχείο Λίμπερτυ, γενικά δεν μου αρέσουν όσες είναι εκεί, κι είναι και πιο ακριβό. Στην αριστερή πλευρά της Αριστοτέλους, στο Προπατζίδικο, πάντα πιατσάρουν κάποιες. Ξαναστρίβω δεξιά στο φανάρι, για Χαλκοκονδύλη, ώστε να περάσω μπροστά από τον Ορφέα. Στρίβω αριστερά στη Μενάνδρου, ξαναστρίβω δεξιά βερανζέρου, και πάλι δεξιά Κουμουνδούρου και Μάρνης, συνεχίζω ευθεία, και ξαναστρίβω δεξιά στην Καματερού. Εκεί παρκάρω τη μοτοσυκλέτα, έχοντας περικυκλώσει όλη την περιοχή. Συνεχίζω με τα πόδια προς την Σωκράτους και ελέγχω ποιες είναι εκεί. Ακόμα κι αν έχω ήδη βρει κάποια από τα στανταράκια μου, περιμένω τουλάχιστον ένα τέταρτο απέναντι από το Κριστιάνα, μήπως φανεί κάποια καινούργια. Τελικά, κάνω μια τελευταία βόλτα στο φανάρι της διασταύρωσης Σωκράτους και Σατωβριάνδου, και παίρνω όποια έχω αποφασίσει. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό δέρμα, πλήρες πρόγραμμα στα 15 €

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
όταν κατεβαίνω για μεσημέρι, φροντίζω να είμαι μετά τις 12.00. Ο Λόγος είναι ότι δύο από τα στανταράκια μου (Φαν Φαν και Σημιόνα) αρχίζουν να δουλεύουν μετά τις 12.00. Ειρίσθω εν παρόδω δεν έχω δει τη Σιμιόνα την τελευταία βδομάδα. Ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κατεβαίνω από την Καποδιστρίου, ελέγχοντας αν είναι κάποια έξω από το Λητώ. Συνεχίζω στρίβοντας αριστερά στο φανάρι, στην Αριστοτέλους. Στη δεξιά μεριά ελέγχω το ξενοδοχείο Λίμπερτυ, γενικά δεν μου αρέσουν όσες είναι εκεί, κι είναι και πιο ακριβό. Στην αριστερή πλευρά της Αριστοτέλους, στο Προπατζίδικο, πάντα πιατσάρουν κάποιες. Ξαναστρίβω δεξιά στο φανάρι, για Χαλκοκονδύλη, ώστε να περάσω μπροστά από τον Ορφέα. Στρίβω αριστερά στη Μενάνδρου, ξαναστρίβω δεξιά βερανζέρου, και πάλι δεξιά Κουμουνδούρου και Μάρνης, συνεχίζω ευθεία, και ξαναστρίβω δεξιά στην Καματερού. Εκεί παρκάρω τη μοτοσυκλέτα, έχοντας περικυκλώσει όλη την περιοχή. Συνεχίζω με τα πόδια προς την Σωκράτους και ελέγχω ποιες είναι εκεί. Ακόμα κι αν έχω ήδη βρει κάποια από τα στανταράκια μου, περιμένω τουλάχιστον ένα τέταρτο απέναντι από το Κριστιάνα, μήπως φανεί κάποια καινούργια. Τελικά, κάνω μια τελευταία βόλτα στο φανάρι της διασταύρωσης Σωκράτους και Σατωβριάνδου, και παίρνω όποια έχω αποφασίσει. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό δέρμα, πλήρες πρόγραμμα στα 15 €
Καταλαβα,περιπου τα ιδια κανω σε αλλες ωρες και ειχα παρατηρησει οτι ηταν 3 παρα οταν εγραψες οποτε ηθελα να δω ποτε ξεκινησες στο περιπου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φίλε το lIberty εχει σαβούρια απέξω?
Απο ολα εχει,ολα τα ξενοδοχεια εχουν ακριβως το ιδιο μοτιβο απο οσο παρατηρω,απο καλες μεχρι κακες

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.696
Πόντοι
266
Όντως, η Χριστίνα φαίνεται από το 04.10 και για ένα λεπτό περίπου

Η κοντή μελαχροινή με το μπλουτζην, το μαύρο μπουφάν και τη κοιλίτσα έξω
Η χρηστινα ξανθια θυναναι ήταν το καλοκαιρι..τα αλλαξε??

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Ο αλλος ανεβασε και δευτερο βιντεο της Ομονοιας πριν απο 8 μερες.Αυτη την φορα χωρις τους πιατσοδρομους.Του σχολιασα στο πρωτο και μου απαντησε οτι ηταν 2am.Απο οτι ειδα ανεβαζει απο πολεις.Πληροφορηθηκα απο την πιατσα οτι υπηρχε και αλλο παλαιοτερο ανεβασμενο.Εψαξα και βλεπω οτι υπαρχουν αρκετα βιντεο οποτε πιθανολογω οτι τα νυχτερινα αφορουν τους πιατσοδρομους.Αρα ουτε αυτες ξερουν οτι ειναι τοσα πολλα η απλα εμαθαν οτι φανηκαν κ ετσι το ειχαν ψαξει οπως εμεις.Το νου μας μην δουμε κανεναν να μας τραβαει απ το πουθενα.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.519
Πόντοι
201
Κατέβηκα χθες το βράδυ στο τρίγωνο κατα της 12:30 για κωλαράκι, στον Ορφέα κλασικά η Κασσάνδρα ήθελα καινούργια τρύπα να γαμησω και ακριβός απέξω καινούρια παρουσία Ελληνίδα 50αρα την έκανα οχι ζάκι δεν την είχα ξαναδεί. Μου συστήθηκε Βάσια από Άρτα καστανομαυρο μαλλί κανονική στο ύψος και ότι είναι καινούργια εδώ. Της λέω τι κάνεις τα πάντα μου λέει και κώλο της λέω ναι μου λέει και να περάσω μαζί της να με κάνει πελάτη τιμή 20 αυτή και 5 το χοτελ. Της λέω θα κάτσεις εδώ για πόσο? Μου λέει για μια ώρα ακόμα. Έκανα την μαλακία και της λέω κάνω μια γύρα και θα έρθω σε 10 λεπτά. Γύρισα τίποτα έκατσα για κάνα τέταρτο τζίφος έπρεπε να είχα πάει μαζί της ένα 20αρικο είναι πόσο χάλια στο κρεβάτι ναταν. Δεν ξέρω αν την έχει πάρει κανένας από εμάς αν ναι να μας πει την άποψη του. Εγώ πιστεύω και ειδικά Ελληνίδες αν δεν είναι Ζάκια και τις πετύχεις στο τρίγωνο και δεν τις έχεις ξαναδεί για να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να είναι πανί από λεφτά θα σου υποσχεθουν τα πάντα, μου έχει ξανά τύχει άλλη μια φορά με πιτσιρίκα Ελληνίδα που είχε ξεμείνει και ήθελε να πάει σπίτι της Σαλαμίνα και δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο.

Τελευταία τροποποίηση:

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.323
Πόντοι
441
Κατέβηκα χθες το βράδυ στο τρίγωνο κατα της 12:30 για κωλαράκι, στον Ορφέα κλασικά η Κασσάνδρα ήθελα καινούργια τρύπα να γαμησω και ακριβός απέξω καινούρια παρουσία Ελληνίδα 50αρα την έκανα οχι ζάκι δεν την είχα ξαναδεί. Μου συστήθηκε Βάσια από Άρτα καστανομαυρο μαλλί κανονική στο ύψος και ότι είναι καινούργια εδώ. Της λέω τι κάνεις τα πάντα μου λέει και κώλο της λέω ναι μου λέει και να περάσω μαζί της να με κάνει πελάτη τιμή 20 αυτή και 5 το χοτελ. Της λέω θα κάτσεις εδώ για πόσο? Μου λέει για μια ώρα ακόμα. Έκανα την μαλακία και της λέω κάνω μια γύρα και θα έρθω σε 10 λεπτά. Γύρισα τίποτα έκατσα για κάνα τέταρτο τζίφος έπρεπε να είχα πάει μαζί της ένα 20αρικο είναι πόσο χάλια στο κρεβάτι ναταν. Δεν ξέρω αν την έχει πάρει κανένας από εμάς αν ναι να μας πει την άποψη του. Εγώ πιστεύω και ειδικά Ελληνίδες αν δεν είναι Ζάκια και τις πετύχεις στο τρίγωνο και δεν τις έχεις ξαναδεί για να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο πρέπει να είναι πανί από λεφτά θα σου υποσχεθουν τα πάντα, μου έχει ξανά τύχει άλλη μια φορά με πιτσιρίκα Ελληνίδα που είχε ξεμείνει και ήθελε να πάει σπίτι της Σαλαμίνα και δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο.
Αυτό είναι σαν την προσπέραση. Αν το σκεφτείς δεύτερη φορά μετά δεν προλαβαίνεις

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Οντως μπορει να ναι περαστικες η απο καπου αλλου.Εχω γνωρισει μια Βασια βραδυ που λογικα ειναι η ιδια γτ στην τελευταια ειδα κ γω μια φυσιολογικη που καθοταν σερι.Ειχα γνωρσει ομως μια Βασια και δε μου φαινονταν ιδιες,η προσφατη καθοταν με κουκουλα στο κεφαλι ηρεμη.ΣΟυ θυμιζει κατι?Η τιμη πιο παλια ειχε πει 25-30 κ τωρα σου πε 20.Πες μας εμφανιση να δω αν ειναι ιδια η υπαρχει δευτερη περαστικη η μη.Θεωρησα οτι την εκανε γτ δεν χωρουσε εκει με τοσες.Στις πρωτες μερες την πετυχα μαλιστα αλλα ηταν αξιοπρεπησς στο σωμα με κατι σαν κολλαν.Η τελευταια που ειδα μου φανηκε να χει ενα κλικ κιλων αλλα καθιστη ηταν οποτε λογικο να φαινοταν σαν να χει περισσοτερα και μπερδευτηκα.Σεκφτηκα κ η ιδια να ειναι 30 δε δινω αλλα δεν σηκωνοταν να δω να σιγουρεψω.Φανηκε μεγαλυτερη απο αυτην που ηξερα αλλα δε μπορω να μη παραδεχτω οτι ψιλοεμοιαζαν.Δεν κατεαζε κουκουλα να δω πληρως να καταλαβω.Ελληνιδα κ αυτη που ξερω Ελληνιδα κ αυτη που ειδα τελευταια που λογικα λεμε την ιδια.Ειχα απορια γτ ειχε χαθει.Εννοεις 12.30 μεσημερι?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Να φανταστω τη πιτσιρικα δε τη ξαναδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό είναι σαν την προσπέραση. Αν το σκεφτείς δεύτερη φορά μετά δεν προλαβαίνεις
Ποσες κ ποσες φορες το καναν ασε

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Κατα τις 5.30 θα επισκεφθω τριγωνο,σας ενημερωνω μετα

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Ξαναγύρισε η Λούση!!!! Η καλύτερη από τα γκρανι στην Χαλκοκονδύλη! Η ξανθιά με τα ωραία μακριά φορέματα.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.519
Πόντοι
201
Χθες το βράδυ ξαναπέρασα από το τρίγωνο μήπως πετύχω αυτή τη Βάσια που έλεγα και βγαίνει μια από τον Ορφέα milf Ελληνίδα 50 αρα πάνω κάτω με καπέλο σπαστό ξανθό μαλλί μακρύ κανονικό ύψος καλοντυμένη όνομα Ευγενία. Της λέω δεν σε έχω ξαναδεί μου λέει 2 μήνες έχω εδώ και ότι ήταν στην Αμερική και μένει μέσα στον Ορφέα. Την κοιτάω καλά καλά ήταν στο κόσμο της χαζογελουσε όταν μίλαγε, την κοίταξα στα χέρια για να δω αν έχει σημάδια και είχε σίγουρα κατι παίρνει. Της λέω τι πρόγραμμα κάνεις νορμάλ μου λέει 20 αυτή και 5 το χοτελ, αν δεν έβλεπα τα σημάδια στα χέρια θα πήγαινα. Μου λέει ότι έχει πολύ δουλειά.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.519
Πόντοι
201
Οντως μπορει να ναι περαστικες η απο καπου αλλου.Εχω γνωρισει μια Βασια βραδυ που λογικα ειναι η ιδια γτ στην τελευταια ειδα κ γω μια φυσιολογικη που καθοταν σερι.Ειχα γνωρσει ομως μια Βασια και δε μου φαινονταν ιδιες,η προσφατη καθοταν με κουκουλα στο κεφαλι ηρεμη.ΣΟυ θυμιζει κατι?Η τιμη πιο παλια ειχε πει 25-30 κ τωρα σου πε 20.Πες μας εμφανιση να δω αν ειναι ιδια η υπαρχει δευτερη περαστικη η μη.Θεωρησα οτι την εκανε γτ δεν χωρουσε εκει με τοσες.Στις πρωτες μερες την πετυχα μαλιστα αλλα ηταν αξιοπρεπησς στο σωμα με κατι σαν κολλαν.Η τελευταια που ειδα μου φανηκε να χει ενα κλικ κιλων αλλα καθιστη ηταν οποτε λογικο να φαινοταν σαν να χει περισσοτερα και μπερδευτηκα.Σεκφτηκα κ η ιδια να ειναι 30 δε δινω αλλα δεν σηκωνοταν να δω να σιγουρεψω.Φανηκε μεγαλυτερη απο αυτην που ηξερα αλλα δε μπορω να μη παραδεχτω οτι ψιλοεμοιαζαν.Δεν κατεαζε κουκουλα να δω πληρως να καταλαβω.Ελληνιδα κ αυτη που ξερω Ελληνιδα κ αυτη που ειδα τελευταια που λογικα λεμε την ιδια.Ειχα απορια γτ ειχε χαθει.Εννοεις 12.30 μεσημερι?
12:30 το δραδυ. Ναι φορούσε κουκούλα και κάπνιζε ήταν λίγο κίτρινα τα δόντια ήρεμα σου μιλούσε νορμάλ, είχε αυτό το ύφος το αλανιάρικο, αδύνατο προς κανονικό σώμα. Εγώ πιστεύω όταν έχουν ξεμείνει από λεφτά και είναι στην ανάγκη κατεβαίνουν και ταζουν παπάδες. Σήμερα πέτυχα και τη Μαρία Ελληνίδα από Κρήτη με το τατουάζ στο χέρι έξω από το κριστιανα μαύρα χάλια πριν από ένα χρόνο ήταν ωραία μούνα από το σισα έχουν σαπίσει τα δόντια. Τώρα φαντάσου μου είπε φουλ προγραμμα κώλο 20 ευρώ και 5 το χοτελ. Ηθελε να μαζέψει γρήγορα λεφτά προφανώς να πάει να πάρει το πράματης.
Πέρυσι είχε άλλες τιμές πολύ ποιο πάνω και χωρίς κώλο. Τι να πεις κρίμα νέα κοπέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.908
Πόντοι
1.446
Ξαναγύρισε η Λούση!!!! Η καλύτερη από τα γκρανι στην Χαλκοκονδύλη! Η ξανθιά με τα ωραία μακριά φορέματα.
Ας είναι καλά τα σπατουλαρίσματα με τις κρέμες και τα πατσουλιά που κάνει ως γυναίκα και δη επαγγελματίας του χώρου ...
Την είδα νέα σε φωτογραφία και δεν βλεπόταν...
Το κορμί βέβαια καλό, παρά τα 60+ χρόνια...
Από πληροφορίες που έχω παλαιότερα έδινε και κουλούρι, όπως δίνει η Τατιάνα μέχρι τώρα...
Έλειπε στην Ουκρανία να δει τους γιους και το σπίτι που έχει εκεί...

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.639
Πόντοι
2.546
Τελευταία τροποποίηση:

Stories