Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.063
Πόντοι
2.546
Χθες το βράδυ ξαναπέρασα από το τρίγωνο μήπως πετύχω αυτή τη Βάσια που έλεγα και βγαίνει μια από τον Ορφέα milf Ελληνίδα 50 αρα πάνω κάτω με καπέλο σπαστό ξανθό μαλλί μακρύ κανονικό ύψος καλοντυμένη όνομα Ευγενία. Της λέω δεν σε έχω ξαναδεί μου λέει 2 μήνες έχω εδώ και ότι ήταν στην Αμερική και μένει μέσα στον Ορφέα. Την κοιτάω καλά καλά ήταν στο κόσμο της χαζογελουσε όταν μίλαγε, την κοίταξα στα χέρια για να δω αν έχει σημάδια και είχε σίγουρα κατι παίρνει. Της λέω τι πρόγραμμα κάνεις νορμάλ μου λέει 20 αυτή και 5 το χοτελ, αν δεν έβλεπα τα σημάδια στα χέρια θα πήγαινα. Μου λέει ότι έχει πολύ δουλειά.
Ω ρε συ!Μηπως ηταν μαλλι τυπου μπουλες?Ειχα δει μια μιλφ ξανθια κυριλε ντυμενη κ πηγε ορφεα προς εκπληξη μου.Ακολουθωντας τη και κοιταχτηματε μαι στιγμη οταν ηταν ρεσεψιον.Δεν μπορεσα να καταλαβω αν ειναι της δουλειας.Χαχανιζε αλλα σε λογικο βαθμο,δεν κινουσε υποψιες,παντως ηταν γυναικαρα και καλοδιαθετη.Αυτην πρεπει να λες.Τι ωρα ηταν?Μια φορα μονο την ειδα κ δεν εκανα κινηση.Δεν την ξεχωριζεις αν δε ξερεις οτι ειναι της δουλειας.δειχνει φυσιολογικη μιλφ γυναικα,σωστα?Αν ειναι η ιδια για 20 μονο ειναι vfm εμφανισιακα.Τα σημασια χεριων με προβληματιζουν διτι δεν μπορω να φερω αναμνηση σο τοι ειδα χερια επειδη ηταν νυχτα και λογω κρυου λογικα ηταν καλλυμενα.Μεσα στα μαυρα ηταν.Φουστα μπλουζα ολα κυριλλε.Μοιαζει?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.063
Πόντοι
2.546
12:30 το δραδυ. Ναι φορούσε κουκούλα και κάπνιζε ήταν λίγο κίτρινα τα δόντια ήρεμα σου μιλούσε νορμάλ, είχε αυτό το ύφος το αλανιάρικο, αδύνατο προς κανονικό σώμα. Εγώ πιστεύω όταν έχουν ξεμείνει από λεφτά και είναι στην ανάγκη κατεβαίνουν και ταζουν παπάδες. Σήμερα πέτυχα και τη Μαρία Ελληνίδα από Κρήτη με το τατουάζ στο χέρι έξω από το κριστιανα μαύρα χάλια πριν από ένα χρόνο ήταν ωραία μούνα από το σισα έχουν σαπίσει τα δόντια. Τώρα φαντάσου μου είπε φουλ προγραμμα κώλο 20 ευρώ και 5 το χοτελ. Ηθελε να μαζέψει γρήγορα λεφτά προφανώς να πάει να πάρει το πράματης.
Πέρυσι είχε άλλες τιμές πολύ ποιο πάνω και χωρίς κώλο. Τι να πεις κρίμα νέα κοπέλα.
Καλα αφου συννενοουνται η μαθαινουν τι κανουν οι υπολοιπες.Μαντεψε,απο τους πελατες!Παντως δε μου θυμιζει κατι Μαρια απο Κρητη αλλα ξεχναω.Εγω ρωταω πχ λεει Μαρια κ ρωτω εισαι η Μαρια απο Ερυθραια?Καπως ετσι χαχα/Αυτη απο Κρητη ποσο ειναι?Τι χαρακτηριστικα εχει?Εχω δει και θα δω και αλλες που εχασαν την ομορφια τους.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.063
Πόντοι
2.546
Περασμα 6.30 προς 6.45 μεχρι κοντα 8 προς 8 και κατι

Γ Σεπτεμβριου-Στασεις κενα
Lito Κενο (Ειδα μεσα στη ρεσεψιον 2 που η 1 ξανθια ωραια γυναικα αξιζε,δεν εβγαινε κ πιθανον βγηκε κ δε βγηκε μετα) κοβω για 50-50 και αν
Χαλκοκονδυλη 2 μιλφογκιλφς που μαλλον γκιλφς αλλα ρε παιδια μου σαν να εμοιαζαν,ιδια περιπου σωματα ιδια σχεδον μαλλια ιδιες περιπου φατσες
Access ινδοκινεζοπακιστανες σταθεροτατες (Μαλλον Η Βασια εσκασε πιο μετα απο Ορφεα που ηταν)

Καματερου-Αριστοτελους η κυρια η μελαμψη περασμα,η Μαρια με την τρελη τιμη περασμα,η Αλμπενα σταθερη και εφυγε (ισως επεστρεψε) και στα φαναρια η Μασα η οποια με μπερδεψε παρα πολυ.Ενω ηταν καλου σωματος ηταν καλλυμενη περισσοτερο απο το φυσιολογικο λες και εκρυβεκατι,Ισως καμια σχεση λογω κρυου αλλα ουτε μαλλια ρε σεις.Κ το αλλο,ειπε να παμε Μινιον (χαλι) και να δωσω 10 ευρω στο ξενοδοχειο για 1 ωρα κια αλλα 10 σε αυτην!Δηλαδη μονο 10 ευρω για 1 ωρα?!Κανω ανατροπη κ της λεω για τις τιμες που παιζουν κ λεει μετα ποσα κτλ κ λεει 15,ε τι να πω?!Ξαναηρθα κοντα να τη βλεπω στεκοταν σταθερη.Μπερδευτηκα δεν ηξερα τι να κανω.Ισως τιποτα το υποπτο ισως και ολα αν πηγαινα.Ισως ισως ισως μπλοκαρε το μυαλο.Μπορει απλουστατα επειδη δεν δεχτηκε κανεις εριξε τιμη κ ηθελε να παει σε χωρο να ζεσταθει η πχ να κανει ενα μπανιο.Αλλα αν εμενα μου κανε πουτανιες?Γιατι για οσα θελει χρειαζεται χρονος μονο που εμας δε μας υπολοιγζουν σε αυτους τους χρονους!Αυτο με κρατησε.Περαν αυτων,αξιομαχη και αν το ονομα ητνα λιγο πιο ξεκαθαρο ισως δοκιμαζα (Βουλγαρα η Ρωσιδα οπως αρμοζει το Μasha?).Επειδη λενε οτι ονοματα θελουν ειχα μπλοκαρει.Τη κοιταζα με κοιταζε και ξανα μανα.Ισως ειμουν ο μονος που πλησιασε η ο τελευαιος που χρειαζοταν.Κατι με σκαλωσε δε μπορουσα να καταλαβω αν κρυβει κατι,αν ειναι καθαρη,Πιθανον ηταν εκει για γρηγορη αναζητηση χρηματων.Καλης εμφανισεως και βλεμματος.Ξερετε τιποτα?

Ορφεας Ινδοκινεζοπακιστανες (1 με μπερδευε) μαζι με 2-3 χοντρουλες μαζι με Βασια που εφυγε για Access μαζι με Κασσανδρα και κινεζες περα

Σωκρατους Μαρια Βουλγαρα σταθερη μαζι με αλλες που δε συγκρατησα,πιο περα καλου σωματος κοπελια που δεν μιλησαμε μα τη στοχευα.Σε δευτερη γυρα βλεπω ομορφη γυναικα ανοιχτοδερμη πρασινα ματια Ελληνιδα πεντακαθαρη Μαρια με την οποια παρθηκαμε εξαιρετικα.Παιρνει 20+5 και εχει ταιριαστα τατου.Ηρθε μετα κ γνωστη ξανθια προ μιλφ που σκαει συχνα εως πολυ συχνα με γλυκο βλεμμα

Μενανδρου Εδω θελω βοηθεια,περνωντας βλεπω ενα αγριογατακι ωραιο σωματος καθιστη να μιλα και να με κοιταζει,να με κοιτα κ να περναω κ να βλεπω δυο αλεπουδισια ματια με περιεργο μαλλι διχρωμο.Ξερετε κατι?Δε μιλησα γτ γενικα οτι ειδα (υπηρχε και αλλη) σε καλοδιατηρημενο δεν δειχνουν ολες οτι δουλευουν η εκεινες τις στιγμες απεχουν συν οτι ειναι και οκανα κ τις βλεπεις περα δωθε γενικα κ πανε κλασσικα στην σαπιοπεριοχη πιο κατω που απορεις γιατι ενω ειναι τετοιας καταστασεως.Αν καποιος γνωριζει κατι,κακο η καλο και του θυμιζει κατι η περιγραφη της αγριογατας να μου πει να μαι πιο ετοιμος,τετοιο κοιταγμα δεν εχω ξαναβρει στις γυρες.

*Χρειαζομαι βοηθεια για περιπτωσεις αγριογατας αλεπουδιαρας με διχρωμο μαλλι λευκο και μαυρο σε καθε πλευρα μισο κεφαλι αλλαζαν τα χρωματα και ηταν στη Μενανδρου και Masha με καλο σωμα και πρασινοπα ματια με περιεργο ντυσιμο στα φαναρια Καματερου/Χαλκοκονδυλη.Εαν γνωριζετε το οτιδηποτε πειτε το

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom