Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τετοια μέρα θα έχει τιποτα στο τρίγωνο ή άδικα θα πάω

Panos126

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.139
Πόντοι
3.656
Καμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;
Ναι. Το τρίγωνο απέχει 4 χιλιόμετρα
...Η απόσταση μεταξύ Μεταξουργείο, Αθήνα και Παγκρατι, Αθήνα είναι περίπου 4.27 χλμ, την οποία μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε 20 λεπ. Το Moovit θα σας δείξει τις οδηγίες από Μεταξουργείο προς Παγκρατι με λεωφορείο και μετρό, οπότε ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα - θα έχετε πάντα πολλές εύκολες επιλογές.....

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.478
Πόντοι
4.646
Δεν εχω παει ποτε με Κινεζα και τωρα τελευταια μου εχει καρφωθει η μαλακια στον εγκεφαλο να δοκιμασω για πρωτη φορα...εχοντας διαβασει για καποιες κινεζες που πιατσαρουν χαλκοκονδυλη κατεβηκα σημερα κατα τις 14:30-14:45..περπατησα την χαλκοκονδυλη απο την διασταυρωση με την 3η Σεπτεμβριου μεχρι κατω σχεδον κοντα στην Μαρνης....περασα και εξω απο τον Ορφεα...δεν ειδα ουτε μια Κινεζα...μονο ενα μελαχρινο Τραβελι και εναν τυπα ο οποιος μαλλον εμοιαζε με αρχινταβα και περιπολουσε την περιοχη διωχνοντας τα πρεζονια και κοζαροντας τους παντες....Σκεφτηκα οτι μπορει οι κινεζες να ειναι με πελατες σε κανα δωματιο οποτε εκανα λιγη βολτα στα γυρω στενα να περασει η ωρα, περασα και εξω απο το Λιμπερτυ και απο το Lido, μια μελαχρινη ειδα μονο με φουσκωμενα χειλη η οποια μιλαγε με εναν υποψηφιο πελατη...αφου περασαν περιπου 10-15 λεπτα ξαναπερπατησα την Χαλκοκονδυλη και πηγα παλι εξω απο τον Ορφεα...απολυτως καμια Κινεζα...διπλα απο τον Ορφεα σε ενα πρακτορειο ταξιδιων πετυχα την Κάτια μια Ρωσιδα που δουλευει στο Ιασωνος 19 ισογειο νυχτερινη βαρδια και η οποια εψαχνε να βγαλει εισητηριο για την πατριδα της...απογοητευτηκα και τελικα την εκανα για Μεταξουργειο να ξεδωσω με κανα μιλφ Ουκρανακι στα 10ευρω....μαλλον δεν ημουνα και τοσο τυχερος , ισως και λογο καιρου να ειχαν ρεπο οι κινεζες σημερα...τελικα μαλλον πρεπει να εχει καποιος πολυ ελευθερο χρονο ή να ειναι συνταξιουχος και να ειναι σχεδον ολη μερα στο Τριγωνο για να μπορεσει να βρει αυτο που θελει, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε ειναι θεμα τυχης....οπως και να χει αυριο θα ξαναδοκιμασω ενα περασμα κατα τις 16:40 - 17:00....

Gegr123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Στα ΚΤΕΛ Κηφισού υπάρχει μια που πουλάει χαρτομάντιλα. Μια Κοντουλα μελαχρινή σαν βουλγαρογυφτισσα. Μου βγάζει κάτι από Ινδία η εμφάνιση. Ομορφούλα είναι.
Να τη ρωτήσω αν υπάρχει παρασύνθημα ή μπορεί να με πάρουν στο κυνήγι;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
661
Πόντοι
81
Στα ΚΤΕΛ Κηφισού υπάρχει μια που πουλάει χαρτομάντιλα. Μια Κοντουλα μελαχρινή σαν βουλγαρογυφτισσα. Μου βγάζει κάτι από Ινδία η εμφάνιση. Ομορφούλα είναι.
Είσαι γρήγορος?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.186
Πόντοι
2.546
Εμένα πάντως μόλις χτες αυτή η τύπισσα που συστήθηκε ως Σάμουελα από την Αλβανία κιόλας. Αν υπάρχει κάποια φωτογραφία ίσως βοηθούσε να καταλάβω
Η Σαμουελα ειναι τραβελι κ ναι ειμαι αλβανη.Η Κασσανδρα ειναι μαυρη,η Σαμουελα ειναι σκουρεδερμη και ναι φοραει περουκα εννοειται,σωστα τα πες απλα ειναι τραβελι,τωρα καταλαβα το μπερδεμα σου γτ κ γω την πρωτη φορα ειχα μπερδευτει

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.186
Πόντοι
2.546
Πιασε κουβεντα που να περιλαμβανει το ενδιαφερον σου η κατι καθημερινο κ μετα ανεφερε τα ακουσματα που εχεις περι εκδιδομενων που ακουσες/ειδες για εκει

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.186
Πόντοι
2.546
Δεν εχω παει ποτε με Κινεζα και τωρα τελευταια μου εχει καρφωθει η μαλακια στον εγκεφαλο να δοκιμασω για πρωτη φορα...εχοντας διαβασει για καποιες κινεζες που πιατσαρουν χαλκοκονδυλη κατεβηκα σημερα κατα τις 14:30-14:45..περπατησα την χαλκοκονδυλη απο την διασταυρωση με την 3η Σεπτεμβριου μεχρι κατω σχεδον κοντα στην Μαρνης....περασα και εξω απο τον Ορφεα...δεν ειδα ουτε μια Κινεζα...μονο ενα μελαχρινο Τραβελι και εναν τυπα ο οποιος μαλλον εμοιαζε με αρχινταβα και περιπολουσε την περιοχη διωχνοντας τα πρεζονια και κοζαροντας τους παντες....Σκεφτηκα οτι μπορει οι κινεζες να ειναι με πελατες σε κανα δωματιο οποτε εκανα λιγη βολτα στα γυρω στενα να περασει η ωρα, περασα και εξω απο το Λιμπερτυ και απο το Lido, μια μελαχρινη ειδα μονο με φουσκωμενα χειλη η οποια μιλαγε με εναν υποψηφιο πελατη...αφου περασαν περιπου 10-15 λεπτα ξαναπερπατησα την Χαλκοκονδυλη και πηγα παλι εξω απο τον Ορφεα...απολυτως καμια Κινεζα...διπλα απο τον Ορφεα σε ενα πρακτορειο ταξιδιων πετυχα την Κάτια μια Ρωσιδα που δουλευει στο Ιασωνος 19 ισογειο νυχτερινη βαρδια και η οποια εψαχνε να βγαλει εισητηριο για την πατριδα της...απογοητευτηκα και τελικα την εκανα για Μεταξουργειο να ξεδωσω με κανα μιλφ Ουκρανακι στα 10ευρω....μαλλον δεν ημουνα και τοσο τυχερος , ισως και λογο καιρου να ειχαν ρεπο οι κινεζες σημερα...τελικα μαλλον πρεπει να εχει καποιος πολυ ελευθερο χρονο ή να ειναι συνταξιουχος και να ειναι σχεδον ολη μερα στο Τριγωνο για να μπορεσει να βρει αυτο που θελει, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε ειναι θεμα τυχης....οπως και να χει αυριο θα ξαναδοκιμασω ενα περασμα κατα τις 16:40 - 17:00....
Η βροχη θα επηρεασε.Βραδυνες και (προς) νυχτερινες βλεπω παντα κινεζες εδω και αρκετο καιρο κ παντα στα ιδια σημεια.Στο Easy Access και στον Ορφεα παραδιπλα.Και σημερα ειδα,ειμουν εκει μεταξυ 18.00-23.00

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
532
Πόντοι
81
Που ακριβώς στα ΚΤΕΛ την είδες και τι ώρα περίπου?

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
661
Πόντοι
81
Χαχαχα λιωνω με την ελπιδα της τελευταιας στιγμης οταν δεν βρισκω
Και λίγο λίγο λέει, κάθομαι 5 ωρίτσες χα χα. Πες να ερθω για καφέ ρε συ χα χα.
Πάντως συνήθως ισχύει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται .. πόσες φορές μπαίνει γκολ στις καθυστερήσεις; :P

• Like
Αντιδράσεις: f21

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.186
Πόντοι
2.546
18:00 ως 23:00
Βροχερη μερα και κακιστη με βελτιωσεις και λαθη

Γ Σεπτεμβριου
Κενη

Lito
Συνεχως κενο.Καποια στιγμη εμφανιστηκε Βιολεττα η οποια αργοτερα ηρθε Liberty μετα δεν ξερω

Easy Access
ΟΙ ιδιες σταθερα.Ινδες,Μπαγκλαντεσιανες,Κινεζες

Σωκρατους
Χοντρουλα και Μαρια μεγαλυτερη που παει και Χαλκοκονδυλη.Καλοκαιρι την εβλεπα σερι στην πλευρα του Οπαπ με μινι φουστες (ειναι καλιγραμμη) και μετα ηρθε και η αλλη Μαρια (?).Συνεχιστηκαν οι Μαριες καθως ηρθε και η μικροτερη Μαρια που στεκεται Κριστιανα,σας την εχω ξαναπει,τωρα τελευταια τη βλεπω.Αραχτες ηταν απεναντι απο Κριαστιανα αλλες δυο,η μια γνωστη η Στελλα μου φανηκε,η αλλη ειχε διχρωμο μαλλιν,μαυρο-λευκο και καλου σωματος.Οχι ασχημη,ισως δοκιμαστει.Διπλα τους μια ακομη αρκετα αδυνατη γυναικα πιασαμε κουβεντα πριν φυει και μιλουσαμε ολη την ωρα καθοτι περπατουσαμε.Δωσαμε ραντεβου σε 20-30 λεπτα,δεν πηγα ξεχαστηκα με αλλες περιπετειες για κανα δεκαλεπτο αλλα δεν ηταν κ ισως δεν επεστρεψε.Μεγαλυτερης ηλικιας νορμαλ ομιλιας η οποια θα εφευγε και την εκοψα.Αλλη φορα ισως.Ονομα δε θυμαμαι,μακρυμαλλα και ειναι η πιο αδυνατη,Ελληνιδα.Αργοτερα σκαει μαι ακομη στην συβολη με Βερανζερου η οποια λεγοταν Μαρια.Δε ξερω ποσες μετρησατε χαχα.Αυτη λοιπον ειναι ευκολο να την ξεχωρισετε διοτι ειναι απο Φαληρο ειναι αδυνατη ειναι μελαμψη.Εχει κοντο μαλλι και το χαρακτηριστικο της για να την αναγνωρισετε ειναι τα σκουλαρικια στο προσωπο,φρυδια και αυτια νομιζω,ειναι χαρακτηριστικη.Δεν δοκιμασα ειπε για καμια ωρα της ειπα μαλλον θα ρθω.Ηρθα κ ελειπε,περιμενα περιμενα την εκανα και ξερετε γιατι.Τιμη ειπε 20 αντιπροτεινα 15 δεχτηκε χωρις προβληματα.Αλλη φορα θα τη δοκιμασω γιατι οντως θα δοκιμαζα αν δεν εφευγε

Χαλκοκονδυλη
Σκουροχρωμη κυρια,Ελενη χοντρουλα (εκανε περασμα απο Ορφεα) και η κυρια η Ρωσιδα που ειναι η μονη που καθεται ως αργα οταν ολες λειπουν ετσι οπως παρατηρω.Στη γωνια της Αριστοτελους τιποτα περαν απο περασματα και μια φαση ηταν η Μασα (την ειδα βερανζερου να παιρνει δοση πιθανον) και αργοτερα ηταν ορφεα νηφαλια κιολας.Πηρε το ματι μου την αλλη την Ελληνιδα που σας ελεγα με το φορεμα το μπλε και το κοντο μαλλι που φορα γυαλια ηλιου,δεν επιτεθηκα

Ορφεας
Αρκετες.Κασσανδρα,Ινδες,Μπαγλαντεσιανες (ακουσα μια να το λεει) και Βουλγαρες με σταθερες τις χοντρουλες ξανθια μελαχρινη που ειναι σταθερες.Επισης Χριστινα η σκουροχρωμη με το γλυκο βλεμμα.Ελενη που κανε και καμια βολτα ενω ηταν ωραια χθες με το στυλ της μεσα στα μαυρα τονιζοντας τα μαλλια.ΜΙλησα με Λελα την ποια ειχα ξαναδει,ειναι σκυφτη λογω προβληματος πιθανολογω,τα παμε τα συμφωνησαμε δεν ειχα προβλημα απλα δεν δοκιμασα.Ομιλιτικη ευγενικη,φανηκε καθαρη,Ελληνιδα με Αιγυπτια κατι τετοιο μου ειπε,προβληματιστικα και δεν τη δοκιμασα.Ανιτα φανηκε για ελαχιστα.Απο πριν ειχα ξαναπετυχει την ξαθνια με τα κυριλε ντυσιματα και το σπαστο μαλλι.Δεν την ειχα ξαναπρολαβει.Και οπως ειμαι στη συμβολες των οδων ξαφνικα την ξαναβλεπω και την ακολουθησα.Τελικως με ειχε παρει χαμπαρι απο ολες τις φορες χαχα.Της επιτεθηκα οταν απομονωθηκε και οπως ειμασταν πηγαμε κατευθειαν Ορφεα.Δεσποινα λεγεται,εχει σπαστα μαλλια,χαμογελαει ειναι καλοδιαθετη και δεν χαλιεται.Εχει τα θελω της αλλα σεβεται κιολας.Μπαινουμε Ορφεα και αφου τα χαμε συζητησει τα περισσοτερα λεω στην υποδοχη οτι μπαινω για μιση αλλα αν αργησουμε να μην αγχωθουν θα τα δωσω.Επλεξε ωραια δωματιακι.Στον αγωνα δοτικη και με αφησε ευχαριστημενο.Εχει κοιλιτσα εως κοιλια μα δεν ενοχλει πολυ.Ειναι καλη σωματικα,εχει καποια τατου διακριτικα.Ωραια φατσα περιποιημενη.Κωλος πολυ καλος,μουνι σφιχτο.Στηνεται σωστα σε ακουλοθει.Στα 4 ξαναειχε σφιστο μουνι.Δε καταλαβα πως περασε η ωρα.Και το καλυτερο?Της λεω θα παμε να φυγουμε κ αν δεν πουν κατι περναμε και βγαινουμε χωρις να δωσω.Δεν υπηρχε κανεις κατω και βγηκα.Μια ωρα με 5 ευρω (την ειχα πιεσει να παμε στο δικο της δωματιο πριν) και ενα παρα πολυ καλο σεξ.Μπανακια κοπλε ολα.Μια χαρα ομιλια.Υγραθηκε παρα πολυ.Της εδωσα 30,μου ειχε ζητησει 35 για ωρα και 20 για μισαωρο.Απο καθαρη τυχη βγηκε 35 η ωρα.Συμβουλη,αν δεν εχετε χρονο μην πιασετε κουβεντα που κ αυτο λογικα δε θα το κανει οταν ειναι μισαωρο,ειμασταν πιο χαλαροι επειδη ηταν μονοωρο.Οι Κινεζες ηταν παραδιπλα στις θεσεις τους και μου εφερναν συναισθηματα.Με πλησιασε κ η Μασα στον ορφεα της ειπε οτι θυμομουν τα παντα,ονομα τιμες ξενοδοχειο.Ρωσοδειχνει με μπερδευει.

Liberty
Χριστινα στις αρχες,μετα οχι.Δημητρα χοντρουλα εμφανιση.Η αλλη η μικρη με τα κιλα που ειναι γλυκουλα στο ποστο της.Αλλη μια που με ψιλομπερδευε και πιστευω ηταν η Βεσερα η η φιλη της η καποια αλλη.Αργοτερα μια ξανθουλα chubby προσπαθουσα να καταλαβω αν τη γνωριζψ,ισως εβαψε μαλλια καποια απ τις γνωριμες μα δε φαινοταν γνωστη σε σενα,δε ρωτησα ο μαλακας αν κ αρκετες στιγμες δεν απομονωνοταν.Καλος κωλαρακος.Και Αλμπενα η οποια φορουσε κυριλλε δερματινα και ηταν γυναικαρα.Αφησε τα μαλλια,γενικα χθες γαμουσε,αδικειται με αλλα στυλ,ειναι πολυ ωραια τελικως.Μου χει πει οτι παει κ στα αλλα ξενοδοχεια,οχι σαν κατι αλλες κολλημενες που δε πανε αλλου η σε φθηνοτερο αλλα εχουν τους λογους τους.Η Αλμπενα ειναι αυτη που λεγατε με τις βυζαρες,οσο τη γνωριζω τοσο με κερδιζει,αποφασισα να τη δοκιμασω μελλοντικα.Χθες ηταν για εξοδο και προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο ετσι με παντελονακι σακακι μαλλια κατω εχει φατσαρα χαμογελαρα σκουλαρικακι μυτης ειναι πιο γυναικα.Συν οτι ειναι ευχαριστη σε σχεση με τον μεσο εκ Βουλγαριας.Απο τη Χριστινα εγινε η αρχη κ εκτοτε προσπαθω να δυναμωσω το κονε.Αν καποιος δοκιμασε ας μας πει αλλιως οταν με το καλο το αποφασισω.

ΥΓ:Παιξτε τις τιμες στις Βουλγαρες να πεσουν επισημα η και ανεπισημα αντι πχ να γινει απο 30 στα 25 να παμε στα 20 απο 30 που ειναι συνηθως.Επειδη ειναι +10 τα ξενοδοχεια που λενε κανουμε εναλλακτικες προτεινωντας τα φθηνοτερα ξενοδοχεια η το να ριξουν κι αλλο τιμες.
ΥΓ2:Ειναι μεγαλη ευκαιρια των Ελληνιδων να σπασουν το κατεστημενο αν ερθουν μαζικα σε διαφορετικες τιμες ολες ταυτοχρονως ΑΛΛΑ κλασσικα Ελληνιδα ισον μη συνεργασιμη
ΥΓ3:Κοριτσι δυνατο μεσα απ το λεοφωρειο (Α11 Η Β11 ειχα μπει) με μωβ μαλλια και τατου στο γονατο και πιο κατω στο ποδι,φορουσε τζιν και φαινοταν τα αττου στα σχισιματα του τζιν.Αδυνατη κορμαρα νεαρη που με εφτιαχνε.Κατεβηκαμε χαλκοκονδυλη και την ακολουθησα.Πηγε Βερανζερου απο ορφεα δηλαδη μεσα μενανδρου.Εστριωε στη ξουθου δεξια και σταματησε ξαφνικα στα παρταλια που πολλες φορες καθονται εκει στη συμβολη βερανζερου/μενανδρου,αραξα κ εγω παραδιπλα μετα πηγα απεναντι μετα στη ξουθου.Τη κοιταζα και περιμενα.Δεν εδειχνε σημαδια και λεω ας κανω μια γυρα,την ψιλοξεχασα,γυρισα νομζω ηταν εκει.Υστερα απο πολυ ωρα ξαναβλεπω μια παρομοια της να παει στη καποδιστριου εκει που αραζουν μαζεμενα παρταλια δηλαδη μεταξυ καματερου και αριστοτελους το μικρο κομματι της καποδιστριου.Φορουσε πλεον παντελονι στρατιωτικο και μαλλι σχεδον ολοιδο μα διαφορετικου χρωματος.Εκει μπερδευτηκα αλλα ειμαι 50/50 οτι ηταν η ιδια με αλλαγη δικη της.Αξιζε ομως για αυτο αν σας λεει κατι η σας θυμιζει κατι παρακαλω μια βοηθεια.Οσοι μενε Πετρουπολη και Ιλιον ισως γνωριζετε ποια ειναι και τι παιζει γιατι εχιε χαρακτηριστικα ιδιαιτερα και αξιζει.Λεω αυτες τις περιοχες διοτι τα λεωφορεια Α11 και Β11 αφορουν αυτες τις περιοχες και αν κυκλοφορειτε με αυτα ισως την εχετε δει.Και με αμαξια ισως την εχετε δει καπου στις περιοχες αυτες.Παρα πολυ ωραια και νεαρης ηλικιας.Καυλωτικη.Περιμενα να δω αν θα κατεβει τριγωνο και το κανε.Αν εκδιδεται θα με θυμηθειτε.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
ΔΕΝ θα τις βρεις μεταξύ 14:00-17:00, κάνουν διάλειμμα για φαγητό, ξεκούραση, μένουν εκεί κοντά.

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
226
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά με αυτές τις Ινδές έχει πάει κάποιος;; μου έχετε κινήσει την περιέργεια. Οταν έρχομαι Αθήνα πηγαίνω συνήθως για μασάζ, στο τρίγωνο που λέτε μια φορά πέρασα εκεί στη στάση των αστικών και αφού κοιταχτηκαμε και μίλησαμε με κάποια Αγγελικη γκιλφ, αν θυμάμαι καλά φορούσε γυαλιά πήγαμε στο διπλανό ξενοδοχεία 25 και 5 πλήρωσα δεν τρελάθηκα ούτε και άσχημα ήταν αλλά αν ξανάρθω και έχω χρόνο θα ήθελα να δω αυτές τις Ινδές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom