Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.308
Πόντοι
2.546
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά με αυτές τις Ινδές έχει πάει κάποιος;; μου έχετε κινήσει την περιέργεια. Οταν έρχομαι Αθήνα πηγαίνω συνήθως για μασάζ, στο τρίγωνο που λέτε μια φορά πέρασα εκεί στη στάση των αστικών και αφού κοιταχτηκαμε και μίλησαμε με κάποια Αγγελικη γκιλφ, αν θυμάμαι καλά φορούσε γυαλιά πήγαμε στο διπλανό ξενοδοχεία 25 και 5 πλήρωσα δεν τρελάθηκα ούτε και άσχημα ήταν αλλά αν ξανάρθω και έχω χρόνο θα ήθελα να δω αυτές τις Ινδές.
Αν τις δοκιμασεις πες μας,ειναι αρκετες συν μπαγκλαντεσιανες

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
376
Πόντοι
21
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά με αυτές τις Ινδές έχει πάει κάποιος;; μου έχετε κινήσει την περιέργεια. Οταν έρχομαι Αθήνα πηγαίνω συνήθως για μασάζ, στο τρίγωνο που λέτε μια φορά πέρασα εκεί στη στάση των αστικών και αφού κοιταχτηκαμε και μίλησαμε με κάποια Αγγελικη γκιλφ, αν θυμάμαι καλά φορούσε γυαλιά πήγαμε στο διπλανό ξενοδοχεία 25 και 5 πλήρωσα δεν τρελάθηκα ούτε και άσχημα ήταν αλλά αν ξανάρθω και έχω χρόνο θα ήθελα να δω αυτές τις Ινδές.
Είχα πάρει μια από Ορφέα μια φορά , μια γλυκούλα γιατί οι περισσότερες δεν βλέπονται και μυρίζουν από μακριά. Στο αγώνα πολύ χάλια πίπα ένα λεπτό και αν μετά ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια, ούτε στα 4 δεν δεχόταν ούτε από πάνω. Τζάμπα τα λεφτά. Άμα δεν καβλωσεις μόνος δύσκολο να σου το σηκώσει

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Είχα πάρει μια από Ορφέα μια φορά , μια γλυκούλα γιατί οι περισσότερες δεν βλέπονται και μυρίζουν από μακριά. Στο αγώνα πολύ χάλια πίπα ένα λεπτό και αν μετά ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια, ούτε στα 4 δεν δεχόταν ούτε από πάνω. Τζάμπα τα λεφτά. Άμα δεν καβλωσεις μόνος δύσκολο να σου το σηκώσει
Κατάλαβα, θα πάω μια βόλτα μπορεί να βρω κάτι άλλο σε ευχαριστώ.

Ντενης_11

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω μια κοπέλα που βγαίνει στο περιπτερο απέναντι από το προπο στο τρίγωνο! Είναι πιτσιρικα φοράει κάποιες φορές καπέλο συνήθως τζινακι και τις περισσότερες φορές έχει και την κοιλιά έξω! Έχει μάγκικο στιλ κάποιες φορές μασάει και τσίχλα περίεργα η άλλες φορές θα καπνίζει κανένα τσιγάρο! Ξέρουμε πληροφορίες και τι κανει στον αγώνα ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom