nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.049
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε βάλε freenowΚαμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;
Τυπε βάλε freenowΚαμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;
Αν τις δοκιμασεις πες μας,ειναι αρκετες συν μπαγκλαντεσιανεςΝα ρωτήσω κάτι ρε παιδιά με αυτές τις Ινδές έχει πάει κάποιος;; μου έχετε κινήσει την περιέργεια. Οταν έρχομαι Αθήνα πηγαίνω συνήθως για μασάζ, στο τρίγωνο που λέτε μια φορά πέρασα εκεί στη στάση των αστικών και αφού κοιταχτηκαμε και μίλησαμε με κάποια Αγγελικη γκιλφ, αν θυμάμαι καλά φορούσε γυαλιά πήγαμε στο διπλανό ξενοδοχεία 25 και 5 πλήρωσα δεν τρελάθηκα ούτε και άσχημα ήταν αλλά αν ξανάρθω και έχω χρόνο θα ήθελα να δω αυτές τις Ινδές.
Θα ενημερώσω αν πάω άλλωστε σύντομα θα έρθω Αθήνα.Αν τις δοκιμασεις πες μας,ειναι αρκετες συν μπαγκλαντεσιανες
ΩραιοςΘα ενημερώσω αν πάω άλλωστε σύντομα θα έρθω Αθήνα.
Είχα πάρει μια από Ορφέα μια φορά , μια γλυκούλα γιατί οι περισσότερες δεν βλέπονται και μυρίζουν από μακριά. Στο αγώνα πολύ χάλια πίπα ένα λεπτό και αν μετά ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια, ούτε στα 4 δεν δεχόταν ούτε από πάνω. Τζάμπα τα λεφτά. Άμα δεν καβλωσεις μόνος δύσκολο να σου το σηκώσειΝα ρωτήσω κάτι ρε παιδιά με αυτές τις Ινδές έχει πάει κάποιος;; μου έχετε κινήσει την περιέργεια. Οταν έρχομαι Αθήνα πηγαίνω συνήθως για μασάζ, στο τρίγωνο που λέτε μια φορά πέρασα εκεί στη στάση των αστικών και αφού κοιταχτηκαμε και μίλησαμε με κάποια Αγγελικη γκιλφ, αν θυμάμαι καλά φορούσε γυαλιά πήγαμε στο διπλανό ξενοδοχεία 25 και 5 πλήρωσα δεν τρελάθηκα ούτε και άσχημα ήταν αλλά αν ξανάρθω και έχω χρόνο θα ήθελα να δω αυτές τις Ινδές.
Κατάλαβα, θα πάω μια βόλτα μπορεί να βρω κάτι άλλο σε ευχαριστώ.Είχα πάρει μια από Ορφέα μια φορά , μια γλυκούλα γιατί οι περισσότερες δεν βλέπονται και μυρίζουν από μακριά. Στο αγώνα πολύ χάλια πίπα ένα λεπτό και αν μετά ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια, ούτε στα 4 δεν δεχόταν ούτε από πάνω. Τζάμπα τα λεφτά. Άμα δεν καβλωσεις μόνος δύσκολο να σου το σηκώσει
Αν την πετύχω θα τη ρωτήσω εγώΕκεί που είναι τα βιβλιοπωλεία μπροστά από τα εκδοτήρια. Μεσημέρι.
Μια ζητιάνα είναι γυρνάει και πουλάει χαρτομαντηλα
Χριστινα του Liberty κατα 90%,αλλοι ευχαριστημενοι αλλοι δυσαρεστημενοι,παιρνει 30 η ιδια συν τα ξενοδοχεια υπολογιζεις,ΑλβανηΚαλησπέρα σε όλους! Να ρωτήσω μια κοπέλα που βγαίνει στο περιπτερο απέναντι από το προπο στο τρίγωνο! Είναι πιτσιρικα φοράει κάποιες φορές καπέλο συνήθως τζινακι και τις περισσότερες φορές έχει και την κοιλιά έξω! Έχει μάγκικο στιλ κάποιες φορές μασάει και τσίχλα περίεργα η άλλες φορές θα καπνίζει κανένα τσιγάρο! Ξέρουμε πληροφορίες και τι κανει στον αγώνα ; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Σε ευχαριατω φιλε για την απάντηση αν είναι και κάποιος που έχει εμπειρία να μας πει η υπάρχουν κάπου να κοιτάξωΧριστινα του Liberty κατα 90%,αλλοι ευχαριστημενοι αλλοι δυσαρεστημενοι,παιρνει 30 η ιδια συν τα ξενοδοχεια υπολογιζεις,Αλβανη
Εχουν αναφερθει πριν καιρο και εχω δεχθει μηνυματα γι αυτο σου ειπα ειναι κ οι δυο αποψεις.Η δοκιμη ειναι μονοδρομος μα στα λεφτα της παιζουν αρκετες αλλα η Χριστινα ειναι μια κ καταλαβαινεις τι εννοω αφου την σκεφτεσαι.Πιαστην μιλα της πες τι θελεις μην ντρεπεσαι για να τα κανονισετε.Αν σου αρεσει ως γυναικα δεν χανεις οπως ανεφερε κι ο Σιρ για την Ανιτα επειδη την ηθελε,ετσι να το βλεπουμε γιατι ολα τα αλλα μας ζαλιζουν το μυαλο λογω του φοβου μην πανε χαμενα τα λεφτα,καταλαβαινω απολυτα αλλα δε περιμενω να ειναι ολα τελεια με τη πρωτη φορα.Οντως καποιες ειναι εξ αρχης σουπερ κι αλλες γινονται μετα.Συμβουλη αν κερδισεις την συμπαθεια της δε χανεις γιατι ειναι παρα πολυ καλη παροτι εχει στυλ αλανιαρικο.Σε ευχαριατω φιλε για την απάντηση αν είναι και κάποιος που έχει εμπειρία να μας πει η υπάρχουν κάπου να κοιτάξω
Σου φεξεΜεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα την Άννα που είχα πάρει το Φλεβάρη, κοντοπούτανο με μέτρια φάτσα, πράσινη ράστα περούκα, έξω από τον Ορφέα, δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, δεν την πλησίασα καν. Οι συνηθισμένες παρουσίες στη Σωκράτους, επανήλθα στον Ορφέα μπας και πετύχω την Φαν Φαν. Η Θεά Αφροδίτη άκουσε τις ικεσίες μου και μου απέστειλε μια Αξιόλογη Ιέρεια. Κοζάρω περιποιημένη μελαχρινή με αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, ψηλά ζυγωματικά, ανοιχτόχρωμα μάτια, γύρω στο 1,65μ, μαύρη φούστα, καλτσόν, μαύρο τσίλικο μποτάκι, κατακόκκινο κραγιόν. Ξεχώριζε σα φάρος στο σκοτάδι. Την πλησιάζω και κάνω την Κλασσική Ερώτηση, όταν είμαι σίγουρος ότι είναι κορίτσι της δουλειάς,
- Δουλεύεις; -Ναι - Τι ακριβώς κάνεις στο κρεββάτι, πόσα θέλεις. -20€ για νορμάλ σεξ και πίπα. -Κωλαράκι δίνεις; - Ναι με 30€ -Είσαι πολύ ακριβή, και γυρνάω να φύγω. Η Τακτική του take it or leave it, απέδωσε για άλλη μια φορά. Μου είπε θα σου κάνω έκπτωση, 25€για όλα, 5€ το ξενοδοχείο. ΟΚ, ανεβήκαμε πάνω. Γύρω στα 40, ένα από τα πιο αρμονικά σώματα που έχω δει στο τρίγωνο, αξιοπρεπές στήθος, λευκόδερμη, έκανε ντουσάκι πριν και μετά από τη συνεδρία, μου ξεκαθάρισε ότι δεν κάνει ακάποτα τσιμπούκια (πολύ θετική συμπεριφορά για μένα), Αλεξάνδρα από Βουλγαρία, 15 χρόνια στην Ελλάδα. Μέτρια πίπα, αλλά ίσως η θερμότερη γυναίκα που έχω κουτουπώσει στο τρίγωνο. Ενώ της χάιδευα την κλειτορίδα άρχισε να βογκάει και το μουνί της να στάζει. Ναι, μπορούν να κάνουν πολλά κόλπα για να μας ξεγελάσουν ότι τη βρίσκουν, αλλά αν καταφέρνει να γεμίζει τα σεντόνια με υγρά παίζοντας θέατρο, μπράβο της. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο κουτούπωμα, τη ρώτησα αν θέλει να τη φωτογραφίσω χωρίς κεφάλι για να τη διαφημίσω, αλλά απάντησε ότι δεν έχει ανάγκη από άλλους πελάτες. Δουλεύει 11.30 με 18.00 όπως μου είπε
πάντα πάμε χωρίς να γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαιΣου φεξε
Εννοειται,ειδικα εγω δε πρεπει να μιλαω οταν εχω σωθει αρκετες φορες στο 90πάντα πάμε χωρίς να γνωρίζουμε τι μέλει γενέσθαι
ειναι ανω των 70.....Ας είναι καλά τα σπατουλαρίσματα με τις κρέμες και τα πατσουλιά που κάνει ως γυναίκα και δη επαγγελματίας του χώρου ...
Την είδα νέα σε φωτογραφία και δεν βλεπόταν...
Το κορμί βέβαια καλό, παρά τα 60+ χρόνια...
Από πληροφορίες που έχω παλαιότερα έδινε και κουλούρι, όπως δίνει η Τατιάνα μέχρι τώρα...
Έλειπε στην Ουκρανία να δει τους γιους και το σπίτι που έχει εκεί...
63 είναι... Είδα πιστοποιητικό από τα ΚΕΠ που δείχνει την οικογενειακή της κατάσταση (ήταν παντρεμένη στα νιάτα της, με Έλληνα πολύ μεγαλύτερό της)...ειναι ανω των 70.....
Χαλαρώνουμε μετά από την δουλεια στο σπιτι με νετφλιξΠου στε ρε παιδια?
ΕγινεΧαλαρώνουμε μετά από την δουλεια στο σπιτι με νετφλιξ