Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Την Τατιάνα λες...
Αυτή δεν έχει το τέλειο σώμα, αλλά κρατιέται καλά και έχει πολύ ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της...
Πρέπει να ήταν πολύ ωραία γυναίκα στα νιάτα της...
Δίνει και κώλο...
Μια κοκκινομάλλα κοντό μαλλάκι λες, ε; Αν θυμάμαι καλά Τατιάνα τη λένε. Ουκρανέζα. Ωραία γυναίκα με ματαρες και το σώμα δυνατό για την ηλικία της. Μην ξέχναμε είναι 60 - 65. Από τις καλύτερες πίπες δεν αντέχει πολύ δυνατό σφυροκόπημα στα 4 και με ξενερώνει λίγο αυτό. Αλλά αξίζει να την πάρεις να τη δοκιμάσεις. Μόνο η αεροπλανικη πίπα που θα σου κάνει, φτάνει.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Με την ευκαιρία ρε παιδιά μήπως έχει δει κανείς την ομορφούλα ξανθιά Βουλγάρα με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φοράει; Την έχω χάσει τελείως και δεν σηκώνει τηλέφωνα. Από τις αγαπημένες μου.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Τίποτα την ώρα που πέρασα το πρωί 10μιση η Ελίζαμπεθ ήταν μόνο στο liberty
Α οκ,αυτη ειναι αναξιοπιστη σωστα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνεις λάθος. Πριν λίγα χρόνια πετυχαινες νεαρές. Όχι απαραίτητα φοιτήτριες όλες τους. Πιτσιρίκες σίγουρα όμως.
Σωκρατους ειχα βρει καποτε

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Με την ευκαιρία ρε παιδιά μήπως έχει δει κανείς την ομορφούλα ξανθιά Βουλγάρα με τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φοράει; Την έχω χάσει τελείως και δεν σηκώνει τηλέφωνα. Από τις αγαπημένες μου.
Λεπτομερειες?

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Είναι μια ξανθιά γύρω στα 50-55 που φοράει πάντα γυαλιά ηλίου. Μαύρα. Βουλγάρα είναι και τη λένε Βαλεντίνα. Συνήθως την πετυχαίνεις Χαλκοκονδύλη. Ψηλούλα, αδύνατη. Πολύ όμορφη. Αλλά δεν κάθεται βράδυ. Όταν νυχτώνει την κάνει, όπως και οι περισσότερες. Οι συναγωνιστές που περνάνε μεσημέρια και απογεύματα σίγουρα την έχουνε πετύχει και έχουν καταλάβει ποια λέω.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Είναι μια ξανθιά γύρω στα 50-55 που φοράει πάντα γυαλιά ηλίου. Μαύρα. Βουλγάρα είναι και τη λένε Βαλεντίνα. Συνήθως την πετυχαίνεις Χαλκοκονδύλη. Ψηλούλα, αδύνατη. Πολύ όμορφη. Αλλά δεν κάθεται βράδυ. Όταν νυχτώνει την κάνει, όπως και οι περισσότερες. Οι συναγωνιστές που περνάνε μεσημέρια και απογεύματα σίγουρα την έχουνε πετύχει και έχουν καταλάβει ποια λέω.
Νομιζω οτι καταλαβα.Εχω παρα πολυ καιρο να την δω.Δεν πηγαινω και πιο νωρις.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
1
Είναι στην Βουλγαρία. Έχει παντρευτεί Έλληνα.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
582
Πόντοι
81
Οι ανύπαντρες να τα βλέπουν που λένε πως δεν κάνουν εύκολα γνωριμίες χι χι

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Είναι στην Βουλγαρία. Έχει παντρευτεί Έλληνα.
Φτου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι ανύπαντρες να τα βλέπουν που λένε πως δεν κάνουν εύκολα γνωριμίες χι χι
Μια χαρα κανουν,οι ιδιες φταινε που μας βλεπουν κουμπαραδες

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Μια κοκκινομάλλα κοντό μαλλάκι λες, ε; Αν θυμάμαι καλά Τατιάνα τη λένε. Ουκρανέζα. Ωραία γυναίκα με ματαρες και το σώμα δυνατό για την ηλικία της. Μην ξέχναμε είναι 60 - 65. Από τις καλύτερες πίπες δεν αντέχει πολύ δυνατό σφυροκόπημα στα 4 και με ξενερώνει λίγο αυτό. Αλλά αξίζει να την πάρεις να τη δοκιμάσεις. Μόνο η αεροπλανικη πίπα που θα σου κάνει, φτάνει.
Φίλε αν κατάλαβα καλά η Τατιάνα είναι το γκρανι με τα ξανθά μαλλιά, όχι κόκκινα.

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Σου αρέσουν οι σάπιες και εσένα;
Ναι αλλά να έχει καλό κωλο κ σώμα. Πχ την Λούση την πρώτη φορά που την είδα έμεινα, γτ έδειχνε πολύ αριστοκρατική γυναίκα, με ωραίο μακρύ φόρεμα κ στα νιάτα της έπρεπε να ήταν μουναρα. Λέω ας την πάρω για πίπα κ μόλις βλέπω το σώμα της λέω πωωω τι λες τώρα. Δν τονίζει κανένα ρούχο το σώμα της κ νομίζεις πως είναι χάλι μαύρο, αλλά ο κωλος ήταν πολύ καλός (κ γενικά το σώμα της)!!!!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.987
Πόντοι
7.195
Σήμερα κατά τις 12 που περνούσα από Ομόνοια, πιατσάριζε γωνία Αγ.Κωνσταντίνου γιαγιά με την κλασική ενδυμασία, κόκκινο μπουφάν μαύρο παντελόνι. Τα όρια του τριγώνου έχουν χαλαρώσει.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Σήμερα κατά τις 12 που περνούσα από Ομόνοια, πιατσάριζε γωνία Αγ.Κωνσταντίνου γιαγιά με την κλασική ενδυμασία, κόκκινο μπουφάν μαύρο παντελόνι. Τα όρια του τριγώνου έχουν χαλαρώσει.
Μερικες φορες πηγα εκει και 1-2 φορες πηγα πλαγια επειδη ειχα διαβασει αναφορες παλαιοτερες.Ενδιαφερον.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Φίλε αν κατάλαβα καλά η Τατιάνα είναι το γκρανι με τα ξανθά μαλλιά, όχι κόκκινα.
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς πώς τη λένε. Έχω την αίσθηση Τατιάνα. Όπως και να'χει ισχύει ότι έγραψα για τη συγκεκριμένη.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.319
Πόντοι
6.495
Κάνεις λάθος. Πριν λίγα χρόνια πετυχαινες νεαρές. Όχι απαραίτητα φοιτήτριες όλες τους. Πιτσιρίκες σίγουρα όμως.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για την ομορφούλα ασιατισα αν έχεις.
Νεαρές κοπέλες υπήρχαν πολλές, αλλά ξένες. Νεαρές Ελληνίδες στο δρόμο αποκλειστικά και μόνο τζάνκια. Αν τώρα κάποια από αυτές είχε περάσει σε καμιά σχολή, δεν πάει να πει ότι βγήκε στο δρόμο για να πληρώσει το νοίκι, αλλά ό,τι πίνει. Μια φορά είχε πάρει από Σόλωνος μια κοπέλα, δεν το πίστευα ότι μια τόσο όμορφη κοπέλα έβγαινε στο δρόμο, Ελληνίδα ήταν. Την ξαναβρήκα μετά από κάνα χρόνο σε πιάτσα του τριγώνου, έπινε η κοπέλα, κατουρήθηκε, με κατούρησε δηλαδή, στο πισωκολλητό

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Περασα τριγωνο 9-9και κατι και εφυγα 11.15-11.20/25

Lito μονο Βιολεττα και ηταν ενα ντουετο εκ των οποιων η κοπελα ξαφνικα μου μιλησε χαμογελαστη,με μπερδεψε αλλα ειχε χαμογελακι

Liberty μονο Βεσερα με τη φιλη της η οποια μου μιλησε και την ειχα στο προγραμμα να την ρωτησω αλλα μετα κινδυνευσα να μεινω στους δρομους οποτε δεν γιατι βιαζομουν.Ειδα και Δημητρα.Η φιλη της Βεσερας ωραια παντως.Εκει εμφανιζεται και μια ξανθια κωλαρου μερικες φορες,δεν της εχω μιλησει αλλα εχει καλο σωμα.Ηταν και η Βουλγαρα με το Coltακι που εβαλε χρωμα στα μαλλια,μην μπερδευτειτε.

Χαλκοκονδυλη
Η σκουροδερμη κυρια. Και αλλη μια Μαρια σκουχρωμη Βουλγαρα που παει συχνα και περπατα πολυ,σημερα ηταν μουναρα.Ποιος πηγαινε προς τα φαναρια με μωρο που φορουσε κοκκινο παλτο?

Ορφεας
Ινδες,χοντρουλες,Κασσανδρα,Μασα,Ανιτα

Access
Κινεζα,Ινδη

Σωκρατους
Μαρια,Μαριαλενα,χοντρουλα,Αλεξανδρα και ειδα αλλη μια οταν εφευγα παρα πολυ καλη που αμφεβαλλα αν δουλευει,πιθανον εχει φιλια η συγγενια και προσφερε κατι,αν δουλευει αυτη εγω θα γινω φαν,σωματαρα μαυρα πανω κατω με κολλαν αν την ειδατε καθοταν στα γνωστα σκαλια

Σατωβριανδου
Σχεδον καθε φορα στην μερια του δρομου που καταληγει στο access βρισκω παρεακια εκει που εχει σκαλωσιες κοντα σε αυτες.Ειδα λοιπον εκεινη που σας ελεγα την πολυ αδυνατη στη σωκρατους την κυρια.Σημερα ηταν κουκλα και καθαρη μεσα στα μαυρα ωραια χωρις μακρυ μπουφαν και φαινοταν καλα το σωμα.Παρα πολυ καλη τελικα και θα δοκιμαστει.Αργοτερα ηρθε και μια ακοη που την ακολουθησα να δω που θα παει,ηταν πολυ καλη σχεδον αριστη και ειχε μαλλια μπουκλα αν την ειδατε

Βερανζερου
Η Χριστινα (του ορφεα) επινε στο σημειο που κανουν στεκι οι παντες πριν την πλατεια,μετα τη πλατεια το επισης στεκι της βερανζερου καθοταν ζευγαρι λεμε τωρα με την κοπελα μουναρο με πατινι αν ειδατε

Μενανδρου
Παρεακι με 2 γκομεναρες για πολλα εως παρα πολλα γουστα,περιμενα υπομονετικα να δω τι θα γινει,αν τις ειδατε ηταν μια κυριλλατη με μαλλι κοτσο και μπροστα αφημενη τουφα και η αλλη ηταν με μπουκλες (αυτη που ακολουθησα ως βερανζερου),αυτες οι δυο ηταν αστερακια,βασικα αστερια που δεν απομονωθηκαν ξεκαθαρα,αν ξερετε κατι

Καματερου
Μισμυρνα βουλγαρα με κιτρινο κολαν και μερικα κιλα μελαχρινη την οποια σας εχω ξαναπει (που δε θυμομουν το ονομα),ωραια συνομιλια,μου ειπε καλο σεξ,ωραια γυναικα κ αδυνατη πρεπει να ταν μωραρος,εκοψε τα μαλλια της και ισως σας μπερδεψει,Μισμιρνα.Τιμη θα σας γελασω νομιζω κλασσικα οπως οι πλειοψηφια κλασσικες.Στεκοταν και Χαλκοκονδυλη.

Μαρνης
Συνηθως δεν σας λεω για Μαρνης αλλα σημερα πετυχα εκει την Δωρα.Την εχω ξαναδει χωρις να μιλησουμε,σημερα ηταν στη Μαρνης αραχτη απομονωμενη και τα ειπαμε.Αδυνατη ωραιο σωμα,τατου καλα στησιματα καλα καβαληματα.Εντονο βλεμμα εντονα ματια,φορουσε μπαντανα,γενικα φοραει μπαντανες.Λεφτα μονο 10+5.Ειχε ταση μπανιου και σας ρποτρεπω να της το ζητησετε,θα καταλαβετε γιατι.Ελληνιδα.Εχει και φιλη που επισης ειναι κυριλε (και η Αλεξανδρα της Σωκρατους νομιζω εχει φιλη κυριλατη).Παρτουζα η παρτουζες αλερτ.Ενδιαφερομενοι να το θυμαστε αυτο το alert (Υπαρχει και Ειρηνη με φιλη,αυτη με τα κοντα κοκκινα μαλλια).Σας εδωσα 3 ζευγαρια παρτουζιαρων αν ειστε των παρτουζων

ΥΓ1:Η Μασα ειναι με τερμα κοντο μαλλι σαν αγορακι μην τρομαξετε ειναι γυναικα αλλα ειναι και νεοσυλλεκτη χαχα
ΥΓ2:Η Δωρα μου ειπε για την περιβοητη Σολωνος οτι πηγαινε στα 20 της και ηταν ολες μικρες εκει και καμια σχεση με φοιτητριες ληγωντας τον αστικο θρυλο.Ειπε αρκετη ωρα διαφορα που εστεκαν.Επισης ειπε οτι το Κριστιανα εκλεισε,το αγορασαν αραβες.Το access επισης το εχουν αραβες και τον Ορφεα Αλβανη.Για την ωραια κυρια που ναι ρεσεψιονιστ του ορφεα ειπε οτι ηταν πουτανα κ κοκου.Για ξενοδοχειο δωδωνη ειπε οτι δεν της αρεσει και επειδη εκει παιρνουν μονο 10αρικα δεν αξιζει.Ειπε για μια Μαριλου που την εφαγαν επειδη μιλησε στην αστυνομια και ειπε γενικα πως λειτουργει το κυκλωμα και οτι οι μπατσοι ειναι σε αυτο.Ειπε περι 3000 ευρω και μετα περι 5-5,5 χιλιαδων ευρω σε κοντρες ξενοδοχειων.Ειπε πανε οι αστυνομοι με πολιτικα και παιρνουν τα χρηματα.Τα αλλα που της ειπα εγω απλως απαντουσε οτι συμφερει να ναι εκει γιατι δουλευει και βρισκει κοκκα.Οτι δε μιλανε δεν ενοχλουν και στις ενστασεις μου καταλαβα οτι πολυ απλα δεν θελουν διοτι φοβουνται μην τις φανε οπως ειπε
ΥΓ3:Αρκετα μωρα σημερα που με μπερδευαν γιατι πηγαιναν σαν ζουρλες και ελεγες''ειναι δεν ειναι'',θετικο λογω οκανα?Η κατι αλλο?
ΥΓ4:Τα Α11 και Β11 σταματουν και αναχωρουν απο χαλκοκονδυλη οπως και το 732

Τελευταία τροποποίηση:

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
65
Πόντοι
0
Περασα τριγωνο 9-9και κατι και εφυγα 11.15-11.20/25

Lito μονο Βιολεττα και ηταν ενα ντουετο εκ των οποιων η κοπελα ξαφνικα μου μιλησε χαμογελαστη,με μπερδεψε αλλα ειχε χαμογελακι

Liberty μονο Βεσερα με τη φιλη της η οποια μου μιλησε και την ειχα στο προγραμμα να την ρωτησω αλλα μετα κινδυνευσα να μεινω στους δρομους οποτε δεν γιατι βιαζομουν.Ειδα και Δημητρα.Η φιλη της Βεσερας ωραια παντως.Εκει εμφανιζεται και μια ξανθια κωλαρου μερικες φορες,δεν της εχω μιλησει αλλα εχει καλο σωμα.Ηταν και η Βουλγαρα με το Coltακι που εβαλε χρωμα στα μαλλια,μην μπερδευτειτε.

Χαλκοκονδυλη
Η σκουροδερμη κυρια. Και αλλη μια Μαρια σκουχρωμη Βουλγαρα που παει συχνα και περπατα πολυ,σημερα ηταν μουναρα.Ποιος πηγαινε προς τα φαναρια με μωρο που φορουσε κοκκινο παλτο?

Ορφεας
Ινδες,χοντρουλες,Κασσανδρα,Μασα,Ανιτα

Access
Κινεζα,Ινδη

Σωκρατους
Μαρια,Μαριαλενα,χοντρουλα,Αλεξανδρα και ειδα αλλη μια οταν εφευγα παρα πολυ καλη που αμφεβαλλα αν δουλευει,πιθανον εχει φιλια η συγγενια και προσφερε κατι,αν δουλευει αυτη εγω θα γινω φαν,σωματαρα μαυρα πανω κατω με κολλαν αν την ειδατε καθοταν στα γνωστα σκαλια

Σατωβριανδου
Σχεδον καθε φορα στην μερια του δρομου που καταληγει στο access βρισκω παρεακια εκει που εχει σκαλωσιες κοντα σε αυτες.Ειδα λοιπον εκεινη που σας ελεγα την πολυ αδυνατη στη σωκρατους την κυρια.Σημερα ηταν κουκλα και καθαρη μεσα στα μαυρα ωραια χωρις μακρυ μπουφαν και φαινοταν καλα το σωμα.Παρα πολυ καλη τελικα και θα δοκιμαστει.Αργοτερα ηρθε και μια ακοη που την ακολουθησα να δω που θα παει,ηταν πολυ καλη σχεδον αριστη και ειχε μαλλια μπουκλα αν την ειδατε

Βερανζερου
Η Χριστινα (του ορφεα) επινε στο σημειο που κανουν στεκι οι παντες πριν την πλατεια,μετα τη πλατεια το επισης στεκι της βερανζερου καθοταν ζευγαρι λεμε τωρα με την κοπελα μουναρο με πατινι αν ειδατε

Μενανδρου
Παρεακι με 2 γκομεναρες για πολλα εως παρα πολλα γουστα,περιμενα υπομονετικα να δω τι θα γινει,αν τις ειδατε ηταν μια κυριλλατη με μαλλι κοτσο και μπροστα αφημενη τουφα και η αλλη ηταν με μπουκλες (αυτη που ακολουθησα ως βερανζερου),αυτες οι δυο ηταν αστερακια,βασικα αστερια που δεν απομονωθηκαν ξεκαθαρα,αν ξερετε κατι

Καματερου
Μισμυρνα βουλγαρα με κιτρινο κολαν και μερικα κιλα μελαχρινη την οποια σας εχω ξαναπει (που δε θυμομουν το ονομα),ωραια συνομιλια,μου ειπε καλο σεξ,ωραια γυναικα κ αδυνατη πρεπει να ταν μωραρος,εκοψε τα μαλλια της και ισως σας μπερδεψει,Μισμιρνα.Τιμη θα σας γελασω νομιζω κλασσικα οπως οι πλειοψηφια κλασσικες.Στεκοταν και Χαλκοκονδυλη.

Μαρνης
Συνηθως δεν σας λεω για Μαρνης αλλα σημερα πετυχα εκει την Δωρα.Την εχω ξαναδει χωρις να μιλησουμε,σημερα ηταν στη Μαρνης αραχτη απομονωμενη και τα ειπαμε.Αδυνατη ωραιο σωμα,τατου καλα στησιματα καλα καβαληματα.Εντονο βλεμμα εντονα ματια,φορουσε μπαντανα,γενικα φοραει μπαντανες.Λεφτα μονο 10+5.Ειχε ταση μπανιου και σας ρποτρεπω να της το ζητησετε,θα καταλαβετε γιατι.Ελληνιδα.Εχει και φιλη που επισης ειναι κυριλε (και η Αλεξανδρα της Σωκρατους νομιζω εχει φιλη κυριλατη).Παρτουζα η παρτουζες αλερτ.Ενδιαφερομενοι να το θυμαστε αυτο το alert (Υπαρχει και Ειρηνη με φιλη,αυτη με τα κοντα κοκκινα μαλλια).Σας εδωσα 3 ζευγαρια παρτουζιαρων αν ειστε των παρτουζων

ΥΓ1:Η Μασα ειναι με τερμα κοντο μαλλι σαν αγορακι μην τρομαξετε ειναι γυναικα αλλα ειναι και νεοσυλλεκτη χαχα
ΥΓ2:Η Δωρα μου ειπε για την περιβοητη Σολωνος οτι πηγαινε στα 20 της και ηταν ολες μικρες εκει και καμια σχεση με φοιτητριες ληγωντας τον αστικο θρυλο.Ειπε αρκετη ωρα διαφορα που εστεκαν.Επισης ειπε οτι το Κριστιανα εκλεισε,το αγορασαν αραβες.Το access επισης το εχουν αραβες και τον Ορφεα Αλβανη.Για την ωραια κυρια που ναι ρεσεψιονιστ του ορφεα ειπε οτι ηταν πουτανα κ κοκου.Για ξενοδοχειο δωδωνη ειπε οτι δεν της αρεσει και επειδη εκει παιρνουν μονο 10αρικα δεν αξιζει.Ειπε για μια Μαριλου που την εφαγαν επειδη μιλησε στην αστυνομια και ειπε γενικα πως λειτουργει το κυκλωμα και οτι οι μπατσοι ειναι σε αυτο.Ειπε περι 3000 ευρω και μετα περι 5-5,5 χιλιαδων ευρω σε κοντρες ξενοδοχειων.Ειπε πανε οι αστυνομοι με πολιτικα και παιρνουν τα χρηματα.Τα αλλα που της ειπα εγω απλως απαντουσε οτι συμφερει να ναι εκει γιατι δουλευει και βρισκει κοκκα.Οτι δε μιλανε δεν ενοχλουν και στις ενστασεις μου καταλαβα οτι πολυ απλα δεν θελουν διοτι φοβουνται μην τις φανε οπως ειπε
ΥΓ3:Αρκετα μωρα σημερα που με μπερδευαν γιατι πηγαιναν σαν ζουρλες και ελεγες''ειναι δεν ειναι'',θετικο λογω οκανα?Η κατι αλλο?
ΥΓ4:Τα Α11 και Β11 σταματουν και αναχωρουν απο χαλκοκονδυλη οπως και το 732
Δηλαδή αν τις πετάξουμε λίγη κόκα μας κάθεται αυτή, έτσι;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.517
Πόντοι
2.546
Δηλαδή αν τις πετάξουμε λίγη κόκα μας κάθεται αυτή, έτσι;
Η συγκεκριμενη εχει τρελη αντοχη και το χω ξαναδει αυτο να αντεχουν διοτι η κοκκα δεν τις διαλυει σαν το σισα απο οσο εχω προσεξει.Ειναι μεριεκς που αν δε πιουν δε γαμιουνται,ειναι κι αλλες που γαμιουνται διχως προβλημα στα καλα τους χωρις αναγκη χρησης.Αυτες οι δευτερες ειναι ας πουμε οι καλες γιατι ειναι οπως τις θελουμε και πανω απο ολα ειναι στα ισα τους και οχι στον κοσμο τους σαν τις αλλες.Βλεπω καποιες καλες και ξενερωνω επειδη ειναι στον πλανητη τους η κινουνται σα ζουρλες και ξενερωνω.Η βλεπω πως μιλανε κ λιωνουν μιλανε 1 ωρα στεκοντια καπου 1 ωρα κανουν κινησεις αραια και που.Εννοειται για μαλακιες λογους ενω περιμενω σαν μαλακας ε πως να μη τα παρω και να φυγω.Αλλα αφου εξαντλησω τα περιθωρια πραγμα ψυχοφθορο.Αλλος θα φευγε αμεσα και καλα θα κανε,εγω σαν γνησιος μαλακας καθομαι με το μπας και επειδη δε βρισκω τιποτα καλο η μαρεσει αυτο που βλεπω εκεινη τη στιγμη.Πιστεψτε με αν τις δειτε να μιλανε να καθονται να στεκονται η να πανε περα δωθε χωρις λογο καλυτερα μη τις περιμενετε γιατι πιο πολυ σας βλεπουν σαν καβατζες παρα σαν δουλεια σε τετοια κατασταση.Δεν αντεχονται σε αυτες τις φασεις.Πολυ υπομονη χωρις αποτελεσματα,παρα μονο κοροιδιες και νιωθεις σαν να παρακαλας περιμενωντας,μακρια.Ξερω μας κανει κουκου που κ που εντονα με καποια που ειναι ετη φωτος καλυτυερη απο ολες αλλα σε εχει στο περιμενε οποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom