Περασα τριγωνο 9-9και κατι και εφυγα 11.15-11.20/25
Lito μονο Βιολεττα και ηταν ενα ντουετο εκ των οποιων η κοπελα ξαφνικα μου μιλησε χαμογελαστη,με μπερδεψε αλλα ειχε χαμογελακι
Liberty μονο Βεσερα με τη φιλη της η οποια μου μιλησε και την ειχα στο προγραμμα να την ρωτησω αλλα μετα κινδυνευσα να μεινω στους δρομους οποτε δεν γιατι βιαζομουν.Ειδα και Δημητρα.Η φιλη της Βεσερας ωραια παντως.Εκει εμφανιζεται και μια ξανθια κωλαρου μερικες φορες,δεν της εχω μιλησει αλλα εχει καλο σωμα.Ηταν και η Βουλγαρα με το Coltακι που εβαλε χρωμα στα μαλλια,μην μπερδευτειτε.
Χαλκοκονδυλη
Η σκουροδερμη κυρια. Και αλλη μια Μαρια σκουχρωμη Βουλγαρα που παει συχνα και περπατα πολυ,σημερα ηταν μουναρα.Ποιος πηγαινε προς τα φαναρια με μωρο που φορουσε κοκκινο παλτο?
Ορφεας
Ινδες,χοντρουλες,Κασσανδρα,Μασα,Ανιτα
Access
Κινεζα,Ινδη
Σωκρατους
Μαρια,Μαριαλενα,χοντρουλα,Αλεξανδρα και ειδα αλλη μια οταν εφευγα παρα πολυ καλη που αμφεβαλλα αν δουλευει,πιθανον εχει φιλια η συγγενια και προσφερε κατι,αν δουλευει αυτη εγω θα γινω φαν,σωματαρα μαυρα πανω κατω με κολλαν αν την ειδατε καθοταν στα γνωστα σκαλια
Σατωβριανδου
Σχεδον καθε φορα στην μερια του δρομου που καταληγει στο access βρισκω παρεακια εκει που εχει σκαλωσιες κοντα σε αυτες.Ειδα λοιπον εκεινη που σας ελεγα την πολυ αδυνατη στη σωκρατους την κυρια.Σημερα ηταν κουκλα και καθαρη μεσα στα μαυρα ωραια χωρις μακρυ μπουφαν και φαινοταν καλα το σωμα.Παρα πολυ καλη τελικα και θα δοκιμαστει.Αργοτερα ηρθε και μια ακοη που την ακολουθησα να δω που θα παει,ηταν πολυ καλη σχεδον αριστη και ειχε μαλλια μπουκλα αν την ειδατε
Βερανζερου
Η Χριστινα (του ορφεα) επινε στο σημειο που κανουν στεκι οι παντες πριν την πλατεια,μετα τη πλατεια το επισης στεκι της βερανζερου καθοταν ζευγαρι λεμε τωρα με την κοπελα μουναρο με πατινι αν ειδατε
Μενανδρου
Παρεακι με 2 γκομεναρες για πολλα εως παρα πολλα γουστα,περιμενα υπομονετικα να δω τι θα γινει,αν τις ειδατε ηταν μια κυριλλατη με μαλλι κοτσο και μπροστα αφημενη τουφα και η αλλη ηταν με μπουκλες (αυτη που ακολουθησα ως βερανζερου),αυτες οι δυο ηταν αστερακια,βασικα αστερια που δεν απομονωθηκαν ξεκαθαρα,αν ξερετε κατι
Καματερου
Μισμυρνα βουλγαρα με κιτρινο κολαν και μερικα κιλα μελαχρινη την οποια σας εχω ξαναπει (που δε θυμομουν το ονομα),ωραια συνομιλια,μου ειπε καλο σεξ,ωραια γυναικα κ αδυνατη πρεπει να ταν μωραρος,εκοψε τα μαλλια της και ισως σας μπερδεψει,Μισμιρνα.Τιμη θα σας γελασω νομιζω κλασσικα οπως οι πλειοψηφια κλασσικες.Στεκοταν και Χαλκοκονδυλη.
Μαρνης
Συνηθως δεν σας λεω για Μαρνης αλλα σημερα πετυχα εκει την Δωρα.Την εχω ξαναδει χωρις να μιλησουμε,σημερα ηταν στη Μαρνης αραχτη απομονωμενη και τα ειπαμε.Αδυνατη ωραιο σωμα,τατου καλα στησιματα καλα καβαληματα.Εντονο βλεμμα εντονα ματια,φορουσε μπαντανα,γενικα φοραει μπαντανες.Λεφτα μονο 10+5.Ειχε ταση μπανιου και σας ρποτρεπω να της το ζητησετε,θα καταλαβετε γιατι.Ελληνιδα.Εχει και φιλη που επισης ειναι κυριλε (και η Αλεξανδρα της Σωκρατους νομιζω εχει φιλη κυριλατη).Παρτουζα η παρτουζες αλερτ.Ενδιαφερομενοι να το θυμαστε αυτο το alert (Υπαρχει και Ειρηνη με φιλη,αυτη με τα κοντα κοκκινα μαλλια).Σας εδωσα 3 ζευγαρια παρτουζιαρων αν ειστε των παρτουζων
ΥΓ1:Η Μασα ειναι με τερμα κοντο μαλλι σαν αγορακι μην τρομαξετε ειναι γυναικα αλλα ειναι και νεοσυλλεκτη χαχα
ΥΓ2:Η Δωρα μου ειπε για την περιβοητη Σολωνος οτι πηγαινε στα 20 της και ηταν ολες μικρες εκει και καμια σχεση με φοιτητριες ληγωντας τον αστικο θρυλο.Ειπε αρκετη ωρα διαφορα που εστεκαν.Επισης ειπε οτι το Κριστιανα εκλεισε,το αγορασαν αραβες.Το access επισης το εχουν αραβες και τον Ορφεα Αλβανη.Για την ωραια κυρια που ναι ρεσεψιονιστ του ορφεα ειπε οτι ηταν πουτανα κ κοκου.Για ξενοδοχειο δωδωνη ειπε οτι δεν της αρεσει και επειδη εκει παιρνουν μονο 10αρικα δεν αξιζει.Ειπε για μια Μαριλου που την εφαγαν επειδη μιλησε στην αστυνομια και ειπε γενικα πως λειτουργει το κυκλωμα και οτι οι μπατσοι ειναι σε αυτο.Ειπε περι 3000 ευρω και μετα περι 5-5,5 χιλιαδων ευρω σε κοντρες ξενοδοχειων.Ειπε πανε οι αστυνομοι με πολιτικα και παιρνουν τα χρηματα.Τα αλλα που της ειπα εγω απλως απαντουσε οτι συμφερει να ναι εκει γιατι δουλευει και βρισκει κοκκα.Οτι δε μιλανε δεν ενοχλουν και στις ενστασεις μου καταλαβα οτι πολυ απλα δεν θελουν διοτι φοβουνται μην τις φανε οπως ειπε
ΥΓ3:Αρκετα μωρα σημερα που με μπερδευαν γιατι πηγαιναν σαν ζουρλες και ελεγες''ειναι δεν ειναι'',θετικο λογω οκανα?Η κατι αλλο?
ΥΓ4:Τα Α11 και Β11 σταματουν και αναχωρουν απο χαλκοκονδυλη οπως και το 732