GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.513
- Πόντοι
- 2.546
Ελληνιδα?Άρτι αφιχθείς από τρίγωνο. Λίγες επιλογές, αλλά έξω από τον Ορφέα με πλησίασε γυνή τις με πολύ όμορφο χαμόγελο, μελαχρινή, ονόματι Βάσια. Έγινε η Κλασσική προσέγγιση, αν εργάζεται, απάντησε ναι, τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε τα πάντα, της ανταπάντησα ότι όσες λένε τα πάντα και ντρέπονται να πουν τι κάνουν συνήθως ντρέπονται και να πράξουν. Τότε ξεκαθάρισε ότι κάνει καλή πίπα, μουνάκι και κωλαράκι κι ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένος και θα με κάνει πελάτη. Η όλη της εμφάνιση ήταν αρκετά θετική και χαμογέλαγε πραγματικά, όχι ψεύτικα, οπότε της είπα να τη δοκιμάσω. Έκανε ντουσάκι, είχε πολύ καλό δέρμα, αξιόλογο στήθος, λίγη κοιλίτσα με ραγάδες, μου είπε ότι είχε τρία παιδιά. Πήγα να της βάλω ΚΥ και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, υγραίνεται από μόνη της. Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά πραγματικά κατέβαζε υγρά, πράγμα πολύ σπάνιο για σεξεργάτρια. Τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Δουλεύει μετά τις 18.00 μέχρι τις 23.00 μου είπε καθημερινά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΧαχαΣήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!