Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Άρτι αφιχθείς από τρίγωνο. Λίγες επιλογές, αλλά έξω από τον Ορφέα με πλησίασε γυνή τις με πολύ όμορφο χαμόγελο, μελαχρινή, ονόματι Βάσια. Έγινε η Κλασσική προσέγγιση, αν εργάζεται, απάντησε ναι, τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε τα πάντα, της ανταπάντησα ότι όσες λένε τα πάντα και ντρέπονται να πουν τι κάνουν συνήθως ντρέπονται και να πράξουν. Τότε ξεκαθάρισε ότι κάνει καλή πίπα, μουνάκι και κωλαράκι κι ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένος και θα με κάνει πελάτη. Η όλη της εμφάνιση ήταν αρκετά θετική και χαμογέλαγε πραγματικά, όχι ψεύτικα, οπότε της είπα να τη δοκιμάσω. Έκανε ντουσάκι, είχε πολύ καλό δέρμα, αξιόλογο στήθος, λίγη κοιλίτσα με ραγάδες, μου είπε ότι είχε τρία παιδιά. Πήγα να της βάλω ΚΥ και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, υγραίνεται από μόνη της. Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά πραγματικά κατέβαζε υγρά, πράγμα πολύ σπάνιο για σεξεργάτρια. Τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Δουλεύει μετά τις 18.00 μέχρι τις 23.00 μου είπε καθημερινά
Ελληνιδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Χαχα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Tην μαυρη την Κασσανδρα μηπως θελεις να πεις ?? Εαν οχι που την βρησκουμε η που συχναζει ?? δωσε imfo σε πμ εαν θες ,ευχαριστω !!!!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Tην μαυρη την Κασσανδρα μηπως θελεις να πεις ?? Εαν οχι που την βρησκουμε η που συχναζει ?? δωσε imfo σε πμ εαν θες ,ευχαριστω !!!!
Ορφεα.Δεν ειναι η Κασσανδρα,ειναι αλλη,καλα λεει.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Ξεπλυμα απο τα ξενοδοχεια του τριγωνου.Αραβες φερνουν και διακινουν.Τι τυχαιο που το Κριστιανα αγοραστηκε απο τετοιους και φημολογειται οτι θα το κανουν κανονικο για τουριστες που σιγα τη διαφορα.Τι ετσι τι αλλιως διακινηση γινεται.Εγκυρες πηγες.Οχι οτι δε το ξεραμε αλλα επιβεβαιωνεται απο εγκυρη πηγη.Ενημερωτικα Τεταρτη πιθανως θα τσαρκαρω.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.688
Πόντοι
266
Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν και η φάση της πιάτσας είναι μαγική πόσο ασφαλές είναι? Αν είσαι παλιά καραβάνα οκ αλλά αν είσαι νέος ή θες με λίγα χρήματα να πηδηξεις αξίζει το ρίσκο?
Παντος εγω το έως το 2014 που ήμουν Αθηνα κυκλοφορούσα ελευθερα.Δεν ειχα αισθανθει κίνδυνο

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Σωκρατους και ορφεα τις βρισκω βραδυνες ωρες και απογευματινες αφου βραδιασει.Την τελευταια φορα πανω στη μαρνης ηταν για ξεκουραση.Μπορει να τις δεις και στη διασταυρωση βερανζερου/μενανδρου (οχι στη πλατεια ξουθου) κοιτα δεξια στο πεζοδρομιο συνηθως αραζουν ατομα,οπως κατεβαινεις απο ορφεα προς βερανζερου μεσω μενανδρου εχει χωρο δεξια στη συμβολη.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Σωκρατους και ορφεα τις βρισκω βραδυνες ωρες και απογευματινες αφου βραδιασει.Την τελευταια φορα πανω στη μαρνης ηταν για ξεκουραση.Μπορει να τις δεις και στη διασταυρωση βερανζερου/μενανδρου (οχι στη πλατεια ξουθου) κοιτα δεξια στο πεζοδρομιο συνηθως αραζουν ατομα,οπως κατεβαινεις απο ορφεα προς βερανζερου μεσω μενανδρου εχει χωρο δεξια στη συμβολη.
Οκ θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα μήπως κ τής δω την Δώρα όπως είπες την ξεχωρίζω από την μπανάνα που φοράει την Αλεξάνδρα πως μπορώ να την ξεχωρίσω;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Οκ θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα μήπως κ τής δω την Δώρα όπως είπες την ξεχωρίζω από την μπανάνα που φοράει την Αλεξάνδρα πως μπορώ να την ξεχωρίσω;
Και οι δυο φορανε κορδελες σχεδον παντα.Γενικα κατι φορανε στα μαλλια.Και οι δυο αρκετα κοντα μαλλια και ειναιε χυαριστες γενικοτερα.Χαμογελανε ευκολα και ανταποκρινονται.Επσιης ειναι πολυ αδυνατες και καλλιγραμμες δεν περνανε απαρατηρητες.Μπορει να δεις να φορανε κουκουλες (ειδικα η αλεξανδρα) αλλα γενικα ειναι στη περιοχη,κυριως στη Σωκρατους,πες τους να κανουν μπανιο να σαι ησυχος.Κι οι δυο παιρνουν 10+5 και εχουν φιλες.Ενοοω ακομα κ αν τις δεις μονες εχουν και φιλες εκτος αν δεν ασχοληθουν που σε μενα προσωπικα αναφερθηκαν.Η Δωρα εχει πιο γλυκο βλεμμα και πιο ωραιο απο Αλεξανδρα που φαινεται μεγαλυτερη.Ζητα τα βασικα οπως σου ειπα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν δε τις βρεις υπαρχει μια μεγαλυερη γυναικα που ειναι εξισου καλλιγραμη την οποια την πρωτη φορα την γνωρισα στη σωκρατους και τη δευτερη την ειδα πανω στη σατωβριανδου μετα το access προς μενανδρου εκει που εχει κατι σκαλωσιες εκει αραζουν στα σκαλια.Στο λεω γιατι τη πρωτη φορα μου φανηκε ταλαιπωρημενη και τη δευτερη ηταν πεντακαθαρη,μελαχρινη ειναι ωραιο βλεμμα ηρεμη ομιλια χαμηλοφωνη.Αν θες αδυνατες αυτες ειναι απο τις πιο αδυνατες.

sabrinasaint

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
330
Πόντοι
20
Την καημένη

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Και οι δυο φορανε κορδελες σχεδον παντα.Γενικα κατι φορανε στα μαλλια.Και οι δυο αρκετα κοντα μαλλια και ειναιε χυαριστες γενικοτερα.Χαμογελανε ευκολα και ανταποκρινονται.Επσιης ειναι πολυ αδυνατες και καλλιγραμμες δεν περνανε απαρατηρητες.Μπορει να δεις να φορανε κουκουλες (ειδικα η αλεξανδρα) αλλα γενικα ειναι στη περιοχη,κυριως στη Σωκρατους,πες τους να κανουν μπανιο να σαι ησυχος.Κι οι δυο παιρνουν 10+5 και εχουν φιλες.Ενοοω ακομα κ αν τις δεις μονες εχουν και φιλες εκτος αν δεν ασχοληθουν που σε μενα προσωπικα αναφερθηκαν.Η Δωρα εχει πιο γλυκο βλεμμα και πιο ωραιο απο Αλεξανδρα που φαινεται μεγαλυτερη.Ζητα τα βασικα οπως σου ειπα να χεις το κεφαλι σου ησυχο.Αν δε τις βρεις υπαρχει μια μεγαλυερη γυναικα που ειναι εξισου καλλιγραμη την οποια την πρωτη φορα την γνωρισα στη σωκρατους και τη δευτερη την ειδα πανω στη σατωβριανδου μετα το access προς μενανδρου εκει που εχει κατι σκαλωσιες εκει αραζουν στα σκαλια.Στο λεω γιατι τη πρωτη φορα μου φανηκε ταλαιπωρημενη και τη δευτερη ηταν πεντακαθαρη,μελαχρινη ειναι ωραιο βλεμμα ηρεμη ομιλια χαμηλοφωνη.Αν θες αδυνατες αυτες ειναι απο τις πιο αδυνατες.
Ναι μου αρέσουν πολύ ή skinny γυναίκες θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα κ αν βρω καμία θα ενημερώσω αν έχεις κ εσύ κανένα τηλ από καμία αδύνατη να μου στείλεις θα το εκτιμήσω ιδιεταιρα.Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.513
Πόντοι
2.546
Ναι μου αρέσουν πολύ ή skinny γυναίκες θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα κ αν βρω καμία θα ενημερώσω αν έχεις κ εσύ κανένα τηλ από καμία αδύνατη να μου στείλεις θα το εκτιμήσω ιδιεταιρα.Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Εχω διαφορα τηλεφωνα που χασα την σωστη σειρα τους,κι εγω τα ιδια,μονο αδυνατες οσο γινεται

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
679
Πόντοι
81
Καλημερα παιδες, μηπως εχει πετυχει κανεις την αναμαρια? Συχναζει εξω απο ορφεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom