Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
Έβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδίαΠέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
οχιΚαλημερα παιδες, μηπως εχει πετυχει κανεις την αναμαρια? Συχναζει εξω απο ορφεα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Μου χει συμβει,αφου κανουν κ επιλογες,μαυρισμαΓια τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Σου έχει τύχει με την συγκεκριμένη που αναφέρω φίλε?Μου χει συμβει,αφου κανουν κ επιλογες,μαυρισμα
Η Μαρία Ρουμάνα έφυγε μέχρι Φεβρουάριο. Η Άντζελα μάλλον θα είχε πελάτη, ήταν την Τετάρτη είπε ότι θα φύγει παραμονή Χριστουγέννων για κανένα μήναΠέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Δεν νομιζω με την ιδια αν κ δε το αποκλειω.Μου ετυχε με την αλλη την ωραια που ειναι Ρωσιδακι και ειναι απο παλαιοτερα εκει.Παλια μου μιλησε.απαραδεκτη τωρα.Σου έχει τύχει με την συγκεκριμένη που αναφέρω φίλε?
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Τσαχπινικα αλλα ακριβουτσικαΠέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
luposolitario1261
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Για περιγράψτε λίγο πως είναι αυτή η αλβανιδοκωλαρα. Και τι ώρες συχνάζει.Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Και χωρίς τα αυτιά ταράνδου φίλτατε το θέαμα με τη συγκεκριμένη θα παρέμενε σκέτη κωμωδία...θα την ξαναπετυχω μετά τις γιορτές κ θα σου πωΈβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδία
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 575
- Πόντοι
- 81
Αυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Κι ομως υπαρχουν και καλες αλλα δεν ερχονται ολη μερα καθε μερα,δημιουργουν στανταρ πελατες και τις χανουμεΑυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Είναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.Για περιγράψτε λίγο πως είναι αυτή η αλβανιδοκωλαρα. Και τι ώρες συχνάζει.
Πολύ καλό κορίτσι, ωραία πιπα και αντοχή αλλά δεν βγάζει σουτιέν κι εγώ προσωπικά ξενερώνωΕίναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.
Λες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλήΕίναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Τι ηλιθιοτητα που δε βγαζουν τα σουτιεν τους.Δε μασαω τους τα βγαζω ενω γαμιομαστε,τι να πουν εκει αλλωστεΛες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλή
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.881
- Πόντοι
- 1.446
Είναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Και παλια εβλεπα πανεμορφες Αλβανες επι εποχης σχολειο μεχρι και σημερα ολων των ηλικιωνΒίντεο ενημερωτικό για τα σύγχρονα Αλβανικά γυναικεία κωλαράκια (για το πως ντύνονται οι σύγχρονες Αλβανές, για τα κολάν κτλ)...
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.929
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ τους το ξεκαθαρίζω ότι θα γδυθούν, πριν ανέβουμε στο δωμάτιοΤι ηλιθιοτητα που δε βγαζουν τα σουτιεν τους.Δε μασαω τους τα βγαζω ενω γαμιομαστε,τι να πουν εκει αλλωστε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 760K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495