Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

ant-ant

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
700
Πόντοι
81
Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Πέρασμα κατά τις 11 σήμερα το πρωί από τρίγωνο.Εψαχνα την Μαρία τη Ρουμάνα.Γυρισα καμία ώρα εκεί γύρω, δεν την πέτυχα καθόλου. Μπορεί να μη βγήκε για δουλειά.Απουσα και η αλβανιδοκωλαρα.Οχι ότι θα την έπαιρνα...απλά ενημερωτικά.Εξω από το Lito 2 μελαχρινα τσαχπινικα και παιχνιδιαρικα με μίνι φουστίτσα και καλσόν.Αφου βαρεθηκα κ δεν έβλεπα την Μαρία,κατηφορισα προς Liberty.Εκει πέτυχα έναν καρναβάλι με αγοριστικο κόκκινο μαλλί και βαμμένα φρύδια.Πολυ άσχημη εικόνα.Εξω από Ορφέα μια ξανθιά, χοντρη με καρέ μαλλί και γυαλιά που φόραγε και μια στέκα με αυτιά ταράνδου.Αυτα τα ολίγα...
Έβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδία

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Για τα τσαχπινικα στο Λιτό κατάλαβα ποιες λες. Η μία από αυτές έχει τρομερή κωλαρα. Αλλα μου κάνει εντύπωση που είναι η μόνη που 2 φορές που πήγα ευγενικά να της μιλήσω μου έριξε άκυρο, δν μπήκε καν στην διαδικασία να μου μιλήσει.
Η αλβανιδοκωλαρα χτες ήταν πάντως κ νομίζω πως ο κωλος της έχει χοντρινει σε σχέση με 3-4 μήνες πίσω.
Μου χει συμβει,αφου κανουν κ επιλογες,μαυρισμα

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
394
Πόντοι
21
Η Μαρία Ρουμάνα έφυγε μέχρι Φεβρουάριο. Η Άντζελα μάλλον θα είχε πελάτη, ήταν την Τετάρτη είπε ότι θα φύγει παραμονή Χριστουγέννων για κανένα μήνα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Σου έχει τύχει με την συγκεκριμένη που αναφέρω φίλε?
Δεν νομιζω με την ιδια αν κ δε το αποκλειω.Μου ετυχε με την αλλη την ωραια που ειναι Ρωσιδακι και ειναι απο παλαιοτερα εκει.Παλια μου μιλησε.απαραδεκτη τωρα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Τσαχπινικα αλλα ακριβουτσικα

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Για περιγράψτε λίγο πως είναι αυτή η αλβανιδοκωλαρα. Και τι ώρες συχνάζει.

ant-ant

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
700
Πόντοι
81
Έβαλα το γελάκι για τη στέκα με τα αυτιά του Τάρανδου. Το θέαμα πρέπει να ήταν σκέτη κωμωδία
Και χωρίς τα αυτιά ταράνδου φίλτατε το θέαμα με τη συγκεκριμένη θα παρέμενε σκέτη κωμωδία...θα την ξαναπετυχω μετά τις γιορτές κ θα σου πω

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
575
Πόντοι
81
Αυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Αυτό είναι το θέμα, ότι τη μία είναι για κωμωδία, την άλλη για τραγωδία ενώ δύσκολα είναι για τσόντα :-p
Κι ομως υπαρχουν και καλες αλλα δεν ερχονται ολη μερα καθε μερα,δημιουργουν στανταρ πελατες και τις χανουμε

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Για περιγράψτε λίγο πως είναι αυτή η αλβανιδοκωλαρα. Και τι ώρες συχνάζει.
Είναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.

Mikos81

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Κριτικές
5
Like
164
Πόντοι
280
Είναι μελαχρινή με ίσια μαλλιά 45-50 χρόνων. Στέκετε στην αριστερή γωνια της πλατείας Λαυρίου, κοντά στην στάση των λεωφορείων. Την λένε Άντζελα κ θα την ξεχωρίσεις από την κωλαρα που έχει.
Πολύ καλό κορίτσι, ωραία πιπα και αντοχή αλλά δεν βγάζει σουτιέν κι εγώ προσωπικά ξενερώνω

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
394
Πόντοι
21
Λες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλή

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Λες να έχει πάει 50 ;;; Πάντως έχει ωραίο δέρμα, το κακό δεν βγάζει σουτιεν και δεν σε αφήνει να πιάνεις τα βυζιά στα άλλα είναι πολύ καλή
Τι ηλιθιοτητα που δε βγαζουν τα σουτιεν τους.Δε μασαω τους τα βγαζω ενω γαμιομαστε,τι να πουν εκει αλλωστε

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
Βίντεο ενημερωτικό για τα σύγχρονα Αλβανικά γυναικεία κωλαράκια (για το πως ντύνονται οι σύγχρονες Αλβανές, για τα κολάν κτλ)...

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.477
Πόντοι
2.546
Βίντεο ενημερωτικό για τα σύγχρονα Αλβανικά γυναικεία κωλαράκια (για το πως ντύνονται οι σύγχρονες Αλβανές, για τα κολάν κτλ)...
Και παλια εβλεπα πανεμορφες Αλβανες επι εποχης σχολειο μεχρι και σημερα ολων των ηλικιων

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Τι ηλιθιοτητα που δε βγαζουν τα σουτιεν τους.Δε μασαω τους τα βγαζω ενω γαμιομαστε,τι να πουν εκει αλλωστε
Εγώ τους το ξεκαθαρίζω ότι θα γδυθούν, πριν ανέβουμε στο δωμάτιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom