στριπακιας13
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 157
- Πόντοι
- 0
Οι Αλβανές είναι πανέμορφες. Καμιά σχέση με τις Ελληνίδες, και σε χαρακτήρα ακόμα.
Και πολυ καλα κανειςΕγώ τους το ξεκαθαρίζω ότι θα γδυθούν, πριν ανέβουμε στο δωμάτιο
Παρακαλώ. Όμως τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις ............Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια από μέρους σου.....; Επιθυμείς κάτι συγκεκριμένο;@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια από μέρους σου.
Καλημέρα .Εισαι απίστευτος!Βάλε όμως καμια σκιννυ ρε αδερφεΕγώ τους το ξεκαθαρίζω ότι θα γδυθούν, πριν ανέβουμε στο δωμάτιο
δεν έχω βρει κάποια καινούριαΚαλημέρα .Εισαι απίστευτος!Βάλε όμως καμια σκιννυ ρε αδερφε
Μπράβο πάντα να περνάς καλά !!! Σε όσους δεν ξέρουν καλό είναι να μην βάζουμε αμέσως μετά την πρωκτική επαφή το δάχτυλο ή τον πούτσο στο μουνί . Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ουρολοιμώξεων. Η κοπέλα μου έπαθε ουρολοίμωξη από ανάλογη φάση και με ενημέρωσε ο γυναικολόγος για το θέμα . Δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο (αφού και εγώ την πάτησα) αλλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Καλά γαμήσια σε όλους μας.Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν τα Νέα Μέλη. Κοινωνική Προσφορά προς τα Μέλη και τους Επισκέπτες, Νο2
Επειδή είδες μερικές Αλβανές που ήταν όμορφες, όλες οι Αλβανές είναι όμορφες; (που υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας)... Πάντως αρκετές από αυτές βάζουν ωραίο κωλοδάχτυλο...Οι Αλβανές είναι πανέμορφες. Καμιά σχέση με τις Ελληνίδες, και σε χαρακτήρα ακόμα.
Που βρίσκουμε αυτές τις καύλες;Επειδή είδες μερικές Αλβανές που ήταν όμορφες, όλες οι Αλβανές είναι όμορφες; (που υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας)... Πάντως αρκετές από αυτές βάζουν ωραίο κωλοδάχτυλο...
Τι γενικεύσεις είναι αυτές;
Τα ίδια σκατά με τις Ελληνίδες είναι, τώρα πια που "εξελίχθηκαν"...
Όπου τύχει... Έχει μια και στο Εξηκίου 18Γ...Που βρίσκουμε αυτές τις καύλες;
ονομα?Όπου τύχει... Έχει μια και στο Εξηκίου 18Γ...
Αλλά είναι ανάλογα με τις ώρες της...
Άννα η Αλβανή... Έχω γράψει και κριτικές...ονομα?
α οκΆννα η Αλβανή... Έχω γράψει και κριτικές...
Πως και δεν ήρθε για τρίο;Για πιο όμορφες δεν ξέρω, αλλά για πιο σκύλες στο σεξ πιστεύω πως είναι.
Εχω σχετική ιστορία με χωρισμένη αλβανίδα μάνα που τη πηδούσα και ξεσκιζόνταν ενώ η έφηβη κόρη της ήταν στο δίπλα δωμάτιο
Θυμάσαι όνομα;Όπου τύχει... Έχει μια και στο Εξηκίου 18Γ...
Αλλά είναι ανάλογα με τις ώρες της...
Αννα η ΑλβανηΘυμάσαι όνομα;
Παίζει και δάχτυλο όπως είπες η συγκεκριμένη;Αννα η Αλβανη
Κάργα... Οι περισσότεροι μου είπε αυτό γουστάρουν...Παίζει και δάχτυλο όπως είπες η συγκεκριμένη;