Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν τα Νέα Μέλη. Κοινωνική Προσφορά προς τα Μέλη και τους Επισκέπτες, Νο2

Συνημμένα

• ΜΠΟΥ.mp4
    74,8 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.929
Πόντοι
3.656
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια από μέρους σου.
Παρακαλώ. Όμως τι ακριβώς εννοείς όταν γράφεις ............Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια από μέρους σου.....; Επιθυμείς κάτι συγκεκριμένο;

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
66
Πόντοι
0
Για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν τα Νέα Μέλη. Κοινωνική Προσφορά προς τα Μέλη και τους Επισκέπτες, Νο2
Μπράβο πάντα να περνάς καλά !!! Σε όσους δεν ξέρουν καλό είναι να μην βάζουμε αμέσως μετά την πρωκτική επαφή το δάχτυλο ή τον πούτσο στο μουνί . Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος ουρολοιμώξεων. Η κοπέλα μου έπαθε ουρολοίμωξη από ανάλογη φάση και με ενημέρωσε ο γυναικολόγος για το θέμα . Δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο (αφού και εγώ την πάτησα) αλλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Καλά γαμήσια σε όλους μας.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
Οι Αλβανές είναι πανέμορφες. Καμιά σχέση με τις Ελληνίδες, και σε χαρακτήρα ακόμα.
Επειδή είδες μερικές Αλβανές που ήταν όμορφες, όλες οι Αλβανές είναι όμορφες; (που υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας)... Πάντως αρκετές από αυτές βάζουν ωραίο κωλοδάχτυλο...
Τι γενικεύσεις είναι αυτές;
Τα ίδια σκατά με τις Ελληνίδες είναι, τώρα πια που "εξελίχθηκαν"...

Τελευταία τροποποίηση:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
575
Πόντοι
81
Για πιο όμορφες δεν ξέρω, αλλά για πιο σκύλες στο σεξ πιστεύω πως είναι.
Εχω σχετική ιστορία με χωρισμένη αλβανίδα μάνα που τη πηδούσα και ξεσκιζόνταν ενώ η έφηβη κόρη της ήταν στο δίπλα δωμάτιο :P

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.944
Πόντοι
3.886
Επειδή είδες μερικές Αλβανές που ήταν όμορφες, όλες οι Αλβανές είναι όμορφες; (που υπάρχει και ο υποκειμενικός παράγοντας)... Πάντως αρκετές από αυτές βάζουν ωραίο κωλοδάχτυλο...
Τι γενικεύσεις είναι αυτές;
Τα ίδια σκατά με τις Ελληνίδες είναι, τώρα πια που "εξελίχθηκαν"...
Που βρίσκουμε αυτές τις καύλες;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.881
Πόντοι
1.446
Για πιο όμορφες δεν ξέρω, αλλά για πιο σκύλες στο σεξ πιστεύω πως είναι.
Εχω σχετική ιστορία με χωρισμένη αλβανίδα μάνα που τη πηδούσα και ξεσκιζόνταν ενώ η έφηβη κόρη της ήταν στο δίπλα δωμάτιο :P
Πως και δεν ήρθε για τρίο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom