Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
576
Πόντοι
81
Είχα καιρό να περάσω μια και έχω ξενερωσει. Σήμερα που είχα ένα κενό, είπα να κάνω μια βόλτα 2-3 το μεσημέρι, μια από τα ίδια. Λίγες, σε γενικές γραμμές οι ίδιες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Μία μελαχρινή αδύνατη ψηλή στεκόνταν στη γωνία αλλά κατά 90% ήταν τραβέλι θεωρώ και φυσικά δε μίλησα. Κι επειδή διαβαζω κατά διαστήματα για καλές παρουσίες (σχετικό βέβαια και σεβαστό σαφέστατα) θα ήθελα μπουρδελότσαρκες μετά τις γιορτές με τους μύστες του τριγώνου να δω σε ποιες αναφέρονται (αν τις πετύχουμε βέβαια, χωρίς να έχω στη διάθεση μου 4ωρα για να χτυπάω βάρδιες χα χα). Αυτά από εμένα, καλές γιορτές με υγεία και να περάσουμε όλοι σουπερ!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.483
Πόντοι
2.546
Είχα καιρό να περάσω μια και έχω ξενερωσει. Σήμερα που είχα ένα κενό, είπα να κάνω μια βόλτα 2-3 το μεσημέρι, μια από τα ίδια. Λίγες, σε γενικές γραμμές οι ίδιες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Μία μελαχρινή αδύνατη ψηλή στεκόνταν στη γωνία αλλά κατά 90% ήταν τραβέλι θεωρώ και φυσικά δε μίλησα. Κι επειδή διαβαζω κατά διαστήματα για καλές παρουσίες (σχετικό βέβαια και σεβαστό σαφέστατα) θα ήθελα μπουρδελότσαρκες μετά τις γιορτές με τους μύστες του τριγώνου να δω σε ποιες αναφέρονται (αν τις πετύχουμε βέβαια, χωρίς να έχω στη διάθεση μου 4ωρα για να χτυπάω βάρδιες χα χα). Αυτά από εμένα, καλές γιορτές με υγεία και να περάσουμε όλοι σουπερ!
Οταν παμε οι πιθανοτητες ειναι τζοκερ,κ οταν παμε για λιγο οι πιθανοτητες ειναι τζοκερ που βρηκες και αριθμο τζοκερ,με πολυ εως παρα πολυ τζαμπα κοπο.Απο τοτε που χειμωνιασε χειροτερεψαν τα πραγματα γι αυτο πλεον τηλεφωνα απ οσες μας αρεσαν αλλιως πολυς εως παρα πολυς κοπος με τις ζουρλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom