10 και κατι ως 3 και κατι,ημιαπασχοληση
Παρα πολυ κακη κατασταση και σιγουρευτηκα οτι τα αργα δεν αξιζουν σαν χειμερινα παραμονο ως καλοκαιρινα.
Γ Σεπτεμβριου-Λαυριου-Χαλκοκονδυλη γιαγιαδων οπως αναμενοταν χωρις παρουσιες
Καματερου επισης χωρις παρουσιες παρα μονο μια καθισμενη κατω πολυα ργα που δεν σηκωνε πολυ κεφαλι να καταλαβω αρολο που μαρεσε το σωμα της με μπερδευε ακομη κ στο φυλο κ αν δε φαινεται σε φυλο τι να πω.Γυναικεια φιγουρα εμοιαζε Αελξανδρα αλλα οχι.
Αριστοτελους εμφανιστηκε ξαφνικα μια βασιλλισα σουπερ σεξυ τα χε ολα ρωτησα μου πε δε δουλευω αφου πρωτα παρατηρουσα και εκανε το ''τσιγαρο'' της.Εκει ειχα ελπιδες μα με γειωσε,τη ρωτησα καμια σχεση και συμφωνησε.Επρεπε να ρωτησω τωρα η γενικα αλλα εδειξε για γενικο καθως ηταν δυναμη και τετοιες ειναι που επανερχονται στη ζωη η κανουν μονο ''ακριβα''.Αν ειδατε κατι ηταν με σουπερ αερινο.
Μενανδρου τιποτα σε δουλεια,μονο σε σαπιοαραγματα.Ειδα Βαγια,δεν φαινεται να δουλευει.
Βερανζερου τιποτε
Σατωβριανδου τιποτα ουτε σαπιοαραγμα
Litο δεν ειχε ουσιαστικα τιποτα παραμονο Ελλη και οχι σερι (ω ναι εμφανιστηκε στις ωρες τις και νωριτερα απο τις 12) καθως πηγε για σεξ στο Liberty παρακαλω και επεστρεψε Lito και πηγε να βοσκισει.Γενικα μακρια και αγαπημενοι.
Liberty νομιζω Δημητρα για λιγο και σαν παρουσιες εβρισκες την ξυνουλα που χε κιλα μα ολο αδυνατιζει και φτιαχνει!ΕΠισης ειχε κ τις αλλες δυο τις φιλες που εχουν αναφερθει.Αν υπαρχει και τεταρτη δε ξερω θα το ψαξψ γτ μου φαινεται η Βεσερα κ αυτες οι δυο τριγυρνουν μαζι αλλιως ειναι 4αδα κ βγαινουν σε δυαδες.Τις εχω ξαναδει παντως.Νεες μαυρες Βουλγαρες,μιλανε δεν ντρεπονται και εχουν κωλους τους οποιους μας τους πλασαρουν σε/στα κολαν.Μιλησα με τη μια λεγεται Τιλα καλη ειναι της αρεσαν οσα ειπα,μου πε τιμη 30 και μετα μου λεει δωσμου 20 οποτε ηταν οκ.Αυτη εχει λιγο πιο εντονο κωλο απ την αλλη αλλα σε υψος ειναι σχεδον ολοιδιες μην μπερδευεστε.Εχει πιο ανοιχτο μαλλι η Τιλα ενω η αλλη πιο σκουρο.Για ντογκυ ειναι οτι πρεπει αυτες και θα αρχισω να τις δοκιμαζω διοτι τις προσεξα πολυ ωρα και εχουν κωλους.Τελος μια απρουσια που δεν εχω γνωρισει και δεν ενδιαφερθηκα γιατι δεν ειναι του γουστου μου αλλα δεν τη λεω ασχημη,ξανθουλα φορεματακι Βουλγαρα φαινοταν σεξυ για την κατηγορια με κιλα οχι πολλα αλλα αρκετα
Access τιποτα,περασε και αυτο που ριχνει νερα
Christianna κλειστο
Μαρνης τιποτε στο ανω κομματι και μερικα καλα στο κατω κομματι τα οποια ηταν σε αλλους κοσμους
Ορφεας ειχε καποια στιγμη εργα στις καλωδιωσεις αλλα δεν επηρεαζε,επιασε και βροχη.Συνοπτικα Κασσανδρα,Χριστινα μαυρουλα,χοντρες,ινδη (την εκανε αργοτερα) και για σχεδον ολη την ωρα τιποτα.Ηρθε μετα Ελενη η οποια πηρε φαι με καληνυχτησε και ανεβηκε πανω.Ηρθε και Μιρα πολ αργα γαμηθηκαμε στο μπλα μπλα με αφησε και αυτη.Πολυ πριν ειδα Δεσποινα με αλλαγες μα δεν εκατσε ανεβηκε πανω.Περασε κ Μασα μια δοση.Γενικα δεν ειχε κινησεις παρα μονο Κασσανδρα η οποια αα διαστηματα ειχε πελατες η εφευγε κ ερχοταν.Μειναμε εμεις κι εμεις και ξαφνικα βλεπω μια κοπελιτσα που αραξε στα παγκακια.Για αλλη τη περασα μα οταν εφευγα χαιρετουσα κ την ειδα φατσα καρτα κ μου φανηκε οτι ηταν η κοπελιτσα που σκαει απλη με τις φορμες απλα τωρα ειχε βαφτει κ ειχε και κοτσο.Σας ειχα ξαναπει για αυτην,Βουλγαρα μοιαζει.Σωματαρα εχει.Βλεμμα γλυκο.Που και αλλη να ειναι τις θελω και τις δυο.Ηρθε με Πακι μια Ρωδισα (μου φανηκε) κυρια την οποια ουτε μιλησα ουτε προλαβα ουτε φωναξα καθως εφυγε ξαφνικα με γκαζια μετα τη συνευρεση θεωρησα
Σωκρατους παρακμη.Λιγο Μαρια μιλφ βουλγαρα που ναι συχνη και Χριστινα Ελληνιδα με κιλακια την οποια πηγα και σπιτι της καθοτι οταν εφευγα ειπα να ξαναπερασω Σωκρατους κ ειχε μεινει ολομοναχη.Παντως καλος χαρακτηρας και ειπε πως παιρνει 25.Εμαθα πολλα πραγματα και ειχε δικαιο.Επισης στη Σωκρατους βγαινουν πρεζουδες κ βλεπω σερι μια που χει σαν ξυρισμενο μαλλι μιας πλευρας καλου σωματος αλλα κατι με απωθησε.Ξαναδα Χριστινα Ορφεα,μιλαμε μα βιαζοταν,τη ρωτω αν θα ρθει Ορφεα,ειπε σε λιγο μα δεν εμφανιστηκε.Καποτε η Σωκρατους ειχε αρκετες ισως και μεχρι το τελος της στην πλευρα του μετρο αλλα τωρα δεν παιζει.
Στενα Ξουθου κατι γυναικειες φωνες στεκομουν μεσα στο στενο ειδα κινητικοτητα βαρεθηκα και εφυγα
Πλατεια Ξουθου τιποτα,οκ εριχνε και βροχη.
Εκανα και βολτα τη Μαρνης ως κατω για να καταληξω στη συμβολη με Νικηφορου.Ξερετε τι παιζει εκει.Ειδα κατι λιγες καλες.Συγκεκριμενα κ στη Μαρνης ειχε ενα κλικ,απεναντι ειχε επισης,πηγαινοερχονταν.Φυσικα ειχε και στο γνωστο σαπιοσημειο.Δεν εκανα κινησεις παρα μονο κοιτουσα και κοιτουσαν.Αυτη που ξεχωρισα εβοσκε Σατωβριανδου κ ηρθε μετα στη Νικηφορου,ηταν η πιο καλη.Παραπερα δε πηγα,ισως δοκιμασω την επομενη φορα μια βολτα απο καρολου για να βελπω μονο τις συμβολες με Νικηφορου και Ακομινατου παρακολουθωντας τι βγαινει.Μου περασε η σκεψη να δω που ειναι το 8 Downtown να στηθω απ εξω καποαι ωρα να δω αν ερθει καμια γυναικα.Τελικα ειμουν το πολυ 100 μετρα και δε το καταλαβαινα,εβλεπα στο βαθος αλλα δε φαινοταν να υπαρχει κινηση και μπερδευομουν με τον απλο κοσμακη.Παντως σε αυτο το σαπιομερος ειδα αρκετα καλα που προφανως ηταν και του κοσμακη.Καμια γνωστη στα καταγωγια.Παρατηρω ομως οτι σχεδον οσες καλες βλεπω που ειναι πρωην η νυν κατευθυνονται προς τα κει κ αν οχι εκει προς την εκει περιοχη χανονται.Βεβαια αυτο δε λεει τιποτα καθως ολοι οι δρομοι συνεδονται και μπορουν να πανε καλλιστα και
Μεταξουργειο.Καπου ειδα και Δωρα,δεν ενοχλησα,επινε και δεν ηθελα επαναληψη.Μια πληροφορια ειναι πως στη Μενανδρου απεναντι της Πλατειας Ξουθου αρκετες φορες καθεται μια αδυνατη που ειτε πινει ειτε αραζει.Την εχω δει access,δουλευει κανονικα μα δεν εμφανιζεται εντονα και μοιαζει πολυ με Στελλα ειδικα αν φορανε σκουφακια.Μην μπερδευεστε,η νεοτερη ειναι διαφορετικη και πιθανον πιο καλλιγραμμη διοτι φαινεται.Με βλεπει και την βλεπω καιρο τωρα,θα δοκιμαστει,απλα να ξερετε εχει εμφανιση φυσιολογικης και μπερδευει.Kαι στη(ν) Κουμουνδουρου εριξα μια ματια οπως και στις συμβολες μαρνης-βερανζερου και μαρνης-σατωβριανδου (στα φαναρια τους και διπλα/παραδιπλα βλεπω μερικες φορες κομματια που τυχαινουν και καλες) εκ των οποιων η πρωτη ειχε μηδενικη η σχεδον μηδενικη κινηση,η δευτερη καθολου και η τριτη ηταν παρακμιακη.Γενικως 0,σχολασμα (εξτρα τιπ,πριν τελειωσει η μαρνης εχει μαγαζακια στο τελος της και εχω δει και εκει να καθονται γυναικες η να κινουνται προφανως για φαι αραγμα κτλ οπως γινεται γενικα σε αρκετα κομματια της Μαρνης,ειδικα σε καρεκλες εξωτερικες των μαγαζιων εχω δει και δυνατη/δυνατες).Απο την αντιθετη εχω δει μωρο στην Αχαρνων και εχω δει αλλο μωρο στη Λιοσιων που τα ντυσιματα τους και το στυλ τους κινουσε υποψιες.Τελικα η μια ειναι της δουλειας,η αλλη δεν γνωριζω.Περαστικες να ναι αλλα ανετα μπορει να δουλεουν καθοτι εχει και τα κυριλλε ξενοδοχεια η περιοχη.Οπως και μωρα βλεπω να χανονται πιο ψηλα στην Αριστελους και σε Στουρναρη.Πηγαινοερχονται περα δωθε και στα φαναρια που ναι η καρδια ολων δηλαδη Λιοσιων και Στουρναρη,εκει εχει κινηση απο οτι θελετε διαφορων εθνικοτητων που ωρες ωρες μου ρχεται να τις ρωτησω πλαγιως διοτι μη ξεχναμε ειναι και τα ξενοδοχεια κοντα οπως τα Μinion και Δωδωνη και καποια αλλα που δεν μου ερχονται ενω μου τα λεγε κοριτσι της δουλειας.Εχει πολυ μεγαλυτερο φασμα η περιοχη και μας δουλευουν σχεδον σιγουρα διοτι στην πραγματικοτητα ειναι σε κοντινες αποστασεις παρουσες.Συν καθε κοριτσι που ερχεται απο αλλα μερη επειδη το καθε κοριτσι μπαινει σε συγκεκριμενα λεωφορεια και κατεβαινει σχεδον παντα στο 3γωνο