Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 582
- Πόντοι
- 81
Κυριακή πρωί μεσημέρι έχει τίποτα συνήθως ή ρεπαρουν? Σήμερα έχει και καλή μέρα
Σχιστό που ακριβώς? Γιατί μένω κοντά σχετικά αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάτιΣχιστό παίζει τπτ αυτή την περίοδο;
Στην αρχή εννοώ... ΣκαραμαγκάΣχιστό που ακριβώς? Γιατί μένω κοντά σχετικά αλλά δεν έχω αντιληφθεί κάτι
Από το καλοκαίρι έχω να περάσω. Δεν άξιζε η φάση.Στην αρχή εννοώ... Σκαραμαγκά
Αν και καποιες το πανε με μερες δεν ειναι ο γενικος κανονας.Οι ωρες ειναι πιο πολυ ο κανονας απο οσο τις παρατηρω.Για το καλη μερα επισης δεν ειναι ο κανονας αρκει να μην ριχνει καρεκλες γιατι μου τα λενε οι ιδιες.Ας πουμε μου χουν αναφερει οτι εμεις δεν παμε λογω βροχης δειχνωντας μου οτι αυτες ειναι κει.Τι εκανες?Πηγες?Κυριακή πρωί μεσημέρι έχει τίποτα συνήθως ή ρεπαρουν? Σήμερα έχει και καλή μέρα
Εχει πολυ καιρο γραφτει κατιΣχιστό παίζει τπτ αυτή την περίοδο;
Κατι μαυρες ελεγαν αλλα δεν τους αρεσανΣτην αρχή εννοώ... Σκαραμαγκά
Καθολου?Από το καλοκαίρι έχω να περάσω. Δεν άξιζε η φάση.
Απο χρονια ειναι το χειροτερο.Ειδες καμια ενδιαφερουσα?Από χτες που πέρασα από τρίγωνο αλλά και σήμερα.
Είδα το christiana κλειστό .
Επιτέλους έκλεισε. ;;
Η ανακαίνιση;;
Πάντως ήταν υγειονομική βόμβα εκεί μέσα τελευταία
Ελπίζω να μην είναι ζακιΝαι.Ξαφνικες αναλαμπες ετρωγε.
Κάνεις λάθος. Πριν λίγα χρόνια πετυχαινες νεαρές. Όχι απαραίτητα φοιτήτριες όλες τους. Πιτσιρίκες σίγουρα όμως.Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για την ομορφούλα ασιατισα αν έχεις.Προς τα που?Προς Σωκρατους η προς Μαιανδρου/Μαρνης (εδω βλεπω κινεζες κ απογευμα/βραδυ οπως κ στο access ειχα δει μια ομορφουλα)
Η ειναι η ηταν,καλοστεκουμενη ειναι αλλα τρωει φλασιεςΕλπίζω να μην είναι ζακι
Ειναι νεοτατη και εχει ενα αλφα υψος δεν ειναι ταπα.Καλο σωματακι και ωραιο δερμα νεανικο.Νορμαλ ντυμενη,εγω με τζινακι την ειδα και μπουφαν κανονικη.Με κινητο στο χερι μακρυ μαλλι και ωραια γλυκια φατσα.Η πιο ωραια που εχω δει σε κινεζα εκει ενω υπαρχει ακομη μια που ειναι πιο μεγαλη αλλα επισης εχει καλο σωμα,σχεδον παντα καθιστη τη βρισκω φουλ ντυμενη.Εχουν το στυλ που χουν ολες οι Κινεζες.Ωρες βραδια και νυχτες.Σιγουρα αυτη που μου αρεσε ειναι νεανικη η για να το πω πιο σωστα η πιο νεανικη.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για την ομορφούλα ασιατισα αν έχεις.
Από τα γκρανι που έχω πάρει, εκτός από την Λούση που έχει καλό σώμα, είναι κ μια άλλη κοκκινομαλλα. Αυτή έχει σφιχτό κωλο κ ωραίο σώμα, αλλά είχε κ πολλά μη κ μη.63 είναι... Είδα πιστοποιητικό από τα ΚΕΠ που δείχνει την οικογενειακή της κατάσταση (ήταν παντρεμένη στα νιάτα της, με Έλληνα πολύ μεγαλύτερό της)...
Τίποτα την ώρα που πέρασα το πρωί 10μιση η Ελίζαμπεθ ήταν μόνο στο libertyΚαθολου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο χρονια ειναι το χειροτερο.Ειδες καμια ενδιαφερουσα?
Την Τατιάνα λες...Από τα γκρανι που έχω πάρει, εκτός από την Λούση που έχει καλό σώμα, είναι κ μια άλλη κοκκινομαλλα. Αυτή έχει σφιχτό κωλο κ ωραίο σώμα, αλλά είχε κ πολλά μη κ μη.
Αυτή με τα έντονα πράσινα μάτια την βλέπω καιρό αλλά δν μπορώ να καταλάβω αν έχει καλό σώμα. Πχ για την Λούση για πίπα την σκεφτόμουν κ όταν είδα το σώμα λέω πωωω τι λες τώρα.
Αν την έχει πάρει κανείς ας πει συγκρίσεις πχ με την Λούση για να καταλάβω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κωλος της πως είναι? Πεσμένος? Ευθεία πλάκα?Την Τατιάνα λες...
Αυτή δεν έχει το τέλειο σώμα, αλλά κρατιέται καλά και έχει πολύ ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της...
Δίνει και κώλο...
Καλός για την ηλικία της...Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κωλος της πως είναι? Πεσμένος? Ευθεία πλάκα?
Στις άλλες 2 αν κ δν τους φαίνεται δν καθόλου πεσμένος.
Σου αρέσουν οι σάπιες και εσένα;Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κωλος της πως είναι? Πεσμένος? Ευθεία πλάκα?
Στις άλλες 2 αν κ δν τους φαίνεται δν καθόλου πεσμένος.