όταν κατεβαίνω για μεσημέρι, φροντίζω να είμαι μετά τις 12.00. Ο Λόγος είναι ότι δύο από τα στανταράκια μου (Φαν Φαν και Σημιόνα) αρχίζουν να δουλεύουν μετά τις 12.00. Ειρίσθω εν παρόδω δεν έχω δει τη Σιμιόνα την τελευταία βδομάδα. Ακολουθώ την εξής διαδικασία. Κατεβαίνω από την Καποδιστρίου, ελέγχοντας αν είναι κάποια έξω από το Λητώ. Συνεχίζω στρίβοντας αριστερά στο φανάρι, στην Αριστοτέλους. Στη δεξιά μεριά ελέγχω το ξενοδοχείο Λίμπερτυ, γενικά δεν μου αρέσουν όσες είναι εκεί, κι είναι και πιο ακριβό. Στην αριστερή πλευρά της Αριστοτέλους, στο Προπατζίδικο, πάντα πιατσάρουν κάποιες. Ξαναστρίβω δεξιά στο φανάρι, για Χαλκοκονδύλη, ώστε να περάσω μπροστά από τον Ορφέα. Στρίβω αριστερά στη Μενάνδρου, ξαναστρίβω δεξιά βερανζέρου, και πάλι δεξιά Κουμουνδούρου και Μάρνης, συνεχίζω ευθεία, και ξαναστρίβω δεξιά στην Καματερού. Εκεί παρκάρω τη μοτοσυκλέτα, έχοντας περικυκλώσει όλη την περιοχή. Συνεχίζω με τα πόδια προς την Σωκράτους και ελέγχω ποιες είναι εκεί. Ακόμα κι αν έχω ήδη βρει κάποια από τα στανταράκια μου, περιμένω τουλάχιστον ένα τέταρτο απέναντι από το Κριστιάνα, μήπως φανεί κάποια καινούργια. Τελικά, κάνω μια τελευταία βόλτα στο φανάρι της διασταύρωσης Σωκράτους και Σατωβριάνδου, και παίρνω όποια έχω αποφασίσει. Η Μαρία από την Ερυθραία είναι κοντή μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο καλό δέρμα, πλήρες πρόγραμμα στα 15 €